• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

- - مشكلات و سوالهای نرم افزاري و سخت افزاري - -

وضعیت
موضوع بسته شده است.

badform

Registered User
لایک‌ها
97
سلام من دو تا فلش 8 و 16 گيگ دارم.مشكل من با فلش 16 گيگ هستش.بعد ازز اينكه روش فايل ها را مي ريزم و سيف ريمو مي كنم.بعد جدا كردن فلش از يو اس بي فايل ها پاك مي شوند و فولدر خالي باقي مي ماند!! مثلا 7 تا فيلم ريختم فقط دو تاش مونده و بقيه پاك شدن!! با فايل ها ديگه هم امتحان كردم همين مشكل را داشتم!

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوستان من با برنامه media player مشکل پیدا کردم....مشکلم اینه که فایلهایی با پسوند avi رو پخش نمی کنه...یعنی فقط صداشون رو پخش می کنه و خبری از تصویر نیست....

تا دیشب درست بود ولی حالا اینجوری شده...مشکل چیه؟؟؟

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این سوال باید به اینجا ربط داشته باشه دیگه

یه مدتیه کامپیوترم یه مشکلاتی پیدا کرده حتی ویندوز رو عوض کردم ولی تغییری نکرد دقیقا اتفاقات اینا هست:

روی هر فایلی موس رو نگه میدارم حجمش رو 37 کیلوبایت نشون میده... دایکیو منتم حالت hidden داره و گزینه ی هیدن هم توی properties غیرفعاله ...
وقتی از روی خود jetaudio یا mediaplayer میخوام فایلی رو باز کنم نمیکنه ... باید برم از توی خود درایوها فایل های تصویری یا صوتی رو باز کنم
ویروس یابی هم کردم چیزی پیدا نشد البته با ورژن یه سال پیش ...

پ ن : تیری در تاریکی زدیم و میدانیم پاسخی در کار نخواهد بود

arjun

Registered User
لایک‌ها
47
با سلام خدمت شما دوست عزیز

حدود دو سه هفته ست که وقتی فلاپی میذارم توی درایو کامپیوترم،و میرم که از مای کامپیوتر درایو رو باز کنم کامپیوتر ری استارت میشه.
فکر کردم شاید به خاطر ویروس باشه ولی با ویروس یاب(NOD32) هم اسکن کردم چیزی پیدا نکرد.
به نظر شما چه مشکلی هست؟
در ضمن اون فلاپی ها رو داخل یه کامپیوتر دیگه امتحان کردم ولی اونا ری استارت نشدن و خوب کار میکردن.

ممنون میشم پاسخ بدید.

iran1978

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان.

من اشتباهی برنامه کارت گرافیک کامپیوترم را پاک کردم؛سی دی شم ندارم.از کجا بفهمم که کارت گرافیکم چیه و از کجا دانلود کنم.سیستمم قدمیه AMD Athlon 2400 xp است.ممنونم از کمکتون

Behnam:

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام به همگي

من ميخوام يه فايلو مخفيش كنم.

اولش روي فايله راست كليك ميكنم.

بعدش properties

بعد هم hidden ‌رو كليك ميكنم بقيه رو پاك.

خب اين قسمت اول

تو بخش دومش هم ميرم تو منوي tools

بعدش folder option

بعد هم view

اينم عكس اون قسمت :

مشكل اينه كه تو اين قسمت بايد يه جايي باشه كه من بايد توش دستور نشون ندادن فايلا رو بهش بدم .

يه چيزي شبيه اين :dont show...

خب اين اصلا نيست برام.

بعدش هم كه روي فايله راست كليك ميكنم و پراپرتيس ميرم ميبينم كه گزينه ي rea only ‌خود به خود تيك خورده .

در اين صورت يه فايل برام هيچوقت مخفي نميشه. فقط كمرنگ ميشه .

كسي چيزي به ذهنش ميرسه؟؟؟؟؟؟؟؟

Namak_co

کاربر فعال
لایک‌ها
46
سلام
یکی از دوستان سئوالی در مورد آپلود فایل داشت
من یه سایت معرفی میکنم به همراه راهنمایی ش
MediaFire .com
خوبی که این سایت داره قابلیت RESUME هست .....که میتونید با نرم افزار دانلود به راحتی فایلهای حجیم رو دان کنید

بخش My Files این سایت هم خیلی بدرد بخوره ... شما هر فایلی رو که تو این سایت آپلود کنید براتون لیست میکنه دیگه احتیاجی نیست آدرساتون رو جایی یادداشت کنید ؛ فقط با وارد کردن نام کاربریتون و وارد شدن به بخش My Files لیست و آدرس همه شون در اختیارتون قرار میگیره((به شرط عضویت ....البته مجانیه ))

همه چی رو تو عکسها توضیح دادم ....کافیه روشون کلیک کنید تا عکس بزرگ رو ببینید

امیدوارم مفید باشه

1

2

3

4

5

6

7

تا بعد

Last edited:

Namak_co

کاربر فعال
لایک‌ها
46

ادیت شد !!
یکی دوتا سایت از رده خارج شد ؛ چندتا سایت هم اضافه شدن
شیوه ی کار همه ی سایتها مثل همه به جز یکی که به زودی راهنماش اضافه میشه
رو عکسها کلیک کنید

................................

اگر متن داخل کادر قرمز رنگ Hotlinks for Forums رو بطور کامل داخل پستتون کپی کنید عکس با سایز بزرگ نمایش داده میشه

و اگر متن داخل کادر سبز رنگ Thumbnail For Forums رو بطور کامل داخل پستتون کپی کنید عکس به صورت کوچیک و کلیکی نمایش داده میشه

Marmolak.net
فعلا دچار معضل فیل تر شده!!

Img98.com

imagehosting.gr
آپلود به صورت مهمان رو بسته ؛ حتما باید عضو بشید( فعلا بیخیالش مگر اینکه خوردیم به خنسی!!)

http://www.picture.4fileup.com/
سایت پیکباران هم با مشکل مواجه شده و به این آدرس نقل مکان کرده

Tehranpic.net
معادل Thumbnail For Forums= پیش نمایش برای انجمن ها
معادل Hotlinks for Forums = لینک مستقیم برای انجمن ها

Smokish.com

.....................

لینک کمکی Tehran pic

لینک کمکی Img98

لینک کمکی picture.4fileup

[/URL]​

Last edited:

Killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام ببخشيد من يه مشكل اساسي دارم من مدتي شركتي كه ازش ADSL مي گيرم رو عوض كردم بعد از اون نتونستم با Bitorrent م هيچ فايلي رو دانلود كنم ، مدت ها از زماني كه يه فايل تورنت رو باز مي كنم مي گذره ولي هيچ اتفاقي نمي افته ، ميشه منو راهنمايي كنيد اينم عكسش:

2mx05lz.jpg

bbnaztoop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان چند وقتی است با پیغام ارور عجیبی در زمان نصب برنامههایی رو به رو می شوم که واقعا دست مرا بسته است . به طور مثال زمان نصب registry mechanic نسخه 7 با این اخطار روبه رو می شوم
35li4x1.jpg

لطفا راهنمایی ام کنید تا از دست این مشکل رها شوم
ممنون

pishie malus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Salam. Ghabl az harchiz aval begam ke be penglish neveshtanam gir nadid chon majburam..
Damaye cpu bikhod bala mire. Virus ham nagerefte chon aslan ghabl az inke beram tu win aval miram tu bios, unja ham damaro bala mizane, 70-80..! Fan ro ham avaz kardam vali hamun asho hamun kase... Moshkel az koja mitune bashe? Power kharab nashode? Rasti, un barghe -5 v ro tu bios jolosh mizane -61 v vali tu win mizane -- 3.3 ...! Albate --3.3 ro az hamun aval ke powero avaz kardam hamino mizad (ba ghermez mizane, yani kheili zaeefe) vali tu bios ta hala tavajoh nakarde budam jolosh mizane -61 ! Che margeshe? Chera enghadr damash balas?

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام
بابیلون در حالت عادی و تو دسکتاپ یا قسمتهای مختلف کامپیوتر کار میکنه اما تو صفحات وب وقتی روی یه کلمه کلیک میکنم کار نمیکنه !!
Yahoo Messenger هم On نمیشه ! از طریق وب و سایت یاهو به میل دسترسی دارم از طریق برنامه نمیشه
به نظرتون مشکل از کجاست ؟ میتونه از مدیریت امنیتی ویندوز باشه ؟ فایروال رو غیر فعال کردم اما ..
در کل هر برنامه ای که به اینترنت اکسپلورر مربوطه یجورایی مشکل داره..مثلا Snag it که برنامه ای برای گرفتن عکس از صفحات وب هست از طریق آیکونش تو دسکتاپ کار میکنه اما از طریق شورتکاتش بالای Internet Explorer کار نمیکنه

iran1978

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان.
من در کانادا هستم و سیستم خانگی دارم و روی سیستمم ویندوز XP ارجینال نصبه و شماره سریالشم هم دارم ولی سی دی اونرو گم کردم.چطور میتونم یک کپی از رو سیستمم بگیرم تا اگه بعدأ مشکلی پیش اومد بتونم دوباره ویندوز را نصب کنم.
ممنونم اگه توضیح کاملی بدهید.

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام خدمت شما.

من همونطور که در جریانید سیستم رو ارتقا دادم.

اما از کارت دی وی بی تصویر ندارم.

سیگنال داره اما تصویر نمیده.

بنظرتون مال کارت گرافیک جدیده نیست؟(8600جی تی)

چون از وقتی اون رو نصب کردم دیگه تصویر ندارم.

آیا تنظیمات خاصی داره؟

با ساید برنامه ها تصویر دارم. اما از ماهواره ندارم.

:(

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
یه سوال دیگه:

دوستان پاور من گرین هست و تازه خریدم.

احساس میکنم بعضی وقتها فنش نمیچرخه.

ممکنه بعضی وقتها نچرخه؟

دستمو میگیرم پشتش هیچ بادی نمیزنه.آخه امکان دید ندارم.

eshoprey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه
من یک مشکل عجیبی در لپ تاپم دارم
من laptop toshiba satellite a100-wa3 دارم
چه تو ویندوز xp و چه تو ویندوز vista به هیچ وجه lan کار نمیکنه
یعنی سیم لن رو وصل میکنم چه از کامپیوتر چه از ای دی اس ال لن وصل نمیشه درایورش هم نصبه درست درست
حالا با ویندوز اورجینالش میشه کار کرد اما تو اون یکی ها لن وصل نمیشه و اون ضربدر قرمز میمونه
لطا هر چه سریهتر کمک کنید

iran1978

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان من.
بابا خیلی کارتون درسته.همه جای دنیا ایرانی ها از اطلاعات شما استفاده میکنند.ممنون از همتون.
من میخوام کامپوترم را ارتقا بدم و همانطور که قبلأ گفتم ویندوز ارجینال روش نصبه ولی سی دی اونو گم کردم؛می تونم Backup بگیرم و بعده ارتقا دوباره ویندوز نصب کنم؟
ممنونم بازم.محمود.کانادا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا