• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
یکی از دوستان پدرشون بالای 60 سال سن دارن و یک برادر بزرگ تر از خودشون دارن که ایشون زمانی که پدر زیر 60 سال بوده خدمت رفتن و الانم ازدواج کردن. حالا با این شرایط آیا این دوستمون میتونه از معافیت کفالت برخوردار بشه؟

ممنون

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
کلا این پروسه در بهترین حالت 2 ماه طول میشکه

کلی کاغذ بازی داره

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
شماها کسی رو نمی شناسین که بچه زاهدان بم کرمان و ... باشهو تهران خدمت کنه (البته ستوان دو باشه) و بخواد منتقل شه اونجا؟

1240

Registered User
لایک‌ها
28
من یکی از اشنا هامون عقد کردن
خودش سربازی امد تو شهرشون
اون یکی هم دانشگاه امد تو شهرشون

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
ای بابا
پس رسم و رسومات شما با ما فرق میکنه
ما همون اول بسم الله عقد میکنیم که حلال شه :D

حقیقته
جز اینه؟
قبل از اتفاق (دور از جون) آدم بدونه بهتره
یه راهی واسش پیدا میکنه
راهش به نظرم رشوه هست
به نظرم بیشتر از 500 تومن خرح نشه

حلال را هستم :lol:

خدمت سربازی ارتش در زاهدان که نگرانی ندارد!

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
تا نکشتنش عقد کنید بره . اونجا الان اوضاع خراب است . مخصوصا اگر داداش این ریگی جان را اعدام کنند زاهدان را داغون میکنه

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
تا نکشتنش عقد کنید بره . اونجا الان اوضاع خراب است . مخصوصا اگر داداش این ریگی جان را اعدام کنند زاهدان را داغون میکنه

آخه می گفت با عقدم الان دیگه انتقالی نمیدن از اونجا!:wacko:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
ممنون فقط دعا کنین شدیدا محتاج دعاییم
نمیخوام نا امیدت کنم اما عقد که هیچی اگه بچه دار هم بشید انتقالی اصلآ به این راحتی ها نیست . یعنی شما خیلی پارتی هم که داشته باشی 60 % احتمال انتقالی هست . واقعآ جای خطرناکی هست . اصلآ یه مدت معروف بود می گفتن اگه کارت سبز خدمتت اومد نوشته بود زاهدان باید فرار کنی . الان هم که دیگه اوضاع خفن به هم ریخته .
تنها پارتی ممکن هم سرهنگ یا سردار **** یا مقامات عالی رتبه ی ارتش هست که اگه آشنا داشته باشی 80 % کارت جلو میفته .

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
نمیخوام نا امیدت کنم اما عقد که هیچی اگه بچه دار هم بشید انتقالی اصلآ به این راحتی ها نیست . یعنی شما خیلی پارتی هم که داشته باشی 60 % احتمال انتقالی هست . واقعآ جای خطرناکی هست . اصلآ یه مدت معروف بود می گفتن اگه کارت سبز خدمتت اومد نوشته بود زاهدان باید فرار کنی . الان هم که دیگه اوضاع خفن به هم ریخته .
تنها پارتی ممکن هم سرهنگ یا سردار **** یا مقامات عالی رتبه ی ارتش هست که اگه آشنا داشته باشی 80 % کارت جلو میفته .

ای بابا ما یه آشنا داشتیم که سردار س÷اه تشریف داشتن اصلا با راهنماییهای ایشون نامزد بیچاره من سر از اونجا در آورد!
اول بهش قول داد بیفته نیرو زمینی س÷اه که افتاد نیرو زمینی ارتش!
بعد قول داد بیفته خدمتش رو تهران که افتاد ایرانشهر و ایشون فقط گفتن با من تماس بگیر درستش می کنم!!!
دیگه الان اصلا بهش زنگ نمی زنیم می ترسیم همینجوری ÷یش بره نامزدم رو بفرستن ÷اکستان:hmm:!
بعدم ارتشیها اصلا س÷اهیهارو قبول ندارن!

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
نامزدمن به زاهدان لشکر 88 زرهی نیروی زمینی ارتش رسته دارایی و از اونجا به ایرانشهر برای خدمت سربازی فرستاده شد
تو رو خدا اگه کسی رومیشناسین که میتونه یا میخواد جاشو با نامزد من عوض کنه یا راهی بلدین حتما با ماکمک کنین ممنون خیلی حیاتیه خیلیییییییییییییییییییییی ییییییی..

ایشون ستوان دوم و کارشون دفتریه:eek:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام من تا آخر ماه دهم معافیت تحصیلی دارم و تو دفترچه ذکر شده برای گرفتن معافیت کفالت نباید غیبت داشت ولی زیرش یه تبصره ای هست که اگه تو دوره غیبت ، معافیت کفالت شامل حال فرد باشه ، مشمول میتونه معافیت کفالت رو بگیره

حالا سوال من اینه که یه برنامه سنگین درسی دارم و ترجیح میدم وقتم رو صرف درس خوندن بکنم تا علافی برای کارهای معافیت ، صبر کنم بعد از کنکور سراسری ( بهمن) اقدام کنم یا ریسک نکنم و از همین حالا اقدام کنم؟

joibari2

Registered User
لایک‌ها
29
سالام پدر من دارای معلولیت جسمی-حرکتی بوده و معلولیتش مورد تایید بهزیستیه میخواستم بدونم میتونم معاف بشم یا نه؟
من هم الآن دانشجو هستم.در ضمن تک پسر هم هستم.
با تشکر.

mr.epidem

Registered User
لایک‌ها
65
سلام پدر من 65 سال سن داره بیماری قند کنترلی داره یعنی اینکه با پرهیز قندشو کنترل میکنه
مادرم 50 سال سن داره و دیابت داره و روزی دو بار انسولین تزریق میکنه و ریه هاش مشکل داره و روزی 4 ساعت هم اکسیژن مصرف میکنه

پدرم بازنشسته ناجا هست و دو برادر بزرگتر از خودم دارم که متاهل هستند که یکیشون تهران زندیگ میکنه یکیشون تو شهر خودمون
یه خواهر متاهل هم دارم همشون هم 1 بچه دارند

خلاصه آقا ما معاف میشیم یا نه در ضمن من از آموزشی فرار کردم سال 84

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا