• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

- - مشكلات و سوالهای نرم افزاري و سخت افزاري - -

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
سلام
کسی میدونی چطور میشه از شر این اسکن دیسک که اول ویندوز میاد راحت شد؟؟

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من سه روزه که به یک مشکلی در رابطه با اینترنت ADSLام برخوردم، توی تاپیک مربوطه هم پرسیدم اما گفتم چون شاید مشکل نرم افزاری و مربوط به کامپیوتر باشه، اینجا هم مطرح کنم شاید کسی بتونه کمکم کنه.

5شنبه صبح که کامپیوتر رو روشن کردم، دیدم چراغ status مودم روشنه ولی اینترنت قطعه، خوب این قطعی چند وقتیه که بعضی وقتها پیش میاد و چند دقیقه بعد حل میشه. اما بعد از مدتی که گذشت و دیدم مشکل حل نشد، دیدم مودم هم پینگ نمیشه. خلاصه با پشتیبانی که تماس گرفتم، وقتی گفتم مودم هم پینگ نمیشه، گفت که مودم رو ریست سخت افزاری کن و من اومدم بکنم دیدم هرچی دکمه ریستش رو میزنم، ریست نمیشه. خلاصه گفت که تلفنی کاری نمیتونه بکنه و باید شنبه کارشناس حضوری بفرستند.
تا گوشی رو گذاشتم، یک کمی دیگه به این دکمه ریست مودم ور رفتم و ریست شد و کامپیوتر رو هم ریستارت کردم و دیدم که مودم پینگ میشه اما کانکشن برقرار نیست. دوباره زنگ زدم پشتیبانی و گفتم اینجوری، رفتم توی ستاپ مودم و یوزرنیم و پسورد رو وارد کردم و اما وصل نشد. باز هم گفت که کاری نمیتونه بکنه و باید کارشناس حضوری بیاد و تازه گفت چون مودم رو از ما نگرفتید تحت پشتیبانی نیست و از این حرفا!
باز گوشی رو که گذاشتم، یک کم دستکاری کردم و یک ریستارت دیگه، کانکت شد!!!! یک نیمساعتی هم آنلاین بودم، بعد خاموش کردم و رفتم. حدود 6.5 عصر که باز روشن کردم، وصل بود و یه خورده اینترنت گردی کردم که قطع شد، بعدش هر کاری کردم درست نشد، یعنی یکبار چند ثانیه وصل شد ولی بعدش قطع شد. کلی باهاش ور رفتم. با Lan وصل بود،گفتم شاید مشکل از کارت شبکه باشه و با usb وصل کردم، کانکت نشد تا اینکه جالبه آخرش اصلا چراغ usb اش هم خاموش شد که من دوباره Lan رو وصل کردم و باز ریست مودم و کامپیوتر، تا بالاخره وصل شد. تا آخر شب دو یه بار وسطش قطع شد و هر بار خود بخود درست شد.

فردا صبحش هم فقط اولش وصل نبود که اونهم صبر کردم، بعد از دو سه دقیقه خودش وصل شدم تا پیش از ظهر هم قطع نشد بعدش من رفتم بیرون. اما شب دیگه حرصم رو در آورد، همینجور هر 7-8 دقیقه یکبار قطع میشد، بعد چند دقیقه بعدش وصل میشد. البته توی این چند بار دو بارش هم که مودم رو خاموش روشن کردم، وصل شد.

امروز شنبه هم باز هر چند وقت یکبار قطع میشه، بعضی وقتها خودش وصل میشه، بعضی وقتها مودم رو خاموش روشن میکنم حدود 1 یا 2 دقیقه که از روشن کردن مودم میگذره، وصل میشه.

خلاصه حسابی گیج شدم؛ نمیدونم مشکل از کجاست. از مودمه؟ اگه از مودمه میشه که اینطوری یه چند وقت درست شه و بعد خراب بشه؟ از کامپیوتره؟ ویروسی چیزی؟ یا از طرف سرویس دهنده هست و به روی خودشون نمیارن.
کسی ایده ای، راه حلی چیزی داره؟
متاسفانه به کامپیوتر دیگه دسترسی ندارم که با اون امتحان کنم.

iran1978

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان.

آقا بدادم برسید.کامپیوتر دوست دخترم کار نمیکنه.
میگه که کامپیوتر روشن بوده که فیوز برق میپره و برق میره؛حالا که اونو روشن میکنه هیچی نمی یاد و می گه رو صفحه اول میمونه ثابت.شما میگید چی شده؟آیا راه حلی هست که درستش کنیم؟
ممنونم اگه راهنمای کنید.

iranp301

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز
اطلاعات شما تو قسمت مهارتهاي اعضاي سايت بودسلام

من در مورد پريمير 6.5 مشکل export دارم که تو قسمتهاي پاياني رندرينگ ويندوز ايراد don't send error ميده که نرم افزار هنگ ميکنه و بايد ببندم.

ram 2g 1066 kingmax
hard 320 + 500
cpu q9550 amd
main board giga ma770
vga 8600 gt 1g xfx

os xp sp2

ميتونين راهنماييم کنيد ؟

capitan nemo

Guest
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان.

آقا بدادم برسید.کامپیوتر دوست دخترم کار نمیکنه.
میگه که کامپیوتر روشن بوده که فیوز برق میپره و برق میره؛حالا که اونو روشن میکنه هیچی نمی یاد و می گه رو صفحه اول میمونه ثابت.شما میگید چی شده؟آیا راه حلی هست که درستش کنیم؟
ممنونم اگه راهنمای کنید.

ببين تو بايوس ميتونه بره؟ اگه رفت ببينه هارد رو ميشناسه يا نو
احتمالا هارد سوخته
پاورش هم احتمالا مشكل داره عوض كني بهتره شانس آوردي نزده بقيه چيزا رو نسوزونده

capitan nemo

Guest
لایک‌ها
0
من سه روزه که به یک مشکلی در رابطه با اینترنت ADSLام برخوردم، توی تاپیک مربوطه هم پرسیدم اما گفتم چون شاید مشکل نرم افزاری و مربوط به کامپیوتر باشه، اینجا هم مطرح کنم شاید کسی بتونه کمکم کنه.

5شنبه صبح که کامپیوتر رو روشن کردم، دیدم چراغ status مودم روشنه ولی اینترنت قطعه، خوب این قطعی چند وقتیه که بعضی وقتها پیش میاد و چند دقیقه بعد حل میشه. اما بعد از مدتی که گذشت و دیدم مشکل حل نشد، دیدم مودم هم پینگ نمیشه. خلاصه با پشتیبانی که تماس گرفتم، وقتی گفتم مودم هم پینگ نمیشه، گفت که مودم رو ریست سخت افزاری کن و من اومدم بکنم دیدم هرچی دکمه ریستش رو میزنم، ریست نمیشه. خلاصه گفت که تلفنی کاری نمیتونه بکنه و باید شنبه کارشناس حضوری بفرستند.
تا گوشی رو گذاشتم، یک کمی دیگه به این دکمه ریست مودم ور رفتم و ریست شد و کامپیوتر رو هم ریستارت کردم و دیدم که مودم پینگ میشه اما کانکشن برقرار نیست. دوباره زنگ زدم پشتیبانی و گفتم اینجوری، رفتم توی ستاپ مودم و یوزرنیم و پسورد رو وارد کردم و اما وصل نشد. باز هم گفت که کاری نمیتونه بکنه و باید کارشناس حضوری بیاد و تازه گفت چون مودم رو از ما نگرفتید تحت پشتیبانی نیست و از این حرفا!
باز گوشی رو که گذاشتم، یک کم دستکاری کردم و یک ریستارت دیگه، کانکت شد!!!! یک نیمساعتی هم آنلاین بودم، بعد خاموش کردم و رفتم. حدود 6.5 عصر که باز روشن کردم، وصل بود و یه خورده اینترنت گردی کردم که قطع شد، بعدش هر کاری کردم درست نشد، یعنی یکبار چند ثانیه وصل شد ولی بعدش قطع شد. کلی باهاش ور رفتم. با Lan وصل بود،گفتم شاید مشکل از کارت شبکه باشه و با usb وصل کردم، کانکت نشد تا اینکه جالبه آخرش اصلا چراغ usb اش هم خاموش شد که من دوباره Lan رو وصل کردم و باز ریست مودم و کامپیوتر، تا بالاخره وصل شد. تا آخر شب دو یه بار وسطش قطع شد و هر بار خود بخود درست شد.

فردا صبحش هم فقط اولش وصل نبود که اونهم صبر کردم، بعد از دو سه دقیقه خودش وصل شدم تا پیش از ظهر هم قطع نشد بعدش من رفتم بیرون. اما شب دیگه حرصم رو در آورد، همینجور هر 7-8 دقیقه یکبار قطع میشد، بعد چند دقیقه بعدش وصل میشد. البته توی این چند بار دو بارش هم که مودم رو خاموش روشن کردم، وصل شد.

امروز شنبه هم باز هر چند وقت یکبار قطع میشه، بعضی وقتها خودش وصل میشه، بعضی وقتها مودم رو خاموش روشن میکنم حدود 1 یا 2 دقیقه که از روشن کردن مودم میگذره، وصل میشه.

خلاصه حسابی گیج شدم؛ نمیدونم مشکل از کجاست. از مودمه؟ اگه از مودمه میشه که اینطوری یه چند وقت درست شه و بعد خراب بشه؟ از کامپیوتره؟ ویروسی چیزی؟ یا از طرف سرویس دهنده هست و به روی خودشون نمیارن.
کسی ایده ای، راه حلی چیزی داره؟
متاسفانه به کامپیوتر دیگه دسترسی ندارم که با اون امتحان کنم.

از چه شركتي گرفتي؟
اتومات كانكت ميشي يا كنكشن ساختي؟
مودمت چيه؟

capitan nemo

Guest
لایک‌ها
0
یه سوال دیگه:

دوستان پاور من گرین هست و تازه خریدم.

احساس میکنم بعضی وقتها فنش نمیچرخه.

ممکنه بعضی وقتها نچرخه؟

دستمو میگیرم پشتش هیچ بادی نمیزنه.آخه امکان دید ندارم.

بعضي از مدلهاي گرين فنش وقتي داغ ميكنه روشن ميشه كاتالوگش رو ببين نوشته

iran1978

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان.
من به اینترنت وصل هستم و حتی یاهو مسنجر هم وصل میشم ولی با اینترنت اکسپلویر نمیتونم برم تو اینترنت.یکسرهError میده و میگه که وصل نیستم.الان از طریق real player web اومدم تو اینترنت.ممنونم که مثل همیشه کمکم کنید.

hipolamtos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
من چند وقته هنگام کار با ویندوز این پیام مدام برام ظاهر میشه نمیدونم چیکار کنم راهنماییم کنید
و وقتی no رو میزنم به این آدرس هدایت میشم http://sc.videofreeforonline.com/id/4912933/4/1/

کل سسیتم رو هم با آنتی ویروس کاملا آپدیت شده اسکن کردم ویروس نداشت

تصویر پیغام خطا
http://irapic.com/uploads/1225838810.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام
من چند وقته هنگام کار با ویندوز این پیام مدام برام ظاهر میشه نمیدونم چیکار کنم راهنماییم کنید
و وقتی no رو میزنم به این آدرس هدایت میشم http://sc.videofreeforonline.com/id/4912933/4/1/

کل سسیتم رو هم با آنتی ویروس کاملا آپدیت شده اسکن کردم ویروس نداشت

تصویر پیغام خطا
http://irapic.com/uploads/1225838810.jpg
مطمئنا spyware و adware هستش .... این برنامه خوبه واسه حل مشکل : Malwarebytes ... دنبال آنتی spyware باش ، شاید آنتی ویروس ها نتونن مشکل رو حل کنن ... مثلا همینی که پیشنهاد کردم ..

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان
یه سیستم هست که مشخصاتش در ادامه اومده ...مشکل اینه که فایل های تصویری رو (فرقی نمیکنه با چه نرم افزاری) وقتی پلی میکنم خیلی تیره و تار نشون میده با تنظیمات خود نرم افزار هم نمیشه درستش کرد ولی زمنی که پنجره ستینگ ان ویدیا رو باز میکنم تصویر شفاف و روشن میشه !
کارت گرافیک رو دوباره نصب کردم ...ویندوز عوض شده ...مشکل سر جاشه !

مشخصات سیستم::
CPU 3.GHZ inetel
Ram 1gig kingson
VGA geforce 7200 512 MB
MB p5p800 asus

ysr159

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یه سیستم هست که مشخصاتش در ادامه اومده ...مشکل اینه که فایل های تصویری رو (فرقی نمیکنه با چه نرم افزاری) وقتی پلی میکنم خیلی تیره و تار نشون میده با تنظیمات خود نرم افزار هم نمیشه درستش کرد ولی زمنی که پنجره ستینگ ان ویدیا رو باز میکنم تصویر شفاف و روشن میشه !
کارت گرافیک رو دوباره نصب کردم ...ویندوز عوض شده ...مشکل سر جاشه !

مشخصات سیستم::
CPU 3.GHZ inetel
Ram 1gig kingson
VGA geforce 7200 512 MB
MB p5p800 asus

سلام
چه جالب منم دقیقا" همین مشکل شما رو دارم. به نظرتون بچه ها چیکار باید بکنیم تا درست بشه؟؟؟

saveyourlife

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید
حدود 1-2 سال از بستن کامپیوترم می گذره USB ها هیچ مشکلی نداشت تا اینکه از 1 سال پیش روز به روز وضعش بدتر میشه ! تا الان که اصلا دیگه نمی تونم هیچ Device رو به کام وصل کنم مشکل من نرم افزاری است یا سخت افزاری ؟
در طول مدتی که روز به روز بد تر می شد به عنوان مثال یه فایل 1 مگا بایتی رو شاید 3 دقیقه کپی کردنش طول می کشید و این زمان هی بیشتر و بیشتر شد ......
و نکته مهم اینه در حال متصل بودن فلش مموری گویا ازتباطش رو با کام از دست میده چون چراغ فلش به کلی خاموش میشه و بعد از یه مدت زمانی دوباره روشن میشه ....
کارهایی که انجام داده : 1- چندین ویندوز عوض کردم که مطمئن بشم ویندوزم ایرادی نداره ( حتی همون ویندوز ها رو روی سیستم های دیگر نصب کردم و هیچ مشکلی نبود )
2- چندین نوع فلش مموری تست کردم
3- درایور USB مادر بورد رو نصب کردم
4- با آنتی ویروس آپ دیت شده هم سیستم رو اسکن کردم ( هر چند شاید بی ربط باشه )

بزرگواران لطف کنن منو راهنمایی کنن
ممنون میشم

shadmehr_m_n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان کسی با مجموعه نرم افزاری گردو کار کرده؟
مثل لرد و کینگ میمونه.
خوبه یا نه؟
18000 تومنه.

navid8362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من توسط گوشي p1 به مدت 50 دقيقه فيلم گرفتم ولي وقتي كه record كردن رو stop كردم گوشيم hang كرد و مجبور شدم باتريشو درارم. واسه همين فايل درست save نشده و فقط يه فايل 3gp كه28 byte بيشتر نيست توي فولدر record مموري save شده. ولي 120 meg از فضاي مموري اشغال شده و اين يعني اينكه data فيلمي كه ضبط كردم به طور كامل روي مموري save شده. آيا راهي واسه recover كردنش وجود داره؟

ممنون كه توجه مي كنيد.

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مثل اینکه هیشکی دیگه این جا نیست ؟ای جی مکس جان شما کجایی با شما جواب میدادی ؟!

Ali Emami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مین بورد من P5QL-PRO هست و دوتا رم دو گیگ و یک رم یک گیگ OCZ دارم وقتی سه تاشو با هم بکار میگیرم توی ویندوز مشخصات رم رو 3.25GB نشون میده چیکار کنم؟راه حلش چیه؟

nazi.1993

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.یکی از آیدی هام تو مسنجرم باز نمیشه....اگه میشه راهنمایی کنید..:(

vandadmohaddesi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من با سی دی رام درایو کامپیوترم مشکل دارم.
اخیرا متوجه شدم هر سی دی که تو دستگاه میزام توسط اون خونده میشه وای وقتی توی my computer روی درایم کلیک می کنم تا سی دی رو برام باز کنه اتفاقی نمیافته. اگه روش رایت کلیک کنم و explore رو بزنم محتویات دسکتاپ رو توی یه پنجره جدید برام باز می کنه. توی cmd تمام محتویات سی دی رو میتونم ببینم، اگه سی دی autorun باشه autorun اجرا میشه اما بازم خود سی دی باز نمیشه. توی safe mode می تونم سی دی رو باز کنم و محتویات اونو ببینم ولی تو خود ویندوز مشکل دارم.
راهنمایی کنی متشکر میشم.

naser48

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان عزيز من ويندوز 7 رو نصب كردم ولي هر كاري ميكنم صداي كامپيوتر در نمياد . مادربوردم GA-945PL-S3P كه كارت صداش آن بورده خواهشمندم كمكم كنيد در ضمن درايورهاي مربوط به ويستا رو هم امتحان كردم جواب نداد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا