والا **** وظیفه که بودم هرکی میومد دنبال کارت میگفتن برو 4 ماهه میاد مال دوستم هم 4 ماه طول کشید تا بیاد4 ماه نیست! تا 2 ماه طول میکشه... تاریخ کارت رو هم که ببینی متوجه میشی 2 هفته ای صادر شده ولی تا پست پیاده بیارش 1 ماه طول میکشه نمیدونم چرا!
والا **** وظیفه که بودم هرکی میومد دنبال کارت میگفتن برو 4 ماهه میاد مال دوستم هم 4 ماه طول کشید تا بیاد4 ماه نیست! تا 2 ماه طول میکشه... تاریخ کارت رو هم که ببینی متوجه میشی 2 هفته ای صادر شده ولی تا پست پیاده بیارش 1 ماه طول میکشه نمیدونم چرا!
سلام
من پدرم نزدیک 70 سالشه و مادرم هم خانه دار است. یک برادر بزرگتر هم دارم که مشهد زندگی می کنه. من هم با پدر و مادرم تهران هستیم. می خواستم ببینم اگه پدر و مادرم از هم جدا بشن من میتونم کفیل یکی شون بشم و داداشم کفیل دیگری؟ میتونم معافیت کفالت بگیرم؟؟
ممنون
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز. من دفترچموارسال کردم و اول اسفند به خدمت اعزام می شم. بعد از اینکه تاریخ اعزام به خدمتم مشخص شد متوجه شرایط معافیت کفالت شدم.من تنها پسر بالای 18 سال پدرم هستم.پدر من50 سالشونه و در سال 81 عمل بای پس قلب انجام داده و 4-5 تا از عروقش گرفتگی داشت البته الحمدلله الان حالش خوبه اما چند مدل قرص قلب رو مصرف می کنه.الاوه بر اون بیماری قند و چربی هم داره که درکل روزانه 10-15 تایی قرص باید مصرف کنه. حال به نظر شما عزیزان صاحب تجربه و دانش من اگر اقدام کنم ،معافیت شامل حالم می شود؟ ذکر این نکته هم ضروریه که پدر کارمند دولت هستند و مشغول بکار.
ببین شما باید ثابت کنی که پدرت نیاز به مراقبت داره اگه ایشون از کار افتاده بودند مطمئنا قضیه کفالت برای مراقبت از پدر ساده تر میشد
ولی الان بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که بری میدون **** قسمت مشاوره و شرایطت رو براشون توضیح بدی من به شرایط شما برای گرفتن کفالت خیلی امیدوارم
سلام
من پدرم نزدیک 70 سالشه و مادرم هم خانه دار است. یک برادر بزرگتر هم دارم که مشهد زندگی می کنه. من هم با پدر و مادرم تهران هستیم. می خواستم ببینم اگه پدر و مادرم از هم جدا بشن من میتونم کفیل یکی شون بشم و داداشم کفیل دیگری؟ میتونم معافیت کفالت بگیرم؟؟
ممنون
دوستان سلام خسته نباشید.من تک پسر یک خانواده ام که بدون غیبت دفترچه پست کردم و الان هم تو آموزی هستم.درست اول شهریور 89 پدرم 59سالش تموم میشه.آیا من می تونم کفالت بگیرم و ترخیص شم؟چفدر طول میکشه؟اینفدری نشه که سربازیم تموم بشه خودش.سوال آخر اینکه می تونم زودتر افدام کنم مثلآ تو تیر پست کنم که پدرم شهریور داره میشه 59سال تموم؟ممنونترو خدا زود جواب بدین شب که عصر باید برم پادگان خوشحال برم
والا **** وظیفه که بودم هرکی میومد دنبال کارت میگفتن برو 4 ماهه میاد مال دوستم هم 4 ماه طول کشید تا بیاد
خوب کارت معافیت کفالت من خدا رو شکر امروز بعد از 17 روز به دستم رسید!
اصلا انتظار نداشتم جمعه بیاد، و اصلا هم انتظار نداشتم که اینقدر زود بیاد!
خوش بحالت
چقدر بعد کمیسیون طول کشید؟ کمیسیون آخرین مرحله است دیگه؟ درسته؟
شیرینی یادت نره فقط:happy:
من اين سوال رو پرسيدم كسي جواب نداد ...
من يه برادر دارم كه معافيت پزشكي گرفته قبلا .... من نميتونم به هيچ عنوان معافيت كفالت بگيرم ؟ اصلا راه نداره ؟ من بابام يه مدرك واسه جبهه و اين چيزا هم داره
من الان ترم سوم کارشناسی پیوسته هستم سه سال دیگه بابام 60 سالش می شه
یه برادر بزرگتر از خودم هم دارم که سربازی و اینا رفته
نمی خوام معافیت پزشکی بگیرم و فکر کفالتم
اگر برادرم ازدواج کرده باشه و از محلمون رفته باشه یا از کشور رفته باشه معاف می شم؟! اگر مدرک جور کردم که مشکل عقلی داره چی؟
با سپاس
من الان ترم سوم کارشناسی پیوسته هستم سه سال دیگه بابام 60 سالش می شه
یه برادر بزرگتر از خودم هم دارم که سربازی و اینا رفته
نمی خوام معافیت پزشکی بگیرم و فکر کفالتم
اگر برادرم ازدواج کرده باشه و از محلمون رفته باشه یا از کشور رفته باشه معاف می شم؟! اگر مدرک جور کردم که مشکل عقلی داره چی؟
با سپاس