- نوشتهها
- 3,554
- لایکها
- 1,136
من از آموزشی فرار کردم سال 84
بید میدونم ...
فکر نکنم به ماسبق تعلق بگیره ...
من از آموزشی فرار کردم سال 84
همین موقع تو زاهدان چی؟!حالا نمیخوام ناراحت بشی ولی اینو دیدم یادم افتاد یکی از بهترین دوستام پارسال همین موقع تو زاهدان...
شرایط یکی از دوستانم بهم گفت آمار بگیرم معاف میشه یا نه
پدرش فوت کرده... سه تا برادر بزرگتر داره که بزرگترینش معافیت ***** خورده دو تای دیگه نرفتن سربازی .... از بین اون دوتا یکیش متاهله یکی دیگه هم بیکار ....
مادرش تحت پوشش کمیته امداد هست و یه خواهر مجرد هم داره ...
میتونه معافیت کفالت مادر و خواهرش رو بگیره؟ خودش الان دانشجو هست.
ممنون
نه معاف نميشه چون برادر بزرگتر داره ...
حالا نمیخوام ناراحت بشی ولی اینو دیدم یادم افتاد یکی از بهترین دوستام پارسال همین موقع تو زاهدان...
چاره ای نیست جز این که دانشگاهت رو طول بدی تا سن بابات بشه 59 سال تمام!سلام
من 22 سالمه و تک پسر هستم و پدرم 55 سال سن داره .
سه تا خواهر مجرد هم دارم که دو تاشون از من بزرگتر هستند .
می خواستم بدونم ممکن هست که معافیت بگیرم؟
البته در حال حاضر دانشجو هستم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام من تا آخر ماه دهم معافیت تحصیلی دارم و تو دفترچه ذکر شده برای گرفتن معافیت کفالت نباید غیبت داشت ولی زیرش یه تبصره ای هست که اگه تو دوره غیبت ، معافیت کفالت شامل حال فرد باشه ، مشمول میتونه معافیت کفالت رو بگیره
حالا سوال من اینه که یه برنامه سنگین درسی دارم و ترجیح میدم وقتم رو صرف درس خوندن بکنم تا علافی برای کارهای معافیت ، صبر کنم بعد از کنکور سراسری ( بهمن) اقدام کنم یا ریسک نکنم و از همین حالا اقدام کنم؟
اگه الان شامل معافی کفالت میشید حتما همین الان برید دنبالشصفحه پیش یه سوال پرسیدم که دیده نشد ، دوباره میپرسم تا دیده بشه
صفحه پیش یه سوال پرسیدم که دیده نشد ، دوباره میپرسم تا دیده بشه
نمیشه گفت که چون مادرش میگه ایشون کفالت من رو عهده دار میشه معاف شه؟ با توجه به اینکه دو تا برادر بزرگترش ازدواج کردن و رفتن پی زندگی خودشون و اون یکی برادرش بیکاره؟