• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
نامزدمن به زاهدان لشکر 88 زرهی نیروی زمینی ارتش رسته دارایی برای خدمت سربازی فرستاده شد
تو رو خدا اگه کسی رومیشناسین که میتونه یا میخواد جاشو با نامزد من عوض کنه یا راهی بلدین حتما با ماکمک کنین ممنون خیلی حیاتیه خیلییییییییییییییییییییییییییییی..
[email protected]

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوستان
نامزدمن به زاهدان لشکر 88 زرهی نیروی زمینی ارتش رسته دارایی برای خدمت سربازی فرستاده شد
تو رو خدا اگه کسی رومیشناسین که میتونه یا میخواد جاشو با نامزد من عوض کنه یا راهی بلدین حتما با ماکمک کنین ممنون خیلی حیاتیه خیلییییییییییییییییییییییییییییی..
[email protected]
معمولا تو آموزشی شرایط دارها رو جدا میکنن و موقع تقسیم اصطلاحا مساعدت میشن.
نامزد شما مدارک لازم رو تحویل داده بود و زاهدان افتاد؟؟

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
معمولا تو آموزشی شرایط دارها رو جدا میکنن و موقع تقسیم اصطلاحا مساعدت میشن.
نامزد شما مدارک لازم رو تحویل داده بود و زاهدان افتاد؟؟

نه آخه ما تازه این ماه می خواستیم عقد کنیم!
حالا نمی شه بعد از عقدمون بره درخواست انتقالی بده؟

hamidreza777

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان:)

من مازاد بودم که دیروز رفتم میدون **** افتادم پادگان شهید خضرایی نیروی هوایی ارتش

می خواستم خواهش کنم از دوستانی که آموزشی اونجا بودن بگن چطور جاییه؟ وضعیت مرخصیش چجوریه؟ و موقع تقسیم معمولا کجا میندازن؟

من خودم اونجا آموزشی بودم به نظر من بهترین جایه ممکن افتادی از **** هم بهتره
چهارشنبه شب به ما مرخصی میدادن تا شنبه صبح به غیر از یکی دو هفته که پنجشنبه صبح دادن.
موقع تقسیم بیشتر تهران میوفتن ولی از شهرستان های دور گرفته نزدیک میندازن , چابهار داره ، بوشهر داره , اهواز داره , تبریز داره , اصفهان
ولی سعی کن نمره دروس آموزشیت بالا باشه و شک نکن تو تقسیمات تاثیر داره چون من خودم دیدم فرم هایی که نمرات همه رو بررسی میکردن.

majid_quds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من امشب شب آخره خونم
فردا باید برم 02 تهران
یارو می گفت بیایین جمعه دهنتون ....
نمی دونم من که خیلی دپرسم
ولی می گذره
راستی گردان نصر گروهان 4 افتادم
از بچه ها اگر کسی اونجا بوده به من خبر بده.معاف از رزم هم هستم
منتظرم تا فردا ظهر می تونم چک کنم

amir5030

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من آموزشی افتادم 05 کرمان
کسی میدونه چطور جایه؟
کسی اونجا افتاده؟
خلاصه ما رو بی خبر نزارین !!!

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
من آموزشی افتادم 05 کرمان
کسی میدونه چطور جایه؟
کسی اونجا افتاده؟
خلاصه ما رو بی خبر نزارین !!!

05 کرمان همیشه مظهر وحشتناکترین پادگان بوده ..... ( البته قبلا ... الانشو نمیدونم )
خدا بهت صبر بده

Haj Moh3n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کد 64 رو میگن پادگان نبی اکرم میبد یزده. درسته؟کسی اگه اطلاعاتی از اینجا داره به ما هم بگه ثواب داره!

mehdi617

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کد محل آموزش من اومد،کد 256 است که برای پادگان شهید مدرس نیروی زمینی **** در کرج است.زمان اعزام من اول دی است.من قبلا آموزشی رفتم و در روزهای نخست دی از آنجا مرخص شده و به یگانم معرفی میشوم.امروز 14/9/87 است،17 روز به روز اعزام(این پست را در thread دیگری نوشته بودم و اینجا نیز کپی کردم)
دوستانی که وضعیت من را داشته اند می توانند بگویند من پس از اعزام به کرج چه وضعیتی خواهم داشت؟
یکی از دوستان 5 سال پیس وضعیت بنده برایش اتفاق افتاده بود گفت وقتی ما رفتیم پادگان شهدا کرمانشاه به ما گفتند خودتان را هفت روز بعد به پادگان طباطبایی در بزرگراه هجرت تهران معرفی کنید و بعد از یک هفته رفتیم و آنجا به یگان قبلی معرفیمان کردند.
در صورتی که به یگان دیگری معرفی شوم مرخصی هایی که باقیمانده را به چه صورت استفاده خواهم کرد؟باید دفترچه مرخصی ها را از یگان قبلی بگیرم؟

متاسفانه باید بگم خدمت تو بهترین پادگان ایران رو از دست دادی.
من الان اونجا خدمت می کنم می دونم بچه هایی که کفایتی بودن رو فقط 3 روز نگه داشتن و امتحانا رو که دادن ترخیص شدن.
اگر امتحانا رو داده باشی با کمال احترام به یگان معرفی میشی.

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
خب ما هم برگشتیم ...
البته 2 هفته پیشم 5شنبه جمعه اومدم ..
این هفته هم اومدم تا 1 شنبه ...

من افتادم هتل ولیک ... نسبت به جاهای دیگه واقعا هتله....
از همه مهم تر اینه که هوا عالیه....

دور تا دورمون جنگله ...تمشک و میوه ی ولیک ...
اگر کسی اطلاعاتی خواست من در خدمتم ....:)

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
نامزدمن به زاهدان لشکر 88 زرهی نیروی زمینی ارتش رسته دارایی و از اونجا به ایرانشهر برای خدمت سربازی فرستاده شد
تو رو خدا اگه کسی رومیشناسین که میتونه یا میخواد جاشو با نامزد من عوض کنه یا راهی بلدین حتما با ماکمک کنین ممنون خیلی حیاتیه خیلیییییییییییییییییییییی ییییییی..

ایشون ستوان دوم و کارشون دفتریه:eek:

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
سلام
اگر ستوان دوم هستند و کار دفتری دارند و جایشان خوب است من پیشنهاد میکنم منتقل نشود
البته وضعیت شما رو میدونم
ولی هیچ تضمینی نیست با انتقال جایی که میرن خوب باشه
این 1 سال سریع تموم میشه

karaya

Registered User
لایک‌ها
0
من یک دوازده هشتاد دو هشت اعزامم
البته با چند تا دوسته دیگم که با هم فارغ التحصیل شدیم ....
یکم فضای فروم از اون باحالی اولش رفته به سوی غم و ترس ...
اما من که با هر کی صحبت کردم گفت اولاش سخته اما بقیه اش میشه بهترین خاطرات عمره آقایون ...

dark-man

Registered User
لایک‌ها
0
یه چیزی را تضمینی بهت می گم ...تا زمانی که تموم نشده نمی تونی بگی خاطره ....
من الان 9 ماه از خدمتم می گذره ولی باز اصلا دل خوشی ندارم ...تمام دوستانم تو پادگان هم همین طور هستند

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
سلام دوستان
نامزدمن به زاهدان لشکر 88 زرهی نیروی زمینی ارتش رسته دارایی و از اونجا به ایرانشهر برای خدمت سربازی فرستاده شد
تو رو خدا اگه کسی رومیشناسین که میتونه یا میخواد جاشو با نامزد من عوض کنه یا راهی بلدین حتما با ماکمک کنین ممنون خیلی حیاتیه خیلیییییییییییییییییییییی ییییییی..

ایشون ستوان دوم و کارشون دفتریه:eek:

اگه دارای شرایطی برای انتقالی مثل سرپرست خانواده، کفالت ( با تاییدیه دادگستری و رای قاضی ) ، متاهل بودن ( به شرط عقد دائم و ثبت شده ) هستن میتونن بعد از گذشت 6 یا 7 ماه انتقالی بگیرن. ( البته با داشتن پارتی این زمان کمتر هم میشه )

اگر هم هیچکدوم از این شرایط رو ندارن باید بمونن و همونجا خدمت کنن. توصیه میکنم بهشون بگید زیاد اعصاب خودشو خراب نکنه که روزگار راحت بگذره.
موفق باشید.

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
اگه دارای شرایطی برای انتقالی مثل سرپرست خانواده، کفالت ( با تاییدیه دادگستری و رای قاضی ) ، متاهل بودن ( به شرط عقد دائم و ثبت شده ) هستن میتونن بعد از گذشت 6 یا 7 ماه انتقالی بگیرن. ( البته با داشتن پارتی این زمان کمتر هم میشه )

اگر هم هیچکدوم از این شرایط رو ندارن باید بمونن و همونجا خدمت کنن. توصیه میکنم بهشون بگید زیاد اعصاب خودشو خراب نکنه که روزگار راحت بگذره.
موفق باشید.

متاسفانه فعلا هیچ کدوم از این شرایط و ندارن:( ÷ارتی مثلا داریم که معلوم نیس بتونه کاری بکنه یا نه..

Alireza_Militar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من اول دی اعزامی هستم از اصفهان. لیسانس کامپیوتر. غیبت دارم (3 ماه اضافه خدمت). تک پسر هستم.

من این فروم رو زیرو رو کردم. یه چیزهایی هم شنیدم. خوشحال می شم نظرتون رو در موارد زیر بدید:

1- اینکه می گند نیروهای مسلح به طور نوبتی سرباز بر می دارند درسته؟ یعتی چند ماه پیش نیروی انتطامی بوده الان پس احتمالا ارتش؟ بعدش مثلا ****؟

2- آیا تایید می کنید که اصلا نیروهای مسلح به طور نوبتی سرباز بر می دارند ؟

3- من چند تا آشنا دارم که همین چند روز پیش تقسیم شدند و همه تک پسر غیت دار هم بودند و هیچ کدوم هم شهر خودشون (اصفهان) نیافتادند. همه تهران یا قزوین هستند.:( البته همه هم وزارت دفاع هستند. می خواستم ببینم امتیاز تک پسر بودن از یک نیرو به نیروی دیگه متفاوته؟ مثلا در ارتش این امتیاز بالاتری محسوب می شه؟

4- اصلا ما با این غیبت لعنتی امیدی می تونیم داشته باشیم که شهر خودمون باشیم؟

5- ما بالاخره نفهمیدیم برای اثبات تک پسر بودن چی کار کنیم؟ کسی هست خودش واقعا مدرکی دال بر این موضوع (غیر از کپی شناسنامه پدر و مادر) تهیه کرده و ارائه داده باشه (استشهاد، گواهی از کلانتری محل یا ثبت احوال)؟

زیاده عرضی نیست.

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0

موفق باشید.

کفالت و سر÷رست خانواده رو در چه صورتی میدن؟

arash6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من اول دی اعزامی هستم از اصفهان. لیسانس کامپیوتر. غیبت دارم (3 ماه اضافه خدمت). تک پسر هستم.

من این فروم رو زیرو رو کردم. یه چیزهایی هم شنیدم. خوشحال می شم نظرتون رو در موارد زیر بدید:

1- اینکه می گند نیروهای مسلح به طور نوبتی سرباز بر می دارند درسته؟ یعتی چند ماه پیش نیروی انتطامی بوده الان پس احتمالا ارتش؟ بعدش مثلا ****؟

2- آیا تایید می کنید که اصلا نیروهای مسلح به طور نوبتی سرباز بر می دارند ؟

3- من چند تا آشنا دارم که همین چند روز پیش تقسیم شدند و همه تک پسر غیت دار هم بودند و هیچ کدوم هم شهر خودشون (اصفهان) نیافتادند. همه تهران یا قزوین هستند.:( البته همه هم وزارت دفاع هستند. می خواستم ببینم امتیاز تک پسر بودن از یک نیرو به نیروی دیگه متفاوته؟ مثلا در ارتش این امتیاز بالاتری محسوب می شه؟

4- اصلا ما با این غیبت لعنتی امیدی می تونیم داشته باشیم که شهر خودمون باشیم؟

5- ما بالاخره نفهمیدیم برای اثبات تک پسر بودن چی کار کنیم؟ کسی هست خودش واقعا مدرکی دال بر این موضوع (غیر از کپی شناسنامه پدر و مادر) تهیه کرده و ارائه داده باشه (استشهاد، گواهی از کلانتری محل یا ثبت احوال)؟

زیاده عرضی نیست.

من هم 8 ماه خدمتم (ناجا)، واقعا سربازی یک مرحله سخت و متفاوت در زندگی هست.

سلام دوست عزیز
والا تا اونجایی که ما میدونیم هر ارگانی نیاز به سرباز داشته باشه نیرو برمیداره، تمام پادگان ها هر دو ماه نیرو بر میدارن و سرباز رو بعد از اموزشی تحویل یگان مربوطه می دهند.
اگر تک پسر هستی در پادگان اموزشی پیگیری میکنی و مدارک خاصش رو می فرستی ولی در حال حاظر متاهلی فقط درصد بالایی برای شهر خودش داره.
برای چی تهران می ندازن چون تهران خیلی نیرو می خواد.

3 ماه اضاف خیلی سخته وقتی اومدی می فهمی.
برای ثابت کردن تک پسری باید از پادگان نامه مخصوصش رو بفرستی تا ببرن ثبت احوال محل تولدت و بعد بفرستن محل تولد پدر و مادر. خود ثبت احوالم میفرسته پادگان.

Last edited:

Alireza_Militar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آرش مرسی از جوابت

1- طبق قانون جدید (که دیگه خیلی هم جدید نیست) غیبت من بخشیده میشه.

2- پس باید صبر کنم تا برم آموزشی، توی میان دوره نامه بگیرم واسه ثبت احوال؟ از الان لازم نیست کاری بکنم؟

3- برای تاهل چی می خواد؟ اصل عقدنامه رو می خواد؟

ممنون که توجه می کنی.

دوستان دیگه نظری ندارند؟

بالا