• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
هر بهداری بری میزنه برات

در مورد شماره حساب هم که شماره حساب های لازم برای معافیت رو آخر دفترچه نوشته

Blues Man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
نه هر بهداری نیست ... باید اینو از پلیس 10 + 1 بپرسی ...
شماره نزدیک ترین پلیس 10 + 1 رو از 118 بگیر ...

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
من پارسال اسفند رفتم بزنم گفت تمام بهداری ها میزنن

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
همچنان منتظر انتقالی هستم و...:hmm:

d4r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستت تو زاهدان چی شد؟

چون نامزدت ارتشه زیاد خطری نیست چون مرز تحویل ناجا شده البته اینقدر گند زدن شاید دوباره بدن ارتش ولی الان ارتش زیاد خطرناک نیست
اون رفیق ما هم از اول راهنمایی با هم بودیم خوب معلومه که چی شد

بیخیال مثبت فکر کن من همیشه خودم همیشه اینطوریم

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
چون نامزدت ارتشه زیاد خطری نیست چون مرز تحویل ناجا شده البته اینقدر گند زدن شاید دوباره بدن ارتش ولی الان ارتش زیاد خطرناک نیست
اون رفیق ما هم از اول راهنمایی با هم بودیم خوب معلومه که چی شد

بیخیال مثبت فکر کن من همیشه خودم همیشه اینطوریم

نامزدم خوشبختانه ایرانشهره و کارشم دفتریه مشکل خاصی نداره.
ما اصل مشکلاتمون سر چیزای دیگه اس ..
ان شاالله که حل بشه.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
سلام
من برای معافیت تک فرزند پدر بالای 59 سال اقدام کردم. همه چیز درسته فقط یک نگرانی دارم من پدرم 62 سال سنش هست ولی بهش 62 سال نمیخوره یعنی ظاهرش جوونتر مونده(مثلاً حدود50، 55 سال و اینا) اینم دلیلش خانوادگی هست. خانواده پدریم کلاً دیر پیر میشن! آیا ممکنه بخاطر این موضوع توی کمیسیون گیر بدن؟
نه گیر نمیدن!

مبنا همون شناسنامه پدر هست!

شناسنامه رو عوض که نکردید؟ المثنی نیست؟

icmaster

Registered User
لایک‌ها
0
نه گیر نمیدن!

مبنا همون شناسنامه پدر هست!

شناسنامه رو عوض که نکردید؟ المثنی نیست؟

نه المثنی نیست. استعلام ثبت احوال و اینا هم گرفتم. امیدوارم که درست بشه انشاالله. به امید معاف شدن دوستان!

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
نه المثنی نیست. استعلام ثبت احوال و اینا هم گرفتم. امیدوارم که درست بشه انشاالله. به امید معاف شدن دوستان!
من هم دقیقآ با همین شرایط شما معاف شدم . نگران نباش .

دوستان یه سوال : پسر خاله ی من 2 تا برادر و یک خواهرش ازدواج کردن . پدرش هم فوت کرده . به نظرتون اینکه تک پسره معاف میشه ؟؟

aliqq

Registered User
لایک‌ها
1
تک فرزند پدر بالای 59 هستم،خوشحال هستم !! : )))))))))))))))

برای من همه کاراش تموم شده ،کمسیون و... انجام شده فقط مونده فیش بانکی و اینا که فردا بریزمو برم تکمیل پرونده

سوالم اینه که :

1)معمولا چند وقت بعد کارتم میاد ؟

2) روشی غیر از اینکه بخوایم شکیبا باشیم ! تا جناب کارت تشریف بیاره در خونمون هست که بشه کارتو زودتر گرفت؟

سپاس بی کران تقدیم به تمام سروران !

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
من هم دقیقآ با همین شرایط شما معاف شدم . نگران نباش .

دوستان یه سوال : پسر خاله ی من 2 تا برادر و یک خواهرش ازدواج کردن . پدرش هم فوت کرده . به نظرتون اینکه تک پسره معاف میشه ؟؟

نه معاف نميشه . بردار اگه داشته باشه حالا چه ازدواج كرده باشند چه نه معاف كفالت شامل نميشه .

125

Registered User
لایک‌ها
79
سلام،

آقایون سربازی رفته :( یا معاف شده از خدمت :D کسی جایی سراغ داره که بیاد بیماریها یا مواردی که موجب معافیت میشه رو در آدم بررسی کنه ببینیم بندی، تبصره ای چیزی بهمون میخوره یا نه؟

در ضمن یه سوال؟!
در حین تحصیلم میشه برای معافیت اقدام کرد یا دنبال کارای سربازی رفت؟مثلا میشه برای سابقه ی جبهه و جانبازی و این حرفها که چند ماه رو کم میکن اقدام کرد؟

ممنون میشم تجربیاتتون رو بگین:)

residentevilone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
اگه:
پدرت فوت کرده باشه!
پدرت مریضی قلبی داشته باشه! و فکر کنم چند تا بیماری دیگه!
اگه خودت مشکل بیمارب داشته باشی!
اگه سابقه جبهه داشته باشه بابات!
اگه سابقه کافی بسیجی داشته باشی!
.....
احتمال 99% میتونی معافیت بگیری! کامترش توی دفترچه هست که توی ادارات پست میفروشن!

درمورد اینکه در دوران تحصیل باید بری دنبالش یا نه!؟
تا جایی که من میدونم اگه نری برات غیبت میزنن! یعنی اگه داری درس میخونی باید بری معافیت موقت تحصیلی بگیری!

و اگه این وسط یه آشنایی در حوضه **** وظیفه داشته باشی کارت راحتر میشه! البته نه از نظر پارتی بازی! از نظر اینکه کمتر بهت گیر میدن! بار اول که رفتم **** وظیفه یه یارو نشته بود پست میز(2 تا ستاره کوچیک داشت) داد زد .... (س ا ن س و ر کردم) گفت اون ریش چیه؟ مگه بزی؟:blink:
بار دوم با پدر بزرگم رفتیم حوضه (پدر بزرگم قبلا معاون دادستان بود و یک دوره هم نماینده دادگستری در حوضه! و رفت پیش سرهنگی که مسئول حوضه بود و باهاش حرف زد و همون کسی که سرم داد زده بود رو صدا کرد و گفت کارای منو پیگیری کنه! من فقط مدارکی که لازم بود رو بردم دادم بهش! و آخر سر رفتم برای محاصبه و یه چایی و شیرنی خوردم و گفتند برو به سلامت 2 3 ماه بعد هم کارت معافیتم اومد!

درضمن تو فامیل ما کسی سربازی نرفته!
3 تا پسر دایی دادرم که هر 3 معاف شدن! دایی کوچیکم هم معاف شده!
2 تا پسر عمو دارم که معاف شدن!
و خودم هم که معافم!

خلاصه اگه کسی رو بشناسی که خوب به قوانون معافیت آشنا باشه زیاد سخت نیست معافیت گرفتن!

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
آقا منم شدیدا نیاز دارم حتی برای معافیت نوه جد پدری خدا رحمت کنه پدر بزرگمو چند ماهه فوت شده 3 سال پیش چون دائیم فوت شده بود و پسر دیگه نداشت و سنش بالای 80 بود طبق یه قانون داشتم معاف میشدم 8 ماه دویدم حدود 750 تومن خرج کردم روز آخر به لطف رئیس ج م ه و ر وقت سال 83 این قانون برداشته شده و روزی که رفتم کارتم را برای تائید پرونده بگیرم یعنی روز اتمام مراحل و امضاء آخر
طرف گفت طبق بخشنامه کسانی هم که طی 5 سال گذشته از این قاون معاف شدند باید برند خدمت یعنی طرف زنو بچه داشت یا مشغول کار دولتی بود باید میرفت خدمت حسابی چند ماه دپرس شدم :wacko:

در کل دوست عزیز هرگونه اطلاعاتی در این مورد را با من هم در میون بگذارید جبران میکنم

coopunzero

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز یه راه دیگم هست که اگه بتونی انجامش بدی متطمئن باش خودشون دو دستی کارت پایان خدمتو تقدیمت میکنن،
البته این راهی که میگم یکی از دوستام معاف شده ، یکم سخته ولی اگه میخوای پایان خدمت بگیری باید بتونی خوب فیلم بازی کنی، یه نوع بیماری خواص وجود داره که بهش میگن شب ادراری ، اگه بتونی تو آموزشی (البته گلاب به روتون ،روم به دیوار ) شبا جاتو خیس کنی روز سوم از پادگان میندازنت بیرون ، بدش میری بیمارستان اونجام باید دوباره همین کارو انجام بدی شبا، بدش دیگه میدونی چی میشه :D:D ولی خدایش رفیقم از ارتش 4 سال پیش معافی گرفت با همین کار.:blink::blink:

البته قصد توهین ندارم ولی مطمئن باش آدم هر کاری بکنه بازم ارزش داره

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان، بچه های زیادی در این سایت فعالیت می کنن و سوال و جواب و خبرهای جدید زیادی رد و بدل میشه، یه سر بزنید. گفتم شاید بدردتون بخوره.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این چه ربطی به بازارچه داره :دی
ذفترچه خدمت رو از پست بگیر همه چی توش هست!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا