• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

- - مشكلات و سوالهای نرم افزاري و سخت افزاري - -

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
سلام. دوستان فایل با فرمت DjVu با چه نرم افزاری باز میشه؟ من چند تا کتاب دارم با این فرمت.

nader200782

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه چنذ روزیه هر وقت میخوام از اینترنت دانلود کنم ری استارت میشه و نمیتونم یه کمکی به ما برسونید یا علی

persiankitty013

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من فایلهایی داشتم که اینکریپت شده بود (نمیدونم چه طوری؟ من نکرده بودم)
حالا ویندوز جدید ریختم و به هیچ عنوان فایلها باز نمیشه :(
لطفا" کمک کنید
اگه کسی بتونه فایلهامو درست کنه
یک سکه هخامنشی طلا جایزه میگیره

slu

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.
کسی میدونه چطوری میتونم توی "word" ، اندازه ی ورقمو A3 بکنم؟
و همچنین مطالب رو از ضلع بزرگتر ورق بنویسم.( یعنی بجای تایپ در طول ، از عرض مطالب رو تو ورق بنویسم.)

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
سلام.
ویندوز بالا نمیاد یعنی تا اونجا که پسوورد رو میخواد میاد بعد این ارور رو میده
on timer, line 4: attempt to call globala (nil value) ... اگه کسی ایمیل بزنه کمک کنه دو هزار و دویست دستگاه الگانس گیرش میاد. به جون بچه هام راست میگم...تازه میزارم یه لب هم از زنم آنجلینا بگیره..

iran1978

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان.
من تازگی یکLaptop Sony خریده ام و Yahoo Massenger را نصب کرده ام .وقتی می خواهم چت صوتی کنم میگه این Audioformat را این کامپیوتر حمایت نمیکنه؛روی این لپ تاپ Windows Vista نصبه.ممنونم اگه راهنمایم کنید که بتونم چت صوتی کنم.

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام خدمت دوستان.
من تازگی یکLaptop Sony خریده ام و Yahoo Massenger را نصب کرده ام .وقتی می خواهم چت صوتی کنم میگه این Audioformat را این کامپیوتر حمایت نمیکنه؛روی این لپ تاپ Windows Vista نصبه.ممنونم اگه راهنمایم کنید که بتونم چت صوتی کنم.
دوست عزیز لطفا سوال اتون رو تو بخش لپتاپ مطرح کنید.

سلام.
ویندوز بالا نمیاد یعنی تا اونجا که پسوورد رو میخواد میاد بعد این ارور رو میده
on timer, line 4: attempt to call globala (nil value) ... اگه کسی ایمیل بزنه کمک کنه دو هزار و دویست دستگاه الگانس گیرش میاد. به جون بچه هام راست میگم...تازه میزارم یه لب هم از زنم آنجلینا بگیره..

عزیز مشکل شما چی شد؟
راه حل خیلی ساده : هارد رو باز کن و رو یه سیستم دیگه ببند و با اون سیستم (خود اون سیستم هارد داره) بیا بالا بعد اطلاعات ات رو بریز رو اون یکی هارد بعد دوباره ویندوز رو نصب کن...

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان!

من میخواستم رایانه ام!!:rolleyes: رو به تلویزیون وصل کنم!! البته یه 20 متری با هم فاصله دارند و خروجی کامپیوتر من s-video هست! خواستم ببینم چنین کابلی با این طول وجود داره یا باید خودم براش بسازم!!
اگر کسی میتونه راهنمایی کنه!!

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
آرا جان کامپیوتر ات یکم دور نیست>!!؟
به هر حال به لوازم جانبی فروشی ها یه سر بزن...

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
آرا جان کامپیوتر ات یکم دور نیست>!!؟
به هر حال به لوازم جانبی فروشی ها یه سر بزن...

سلام از یکمم یکم بیشتر!! :rolleyes:میخوام از یک طبقه وصل کنم طبقه ی دیگه!!:blink:

تازه یک نکته ی جدید: خرجی s-video من از کامپیوتر 7 پینه ولی برای تلویزیون 4 تا پینه!! ممکنه مشکل پیش بیاد!!

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

جواب سوال قبلی مارو که کسی نداد!!:( ببینم کسی جواب این سوال منو میگه!!

تازگیا برای یکی از اشناها ویندوز نصب کردم بعد از نصب جا به جایی صفحات در صفحه اسلو موشن!! شده و یا به صورت پرشی!! یک بار دیگه ویندوز عوض کردم !!!:blink::blush: باز تغییری نکرد خواستم بدونم مشکل از کجاست!! اخه مثلا ایکون های دسکتاپ براحتی جابه جا میشن ولی صفحات مثلا در حالت مینیمایز یا صفحه هر برنامه ای با این مشکل روبرو میشن!!
از نظر کمبود رم و یا استفاده سیستم از سی پی یو هم مطمئنم هستم هر دو عادی هستند!!

فقط اگر کسی میتونه سریع کمکم کنه چون دوباره باید برم رفع عیب کنم!!;)

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
درایور کارت گرافیک؟ کارت گرافیک انویدیاست؟ در انویدیا یه آپشنی هست که موقع حرکت دادن پنجره ها اون هارو به حالت شیشه ای در میاره ... شاید اون باعث کندی شده.

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
درایور کارت گرافیک؟ کارت گرافیک انویدیاست؟ در انویدیا یه آپشنی هست که موقع حرکت دادن پنجره ها اون هارو به حالت شیشه ای در میاره ... شاید اون باعث کندی شده.

اینکه جواب دادی یه دنیا ارزش داره بقیه خوابن انگار!!:blink:

نه گرافیکش جیفورس بود البته درایور گرافیک رو نصب نکرده بودم چون نداشتم ! این بار درایورش رو گیر اوردم نصب می کنم شاید برای اون بوده باشه!!

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
اینکه جواب دادی یه دنیا ارزش داره بقیه خوابن انگار!!:blink:

نه گرافیکش جیفورس بود البته درایور گرافیک رو نصب نکرده بودم چون نداشتم ! این بار درایورش رو گیر اوردم نصب می کنم شاید برای اون بوده باشه!!
آرا جان جیفورس همون انویدیاست... مثل نام و نام خانوادگی... لطفا درایور رو نصب کن!

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
آرا جان جیفورس همون انویدیاست... مثل نام و نام خانوادگی... لطفا درایور رو نصب کن!

پس عجب سوتی دادم پس اون یکی شرکته اسمش ATI هست!!(من فکر کردم جیفورسه:blush:) نگو اینم نام پدرشه دیگه!!:D

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
الان یه چند وقته هر کاری میکنم نمیتونم فلش و در ادامه ی اون جاوا رو تو سیستمم نصب کنم.
سایت adob که رفتم نوشت با موفقیت نصب شد ولی اوضاع هیچ تغییری نکرده بود.
رفتم سایت جاوا تا جاوا دان کنم یه error داد که نوشته بود باید adobe axtive x نصب کنی تا بتونی دانلود کنی.
خلاصه هر کاری کردم نشد که نشد. active x هم نصب نشد.
وقتی میخام یه SWF رو با مدیا پلیر باز کنم این پیغام رو میده:
your current security setting do not allow this action
حالا باید چه کنم؟
یه سایت خیلی واجب رو به علت نداشتن فلش باز نمیکنه و ...
کلی هم ویندوز و آنتی ویروس نصب کردم نشد. ریجیستریم رو هم درست کردم بازم نشد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

badform

Registered User
لایک‌ها
97
من مي تونم در Notepad ، فارسي تايپ كنم. اما بعد از اينكه سيوشان كردم مي بينم غير قابل خواندن شده اند!
به نظر شما مشكل از كجاست؟

بايد به صورت يوني كد سيو كنيد در حالت پيش فرض ANSI هستش.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا