saeed-d
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 56
- لایکها
- 5
اینم سرویس منه
512 محدود با 2 گیگ ترافیک
سرعت دانلود : در روز و شب فرقی نداره بین 50 تا 60
قیمت : نسبت به سرویس خوبه 14500 امکان پرداخت چند ماهه و گرفتن تخفیف وجود داره اگه سه ماهه بگیری 3 گیگ هدیه داره در حال حاضر هم یه ماه تست رایگان داره (بشتابید)
پشتیبانی : خوبه
زمان پینگ : خوبه و متغیر نیست چون پهنای باندش خالیه فعلا
راحتی در حساب و کتاب ماهانه: انتقال وجه واریز به حساب اگه نتونی پیک میفرسته
زمان راه اندازی سرویس ( از زمان سفارش ): واسه من 3 روز شد اما اگه خط طرف مشکل داشته باشه معلوم نیست
قطعی: طبق امار واصله شاید هر چند ماه چند ساعت واسه تعمیرات اما مواقعی هم پیش میاد که مخابرات کابل برگردون داره و این چیزا
در کل من ترجیح میدم باهاشون کار کنم حداقل واسه ادم احترام قائل میشن توی برخوردشون
این ادرشه : فلکه اول گوهردشت ابتدای مطهری بعد از ایستگاه تاکسی مترو پلاک 174 ساختمان سپیده واحد 1
4485606 4453696
512 محدود با 2 گیگ ترافیک
سرعت دانلود : در روز و شب فرقی نداره بین 50 تا 60
قیمت : نسبت به سرویس خوبه 14500 امکان پرداخت چند ماهه و گرفتن تخفیف وجود داره اگه سه ماهه بگیری 3 گیگ هدیه داره در حال حاضر هم یه ماه تست رایگان داره (بشتابید)
پشتیبانی : خوبه
زمان پینگ : خوبه و متغیر نیست چون پهنای باندش خالیه فعلا
راحتی در حساب و کتاب ماهانه: انتقال وجه واریز به حساب اگه نتونی پیک میفرسته
زمان راه اندازی سرویس ( از زمان سفارش ): واسه من 3 روز شد اما اگه خط طرف مشکل داشته باشه معلوم نیست
قطعی: طبق امار واصله شاید هر چند ماه چند ساعت واسه تعمیرات اما مواقعی هم پیش میاد که مخابرات کابل برگردون داره و این چیزا
در کل من ترجیح میدم باهاشون کار کنم حداقل واسه ادم احترام قائل میشن توی برخوردشون
این ادرشه : فلکه اول گوهردشت ابتدای مطهری بعد از ایستگاه تاکسی مترو پلاک 174 ساختمان سپیده واحد 1
4485606 4453696