کی نیست جواب بدهسلام دوستان
من نرم افزار رزتا استون ,به اضافه زبان مورد نظرم از اینترنت دانلود کردم حالا دوتا فایل iso مونده رو دستم نمیدونم باید باهاشون چیکار کنم ...مهمترین مساله اینه که آیا باید هر دوشون روی یک سی دی رایت کنم...مممنون
کی نیست جواب بدهسلام دوستان
من نرم افزار رزتا استون ,به اضافه زبان مورد نظرم از اینترنت دانلود کردم حالا دوتا فایل iso مونده رو دستم نمیدونم باید باهاشون چیکار کنم ...مهمترین مساله اینه که آیا باید هر دوشون روی یک سی دی رایت کنم...مممنون
مشکلی نیست دوست عزیز نصب کنیداینم مشخصات فنی E5200 که من دارم.
فکر میکنم اگه بری تو تنظیمات kmplayer بخش زیرنویس و اون فونتشو عوض کنی مشکلت حل بشه! مثلا فونت رو بزار رو tahoma
سلام به همگی.یه سوال داشتم,من زیر نویس فارسی فیلم silent hill,the eye, رو دانلود کردم از هر کدوم 2 ,3 تا,ولی
وقتی تو روی فیلم زیرنویسا رو نگاه میکنم قاطی پاطی نشون میده اصلا معلوم نیس که چیه به عنوان مثال یه عکس هم
گذاشتم.تورو خدا اگه میتونین کمکم کنین.خیلی بهش نیاز دارم.ممنون میشم.راستی با 3 برنامه km player,windows media,real همشون اینجوری نشون میده![]()
:blink: نشنیده بودم !با سلام خدمت دوستان گلم
من يه گوني فلش قاچاق از يه جايي خريدم
حالا فلش ها يه مشكلي دارن كه وقتي روي اون اطلاعات ميريزم نگه نميداره و پاك ميشه
شنيدم نياز به پروگرم شدن داره و فقط شركتهاي گارانتي اين كار رو انجام ميدن و 30 ثانيه اي هم بيشتر طول نميكشه
از دوستان كسي اطلاعاتي نداره كه به چه شكل و يا با چه نرم افزاري اين كار صورت ميگيره؟!
ممنون
یکی از دوستان تو فوروم گفته که فلش سوخته تعمیر میکنه و آی سیشو پروگرم میکنهبا سلام خدمت دوستان گلم
من يه گوني فلش قاچاق از يه جايي خريدم
حالا فلش ها يه مشكلي دارن كه وقتي روي اون اطلاعات ميريزم نگه نميداره و پاك ميشه
شنيدم نياز به پروگرم شدن داره و فقط شركتهاي گارانتي اين كار رو انجام ميدن و 30 ثانيه اي هم بيشتر طول نميكشه
از دوستان كسي اطلاعاتي نداره كه به چه شكل و يا با چه نرم افزاري اين كار صورت ميگيره؟!
ممنون
:blink: نشنیده بودم !
یعنی شرکت های گارانتی میان فلشهای پلم شده رو باز می کنن این کاری که می گی می کنن ؟؟؟
می خوای فرمت کن ببین چی میشه !
یکی از دوستان تو فوروم گفته که فلش سوخته تعمیر میکنه و آی سیشو پروگرم میکنه
میخوای یه تماس باهاش بگیر ببین برات انجام میده یا نه
البته من با ایشون کار نکردم نمیدونم واقعا میتونن یا نه
ولی ضرر نداره
یه صحبتی بکن
http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?t=120949
سلام به همه دوستان
کامپیوتر من به طور ناگهانی بشدت کند شده!!!
CPU Usage از 100% پاینتر نمیاد.
دو بار درایو C رو فرمت کردم و ویندوز جدید نصب کردم، بدون هیچ نرم افزار اضافی دیگه ای!
متاسفانه همچنان مشکل پا برجاست.
باز کردن یک فولدر کلی طول میکشه و در این مدت CPU Usage روی 100% میمونه!
اگه کسی از دوستان راه حلی به ذهنش میرسه لطفا راهنمایی کنه.
ممنون
سلام به همگی.یه سوال داشتم,من زیر نویس فارسی فیلم silent hill,the eye, رو دانلود کردم از هر کدوم 2 ,3 تا,ولی
وقتی تو روی فیلم زیرنویسا رو نگاه میکنم قاطی پاطی نشون میده اصلا معلوم نیس که چیه به عنوان مثال یه عکس هم
گذاشتم.تورو خدا اگه میتونین کمکم کنین.خیلی بهش نیاز دارم.ممنون میشم.راستی با 3 برنامه km player,windows media,real همشون اینجوری نشون میده![]()
سلام
ببخشید یکی از دوستان من با دیال آپش یه مشکلی پیدا کرده ...اگه کمکم کنید !
بعد از اینکه به یه اکانتی وصل شد بعد 1دقیقه و 30 ثانیه خودش دی سی میشه ..یه دیال آپ به اسم x connnect خودش ایجاد شده وخودش کانکت میشه و فقط خط رو اشغال میکنه کار دیگه ای نمی شه باهاش کرد.
ممنون!