• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خیلی ممنونم از لطف شما ...
cheers2.gif

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
بهروز عزیز تولدت مبارک :)
انشالله در تمامی مراحل زندگیت موفق و موید باشی :)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
به چه دلیلی پست من توی تاپیک استقلال پاک شد؟!
یعنی چون طرفدار تیم رقیب هستم حالا پستم هر چی باشه باید پاک بشه!
بارها عکسهای مختلف زده شده و همه حرف زدن!
نمونه ش هم همون عکس عنایتی تو فصل نقل و انتقالات تو تاپیک استقلال بود که همه خندیدن!
واقعا بهم برخورد که پستم پاک شد!
هیچ حرف بدی توش نزده بودم!و هیچ تحریکی توش نبود

برای خودم متاسفم!!!!!
خوش باشید!

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
پارسال یا پیارسال مجید جلالی تو تلویزیون گفت پرسپولیس و استقلال رو انگلیسی ها به ما تحمیل کردن و زاده استعماره و گفتن چون ما ابی و قرمز داریم شما هم باید ابی و قرمز داشته باشین!!به نطر من که حرفش خیلی احمقانه بود.

كسي از دوستان صحت اين گفته رو تاييد مي كنه ؟

شهرام جان چنین چیزی رو که من نه شنیدم و نه در روزنامه ای خوندم . شاد باشی
در همین رابطه
قرمز و آبی (پرسپولیس و استقلال) طرح پیشنهادی انگلیسی‌ها به ساواک بود!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
به چه دلیلی پست من توی تاپیک استقلال پاک شد؟!
یعنی چون طرفدار تیم رقیب هستم حالا پستم هر چی باشه باید پاک بشه!
بارها عکسهای مختلف زده شده و همه حرف زدن!
نمونه ش هم همون عکس عنایتی تو فصل نقل و انتقالات تو تاپیک استقلال بود که همه خندیدن!
واقعا بهم برخورد که پستم پاک شد!
هیچ حرف بدی توش نزده بودم!و هیچ تحریکی توش نبود
برای خودم متاسفم!!!!!
خوش باشید!

سلام مرجان خانم .. خوب هستید ؟

اولا من پست شما رو تو تاپیک استقلال پاک نکردم ولی فکر کنم میدونیم که از دوستان خواسته شده از زدن پست های تحریک آمیز تو تاپیک هواداران خودداری کنن ، مسلما اگه پستی انتقادی یا فنی باشه شامل این صحبت نمیشه ولی اگه یکی از دوستان استقلالی نتونه شوخی شما رو بپذیره مشکل ساز میشه .. فکر کنم بهتره تو تاپیک کل کل "شوخی " کنیم و بذاریم هر تاپیک روال عادی و مرسوم خودش رو داشته باشه
خلاصه کسی قصد توهین به شما رو نداشته و پست شما برای جلوگیری از تنش احتمالی پاک شده

بازم اگه ناراحت شدید من پوزش میخوام :)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آقا چرا این فصل صدا و سیما اصلا مسابقات فوتبال اروپا رو خوب پوشش نمی ده ؟!!

فوتبالهای عصر رو که خوب نشون میده، ولی برای شب مشکل داشت !

یکی از دلایلش اون جومونگ لامصب بود ! که خدا رو شکر تموم شد ! :rolleyes:

یکی هم این اخبار شبانگاهی هست !!! و البته اینکه دیروز هم کلا چون 23 بود چیزی نشون ندادن دیگه !

حالا جالبه ! بین دو نیمه میشه اخبار رو پخش کرد ولی این کار رو نمیکنن !

کلا ماه رمضان تموم شه بهتر میشه ! هم این سریالها تموم میشه، هم اینکه این فضاهای عرفانی و اینا کمتر میشه کلا وقت تلویزیون آزادتره ! :دی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
Where IS MY POST?:D

ساسان خان،پست آخر رو زدم که دیگه دنبالش رو نگیریم،اما مثل اینکه پاک شد!قوانینی رو هم که شما گذاشتی خوندم!

جسارتا باید بگم که قانون بسیار اشتباهی ِ ! چون حتی پست بنده در حد کل کل هم نبود!و همه ی اون افراد هم دوستان بنده بودن، حالا چرا من نمیتونم در مورد بازی پرسپولیس با پرسپولیسی ها صحبت کنم! قانون شما نمیذاره؟ حالا من اگه اینجا بگم که پرسپولیسی هستم میتونم پست بدم ؟ :دی

Captive

لایک‌ها
16,665
آقا یکی از دوستان پست من رو کوت کردند در تایپیک هواداران پرسپولیس! آخر نفهمیدم میتونم جوابشون رو بدم یا نه؟ :دی

عجب داستانی شده! :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
جسارتا باید بگم که قانون بسیار اشتباهی ِ ! چون حتی پست بنده در حد کل کل هم نبود!

سلام حمید خان
من نفهمیدم بالاخره قانون بسیار اشتباه هست یا پست شما در حد کل کل هم نبود؟ قانون که با صحبت با چند تا از فعالان فروم فوتبال و مدیران گذاشته شده و طبعا ممکنه نتونه نظر همه رو (از جمله شما) تامین بکنه . ولی همین قوانین باعث شده آرامش نسبی در تاپیکها برقرار بشه .

حالا چرا من نمیتونم در مورد بازی پرسپولیس با پرسپولیسی ها صحبت کنم! قانون شما نمیذاره؟ حالا من اگه اینجا بگم که پرسپولیسی هستم میتونم پست بدم ؟ :دی
من گفتم شما نمی تونی درباره بازی پرسپولیس صحبت کنید؟ یا واقعا شما متوجه قانون نشدید یا ........

اما من فرض می کنم شما متوجه منظور قانون نشدید ، برای همین براتون یکبار قانونو توضیح میدم

3- کلوپ های هواداری جایی برای جمع شدن علاقمندان به یک تیم خاص می باشد . در این تاپیک مجاز به گذاشتن اخبار ، بحث و تبادل نظر در خصوص بازیکنان و نحوه بازی تیم ، علاقمندیهای طرفداران هستید. هواداران سایر تیمها در این تاپیکها فقط می توانند در بحث های فنی شرکت کنند و هر گونه دخالت ، بی احترامی به تیم و هواداران صاحب تاپیک و کل کل در این تاپیکها ممنوع می باشد. تاپیکهای طرفداران هم شامل این قوانین می شوند.

دخالت و کل کل ، وقتی عده ای میگن خیابانی پرسپولیسی نیست و شما اصرار دارید (پستهاتون موجوده ) که ایشون پرسپولیسی هستن (حتی اگر درست هم باشه صحبت شما) این کل کل نیست ؟
ببین حمید خان شما در هر تاپیکی مختارید پست بدید ولی نه پستی که ممکنه مشکل ایجاد کنه .
اگر می بینید گاهی سختگیرانه برخورد میشه دلیلش تجربیات گذشته هست که امیدوارم این رو از من بپذیرید.

Captive

لایک‌ها
16,665
ساسان خان بنده مخلص شما هم هستم!

خدا شاهده خودم به شدت با کل کل مخالفم،حتی توی تایپیک کل کل هم یک بار فکر نکنم کل کلی کرده باشم!

یک بار گفتند نیست! بنده هم گفتم اکی، اما یکی از دوستان گفتند فوتبال ندیدن کسایی که میگن..منم گفتم خوب که نگفتید فوتبال نیمفهمن..وگرنه همین این عزیزانی که پست میدند، از دوستان بنده هستند! خود من بار ها پستام یا ترکیب شده با ادیت،توی تایپیک پیش بینی، که وقتی خودم دیدم حال کردم، گفتم چه حوصله ای داره این ساسان خان، که کارت هم 100% درست بوده!

اگرم یه موقع پستی میدم یا حرفی میزنم، واسه اینه که به یک نتیجه ی مطلوبی دست پیدا کنیم!در مورد اون قضیه هم که گفتم سلام و احوال پرسی،به هیچ عنوان منظورم"شخص" خاصی نبود، کلی گفتم که حدس میزنم شما فکر کردی که ... :دی

اینم جالب بود! من رو یاد جمله ای انداخت :دی

دخالت و کل کل ، وقتی عده ای میگن خیابانی پرسپولیسی نیست و شما اصرار دارید (پستهاتون موجوده )

بازم شرمنده اگر حرفی زدم که خلاف مرامنامه یا قوانین بوده!

خرسند شدیم xD

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
درباره اینکه پستهاتون موجوده من هم یاد همون جمله افتادم :D
حمیدخان ازت خیلی ممنونم که وقت میزاری . شاد باشی :)

Captive

لایک‌ها
16,665
قربانت ساسان خان!

نکته ی آخر: بحث ما سر این نبود که جواد آبیِ یا قرمز.؟؟.بحث سر این بود که چرا بهش توهین میشه!

یا حق!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
قربانت ساسان خان!

نکته ی آخر: بحث ما سر این نبود که جواد آبیِ یا قرمز.؟؟.بحث سر این بود که چرا بهش توهین میشه!

یا حق!

کلا شخصا با هر گونه توهین مخالفم . ولی خب بعضی وقتا بچه ها از روی عصبانیت یه چیزی میگن و میگذرن و من هم وقتی بیام به فروم حتما تذکری میدم و ادیت می کنم . ولی اینکه چرا بهش توهین میشه باز هم میگم توی اون شرایط و در تاپیک پرسپولیس نتیجه ای نخواهد داشت. در پناه حق

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان
تو وبگردي هام اين تمپليت رو ديدم و در حدي كه حوصله داشتم روش كار كردم تا واسه ليگ ايران درستش كنم
حالا هم همكاري شما رو مي طلبه تا هم تكميل شه و هم رفع ايرادات احتمالي...

اين اسكرين شاتي كه از جدولش گرفتم

http://img2.************/files/36ecsq5482vnm8wj337o.jpg​

اينم مشاهده پیوست ????.rarكه اميدوارم همت كنيم و كاملش كنيم

بالا