• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
4 ماه نیست! تا 2 ماه طول میکشه... تاریخ کارت رو هم که ببینی متوجه میشی 2 هفته ای صادر شده ولی تا پست پیاده بیارش 1 ماه طول میکشه نمیدونم چرا!
والا **** وظیفه که بودم هرکی میومد دنبال کارت میگفتن برو 4 ماهه میاد :( مال دوستم هم 4 ماه طول کشید تا بیاد

loyal knight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من پدرم نزدیک 70 سالشه و مادرم هم خانه دار است. یک برادر بزرگتر هم دارم که مشهد زندگی می کنه. من هم با پدر و مادرم تهران هستیم. می خواستم ببینم اگه پدر و مادرم از هم جدا بشن من میتونم کفیل یکی شون بشم و داداشم کفیل دیگری؟ میتونم معافیت کفالت بگیرم؟؟
ممنون

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
سلام
من پدرم نزدیک 70 سالشه و مادرم هم خانه دار است. یک برادر بزرگتر هم دارم که مشهد زندگی می کنه. من هم با پدر و مادرم تهران هستیم. می خواستم ببینم اگه پدر و مادرم از هم جدا بشن من میتونم کفیل یکی شون بشم و داداشم کفیل دیگری؟ میتونم معافیت کفالت بگیرم؟؟
ممنون

خیر، اگر برادرتون تنی هستن از پدر و مادر امکانش رو ندارید. فقط در صورتی ممکن هست که برادر شما ناتنی باشه. اون هم فکر می کنم فقط در مورد مادر بشه: یعنی مادر شما فقط شما رو داشته باشه و پسر دیگه ای نداشته باشه. [در مورد پدر اطمینان ندارم و باید دفترچه رو بخونید.]

hojjat2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز. من دفترچموارسال کردم و اول اسفند به خدمت اعزام می شم. بعد از اینکه تاریخ اعزام به خدمتم مشخص شد متوجه شرایط معافیت کفالت شدم.من تنها پسر بالای 18 سال پدرم هستم.پدر من50 سالشونه و در سال 81 عمل بای پس قلب انجام داده و 4-5 تا از عروقش گرفتگی داشت البته الحمدلله الان حالش خوبه اما چند مدل قرص قلب رو مصرف می کنه.الاوه بر اون بیماری قند و چربی هم داره که درکل روزانه 10-15 تایی قرص باید مصرف کنه. حال به نظر شما عزیزان صاحب تجربه و دانش من اگر اقدام کنم ،معافیت شامل حالم می شود؟ ذکر این نکته هم ضروریه که پدر کارمند دولت هستند و مشغول بکار.

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوستان راستش من 22 سالم میشه توی شهریور و تاحالا هنوز سربازی نرفتم و معافیت تحصیلی هم ندارم و دفترچه هم هنوز پست نکردم .
راستش دو تا داداش بزرگتر دارم یکیشون زن گرفته و سربازیشو رفته و یکی دیگه هم 2 سال پیش حدودا سربازیش تموم شده .
سوالم این بود که من برای این که از این قانون 2 برادر بزرگ که رفتن سربازی و برادر بعدی معاف میشه ، چطوری میتونم استفاده کنم ؟
میخام ببینم برم دفترچه پست کنم بعد اگه غیبتها بخشیده بشه من هم شامل قانون معافیت میشم یا نه ؟
یا رفتنش رو شاخشه !!!

Ludwig

Registered User
لایک‌ها
1
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز. من دفترچموارسال کردم و اول اسفند به خدمت اعزام می شم. بعد از اینکه تاریخ اعزام به خدمتم مشخص شد متوجه شرایط معافیت کفالت شدم.من تنها پسر بالای 18 سال پدرم هستم.پدر من50 سالشونه و در سال 81 عمل بای پس قلب انجام داده و 4-5 تا از عروقش گرفتگی داشت البته الحمدلله الان حالش خوبه اما چند مدل قرص قلب رو مصرف می کنه.الاوه بر اون بیماری قند و چربی هم داره که درکل روزانه 10-15 تایی قرص باید مصرف کنه. حال به نظر شما عزیزان صاحب تجربه و دانش من اگر اقدام کنم ،معافیت شامل حالم می شود؟ ذکر این نکته هم ضروریه که پدر کارمند دولت هستند و مشغول بکار.

ببین شما باید ثابت کنی که پدرت نیاز به مراقبت داره اگه ایشون از کار افتاده بودند مطمئنا قضیه کفالت برای مراقبت از پدر ساده تر میشد
ولی الان بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که بری میدون **** قسمت مشاوره و شرایطت رو براشون توضیح بدی من به شرایط شما برای گرفتن کفالت خیلی امیدوارم :)

hojjat2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین شما باید ثابت کنی که پدرت نیاز به مراقبت داره اگه ایشون از کار افتاده بودند مطمئنا قضیه کفالت برای مراقبت از پدر ساده تر میشد
ولی الان بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که بری میدون **** قسمت مشاوره و شرایطت رو براشون توضیح بدی من به شرایط شما برای گرفتن کفالت خیلی امیدوارم :)

متشکرم،امیدوارم کردید، به فال نیک می گیرم، انشالله نتیجشو تو همین تاپیک اعلام می کنم:)

joibari2

Registered User
لایک‌ها
29
سلام
ممنون

قانون طلاق عوض شده و در صورتی که در سن 16 سالگی شما از هم جدا میشدند و در صورتیکه شما تک پسر بودید شاید معاف میشدید.

farzadddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام خسته نباشید.من تک پسر یک خانواده ام که بدون غیبت دفترچه پست کردم و الان هم تو آموزی هستم.درست اول شهریور 89 پدرم 59سالش تموم میشه.آیا من می تونم کفالت بگیرم و ترخیص شم؟چفدر طول میکشه؟اینفدری نشه که سربازیم تموم بشه خودش.سوال آخر اینکه می تونم زودتر افدام کنم مثلآ تو تیر پست کنم که پدرم شهریور داره میشه 59سال تموم؟ممنونترو خدا زود جواب بدین شب که عصر باید برم پادگان خوشحال برم

Ludwig

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان سلام خسته نباشید.من تک پسر یک خانواده ام که بدون غیبت دفترچه پست کردم و الان هم تو آموزی هستم.درست اول شهریور 89 پدرم 59سالش تموم میشه.آیا من می تونم کفالت بگیرم و ترخیص شم؟چفدر طول میکشه؟اینفدری نشه که سربازیم تموم بشه خودش.سوال آخر اینکه می تونم زودتر افدام کنم مثلآ تو تیر پست کنم که پدرم شهریور داره میشه 59سال تموم؟ممنونترو خدا زود جواب بدین شب که عصر باید برم پادگان خوشحال برم

هر موقع از خدمت که شما یکی از حالتهای معافی شامل حالتون شد میتونید برای معافی اقدام کنید
فرایند گرفتن معافیت کفالت هم حداقل دو ماهی طول میکشه البته این برای یکی از دوستام هست که اصلا خدمت نرفته ولی فکر کنم باید برای شما کوتاه تر باشه در مورد اینکه شما میتونید زودتر اقدام کنید یا نه بهترین کار اینه که از خود **** وظیفه سوال کنید به جواب یک نفر یا دو نفر هم اکتفا نکنید

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
والا **** وظیفه که بودم هرکی میومد دنبال کارت میگفتن برو 4 ماهه میاد :( مال دوستم هم 4 ماه طول کشید تا بیاد

خوب کارت معافیت کفالت من خدا رو شکر امروز بعد از 17 روز به دستم رسید!
icon10.gif

اصلا انتظار نداشتم جمعه بیاد، و اصلا هم انتظار نداشتم که اینقدر زود بیاد!
icon10.gif

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
خوب کارت معافیت کفالت من خدا رو شکر امروز بعد از 17 روز به دستم رسید!
icon10.gif

اصلا انتظار نداشتم جمعه بیاد، و اصلا هم انتظار نداشتم که اینقدر زود بیاد!
icon10.gif

خوش بحالت:rolleyes:

چقدر بعد کمیسیون طول کشید؟ کمیسیون آخرین مرحله است دیگه؟ درسته؟

شیرینی یادت نره فقط:happy::rolleyes:

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
خوش بحالت:rolleyes:

چقدر بعد کمیسیون طول کشید؟ کمیسیون آخرین مرحله است دیگه؟ درسته؟

شیرینی یادت نره فقط:happy::rolleyes:

مرسی! :دی...

دقیقا 17 روز، و آره، کمیسیون آخرین مرحله هست...

شما تشریف بیارین تهران، شیرینی هم روی چشم...:happy:

Last edited:

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
راستی اینم بگم که من معافیت کفالت مادرم رو گرفتم.
البته تفاوتی نمی کنه، چون دیگه اسمش می شه معافیت کفالت به طور کلی...

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
من اين سوال رو پرسيدم كسي جواب نداد ...

من يه برادر دارم كه معافيت پزشكي گرفته قبلا .... من نميتونم به هيچ عنوان معافيت كفالت بگيرم ؟ اصلا راه نداره ؟ من بابام يه مدرك واسه جبهه و اين چيزا هم داره :(

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
من اين سوال رو پرسيدم كسي جواب نداد ...

من يه برادر دارم كه معافيت پزشكي گرفته قبلا .... من نميتونم به هيچ عنوان معافيت كفالت بگيرم ؟ اصلا راه نداره ؟ من بابام يه مدرك واسه جبهه و اين چيزا هم داره :(

نه مسعود جان، من فکر نمی کنم بشه.
اگر برادرتون مثلا خدای نکرده معلول بودن، اونوقت آره. اما معافیت های پزشکی خوب خیلیاشون شامل مواردی می شن که اینجا حساب نمی شه. به هر حال شما بازم سوال کن از سازمان وظیفه...

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
من الان ترم سوم کارشناسی پیوسته هستم سه سال دیگه بابام 60 سالش می شه
یه برادر بزرگتر از خودم هم دارم که سربازی و اینا رفته
نمی خوام معافیت پزشکی بگیرم و فکر کفالتم
اگر برادرم ازدواج کرده باشه و از محلمون رفته باشه یا از کشور رفته باشه معاف می شم؟! اگر مدرک جور کردم که مشکل عقلی داره چی؟
157fs409479%5b1%5d.gif

با سپاس
rose.gif

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
اگر برادرم ازدواج کرده باشه و از محلمون رفته باشه یا از کشور رفته باشه معاف می شم؟! اگر مدرک جور کردم که مشکل عقلی داره چی؟
157fs409479%5b1%5d.gif

با سپاس
rose.gif

من خودم موقعیتم یه موقع شبیه شما بود.
رفتن برادر از کشور و از محل اصلا و ابدا قابل قبول نیست.
با این اوصاف احتمالش خیلی کم هست. مگر اینکه بتونید ثابت کنید برادرتون معلول هست و توانایی مراقبت از پدر و مادر رو نداره. (مثلا مشکل عقلی خیلی شدید داره) تازه، من دیدم که این مورد هم اونجا معاینه می شه، یعنی این نیست که شما مدرک از دکتر آشنا ببرین.

با این اوصاف ما همیشه می گیم بازم از اونایی که واردتر هستن سوال کنین،
شاید راهی باشه...

Ludwig

Registered User
لایک‌ها
1
157fs409479%5b1%5d.gif

با سپاس
rose.gif

اقا نمیخوام ناامیدت کنم ولی حقیقتش اینه که هیچ جوری نمیشه الکی هم دلت رو خوش نکن این رو برای این گفتم که بری سراغ یه راه دیگه برای پیچوندن خدمت
من برای این مسئله حتی پیش سردار هم رفتم
منتها اگه خدای ناکرده یکی از پدر و مادر بیماریهایی داشته باشند که بشه معادل با معلولیت گرفت( برای اینهم باید برید بهزیستی) وجود برادر بزرگتر برای گرفتن کفالت منعی ایجاد نمیکنه ( بند 13 معافیت در دفترچه)

البته راهی که جناب Duke گفتن هم برقراره

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا