• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
سلام تا حالا شده به فوق دیپلم کاره دفتری بدن؟! با بنده پ چی؟!
کلا تفاوت فوق دیپلم و لیسانس در چه حدیه ! در سربازی
نکته دیگه اینکه معاف از رزم و فوق دیپلم باشی در حد مرگ میگزره یا نه پایین تره:D
فوق دیپلم ها اموزشیشون با دیپلم ها هست؟!

kavehmech

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
شما اگر تک فرزند باشی شرایط دار محسوب میشی و اگر اون یگانی که در برگ سفید مشخص میشه در شهر شما پادگان داشته باشه اونجا خدمت می کنی.
ضمنا هیچ چیز در خدمت قطعی نیست، ولی شرایط دار ها 99.9999% ان شاءالله شهر خودشون می افتند.

وقتی آموزشی تموم بشه دیگه آموزشی تجدید نمیشه. ان شاءالله پس از اتمام تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد درجه شما میشه ستوان-1 و این یک مزیت محسوب میشه، چون ستوان-1 وظیفه نسبت به ستوان-2 وظیفه کم هست و کار راحت تری رو به ستوان-1 می دن.:)

در هر نیرویی که بیفتید منظور ارتش، **** ، ناجا ، وزارت دفاع ، باید در آنجا تا آخر خدمت کنید. مگر اینکه امریه داشته باشی که پس از آموزشی برای ادامه خدمت در اختیار اون نهاد یا سازمان قرار می گیرید. هنوز وقت دارید و می تونید امریه جور کنید، البته حواستون باشه که امریه تعهد خدمتی نداشته باشه که قبولی ارشد نپره.:wacko:

ممنون.امیدوارم همینی که میگید باشه.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سلام بچه ها
دوره آموزشي هم تموم شد
اگه يادتون باشه كد مازاد خورده بودم......

بدترين جاي ممكن افتادم
خيلي سخت بود

ارتش نيروي دريايي سيرجان

شدم ناوي (:)

دو ماه طول كشيد
دقيقا 60 روز
مرخصي هم تا هفته ديگه هست
پنج شنبه ........

واي بچه ها
يگان هم بدترين جاي ممكن افتادم
نميدونم چرا اينجوري ميشه

دوستام افتادن : بندرانزلي-تهران-رشت

من افتادم تيپ يك بندرعباس (24 ساعته آماده باش-خواب تا ساعت 4 صبح- و...)
تكاوري هست !
لباس پلنگي دادن بهمون !!!

واسه دوره آموزشي هر كسي سوال داشت بپرسه
مرخصي ميان دوره هم خبري نبود
حموم ( آب يخ)
آفتاب شديد
تنبيه هاي وحشتناك
انواع و اقسام فحش و توهين
طوري كه خيلي از بچه ها فرار كردن
خيلي ها خود زني كردن
منم دو سه روزي بيمارستان نيروي دريايي بستري شدم...

البته چون معاف از رزم بودم افتادم تو سلف سرويس (مقسم غذا)
دسترسي به بوفه و مخابرات داشتيم
تو آمار لعنتي نبوديم
ولي خب همش حمالي بود
تو رژه نبوديم
نگهباني نداديم
پاس تنبيهي نداديم
تو اردو هم من فقط خوردم و خوابيدم :دي (پارتي)

دو تا پارتي كلفت هم داشتم
يكي ناخدا اول بود يكي ناخدا دوم
انتظار داشتم بيفتم شمال
وقتي ديروز اسمم رو خوندن واسه تيپ بندرعباس
شوكه شده بودم

دعا كنيد معاف بشم
يك ماه ديگه اقدام ميكنم واسه معافي.......

امروز صبح رسيدم
ده روز هم مرخصي دادن نامردا
ما هم نظافتمون عالي بود هم رژه
ولي شانسمون گند بود
ده روز مرخصي ..............

واسه ما 150 نفري كه افتاده بوديم تيپ بوشهر و تيپ بندرعباس مربي ها ميومدن و ميگتن غصه نخورين تموم ميشه...!!!
بچه محلمون هم تو اين خدمت با من بود
طفلك افتاد جزيره خارك (از زاهدان تا خارك سه روز راهه)
فعلا
يا حق

hamedchtsz

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.
بچه ها من یه موقعیت پیچیده ای دارم لطفا اگه می تونید راهنمایی کنید.
من پس فردا یعنی چهارشنبه 18 شهریور اعزامم به نیروی انتظامی جهرم.
کنکور هم قبول شدم و انتخاب رشته کردم و 100 درصد دانشگاه قبول می شم.ضمنا غیبت هم ندارم.
تو سایت سنجش زده آخر این هفته نتایج نهایی میاد.
حالا اگه نتایج نهایی قبل از اعزام بیاد و پرینت بگیرم و روز چهارشنبه ببرم بازم اعزامم می کنن؟ یا حتما باید برم دانشگاه ثبت نام کنم و ازون جا نامه بیارم تا معافی تحصیلی بدن؟ ثبت نام دانشگاه هم احتمال 99 درصد از شنبه هفته آینده یعنی بیست و یکم شروع می شه چون گفتن از دهه سوم شهریور.
حالا اگه نتایج تا چهارشنبه نیاد و اعزام بشم بعد مرخصم می کنن برم دانشگاه ثبت نام کنم؟
و با توجه به اینکه فردا 17 شهریور روز مهمیه و شب چهارشنبه هم شب قدره و روز چهارشنبه هم ضرب خوردن حضرت علی هست و جمعه هم شهادت و تعطیلیه... ممکنه بگن برین شنبه بیاین؟ یا چند روز دیگه بیاین؟

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سلام مجدد
بعضي از دوستان پي ام زدن و يكي مهم بود گفتم اينجا بگم...

شما مدرکت چی بود ؟
اونجایی که شما بودی لیسانس و فوق دیپلم بود؟!
وضعیت اونها چطور بود
معاف از رزم تاثیره خاصی داشت؟!

من ديپلم داشتم
فوق و ليسانس هم تو سيرجان بودن
ولي سختي هاي فوق ديپلم به اندازه ما بود !

واسه معافي...
خيلي ها ميگن ارزشي نداره
ولي دروغه
معاف از رزم باشي يه كاري بهت ميدن (سلف سرويس-بوفه-مخابرات-عكاسي-مسجد-نگهبان)
اينم بستگي به شانس داره
اگه كاري براي معاف از رزم نباشه مجبوره هميشه پشت دسته حركت كنه
ولي خب اسلحه ديگه خبري نيست
راستي از همه اين كارا بهتر
نگهبان ثابت سرويس بود :دي
فقط خواب !
ولي خب مقسم غذا و بوفه و ... فقط بايد كار كني

اين 60 روز يه جورايي من جيم فنگ زدم! ولي خب سه روز قبل 12 تن گوشت آورده بودن و حدود بيست نفر بوديم (معاف از رزم) و مجبور شديم تمام اين 12 تن رو ببريم تو سردخونه... دستام كلا داغون شد
كمر و قلب و ... ديگه بماند

پارتي پارتي پارتي

يه پارتي داشته باشين غصه هيچي رو نخورين...

يا حق

Gruman

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
بچه ها من یه موقعیت پیچیده ای دارم لطفا اگه می تونید راهنمایی کنید.
من پس فردا یعنی چهارشنبه 18 شهریور اعزامم به نیروی انتظامی جهرم.
کنکور هم قبول شدم و انتخاب رشته کردم و 100 درصد دانشگاه قبول می شم.ضمنا غیبت هم ندارم.
تو سایت سنجش زده آخر این هفته نتایج نهایی میاد.
حالا اگه نتایج نهایی قبل از اعزام بیاد و پرینت بگیرم و روز چهارشنبه ببرم بازم اعزامم می کنن؟ یا حتما باید برم دانشگاه ثبت نام کنم و ازون جا نامه بیارم تا معافی تحصیلی بدن؟ ثبت نام دانشگاه هم احتمال 99 درصد از شنبه هفته آینده یعنی بیست و یکم شروع می شه چون گفتن از دهه سوم شهریور.
حالا اگه نتایج تا چهارشنبه نیاد و اعزام بشم بعد مرخصم می کنن برم دانشگاه ثبت نام کنم؟
و با توجه به اینکه فردا 17 شهریور روز مهمیه و شب چهارشنبه هم شب قدره و روز چهارشنبه هم ضرب خوردن حضرت علی هست و جمعه هم شهادت و تعطیلیه... ممکنه بگن برین شنبه بیاین؟ یا چند روز دیگه بیاین؟

شما وقتی دانشگاه قبول بشید و پرینت قبولی رو نشون بدید قطعا برای ثبت نام مرخصی می دهند و شما هم حتما خودتون رو معرفی کنید و مرخصی بگیرید که یک موقع غایب محسوب نشید. با یک معرفی نامه از دانشگاه شما به طور کامل ترخیص می شوید، بعد از ثبت نام یک معرفی نامه از دانشگاه خطاب به یگان مربوطه می گیرید و خدمت رو فعلا می پیچانید:happy:. فقط با ادب و متانت از مسئولین پادگان درخواست مرخصی کنید که کارتون به مشگل بر نخوره;). خیالتون هم از بابت قانون راحت باشه که وقتی قبول شده باشید هیچ کس حق نگه داشتن شما رو در خدمت نداره چون غیبت ندارید، فقط چند روز باید برای طی مراحل اداری ترخیص صبوری کنید.:D

Gruman

Registered User
لایک‌ها
0
شما تو 01 خدمت کردین؟
الان خدمتتون تموم شده؟
دو تا دبه 20 لیتری آب واسه چی مگه اونجا آب نیست؟!!
منظورتون اینه که باقی خدمت افسر وظیفه های نزاجا از آموزشیشون سختره؟:blink:
اگه نامزدم بعر از آموزشیش تهران بیفته آیا بعداز ظهرا میاد خونه؟:rolleyes:
ممنون از راهنماییهاتون

1- به دو سؤال اول نمی تونم تا 1 مهر جواب بدم:f34r:.
2- در مورد تلو هم خود فرمانده یگانشون براشون توضیح می دن، من هم براشون یک سری توصیه به صورت پیغام خصوصی می فرستم.:)
3- بله، خدمت در نزاجا یک مقدار از باقی نیروهای مسلح سخت تره، البته بچه های حسابداری رسته دارایی می شن و به احتمال 99.99999% ان شاءالله کارشون دفتری خواهد بود که از بعضی کارا آسون تره. چون بعد از آموزشی دو یا سه ستاره رو دوش افسر وظیفه میاد و این یعنی مسئولیت به معنای واقعی کلمه و از آدم انتظار یک افسر تحصیل کرده رو دارن که حق اشتباه نداره.:hmm:
4- بله خدمت معمولا از ساعت 7 صبح تا 2 بعد از ظهر مطابق ساعت اداری است.
5- زیاد نگران نامزدتون نباشید، آموزشی باعث می شود که ایشون قدر خانه و راحتی و مخصوصا شما رو بیشتر بدونند، یک مقدار سختی کشیدن ایشون برای آینده زندگی تان بسیار نافع خواهد بود، چون یه ذره مرد می شوند.:D

hamedchtsz

Registered User
لایک‌ها
1
شما وقتی دانشگاه قبول بشید و پرینت قبولی رو نشون بدید قطعا برای ثبت نام مرخصی می دهند و شما هم حتما خودتون رو معرفی کنید و مرخصی بگیرید که یک موقع غایب محسوب نشید. با یک معرفی نامه از دانشگاه شما به طور کامل ترخیص می شوید، بعد از ثبت نام یک معرفی نامه از دانشگاه خطاب به یگان مربوطه می گیرید و خدمت رو فعلا می پیچانید:happy:. فقط با ادب و متانت از مسئولین پادگان درخواست مرخصی کنید که کارتون به مشگل بر نخوره;). خیالتون هم از بابت قانون راحت باشه که وقتی قبول شده باشید هیچ کس حق نگه داشتن شما رو در خدمت نداره چون غیبت ندارید، فقط چند روز باید برای طی مراحل اداری ترخیص صبوری کنید.:D

بسیار ممنون از شما دوست گرامی
فقط دو تا مسئله هست: 1- اگه تا پس فردا جواب ها اومد و رفتم حوزه برای اعزام به جهرم، آیا منو اعزام می کنن بعد از پادگان جهرم مرخصی می گیرم یا اصلا اعزامم نمی کنند.
2- اگر جواب ها تا پس فردا نیامد و اعزام شدم بعد دو روز بعدش مرخصی گرفتم و رفتم دانشگاه ثبت نام کردم باز باید تا آغاز سال تحصیلی یعنی اول مهر برگردم پادگان و این 10 روز رو خدمت کنم؟چون تو این 10 روز کارای زیادی دارم که باید انجام بدم

و یه سوال دیگه وقتی مدرک کارشناسی بگیرم توی نیروی انتظامی دیگه که نمی خواد برم با اشرار مبارزه کنم و ازین حرفا؟

ممنون

Gruman

Registered User
لایک‌ها
0
بسیار ممنون از شما دوست گرامی
فقط دو تا مسئله هست: 1- اگه تا پس فردا جواب ها اومد و رفتم حوزه برای اعزام به جهرم، آیا منو اعزام می کنن بعد از پادگان جهرم مرخصی می گیرم یا اصلا اعزامم نمی کنند.
2- اگر جواب ها تا پس فردا نیامد و اعزام شدم بعد دو روز بعدش مرخصی گرفتم و رفتم دانشگاه ثبت نام کردم باز باید تا آغاز سال تحصیلی یعنی اول مهر برگردم پادگان و این 10 روز رو خدمت کنم؟چون تو این 10 روز کارای زیادی دارم که باید انجام بدم

و یه سوال دیگه وقتی مدرک کارشناسی بگیرم توی نیروی انتظامی دیگه که نمی خواد برم با اشرار مبارزه کنم و ازین حرفا؟

ممنون

سلام

1- باید از خود حوزه بپرسید ولی به احتمال قوی یه سر باید جهرم بروید، چون اسم شما برای اونجا رد شده است.فقط یک توصیه مهم اینه که این وسط غیبت نکنید که بهانه دست کسی نداده باشید، دقیق همه چیز را از حوزه سؤال کنید تا به مشکلی برنخورید.
2- شما پس از ثبت نام در دانشگاه و گرفتن معرفی نامه دیگر سرباز نیستیدو دانشجو هستید و فقط باید مراحل اداری ترخیص رو بگذرونید تا دیگه رسما سرباز نباشید.
3- شما وقتی معرفی نامه رو گرفتید وارد سیر اداری ترخیص می شوید و بسیار بعید(نزدیک به صفر) است که شما را نگه دارندو ان شاء الله بر می گردید منزل.
4- پس از اخذ مدرک کارشناسی ، شما افسر وظیفه با درجه ستوان-دومی خواهید بود و قطعا کاری متناسب با درجه به شما خواهند داد. حالا این کار در ناجا چیا هست نمی دونم.
5- سیر اداری ترخیص رو کامل و دقیق حتما از حوزه اعزامتون بپرسید.

موفق و مؤید باشید.

hamedchtsz

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

1- باید از خود حوزه بپرسید ولی به احتمال قوی یه سر باید جهرم بروید، چون اسم شما برای اونجا رد شده است.فقط یک توصیه مهم اینه که این وسط غیبت نکنید که بهانه دست کسی نداده باشید، دقیق همه چیز را از حوزه سؤال کنید تا به مشکلی برنخورید.
2- شما پس از ثبت نام در دانشگاه و گرفتن معرفی نامه دیگر سرباز نیستیدو دانشجو هستید و فقط باید مراحل اداری ترخیص رو بگذرونید تا دیگه رسما سرباز نباشید.
3- شما وقتی معرفی نامه رو گرفتید وارد سیر اداری ترخیص می شوید و بسیار بعید(نزدیک به صفر) است که شما را نگه دارندو ان شاء الله بر می گردید منزل.
4- پس از اخذ مدرک کارشناسی ، شما افسر وظیفه با درجه ستوان-دومی خواهید بود و قطعا کاری متناسب با درجه به شما خواهند داد. حالا این کار در ناجا چیا هست نمی دونم.
5- سیر اداری ترخیص رو کامل و دقیق حتما از حوزه اعزامتون بپرسید.

موفق و مؤید باشید.

بسیار ممنون از شما بزرگوار
خبرشو تو همین تاپیک می دم
موفق باشید

shahrooztk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فردا (چهارشنبه 18) اعزامم . :rolleyes:
باید برم میدون **** .
کدم 81 .

کد 81 کسی میدونه کجاست ؟ کسه دیگه ام 81 هست ؟ :eek:

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها خوبين؟دلم واسه اينجا تنگ شده بود داشتم پست ها را ميخوندم ياد 2 ماه پيش خودم افتادم كه دائم ميومدم اينجا در مورد اموزشي اطلاعات بگيرم:p.حالا كم كم اموزشي خودم ديگه تمومه.تقريبا 2 هفته مونده.اومدم مرخصي تا فردا شب اينجام هركس در مورد كد 35 و پادگان 01 سوالي داره در خدمتيم.در ضمن هركي كدش 35 هست بره خدارا شكر كنه چون تقريبا هتله.احترامي كه تو اين پادگان بهت ميذارن مطمئن باشين تو هيچ پادگاني اينجوري نيست . يا علي

سلام
نامزد من الان اونجاس.
می شه کمی در مورد نحوه تقسیمها بعد از آموزشی برام بگین و همچنین دوره کدها؟
نامزدم می گه تو اطلاعیه ء خود پادگان زدن حسابداریها و کامپیوتریها و عمران و اینا کد نمی خورن آیا طبق همون اجرایی می شه؟:eek:

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه سه روز نیست وگرنه تا الان زنگ زده بود ... فکر کنم همون یک هفته باشه
خدارو شکر دو هفته دیگه این آموزشی کزایی تموم میشه ... شوهرم سفید بود رفت واسه میاندوره که برگشت انقدر سیاه شده بود نشناختمش ...

سلام
شوهر منم خدمته:(
الان آموزشیه نیروی زمینی 01 تهران
شدیدا درکت می کنم.
اما فکر کنم الان دیگه آموزشیه شوهر شما تموم شده باشه نه؟
خوش به حالت..:eh:

mani.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من تازه آموزشیم تو کهریزک تموم شده چند تا خبر وپیشنهاد دارم برای کسایی که می خوان تازه برن
1-آبش درست شده ما خودمون زمینارو کندیمو لوله گذاشتیم الان آب شیرینه
2-غذاش بهتر شده مثلا مرغ که 8-10 نفر یدونه بود شده 4 تا یه دونه البته خورشت وحشت با ردپای مرغ سرجاشه
3-از نظر من بهترین راه رفت و آمد هم برای اونجا مترو جلوی مترو تاکسی وایساده برای مترو موقع برگشتن هم اینطوری شده که تا 2-3 هفته با مربیاتون پیاده میرید تا مترو که تقریبا 15 دقیقه راه
4-ببینید اونجا گردان یکش اصلا اسمش جهنم سبز کلا همشون ارث باباشونو طلبکارن اما بقیه اینطوری نیست تا
2-3هفته رژه دارید ولی بعدش میشه هفته ای نهایت 2-3 روز
تمام پنج شنبه جمه هارو خونه میرید غیر اونایی که نگهبانی یا تنبیهی باشه (من خودم دو تا جمعه با یدونه پنج شنبه موندم)
یه پیشنهادم دارم حتما با دیپلم برید چون هم آموزشیتون 8-9 هفته است هم خیلی تو پادگان راحترید
تمام سخیها برای زیر دیپلم 10-12 هفته آموزشی جنگ سرنیزه در هر صورت سختره
امام کلا اینو بدونید تقریبا هتل پادگانای آموزشی نیرو زمینی و دژبان همین جاست
بعد تقسیم هم چند جا می فتید 1-کهریزک-2-جمالزاده-3-چهاراه قصر (کویتی برای خودش) -4-لویزان-5-سازمان قضایی
البته جاهای دیگه هم داره ولی خیلی کمه زیر 5 درصد
تقسیم دیپلمه ها 90 در صد تهران غیر چند درصد از سازمان قضایی اما بجاش سازمان قضایی 2-7 تازه پنج شنبه ها هم تعطیل
از دوره آموزشیتون لذت ببرید که بعدا حسرتشو نخورید
شاد باشید

• Like
Reactions: PIQ

ali_dream

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه کسی الان اعزام بخدمت بگیره چند ماه دیگه اعزام میاد؟؟

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
معمولا تقسیمات 01 تهران به کجاهاست؟

Rocket

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من ساعت سه امروز اعضامم
04 بیرجند
لطفا یک نفر بگه اونجا چجور جاییه ؟
سریع لطفا

shahrooztk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا امروز صبح رفتیم **** وظیفه شدیم نیرو هوایی مهر آباد . :thumbsup:
میگن که ردیفه !! :thumbsup:

Rocket

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا امروز صبح رفتیم **** وظیفه شدیم نیرو هوایی مهر آباد . :thumbsup:
میگن که ردیفه !! :thumbsup:

من هم امروز صبح رفتم گفتن بیرجند نیروی زمینی ارتش
استرس سر تا پام رو گرفته :(:(:wacko::wacko:

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمکککککککککککککککک:(
قرار بود به نامزدم فردا مرخصی بدن (پنج شنبه-جمعه) که امروز افسر آموزشیشون سر آنکادرش بهش گیر داده و گفته مرخصی نمیده بهش:(((
چقدر امکان داره که فردا بهش مرخصی بدن؟ با توجه به شب احیا و اینا؟؟؟
لطفا بهم بگین خیلیییییییییییییییییی ناراحتمممممم:(((

بالا