تو خود کاسپرسکی باید آدرسشو بدی.من میخوام kspersky رو نصب کنم ولی باید سریال اون رو وارد کنم که باید فایل regkeyen.key رو باز کنم. این فایل چیه و با چه برنامه ای باز میشه؟
سلام من یه کول دیسک pqi دارم، فقط با USB2 کار میکنه و تو ویستا مادربوردهایی که درایورشون نصب نشده باشه کار نمیکنه چیکار میشه کرد که باUSB1 هم میزنم کار کنه یعنی تو همه کامپیوتر ها کار کنه![]()
جواب شما در پست 182 داده شده، در يکی از تاپيکهای آنتی ويروس هم توضيح داده شده.باید فایل regkeyen.key رو باز کنم. هنوز جوابمو ندادین؟این فایل چیه و با چه برنامه ای باز میشه؟
شما تو Run بنویس msconfig بعد برید سربرگ اخر اونجا چک باکس چیزهایی که نمی خواین لود بشن رو غیر فعال کنید . ضمنا یکسری نرم افزار ها مثل یاهو مسنجر باید از داخل تنظیماتشون اون ها رو غیر فعال کنید .دوستان من یه سوال داشتم....
چطوری باید جلوی یک سری از برنامه ها که موقع بالا آمدن ویندوز خود به خود اجرا میشن رو گرفت....مثلا یاهو مسنجر همیشه اولی که کامی رو روشن می کنم میاد و یه عالمه برنامه خرت و پرت دیگه که هیچ کدوم به درد نمی خروه و هی باید یکی بعد از دیگری این پنجره ها رو ببندی....
نمیشه کاری کرد که اصلا اجرا نشن؟؟؟(منظورم اون اول هست:happy![]()
يکبار پاکش کن دوباره ادش کن.سلام توی یاهو مسنجر من اون قسمتی که مخصوص نوشتن متن هست برای یکی از ادد لیست های من حذف شده چه طور میشه اون رو برگردوند فقط برای یکی از ادد لیست هام اینجوریه
مثلا وقتی روی اون ای دی دوبار کلیک می کنم و پنجره چت اون باز میشه نمی تونم چیزی بنویسم چون اون قسمت حذف شده.
عمليات پروگرام کامل انجام ميشه ؟سلام به تمام دوستان
بنده یه مین asus p4p800se از یکی از دوستان گرفتم برای درست کردن بایوس
به سایت مراجعه کردم و دو فایل p4p800se.rom و afudos رو گرفتم
مشکل این سیستم اینه که وقتی روشن میکنی می نویسه :
bad bios checksum. strating bios recovery
بعد این دو فایل رو به یک سی دی انتقال دادم و داخل سی دی رام گذاشتم
حالا بعد از مدتی فایل p4p800se.rom رو میخونه و مینوسه starting ersing و بعد هم starting programing
بعد هم پیغام زیر میاد :
please turn off your system and power on again to get system back
بعد من خاموش میکنم - باتری رو هم درآوردم - جامپر پاک کردن cmos رو هم انجام دادم ولی بازم روز از نوع روزی از نوع
اگر ممکنه و در این زمینه تجربه دارید لطف کنید کمک کنید
فقط یه مورد دیگه از فایل داخل مین هم استفاده کردم که اونم همین طوری هست
باتری رو هم عوض کردم ولی درست نشد
منتظر جواب دوستان هستم
با تشکر
ممنون از جواب نهعمليات پروگرام کامل انجام ميشه ؟