• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

saeed-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اینم سرویس منه
512 محدود با 2 گیگ ترافیک
سرعت دانلود : در روز و شب فرقی نداره بین 50 تا 60
قیمت : نسبت به سرویس خوبه 14500 امکان پرداخت چند ماهه و گرفتن تخفیف وجود داره اگه سه ماهه بگیری 3 گیگ هدیه داره در حال حاضر هم یه ماه تست رایگان داره (بشتابید)
پشتیبانی : خوبه
زمان پینگ : خوبه و متغیر نیست چون پهنای باندش خالیه فعلا
راحتی در حساب و کتاب ماهانه: انتقال وجه واریز به حساب اگه نتونی پیک میفرسته
زمان راه اندازی سرویس ( از زمان سفارش ): واسه من 3 روز شد اما اگه خط طرف مشکل داشته باشه معلوم نیست
قطعی: طبق امار واصله شاید هر چند ماه چند ساعت واسه تعمیرات اما مواقعی هم پیش میاد که مخابرات کابل برگردون داره و این چیزا
در کل من ترجیح میدم باهاشون کار کنم حداقل واسه ادم احترام قائل میشن توی برخوردشون
این ادرشه : فلکه اول گوهردشت ابتدای مطهری بعد از ایستگاه تاکسی مترو پلاک 174 ساختمان سپیده واحد 1
4485606 4453696

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اینم سرویس منه
قیمت : نسبت به سرویس خوبه 14500 امکان پرداخت چند ماهه و گرفتن تخفیف وجود داره اگه سه ماهه بگیری 3 گیگ هدیه داره در حال حاضر هم یه ماه تست رایگان داره (بشتابید)
زمان راه اندازی سرویس ( از زمان سفارش ): واسه من 3 روز شد اما اگه خط طرف مشکل داشته باشه معلوم نیست
قطعی: طبق امار واصله شاید هر چند ماه چند ساعت واسه تعمیرات اما مواقعی هم پیش میاد که مخابرات کابل برگردون داره و این چیزا
در کل من ترجیح میدم باهاشون کار کنم حداقل واسه ادم احترام قائل میشن توی برخوردشون
این ادرشه : فلکه اول گوهردشت ابتدای مطهری بعد از ایستگاه تاکسی مترو پلاک 174 ساختمان سپیده واحد 1
4485606 4453696
اسم ISP تون رو فراموش کردید ...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
اینم سرویس منه
4485606 4453696
لایزر ـه ؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
با این تعریفی که کردن، هرچی هست، خوبه ظاهرا .... اسمش رو بگن، کاربرهای دیگه هم نظر بدن بهتر میشه مقایسه کرد ...

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
اینم سرویس منه
4485606 4453696
شبانه رایگان هم داره؟
از چند تا چند
ممنون

saeed-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ببخشید
آسیاتکه
طرح شبانه رایگان هم گفتن این یکی دو هفته راه میافته ، البته به درد من نمیخوره چون حوصله ندارم تا نصف شب بیدار بمونم که بخوام دانلود کنم:cool:

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
ببخشید
آسیاتکه
طرح شبانه رایگان هم گفتن این یکی دو هفته راه میافته ، البته به درد من نمیخوره چون حوصله ندارم تا نصف شب بیدار بمونم که بخوام دانلود کنم:cool:
آسیاتک توی کرج نمایندگی زده؟

ضمنا نیاز نیست بیدار بمونی تنظیم میکنی خودش سر ساعت کانکت میشه و دانلود میکنه

saeed-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اره
اونو میدونم، اما من جای دیگه پهنای باند خوب دارم که روی اون دانلود میکنم

mohammad_agha

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دو ستان

من اهل کرجم واز گوهر دشت هستم

از مرداد ماه تا به حال از پارسی نت یا همون رسلر فن اوا سرویس دارم اما به دلایلی دیگه نمی تونم تحملش کنم وتصمیمی به ترکش دارم.
ارزیابی من از پارسی نت ( رسلر فن اوا ):

1- سرعت دانلود : بسیار عالی
2- محدو دیت حجمی : سرویس ها همگی حجمی ! و نامناسب

3- پینگ و راحتی در وب گردی: خوب

4- پشتیبانی : خوب

5-داشتن شبانه و کیفیت ان : دارد...خوب بود ..بد شد!!

6- زمان رانژه : خوب

توضیح بیشتر :

خوب یکم بیشتر براتون توضیح می ددم. در فن اوا شما هر سرویس که بگیرری ..چه 256 یا 512 یا هر چی سرعت دانلودت کمتر از 50 نمی شه!

در اغلب اوقات سالی که گذشت سرعت دانلودم جز در معدود روز هایی کمتر از 50 نبوده

وب گردی وتماشای ویدیو انلاین هم خیلی خوب هست

پشتیبانی اگر براش تعریف دقیق دارید بله شاید منشی خوشگل نداشته باشه و وارد دفتر کهمی شید دود بزنه بیرون ولی مشکلی حل نشده نمی مونه به اضافه این که من خودم معمولا می م حضوری شارژ می کنم تا بعدش یکم هم باهم صحبت کنیم و اینا... مشکلی هم پیش اومده خودم حلش کردم.

اما می رسیم به بخشی که من رو ناراضی کرده

اگر شما کسی هستید که دانلود ندارید و دوست دارید در طول ماه نه به شکل مداوم وب گردی خوب داشته باشید و گاه گاهی خوب ویدیو تماشا کنید پارسی نت عالیه!!

اما وای از روزی که مثل من بشید و بیش از 70 گیگ تو صف های ای دی ام مونده باشه و ندونید که حالا وقتی

شبانتون که سال پیش روز ی حد اقل یک گیگ باهاش می گرفتین حالا شده دیال اپ دیگه باید چی کار کنید با این محدودیت حجمی ها وقیمت ها!!!

شاتل جمعه و پنج شنبه رایگان می زاره ..از ساعت 1 شبانه رو استارت می زنه..یک هوو مناسبتی حال می ده 3 گیگ اضافه می کنه...اما فن اوا چی

یه شبانه 2 تا 7 داره که برای من دیال اپ هست حالا اینهیچی !!! خوده سرویس اصلی هم انگولک می کنه اوونم می شع دیال اپ!! اما تا ساعات شبا نه تموم می شه سرعت از 5 می رسه به 60!!

صبا نت هم که شبانش کمتر از 100 نیست.

درسته که صبا و شاتل هم ممکنه در کرج جاهایی باشن که شبانشون شده باشه دیال اپ اما لااقل تسهیلات بهتری رو ارائه می دن نسبت به فن اوا..حد اقل در ظاهر قضیه.

کلا اینا تو این یک سال گمونم فقط بند ویت اضافه کردن که سرعت من که به زور به 60 می رسید حالا تا 70 هم می ره وگرنه ما دیگه چزی ندیدیم شبانمون هم ازمون گرفتم

حالا من چی کار کنم؟؟ دلیل موندن من تو فن اوا همین شبانه بود وگرنه من حاضرم سرعتم خیلی کمتر از اینا باشه

ولی بدون محدودیت دانلود کنم...مثلا کل هفته رو بزارم با سرعت 15 هم که شده برای دانلود
سرعت بیش تر به تنهایی با محدودیت حجمی به درد ادم دانلودر نمی خوره که پارسی نت این جا کم میاره
مثل این که تو تهران فن اوا نامحدود می ده ولی پارسی نت ارائه نمیده

اهل ویدیو و بازی انلاین هم نیستم و وب گردیم خیلی کم خواهد شد ولی تا دلتون بخواد به نامحدود احتیاج دارم که دانلود کنم

نامحدود تو کرج کجا است؟؟؟

من قبل از پارسی نت ..سه هفته الاف ارایا تک شدم و بعد قرار داد رو اهاشون فسخ کردم اومدم پارسی نت
اون موقع قرار دادمن خورده بود به تعویض تجهیزات این ها!!

همین الان چند تا سوال دارم.

1- اسیا تک تو کرج نامحدود به اون معنایی( بدون هیچ محدودیت در میزان حجم دانلودی ) که گفتم می ده یانه؟؟؟؟؟
2- الان اسیا تک طبق سایت

کد:
http://asiatech.ir/Reseller_Province.aspx

5 تاااااااااااا نمایندگی داره تو کرج!!!

از کودوم سرویس می گیرید

سرعت دانلود در نامحدود ها چقدر هست؟؟؟

قطعی چقدر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sahra0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بالاخره وایرلس گرفتم:rolleyes:
از شرکت مسیح
قیمت هاش خیلی خوبه

این هم آدرس سایتشه
ispmasih.com

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
اینم 1 مدت دیگه بد میشه
اولش من رفتم شبدیز چند سال پیشا خوب بود یهوووو بعده 1 ماه...(خودتون میدونید دیگه:D)
بعدش اومدم پارس آنلاین
اینم که جدیدا هر روز dc میشه و سرعتش فوق العاده پایین اومده

saeed-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من از آپادانا دارم .
اسیاتک توی تهران نامحدود داره اما کرج و یه سری شهرستان های دیگه یکی دو ماهی هست که نامحدود حذف شده براشون و البته کم کم تمام شرکت ها به همین سمت میرن

mohammad_agha

Registered User
لایک‌ها
9
من چی کار کنم؟؟

دیگه تو ای نپارسی نت اشغال با این شبانش نمی تونم وایسم

گفتم نیاز به دانلود دارم !! اونم نه دو گیگ و 5 گیگ و ده گیگ!! خیلی بیشتر...

الان سرعت دانلودم صفر هست!!

گندشو در اوردن.... مثلا اینترنت داریم.! دو مثقال حجم..سرعت دانلود 50 تو روز شب که رایگانه صفر!! ..قیمت خداد تومان!

شبدیز فقط مونده!

برم شبدیز یا نه؟؟؟؟ قطعی نداشته باشه سرعت 10 هم باشه من راضیم فقط نامحدود باشه.

الان اوضاع شبدیز همون گنده قدیم هست؟؟

الان بهترین شبانه تو گوهر دشت کدوم پپ هست؟؟!!

نمی تونم دیگه بیشتر فن اوا بمونم با این اوضاعش

صبر کنم برای شبانه اسیا تک که چه جور از اب در میاد؟؟

چی کار کنم پس؟؟

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
من چی کار کنم؟؟

دیگه تو ای نپارسی نت اشغال با این شبانش نمی تونم وایسم

گفتم نیاز به دانلود دارم !! اونم نه دو گیگ و 5 گیگ و ده گیگ!! خیلی بیشتر...

الان سرعت دانلودم صفر هست!!

گندشو در اوردن.... مثلا اینترنت داریم.! دو مثقال حجم..سرعت دانلود 50 تو روز شب که رایگانه صفر!! ..قیمت خداد تومان!

شبدیز فقط مونده!

برم شبدیز یا نه؟؟؟؟ قطعی نداشته باشه سرعت 10 هم باشه من راضیم فقط نامحدود باشه.

الان اوضاع شبدیز همون گنده قدیم هست؟؟

الان بهترین شبانه تو گوهر دشت کدوم پپ هست؟؟!!

نمی تونم دیگه بیشتر فن اوا بمونم با این اوضاعش

صبر کنم برای شبانه اسیا تک که چه جور از اب در میاد؟؟

چی کار کنم پس؟؟

شبدیز وضعیتش خیلی وقت هست که دیگه مثل سابق نیست و سرویس با کیفیتی ارائه میکنه. سیستم پشتیبانیشم خیلی خوب شده و البته معمولا سرویسشون مشکلی نداره که آدم بخواهد زیاد با پشتیبانی کاری داشته باشه. مثلا خودم ممکنه هر 3-4 ماهی یکبار بابت مشکلی بهشون زنگ بزنم.
سرعتشم قابل قبوله. من معمولا از سرویس حجمی شبدیز استفاده میکنم که همه چیش خوبه و ماهی 2-3 روز به سرویس نامحدود 256 سویچ میکنم تا فایلهایی که میخوام دانلود کنم. با همین سرویس روزی 2 تا 2.3 گیگ دانلود میکنم که بنظرم قابل قبول هست.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
سرویس نامحدود 256 سویچ میکنم تا فایلهایی که میخوام دانلود کنم. با همین سرویس روزی 2 تا 2.3 گیگ دانلود میکنم که بنظرم قابل قبول هست.

میانگین سرعتش چقدره ؟
انگار نسبت به یک سال پیش مقداری سرویسهای نامحدود رو گرون کرده

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
میانگین سرعتش چقدره ؟
انگار نسبت به یک سال پیش مقداری سرویسهای نامحدود رو گرون کرده
بیشتر ساعات شبانه روز بین 28 تا 30 هست. ساعات پیک اما کاهش سرعت داره و سرعتش کاملا متغیر میشه.
ولی باز هم خوبه چون اگر ماکزیمم سرعت یک سرویس 256 را 30KBps بگیریم، در 24 ساعت میشه حدود 2.5 گیگ دانلود داشت. حالا که من بیش از 2 گیگ در روز با شبدیز میتونم دانلود کنم، بنظرم سرعت خوبیه.

قیمتهای نا محدودشو کمی گران کرده ولی محدودیت دارشو مناسب تر کرده.

Last edited:

mohammad_agha

Registered User
لایک‌ها
9
شبدیز وضعیتش خیلی وقت هست که دیگه مثل سابق نیست و سرویس با کیفیتی ارائه میکنه. سیستم پشتیبانیشم خیلی خوب شده و البته معمولا سرویسشون مشکلی نداره که آدم بخواهد زیاد با پشتیبانی کاری داشته باشه. مثلا خودم ممکنه هر 3-4 ماهی یکبار بابت مشکلی بهشون زنگ بزنم.
سرعتشم قابل قبوله. من معمولا از سرویس حجمی شبدیز استفاده میکنم که همه چیش خوبه و ماهی 2-3 روز به سرویس نامحدود 256 سویچ میکنم تا فایلهایی که میخوام دانلود کنم. با همین سرویس روزی 2 تا 2.3 گیگ دانلود میکنم که بنظرم قابل قبول هست.

مرسی که پاسخ دادید

شما اشاره کردید در ماه ..چند روز رو از یک سرویس به سرویس دیگه سوییچ می کنید

مگر این طور نیست که از ابتدا یک سرویس رو برای یک یا...ماه بدن؟
یکم توضیح می دید

یک زحمتی هم براتون داشتم لطفا ادرس نمایندگی شبدیز در کرج و شماره تلفن بخش فروشش یا هر شماره دیگه شبدیز رو بری من پست خصوصی بفرستید

مرسی

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
یکمی هم می خوام راجب اخرین سرویسم از پارسی نت براتون توضیح بدم..که به احتمال زیاد اخرین سرویسم تو پارسی نت خواهد بود.

من دو هفته پیش سرویسی گرفتم به این صورت:

40000 تومان ..10 گیگ + 4 تا جمعه رایگان

دو جمعه گذشته رو هم هر کدوم حدود 4 گیگ گرفتم ..پیش بینی می کنم که دو جمعه دیگر رو هم بتونم چهار گیگ بگیرم

یعنی می شه 16 گیگ از جمعه ها به علاوه 10 گیگ کلا می شه 26 گیگ که من 40 تومان بابتش پول دادم

خیلی جالب نیست...چون دردسر های خاص خودش رو داره ای نسرویس و اگر می دادن کسی دیگه برام دانلود می کرد شاید خیلی ارزون تر می افتاد

هدف از بیانش این بود که اطلاع داشته باشید در پارسی نت همچین سرویس داداه می شه.

یحتمل کوچ کنم شبدیز

حد اقش اینه می رم پپ های دیگر رو امتحان می کنم وخیال خودم رو راحت می کنم تا یک جا وایسم و ترنسفر ریت صفر کیلو بایت ببینم.

موفق باشید بای

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
شما اشاره کردید در ماه ..چند روز رو از یک سرویس به سرویس دیگه سوییچ می کنید

مگر این طور نیست که از ابتدا یک سرویس رو برای یک یا...ماه بدن؟
یکم توضیح می دید

یک زحمتی هم براتون داشتم لطفا ادرس نمایندگی شبدیز در کرج و شماره تلفن بخش فروشش یا هر شماره دیگه شبدیز رو بری من پست خصوصی بفرستید
سیستم کاری شبدیز فعلا با شرکتهای دیگه کاملا متفاوت میباشد. شما هر مبلغی که دوست داشته باشید حسابتون را شارژ میکنید و به اندازه همون مبلغ میتونید ازشون سرویس بگیرید. فرقی نمیکنه 5000 تومان شارژ کنید یا 100000 شارژ کنید.

عکس زیر را مشاهده کنید:

مثلا سرویس حجمیش روزی 200 تومان بصورت ثابت بابت حق رانژه مخابرات و مالیات و... از حسابتون کسر میشه و هر گیگ هم 5000 تومان.

سرویس های نا محدودشم که قیمتاش بالا نوشته شده و روزانه اون مبلغ از حسابتون کسر میشه.

در هر دو نوع سرویس اگر موجودی حسابتون صفر بشه و حسابتون را شارژ نکنید تا روزی که مجددا به حسابشون پول واریز کنید روزی 200 تومان ، حسابتون منفی میشه که وقتی پول دادید، از حسابتون این عدد منفی کسر میشه.

همانطور که در تصویر میبینید هر یوزر در هر ماه میتونه 2 بار بین سرویسهای مختلف شرکت سوییچ کنه که بنظرم کار بسیار خوبیه.
من خودم چون بیشتر آنلاین بودن و وبگردی برام مهمه، معمولا از سیستم حجمی استفاده میکنم و معمولا در ماه 2-3 روز سویچ میکنم رو سرویس نامحدود و تو اون 2-3 روز فایلهام را دانلود میکنم و دوباره برمیگردم رو سرویس حجمی.

:

40000 تومان ..10 گیگ + 4 تا جمعه رایگان

دو جمعه گذشته رو هم هر کدوم حدود 4 گیگ گرفتم ..پیش بینی می کنم که دو جمعه دیگر رو هم بتونم چهار گیگ بگیرم

یعنی می شه 16 گیگ از جمعه ها به علاوه 10 گیگ کلا می شه 26 گیگ که من 40 تومان بابتش پول دادم

خیلی جالب نیست...چون دردسر های خاص خودش رو داره ای نسرویس و اگر می دادن کسی دیگه برام دانلود می کرد شاید خیلی ارزون تر می افتاد

شما با این هزینه میتونید سرویس خیلی بهتری داشته باشید. همین شبدیز با سرویس 256 نامحدودش که 45000 هزینش هست، با توجه به تجربم میتون تضمین کنم که در ماه بیشتر از 50 گیگ دانلود داشته باشید.

آدرس سایتشم این هست:
http://www.shabdiznet.com/

شمارشونم:
2222232

موفق باشید.

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
به به کرجی ها ....
منم مهر شهر هستم .. شاتل .. اصلا راضی نیستم... خیلی افت سرعت دارم !:eek: