• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
سلام
من با این استادا کلاس برداشتم. ببینید خوبه
مبانی کامپیوتر: هاشمیان
فیزیک1: انصاری نو
فارسی:شفایی
ریاضی پیش:میرخان
ریاضی1:طهرانچی
من تا جایی که اینجا خوندم،بعضیا میگفتن با طهرانچی برندار،بقیه رو زیاد نمیدونم ولی تا اونجا که یادمه مثکه خوبن

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
آخه تو پستای اول گفته بودن طهرانچی تکه. حالا یعنی خوب درس نمیده؟
یه سوال دیگه: به من گفتن یه کدوم از این درسای عمومی رو بردارم(اندیشه اسلامی1،اخلاق اسلامی،تاریخ تحلیلی،تفسیر موضوعی قرآن،انقلاب اسلامی)ولی برای هیچ کدوم کلاسی وجود نداره
حالا باید من چی کار کنم؟
خواهش میکنم فقط سریع جواب بدید:(

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
آخه تو پستای اول گفته بودن طهرانچی تکه. حالا یعنی خوب درس نمیده؟
یه سوال دیگه: به من گفتن یه کدوم از این درسای عمومی رو بردارم(اندیشه اسلامی1،اخلاق اسلامی،تاریخ تحلیلی،تفسیر موضوعی قرآن،انقلاب اسلامی)ولی برای هیچ کدوم کلاسی وجود نداره
حالا باید من چی کار کنم؟
خواهش میکنم فقط سریع جواب بدید:(

من نمیدونم.اصولا چون ترم اولیم هر چی شنیدم از بچه ها همینجا شنیدم،بعضیا میگفتن اصلا و ابدا طهرانچی برندار.شاید گفتن از اونور تکه!شاید فعل معکوس بوده :D
درس عمومی بر نداشتی،تا اونجا که من میدونم باید به آموزش بگی که توی حذف و اضافه برات بذارن که بتونی برداری!منم با اینکه تقریبا زود انتخاب واحد کردم ولی نتونستم جز اندیشه اسلامی درس عمومیه دیگه ای انتخاب کنم،همه جز اندیشه پر بودن:(

Last edited:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
یکی جواب بده!
من رفتم دانشگاه،هزارماشالله انقد بزرگ و پیچ تو پیچه من که حسابی گیج شدم! :hmm: 500تا ساختمونم که اونجا بود.بعد اصولا من از کجا بدونم که باید برم تو کدوم ساختمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصولا کدوم یکی رو باید بدونیم که کلاسمون توش تشکیل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟من مغزم پکیده انقد فکر کردم:(:(:(:(:(:(:(

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
یکی جواب بده!
من رفتم دانشگاه،هزارماشالله انقد بزرگ و پیچ تو پیچه من که حسابی گیج شدم! :hmm: 500تا ساختمونم که اونجا بود.بعد اصولا من از کجا بدونم که باید برم تو کدوم ساختمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصولا کدوم یکی رو باید بدونیم که کلاسمون توش تشکیل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟من مغزم پکیده انقد فکر کردم:(:(:(:(:(:(:(

با عرض سلام و خوشامدگویی جهت ورود شما به تی جی:happy:
اصولا شما در زندگیتون تو دانشگاه با ساختمانهای 1و2و3 بیشترین کارو داری
تو سایت انرول(همونجا که ثبت نام کردی) توی پروفایلت تو قسمت مشاهده انتخاب واحد یه جا نوشته (شماره ک) یعنی شماره ی کلاس یه عدد 4 رقمیه که اولین رقم از سمت چپش شماره ساختمانه دومین رقم از همون سمت شماره طبقه تو اون ساختمونه دو رقم سمت راست هم شماره کلاس که بالای هر کلاس تو هر طبقه نوشته
مثلا 2103 یعنی ساختمان شماره 2 طبقه اول کلاس شماره 3 البته بالای کلاس شماره کاملو نوشته یعنی 2103
امیدوارم توضیحات واضح بوده باشه:D

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
سلام من هم از ورودی های امسالم آی تی قراره بخونم مگه دانشگاه از امروز شروع شده؟به من که گفتن از شنبه شروع میشه؟

کلاس ها تا شنبه هفته بعد رو هواست!

negareene

Registered User
لایک‌ها
0
البته جمله ی " کلاس ها تا شنبه بعد رو هواست " رو میتونیم با یه تبصره تایید کنیم . و اون تبصره هم اینکه استاد ها نخوان گیر بی خودی بدم . پیشنهاد میکنم اگر یه درسی دارید مثل آزمایشگاه برید که فقط یه غیبت میتونید بکنید . بعضی از استاد ها غیبت های قبل از حذف و اضافه رو هم حساب می کنند و خیلی هم رو این مورد سخت گیر هستند . اما احتمال تشکیل نشدن کلاس ها خیلی خیلی زیاده . در واقع اگر هم استاد ها نخوان علنی کلاس رو تعطیل کنند ، به چرت و پرت گویی می گذره که من اصلا حاضر نیستم با این چیز ها وقتم رو تلف کنم :happy:

katalina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام كسي از دوستان اطلاعاتي راجعبه اين استادا داره؟
من اصلا نميشناسمشون :(
رياضي مهندسي عبدالساده نيسي
آزمايشگاه فيزيك1 احمد پيردواني
مدار الكتريكي1 علي اخوين
براي گسسته استاد زرين زاد چه جور نمره و درس ميده؟

آزمايشگاه فيزيك 1و2 چه جور درسايي هستن استادا چي ياد ميدن؟ سخته ؟آسونه؟

برای چی این سوالارو می پرسی ؟ما که این درسارو برداشتیم ,نمیتونیم حذف کنیم دیگه,چون درسی نیست که بجای اینا برداریم:(
میخای مثل ترم قبل بشه؟

katalina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من با این استادا کلاس برداشتم. ببینید خوبه
مبانی کامپیوتر: هاشمیان
فیزیک1: انصاری نو
فارسی:شفایی
ریاضی پیش:میرخان
ریاضی1:طهرانچی

با تهرانچی ترم پیش داشتم اصلا توضیح نمی ده, مگر چی بشه که توضیح بده .از اول کلاس تا آخر کلاس فقط پای تخته می نویس .ولی جزویی که میده بد نیست خوبه.
البته اگر جزوه ی کرمی در کنار جزوه تهرانچی به خونی خیلی بهتر.
استادای دیگه رو نمی شناسم

Last edited:

akbar-1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
کسی میدونه ریاضی عمومی استاد رودک چطوریه؟ اگه میشناسه بگه یک کمکی به ما بکنه یک ثوابی هم ببره

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
با عرض سلام و خوشامدگویی جهت ورود شما به تی جی:happy:
اصولا شما در زندگیتون تو دانشگاه با ساختمانهای 1و2و3 بیشترین کارو داری
تو سایت انرول(همونجا که ثبت نام کردی) توی پروفایلت تو قسمت مشاهده انتخاب واحد یه جا نوشته (شماره ک) یعنی شماره ی کلاس یه عدد 4 رقمیه که اولین رقم از سمت چپش شماره ساختمانه دومین رقم از همون سمت شماره طبقه تو اون ساختمونه دو رقم سمت راست هم شماره کلاس که بالای هر کلاس تو هر طبقه نوشته
مثلا 2103 یعنی ساختمان شماره 2 طبقه اول کلاس شماره 3 البته بالای کلاس شماره کاملو نوشته یعنی 2103
امیدوارم توضیحات واضح بوده باشه:D

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآره!
دست گلت درد نکنه حاجی!:party:خیر ببینی از جوونیت!:cap:ایشالله خدا هر چی دوس داری بهت بده!:p

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
آزمایشگاهها هم این هفته تعطیلند

در حال رنگ کاری بودند

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
با با این همه راجع به متولی نوشتم که
اگر دوستت دنبال نمره گرفتنه و میتونه سر کلاس جم نخوره و دهنشم کوچکترین تکونی نخوره و هر جلسه هم تحقیق بده حذفش نکنه.
ولی اگه یکم حنب و جوشش زیاده و نمیتونه یکجا آروم بگیره بگو حذف کنه.
کلا متولی قلق داره و باید قلقش دستش بیاد اونوقت بیستش تظمینه.

راستی اگه حذفش نکرد فکر بیرون رفتن از کلاسو ((به هر دلیلی حتی دور از جون مرگ)) از کلش بیرون کنه.
موبایل هم که جای خود.حتی اگه صدای ویبرشو هم بشنوه طرفو با موبایلش میفرسته بیرون.

ممنون
:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
درباره متولی ؛

جلو و گوشه ها نشینید ؛ کلا" هر جا که ممکنه توی تیر رسش باشید ، سر جلسه هم میتونید از خودتون در بیارید ولی خالی بندی نباشه ، پای تخته اگه بری خیلی خوب میشه

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال حیاتی دارم اگه کسی میدونه اطلاعات بده
من یه درسیو برداشتم الان میبینم هیچ جوره با برنامم جور در نمیاد میشه تو حذف و اضافه به یه طریقی کلاسمو عوض کنم؟ باید کسیو ببینم؟ مدرک خواصی باید بیارم تا ثابت کنم؟
اگه میدونید راهنمایی کنید بی زحمت

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
بچه ها من کلاس ریاضی رو به جای طهرانچی با شکری برداشتم
حالا شکری خوبه یا نه؟
من با شکری پنجشنبه برداشتم ولی نمیتونم پنجشنبه برم،به نظرتون اگه باهاش صحبت کنم به نظرتون قبول میکنه که چهارشنبه برم؟
سوسن شیری واسه درس عرفان عملی اسلام استاد خوبیه؟
فقط زود جواب بدید

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
تو حذف و اضافه به یه طریقی کلاسمو عوض کنم؟
اگه منظور شما تغییر کد کلاس هست یعنی همون درس رو یک ساعت دیگه ای برداری اجازه نمی دند

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
یه سوال حیاتی دارم اگه کسی میدونه اطلاعات بده
من یه درسیو برداشتم الان میبینم هیچ جوره با برنامم جور در نمیاد میشه تو حذف و اضافه به یه طریقی کلاسمو عوض کنم؟ باید کسیو ببینم؟ مدرک خواصی باید بیارم تا ثابت کنم؟
اگه میدونید راهنمایی کنید بی زحمت

شما هر جوری مدرک ببرید ، کلاس ها و استادا عوض نمیشن توی حذف و اضافه ، فقط درس رو میشه عوض کرد
مگر اینکه رئیس دانشکده نامه بده که اونم ....

سلام
بچه ها من کلاس ریاضی رو به جای طهرانچی با شکری برداشتم
حالا شکری خوبه یا نه؟
من با شکری پنجشنبه برداشتم ولی نمیتونم پنجشنبه برم،به نظرتون اگه باهاش صحبت کنم به نظرتون قبول میکنه که چهارشنبه برم؟

شکری رو شانس آوردی باهاش ورداشتی ، عالیه ، بیشتر هم کلاساش رو واسه دخترا میذارن ، نمره عالی میده

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
آزمایشگاه شیمی و کارگاه ماشین افزار هم بگید چه اساتیدی خوبن

عالی میشه

ممنون از شما

بالا