page setup!!
دوست عزیز لطفا سوال اتون رو تو بخش لپتاپ مطرح کنید.با سلام خدمت دوستان.
من تازگی یکLaptop Sony خریده ام و Yahoo Massenger را نصب کرده ام .وقتی می خواهم چت صوتی کنم میگه این Audioformat را این کامپیوتر حمایت نمیکنه؛روی این لپ تاپ Windows Vista نصبه.ممنونم اگه راهنمایم کنید که بتونم چت صوتی کنم.
سلام.
ویندوز بالا نمیاد یعنی تا اونجا که پسوورد رو میخواد میاد بعد این ارور رو میده
on timer, line 4: attempt to call globala (nil value) ... اگه کسی ایمیل بزنه کمک کنه دو هزار و دویست دستگاه الگانس گیرش میاد. به جون بچه هام راست میگم...تازه میزارم یه لب هم از زنم آنجلینا بگیره..
آرا جان کامپیوتر ات یکم دور نیست>!!؟
به هر حال به لوازم جانبی فروشی ها یه سر بزن...
درایور کارت گرافیک؟ کارت گرافیک انویدیاست؟ در انویدیا یه آپشنی هست که موقع حرکت دادن پنجره ها اون هارو به حالت شیشه ای در میاره ... شاید اون باعث کندی شده.
آرا جان جیفورس همون انویدیاست... مثل نام و نام خانوادگی... لطفا درایور رو نصب کن!اینکه جواب دادی یه دنیا ارزش داره بقیه خوابن انگار!!:blink:
نه گرافیکش جیفورس بود البته درایور گرافیک رو نصب نکرده بودم چون نداشتم ! این بار درایورش رو گیر اوردم نصب می کنم شاید برای اون بوده باشه!!
آرا جان جیفورس همون انویدیاست... مثل نام و نام خانوادگی... لطفا درایور رو نصب کن!
من مي تونم در Notepad ، فارسي تايپ كنم. اما بعد از اينكه سيوشان كردم مي بينم غير قابل خواندن شده اند!
به نظر شما مشكل از كجاست؟