اصلا بدون تبریک شما ما وجهه قانونی پیدا نمی کردیمدست شما درد نکنه .
:happy:قربان شما کلا تو مرام من وجهه دادن هست:lol:
اصلا بدون تبریک شما ما وجهه قانونی پیدا نمی کردیمدست شما درد نکنه .
خیلی ممنونم از لطف شما ...مبارکه
بهروز عزیز تولدت مبارک![]()
انشالله در تمامی مراحل زندگیت موفق و موید باشی![]()
بهروز جان بار دیگه تبریک
موفق باشی همیشه
كسي از دوستان صحت اين گفته رو تاييد مي كنه ؟
پارسال یا پیارسال مجید جلالی تو تلویزیون گفت پرسپولیس و استقلال رو انگلیسی ها به ما تحمیل کردن و زاده استعماره و گفتن چون ما ابی و قرمز داریم شما هم باید ابی و قرمز داشته باشین!!به نطر من که حرفش خیلی احمقانه بود.
كسي از دوستان صحت اين گفته رو تاييد مي كنه ؟
در همین رابطهشهرام جان چنین چیزی رو که من نه شنیدم و نه در روزنامه ای خوندم . شاد باشی
به چه دلیلی پست من توی تاپیک استقلال پاک شد؟!
یعنی چون طرفدار تیم رقیب هستم حالا پستم هر چی باشه باید پاک بشه!
بارها عکسهای مختلف زده شده و همه حرف زدن!
نمونه ش هم همون عکس عنایتی تو فصل نقل و انتقالات تو تاپیک استقلال بود که همه خندیدن!
واقعا بهم برخورد که پستم پاک شد!
هیچ حرف بدی توش نزده بودم!و هیچ تحریکی توش نبود
برای خودم متاسفم!!!!!
خوش باشید!
آقا چرا این فصل صدا و سیما اصلا مسابقات فوتبال اروپا رو خوب پوشش نمی ده ؟!!
جسارتا باید بگم که قانون بسیار اشتباهی ِ ! چون حتی پست بنده در حد کل کل هم نبود!
من گفتم شما نمی تونی درباره بازی پرسپولیس صحبت کنید؟ یا واقعا شما متوجه قانون نشدید یا ........حالا چرا من نمیتونم در مورد بازی پرسپولیس با پرسپولیسی ها صحبت کنم! قانون شما نمیذاره؟ حالا من اگه اینجا بگم که پرسپولیسی هستم میتونم پست بدم ؟ :دی
3- کلوپ های هواداری جایی برای جمع شدن علاقمندان به یک تیم خاص می باشد . در این تاپیک مجاز به گذاشتن اخبار ، بحث و تبادل نظر در خصوص بازیکنان و نحوه بازی تیم ، علاقمندیهای طرفداران هستید. هواداران سایر تیمها در این تاپیکها فقط می توانند در بحث های فنی شرکت کنند و هر گونه دخالت ، بی احترامی به تیم و هواداران صاحب تاپیک و کل کل در این تاپیکها ممنوع می باشد. تاپیکهای طرفداران هم شامل این قوانین می شوند.
دخالت و کل کل ، وقتی عده ای میگن خیابانی پرسپولیسی نیست و شما اصرار دارید (پستهاتون موجوده )
قربانت ساسان خان!
نکته ی آخر: بحث ما سر این نبود که جواد آبیِ یا قرمز.؟؟.بحث سر این بود که چرا بهش توهین میشه!
یا حق!