دوست عزیز یه راه دیگم هست که اگه بتونی انجامش بدی متطمئن باش خودشون دو دستی کارت پایان خدمتو تقدیمت میکنن،
البته این راهی که میگم یکی از دوستام معاف شده ، یکم سخته ولی اگه میخوای پایان خدمت بگیری باید بتونی خوب فیلم بازی کنی، یه نوع بیماری خواص وجود داره که بهش میگن شب ادراری ، اگه بتونی تو آموزشی (البته گلاب به روتون ،روم به دیوار ) شبا جاتو خیس کنی روز سوم از پادگان میندازنت بیرون ، بدش میری بیمارستان اونجام باید دوباره همین کارو انجام بدی شبا، بدش دیگه میدونی چی میشه ولی خدایش رفیقم از ارتش 4 سال پیش معافی گرفت با همین کار.:blink::blink:
البته قصد توهین ندارم ولی مطمئن باش آدم هر کاری بکنه بازم ارزش داره
+ نوشته شده در جمعه هفتم مهر 1385ساعت 21:59 توسط مجتمع پزشکی حضرت حجت(عج)-
واسه مریض قلبی تو بیمارستان خصوصی همچین کاری نمیکنن، دلت خوشه.به همین راحتی ها نیست،
الان فرق کرده، به مغزت یه چیزایی میبندن (اسمش رو یادم رفته) توی اتاق ایزوله، یک هفته، با کامپیوتر چکت میکنن، اگه بیدار باشی و خیس کنی کاملا میفهمن که عمدی بوده!
-
www.police.ir هم یه سری چیز ها داره
به همین راحتی ها نیست،
الان فرق کرده، به مغزت یه چیزایی میبندن (اسمش رو یادم رفته) توی اتاق ایزوله، یک هفته، با کامپیوتر چکت میکنن، اگه بیدار باشی و خیس کنی کاملا میفهمن که عمدی بوده!
-
www.police.ir هم یه سری چیز ها داره
اگه اینجوریه منم روم به دیوار میگم همجنس بازم :دیهمجنس باز معاف!
معافیت دائم می گیری => اعدام!اگه اینجوریه منم روم به دیوار میگم همجنس بازم :دی
از کجا میفهمن که همجنس باز نیستم :دی ؟
آزمایش خاصی میگیرن ؟
4 ماه طول میکشه تا بیادتک فرزند پدر بالای 59 هستم،خوشحال هستم !! : )))))))))))))))
برای من همه کاراش تموم شده ،کمسیون و... انجام شده فقط مونده فیش بانکی و اینا که فردا بریزمو برم تکمیل پرونده
سوالم اینه که :
1)معمولا چند وقت بعد کارتم میاد ؟
2) روشی غیر از اینکه بخوایم شکیبا باشیم ! تا جناب کارت تشریف بیاره در خونمون هست که بشه کارتو زودتر گرفت؟
سپاس بی کران تقدیم به تمام سروران !
اقایون سلام
کسی از قانون طلاق خبر داره .
من بچه اولم 19 ساله هستم 2تابرادر کوچک هم دارم 13و5 ساله .
حالا میخوام به طور سوری بابا و ننم طلاق بگیرن .
به نظرتون معاف میشم اینطوری؟
4 ماه طول میکشه تا بیاد
منم مشکلم اینه میخوام پاسپورت بگیرم نمیدونم برگه ای چیزی میدن که با اون بشه پاسپورت گرفت؟!
یکی از بچه ها بنده خدا تصادف کرد
دو هفته تو کما بود
بعد از زنده شدن مجدد !!!
مغزش مورد عمل قرار گرفت
پاهاش پلاتین خوردن
در یک جمله یک معلول به تمام معنا شد
راستی این رو نگفتم که خودش نان آور خونه هم هست
مادرش فوت کرده و خوش هست و خواهر و پدر
یعنی خرج خواهر و پدر رو هم خودش میده
از اون هم مهمتر
پدرش از کار افتاده .. پیر ... داغون ...
رفت دنبال معافی با این اوضاع معاف نشد !!!!!
دیگه بقیه فاتح معافی رو بزنن بهتره
من واقعا دیگه نمی دونم کی باید معاف بشه !!!!
.....
.....
4 ماه؟! :blink:
اوم دم ایت! :blink: