• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ما چاکرتیم

کاملا هم موافقم این شعار ها جز اینکه تیم رو بیشتر به حاشیه ببره و استرس بازیکنا و مربی رو صد چندان نکنه کار دیگه ای نمیکنه !! این استرس نتیجه گرفتن و نباختن داره تیم رو نابود میکنه..

ولی میگم این واعظ از وقتی که قائم مقام سازمان شده دیگه اونجوری مثل قبل به تیم نمیرسه...

طبق قانونم که میگن باید عوض بشه و به فکر جانشینن براش.خداییش اگه بره بدبخت میشیم...
به مدیرعامل چیکار نمنه ؟!
به نظر من که تو این سال نسبت به تتموم سالها استقلال حاشیه خیلی کم داشت ..
الان هم صمد بدشانسی کامل اورده توپا تو دروازه نرفتن دیگه این بدبخت چیکار کنه .. تمام بازی دست ما بود !!
به نظر من که .. توی این نیم فصل اس اس دوباره خودشو پیدا کنه .. میریم صدر ..
فقط بازی دوممون خیلی سخته .. تو اصف...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آهان! مثل اینکه یادت رفته اگه قلعه نویی نبود عمرا هیچ قهرمانی هم در کار نبود...من از شخصیتش خوشم نمیاد ها لات و بی شخصیته...ولی هر چی باشه میدونه از مهره هاش چطوری بازی بگیره...فقط تجربه خارج از ایران نداشت تر میزد توی آسیا...

ولی شما مثل اینکه یادت نیست همین آقا صمد اون فصلی که سرمربی بود 4 هفته مونده به اخر فصل با سایپا توی کورس بودیم..4 تا بازی رو باختیم اومیدم زیر پیروزی؟

من میگم تیمی که با این همه ستاره بیاد تو تهران از راه اهن ببازه..

یه بازی ببره یه بازی ببازه...قبل از بازی با شاهین فقط 2 امتیاز از 4 بازی...

فکر میکنین این تیم قهرمان میشه؟

من از همین الان بگم عمرا!

اون صمد عرضه نداره تیمو ***** کنه...

قلعه نویی بود اون اکبر پور عوضی جرات نمیکرد ساز مخالف بزنه..

اون وقت این صمد گذاشتتش تو بازی تا آقا ناز نکنه..

آقا بند از بیرون بازیکنی رو که داره ناز میکنه...

این چه وضعه تیمه؟

چقدر باید اعصابمون خورد باشه؟

پرسپولیس رسید به 1 امتبازی مون...

2 تا بازی بعدمون هم که با سپاهان تو اصفهانه از همین الان باخیتم...

مردیکه اصلا نمیدونه چزور بازکن بذاره تو زمین...

خسور نباشه هیچی نیستیم...

شدیم عین رئال که بدون کریس داره تر میزنه...

واقعا شما ها به این تیم با این کادر فنی پخمه امیدوارین؟

رفیق تند نرو ....

اسم این قلعه نوعی رو نیار اینجا که حالم بده !!!!!
ایشون فقط و فقط آدمیه که موفقیت استقلال رو وقتی میخواد که خودش توی تیم باشه .... نه کس دیگه ...
اون سالشم دیدم ... هیچ وقت نامردی رو که در حق همه ی استقلالیا کرد رو فراموش نمیکنم .... اون موقعی که بازی با پرسپولیس علیزاده رو آورد داخل زمین تا اون هند کذایی رو مرتکب بشه و بازی رو به تاوی بکشونه ...

یادت نره وتی همه ی استقلالیا به جود علیزاده توی ترکیب اعتراض میکردن و همگی اعصابا از بودنش داخل زمین خورد و خاک شیر شذه بود این قلعه نوعی بازم به شعور همه ی هوادارا توهین میکرد و بازیش میداد ....

پارسال هم کم نکشیدیم از قلعه نوعی ...

اما امیر .... نمیدونم چی بگم .... از طرفی با بعضی کاراش حرص آدم رو در میاره .... ولی از طرف دیگه باید بش فرصت داد ...

بازی قبل رو باختیم .... چه باختنی ؟؟؟؟ 12 تاموقعیت گل داشتیم که 2 تاش رو از داخل دروازه بیرون کشیدن ... خب وقتی دفاعی که ادعا میکنه بهترین خط دفاعی لیگه یه دفعه تبدیل به پنیر سوئیسی میشه چه انتظاری هست ؟

واقعا بدشانس بودیم توی این بازی.... ولی این سپاهانی که شما از همین الان میگی توی بازی برگشت بنده هست مگه چند امتیاز از ما بیشتر داره ؟ همش 4 امتیاز . این تیم 15 میلیاردی توی 17 هفته تقریبا عملکرد برابری با ما داشته .... آیا این فاجعه هست ؟

بعد من بتون میگم که استقلال این فصل اگه قرار باشه قهرمان بشه فقط و فقط با ادامه ی حضور صمد میتونه وگرنه بت قول میدم با هیچ مربی دیگه ای قهرمان نمیشه .... باید از صمد حمایت کرد.... اینو یادتون نره که توی این بازی ما نه خسرو رو داشتیم و نه جان واریو رو ... نه امید روانخواه هست و نه مجتبی جباری ....

هر چند که مرفاوی چند تا ایراد داشت ... مثلا بازی دادن به اکبرپور ادعا .... یا بردن حنیف عمران زاده به حمله ....

طالب لو هم که یه توپ درست و درمون نگرفت دلمون خوش باشه که از محمدی بهتره ....

خلاصه ...دوستان فقط صبر و حمایت .... ان شا اللا که دوران بحرانی ما هم تمون میشه .... مطمئن باشید که تا روز آخر امکان قهرمانی استقلال وجود داره .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
رفیق تند نرو ....

اسم این قلعه نوعی رو نیار اینجا که حالم بده !!!!!
ایشون فقط و فقط آدمیه که موفقیت استقلال رو وقتی میخواد که خودش توی تیم باشه .... نه کس دیگه ...
اون سالشم دیدم ... هیچ وقت نامردی رو که در حق همه ی استقلالیا کرد رو فراموش نمیکنم .... اون موقعی که بازی با پرسپولیس علیزاده رو آورد داخل زمین تا اون هند کذایی رو مرتکب بشه و بازی رو به تاوی بکشونه ...

یادت نره وتی همه ی استقلالیا به جود علیزاده توی ترکیب اعتراض میکردن و همگی اعصابا از بودنش داخل زمین خورد و خاک شیر شذه بود این قلعه نوعی بازم به شعور همه ی هوادارا توهین میکرد و بازیش میداد ....

پارسال هم کم نکشیدیم از قلعه نوعی ...

اما امیر .... نمیدونم چی بگم .... از طرفی با بعضی کاراش حرص آدم رو در میاره .... ولی از طرف دیگه باید بش فرصت داد ...

بازی قبل رو باختیم .... چه باختنی ؟؟؟؟ 12 تاموقعیت گل داشتیم که 2 تاش رو از داخل دروازه بیرون کشیدن ... خب وقتی دفاعی که ادعا میکنه بهترین خط دفاعی لیگه یه دفعه تبدیل به پنیر سوئیسی میشه چه انتظاری هست ؟

واقعا بدشانس بودیم توی این بازی.... ولی این سپاهانی که شما از همین الان میگی توی بازی برگشت بنده هست مگه چند امتیاز از ما بیشتر داره ؟ همش 4 امتیاز . این تیم 15 میلیاردی توی 17 هفته تقریبا عملکرد برابری با ما داشته .... آیا این فاجعه هست ؟

بعد من بتون میگم که استقلال این فصل اگه قرار باشه قهرمان بشه فقط و فقط با ادامه ی حضور صمد میتونه وگرنه بت قول میدم با هیچ مربی دیگه ای قهرمان نمیشه .... باید از صمد حمایت کرد.... اینو یادتون نره که توی این بازی ما نه خسرو رو داشتیم و نه جان واریو رو ... نه امید روانخواه هست و نه مجتبی جباری ....

هر چند که مرفاوی چند تا ایراد داشت ... مثلا بازی دادن به اکبرپور ادعا .... یا بردن حنیف عمران زاده به حمله ....

طالب لو هم که یه توپ درست و درمون نگرفت دلمون خوش باشه که از محمدی بهتره ....

خلاصه ...دوستان فقط صبر و حمایت .... ان شا اللا که دوران بحرانی ما هم تمون میشه .... مطمئن باشید که تا روز آخر امکان قهرمانی استقلال وجود داره .

مصطفی جان تائید میشه ....
قلعه نویی داره به شدت منفور میشه . خودش این و می خواد !!
من خودم دوستش دارم زمانی که در جهت موفقیت اس اس گم برداره ...
اگر ولش کنی میره پرسپولیس !!!
فعلا فقط حمایت ...
صمد میتونه ...

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
مصطفی جان تائید میشه ....
قلعه نویی داره به شدت منفور میشه . خودش این و می خواد !!
من خودم دوستش دارم زمانی که در جهت موفقیت اس اس گم برداره ...
اگر ولش کنی میره پرسپولیس !!!
فعلا فقط حمایت ...
صمد میتونه ...
روزنامه ها باز شایعه پخش کردن مرفاوی رو قراره وردارن !
!
به نظظر من که از نظر هرچیزی که بخوایم ببینیم یه مربی چه غلطی میتونه بکنه وقتی مهاجم گل نزنه!؟
بدبخت مرفاوی!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
1 سری تو ورزشگاه 1 اشتباهی کردن که بعدم جمع شد تمام دیگه
کلا مربی مناسب بیکاری نداریم! صمد بمونه بهتره

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
شایعه جدایی مظلومی از مس هست !

به نظر من تا نیم فصل دوم شروع نشه و چند تا بازی هم جلو نریم توی استقلال سرمربی هیچ تغییری نمیکنه. اگه خیلی افتضاح شروع کرد شاید تغییری ایجاد بشه ولی الان اکثر چیزهایی که میگن نتیجه تعطیلی لیگ و بی خبر موندن روزنامه های بدبخت کشور هست.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
امیدوارم قهرمانی با العین را این‌بار در استقلال تکرار کنم
مجیدی: من در 18 سالگی همه را شگفت‌زده کردم

17-8-1388%5CIMAGE633933657079375000.jpg

خبرگزاری فوتبال ایران- فرهاد مجیدی با وجود اینکه سال‌های آخر فوتبالش را پشت سر می‌گذارد اما در حال حاضر یکی از آماده‌ترین بازیکنان لیگ برتر محسوب می‌شود و عملکرد مثبت او در استقلال باعث شد تا درنهایت در فهرست جدید افشین قطبی قرار بگیرد.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران،مجیدی که پس ازمدت‌ها به تیم ملی دعوت شده است،در خصوص وضعیت فعلی‌اش به سوالات پاسخ می‌دهد.

برخی از کارشناسان از دعوت مجدد شما به تیم ملی شگفت‌زده شده‌اند. این تعجب به نظر شما چه دلیلی دارد؟

من وقتی که 18 سالم بود و توسط آقای مایلی‌کهن به تیم ملی دعوت شدم همه کارشناسان شگفت‌زده شدند که چطور یک جوان از تیم امید بهمن به تیم ملی راه یافته. به نظر من باید تلاش کرد تا شگفتی کارشناسان برطرف شود، کاری که در گذشته هم بخوبی انجام دادم. البته به نظر من تنها چیزی که در زندگی فوتبالی من شگفت انگیز بوده، نرسیدن من به آرزوها و اهدافم در تیم ملی بود و البته بدشانسی‌هایم که دیگر نمی‌خواهم به آنها فکر کنم.

انتقادی که بعضی از کارشناسان مطرح می‌کنند درباره سن شما و عملکرد گذشته‌تان در تیم ملی است.

خدا را شکر که برای این انتقادها پاسخ‌های منطقی هم وجود دارد. سن در فوتبال ملاک نیست و ما بازیکنان فراوانی را در گذشته در تیم ملی داشتیم که با سن بالای 30 سال جزو بهترین‌ها بودند. درباره تیم ملی هم باید بگویم که من بیش از 40 بازی ملی انجام داده‌ام و هیچ‌وقت هم حاشیه‌ای در تیم ملی نداشتم. فکر می‌کنم خیلی‌ها با من هم عقیده هستند که از شانس و اقبال خوبی در تیم ملی برخوردار نبودم. من بازی در 2 جام جهانی را از دست دادم اما این بار برای من همه چیز متفاوت است.

در 33 سالگی با چه هدفی در تیم ملی حضور خواهید داشت؟

بیشتر مردم علاقه‌ای ندارند که آرزوهایشان را به زبان بیاورند اما من می‌خواهم آرزوی بزرگ زندگی‌ام را با همه در میان بگذارم. الان آبان 88 است. آبان 90 جام قهرمانی ملت‌های آسیا در دستان من است و این تنها آرزو و هدف فعلی زندگی ورزشی من خواهد بود.در کنار آن موفقیت استقلال در لیگ قهرمانان آسیا را از خداوند بزرگ خواستارم. من تجربه قهرمانی در جام باشگاه‌های آسیا را با تیم العین امارات داشته‌ام و همیشه حسرت خورده‌ام که چرا با تیم محبوب خودم یعنی استقلال به این جام دست نیافته‌ام. برای رسیدن به این آرزوها و اهداف، متفاوت‌تر از گذشته زندگی می‌کنم.من هر روز صبح خیلی زود به صورت مستمر تمرین بدنسازی انجام می‌دهم. با برنامه‌ریزی جلو می‌روم و حتی مطالعه‌ام را بیشتر کردم و این را هم تا به حال جایی نگفتم اما مشغول ادامه تحصیل هستم.

بنابراین شما تصور می‌کنید تا جام ملت‌های آسیا در قطر در تیم ملی حضور خواهید داشت؟

من تلاش می‌کنم تا این اتفاق رخ دهد. من نیامده‌ام که در این چند بازی دوستانه و رسمی فقط در تیم ملی حضور داشته باشم. به تیم ملی بازگشتم و با نهایت تلاشم امیدوارم بتوانم با تمرینات و بازی‌های خوب در تیم ملی باقی بمانم.

گمان می‌کنید به ترکیب اصلی تیم ملی راه یابید؟

تمام تلاشم را می‌کنم تا جزو مهره‌های کلیدی تیم ملی باشم. من فقط امیدوارم بتوانم پاسخ اعتماد کادر فنی تیم ملی را نسبت به خودم بخوبی بدهم. جا دارد در همین جا از آقای قطبی تشکر کنم که این فرصت مجدد را در اختیار من گذاشتند تا بتوانم با تلاش و تمرین بیشتر مهره مؤثری برای تیم ملی کشورم باشم.همچنین از هواداران دوست داشتنی استقلال هم که همیشه یار و یاور من بوده‌اند، سپاسگزارم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
امیر آبادی : مشکلى با نیمکت نشینى ندارم

showimage.aspx

مهدى امیر آبادى در این فصل نتوانسته نظر مرفاوى را به سوى خود جلب کند تا بر خلاف پیش بینى ها به مهره اى نیمکت نشین در استقلال تبدیل شود. با این حال امیر آبادى اصلاً قصد جدایى از جمع آبى ها را ندارد.

•باز هم که براى استقلال به میدان نرفتى؟
- خب این نظر کادر فنى است و من هم به عنوان یک بازیکن حرفى در این مورد ندارم.
•مشکلى با نیمکت نشینى ندارى؟!
- از نیمکت نشینى خوشم نمى آید و مثل هر بازیکنى نسبت به این مسأله ناراحت هستم اما مشکلى هم با آن ندارم.
• با توجه به این مسأله شنیده مى شود نیم فصل از استقلال جدا مى شوى؟
- نه اصلاً از این خبر ها نیست و من تا آخر فصل در استقلال هستم. به واعظى آشتیانى تعهد دارم و به قرار دادم پاى بند هستم و به خاطر همین تا پایان فصل در استقلال مى مانم.
• اما احتمال نیمکت نشینى ات در نیم فصل دوم هم وجود دارد؟!
- من که تا الان صبر کرده ام در نیم فصل دوم هم صبر مى کنم و میزان آمادگى ام را بالاتر مى برم تا به جایگاه واقعى ام در استقلال برسم. انگیزه ام را براى حضور ثابت در استقلال از دست نمى دهم و سعى مى کنم در نیم فصل دوم با حضور در ترکیب بهترین بازى هایم را به نمایش بگذارم.
• استقلال مقابل راه آهن باخت. دلیلش را چه مى دانى؟
- متأسفانه ما روى حادثه از راه آهن گل خوردیم و آنها فقط روى ضد حمله به ما گل زدند. حق ما باخت نبود اما در فوتبال هیچ وقت به خوب بازى کردن امتیاز نمى دهند. به هر حال باید در بازى هاى بعدى جبران کنیم تا با برد مقابل پیکان نشان دهیم که فقط یک هدف داریم و آن قهرمانى پایان فصل است.
• فکر مى کنى استقلال بتواند در پایان فصل به مقام قهرمانى برسد؟!
- در فوتبال هیچ چیز قابل پیش بینى نیست و نمى توانیم از الان بگوییم کدام تیم قهرمان است اما ما تمام تلاشمان را مى کنیم تا با تلاش و یکدلى و بدون هیچ حاشیه اى به این عنوان برسیم

آرش برهانی : نیم فصل دوم یک گل قیچى برگردان مى زنم

اگر ضربه اکروباتیک آرش برهانى در مصاف استقلال مقابل راه آهن به گل تبدیل مى شد، شاید مهاجم آبى زیباترین گل نیم فصل را متعلق به خودش مى کرد اما .. گفت و گو با برهانى را بخوانید:

• نیم فصل را با باخت تمام کردید.
- همه هدف ما پیروزى مقابل راه آهن بود و براى کسب ۳ امتیاز این بازى خیلى تلاش کردیم اما متأسفانه خیلى بد شانس بودیم. این همه فرصت گلزنى داشتیم اما هیچ یک به گل تبدیل نشد تا بازنده باشیم.
• فکر مى کنى مستحق باخت نبودید؟
- نه، فرصت هاى گلزنى ما خیلى بیشتر از راه آهن بود. آنها چند توپ ما را از روى خط دروازه بیرون آوردند. موقعیت هاى ما اگر به گل تبدیل مى شد و شانس بیشترى مى آوردیم با اختلاف چند گل راه آهن را شکست مى دادیم اما این خاصیت فوتبال است، همیشه تیمى که خوب بازى مى کند برنده نیست و هیچ وقت هم به بازى خوب امتیاز نمى دهند.
• چرا چند هفته اى است که استقلال اصلاً خوب نتیجه نمى گیرد؟
- متأسفانه ما در این چند هفته خیلى بد شانسى آوردیم. در هر بازى چند مصدوم و محروم داشتیم تا همین مسأله کار ما را سخت کند. واقعاً دست کادر فنى در این چند بازى بسته بود و تمام نفرات خود را در اختیار نداشتند تا تمام این ها دست در دست هم دهد و مانع نتیجه گیرى ما شود.
• نسبت به داورى معترض بودید؟
- ما بازیکن هستیم و نمى توانیم در این مورد حرفى بزنیم اما به هر حال فکر مى کنیم داور مى توانست در دقایق آخر بازى به نفع ما اعلام پنالتى کند.
• عده اى از هواداران استقلال هم در پایان بازى علیه مرفاوى شعار دادند. چه نظرى در این رابطه دارى؟
- آنها باید صبر بیشترى به خرج مى دادند و این حرکت هواداران اصلاً درست نبود. ما تازه نیم فصل اول را تمام کردیم و یک نیم فصل دیگر باقى مانده، بنابراین هنوز اتفاقى نیفتاده که بخواهیم در مورد آن حرفى بزنیم. تیم ما الان در رده سوم جدول قرار دارد و حضور تیم ما در این جایگاه نشان از ضعف تیم نیست.
• ضربه اکروباتیک و زیبایى را سمت دروازه راه آهن فرستادى اما به گل تبدیل نشد.
- این هم از بد شانسى من بود. دوست داشتم آن ضربه هم به گل تبدیل مى شد اما متأسفانه بد شانسى هاى ما در بازى با راه آهن تمامى نداشت. با این حال امیدوارم بتوانم در نیم فصل دوم یک گل به آن سبک بزنم.
• نسبت به فشردگى رقابت هاى لیگ معترض بودید. درست است؟
- من به شخصه مشکلى با این مسأله ندارم اما به هر حال فشردگى بازى ها روى تیم ما تأثیر گذاشت و سبب بالا رفتن خستگى بازیکنان تیم شد.
• فکر مى کنى استقلال در نیم فصل دوم بتواند قهرمان شود؟!
- همه هدف ما همین است، از اول فصل هم براى قهرمانى در پایان فصل قرار گذاشتیم. در نیم فصل قبل ذوب آهن قهرمان شد اما ما در پایان فصل، صدر نشینى را متعلق به خودمان کردیم. الان هم اگر چه سپاهان قهرمان شد اما ما مطابق فصل قبل براى صدر نشینى در هفته آخر برنامه ریزى کردیم و با این پتانسیلى هم که تیم ما دارد حتماً به آن دست پیدا مى کنیم.
• از تمرینات تیم ملى بگو. شرایط چطور است؟!
- خوشبختانه ما در روز اول تمرین خوبى را دنبال کردیم و جو تیم ملى هم خوب است و با این روحیه و آمادگى که من در ملى پوشان مى بینم مطمئنم روز هاى خوبى را پیش رو داریم.
•مى توانى در تیم ملى به جایگاه ثابت دست پیدا کنى؟
- من تلاشم را مى کنم تا در تمرینات تیم ملى آماده ،حاضر شوم و این بستگى به نظر کادر فنى دارد که چه مواقعى از من استفاده کنند، امیدوارم بتوانم نظر قطبى را به سوى خود جلب کنم.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
يعني شما ميگيد كه اكبرپور بازيكن نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟يعني يادتون رفته كه چقدر برايه اس اس خوب بازي كرد و گل زد
بابا شما ديگه كي هستين

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
يعني شما ميگيد كه اكبرپور بازيكن نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟يعني يادتون رفته كه چقدر برايه اس اس خوب بازي كرد و گل زد
بابا شما ديگه كي هستين

یعنی دوست عزیز چون پارسال خوب بوده تا آخر عمر باید تاج سرمون باشه ؟
الا از 1 مدافع روبروش نمیتونه عبور کنه ...
واقعا بد بازی میکنه .
فعلا اوضاع مهاجمین خیلی خرابه !!!

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
یعنی دوست عزیز چون پارسال خوب بوده تا آخر عمر باید تاج سرمون باشه ؟
الا از 1 مدافع روبروش نمیتونه عبور کنه ...
واقعا بد بازی میکنه .
فعلا اوضاع مهاجمین خیلی خرابه !!!

دقیقا !!!!

amk

Registered User
لایک‌ها
9
به فکر برگشت به استقلال نیستم

نتایج استقلال در چند هفته اخیر و جدایى احتمالى پرویز مظلومى، این حرف و حدیث ها را به وجود آورد که مظلومى به احتمال به کادر فنى استقلال اضافه مى شود. با شکل گیرى این شایعات سرمربى مس دست به گوشى شد تا طى تماسى با مرفاوى خیال او را در این باره راحت کند. مظلومى دیروز طى صحبتى که با صمد داشت به او گفت: هیچ فکرى براى بازگشت به استقلال ندارد و طى سال هاى اخیر اصلاً به نیمکت این تیم هم فکر نکرده است.مظلومى براى مرفاوى آروزى موفقیت کرد و به او گفت امیدوارم بهترین نتایج را در نیم فصل دوم براى استقلال بگیرى.

۲ تیم با امیر آبادى وارد مذاکره شدند

اگر چه مهدى امیر آبادى جدایى خود از استقلال را تکذیب کرده و مدعى شده قصد رفتن از این تیم را ندارد اما با این حال ۲ تیم لیگ برترى با این بازیکن وارد مذاکره شده اند تا شاید امیر آبادى براى جدایى از استقلال وسوسه شود البته این بازیکن قبل از سفر به دوبى گفت و گویى هم با مرفاوى داشت که در این جلسه سرمربى استقلال به امیر آبادى این اطمینان را داد که در نیم فصل دوم از او استفاده بیشترى مى شود. با این حال باید دید امیر آبادى به این پیشنهادات جواب مى دهد یا نه؟!

استقلال حریف تدارکاتى مى خواهد

باشگاه استقلال پیگیر انتخاب یک حریف تدارکاتى براى خود است. این تیم اردوى خود در تعطیلات نیم فصل را در کیش برپا مى کند و به همین منظور به دنبال یافتن حریفى مناسب براى انجام بازى دوستانه است. آنها بیشتر متمایل به توافق با یک تیم لیگ برترى هستند تا اینگونه نقاط ضعف و قوت خود را بهتر شناسایى کنند. با این حال به احتمال، حریف دوستانه استقلال در کیش مشخص مى شود تا آنها در این جزیره به مصاف حریف خود بروند.

کوشکى تا ۶ هفته دیگر نمى تواند بازى کند

بیژن کوشکى یکشنبه مورد عمل جراحى از ناحیه پا قرار گرفت. مدافع استقلال با تشخیص کادر پزشکى پایش را زیر تیغ جراحى برد تا اینگونه به دنبال مداواى خود باشد. به گفته پزشکان؛ کوشکى پس از گذشت ۶ هفته مى تواند براى استقلال به میدان برود. با این حساب او بخش زیادى ازبازى هاى لیگ را به دلیل آسیب دیدگى از دست داده تا فصلى ناموفق را سپرى کند

روانخواه یک ماه دیگر از فوتبال دور است

امیدرضا روانخواه تا یک ماه دیگر نمى تواند بازى کند. این بازیکن که دوشنبه در بیمارستان آتیه موردعمل جراحى قرار گرفت، چند هفته اى دیگر ازنیم فصل دوم را هم از دست مى دهد تا به احتمال، از هفته بیست و یکم مجوز به میدان رفتن را براى استقلال کسب کند. جراحى روانخواه به صورت تشخیصى صورت گرفته و وى باید تا چند هفته آینده هم به فیزیوتراپى بپردازد. این بازیکن تا یک ماه دیگر از فوتبال دور است و به دلیل آسیب دیدگى طولانى مدت، فصل نسبتاً بدى را پشت سر مى گذارد.

جلسه هیأت مدیره استقلال لغو شد

جلسه روز گذشته هیأت مدیره استقلال لغو شد. به دلیل سفر واعظى به مکه و غیبت چند تن از اعضا ء نشست هیأت مدیره استقلال که قرار بوددیروزصورت بگیرد به تعویق افتاد. شاید این جلسه دوشنبه هفته آینده برگزار شودتااعضاى آن به بررسى مسائل مختلف استقلال و نتایج اخیر این تیم بپردازند. ناگفته نماند اعضاى هیأت مدیره استقلال حمایت همه جانبه خود را از مرفاوى اعلام کرده اند و مدعى شدند که این سرمربى تا پایان فصل در استقلال خواهد بود.

یوسفى:به همان تیم ابتداى فصل تبدیل مى شویم

محسن یوسفى هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: به زودى به همان تیم ابتداى فصل تبدیل مى شویم.وى همچنین اظهار داشت: بازى خوبى مقابل راه آهن به نمایش نگذاشتیم اما مى توانستیم بازنده بازى نباشیم.او ادامه داد: ما درنیمه اول چندین موقعیت گلزنى داشتیم که استفاده نکردیم. در نیمه دوم راه آهن با استفاده از ضدحملات توانست بازى را به سود خود پایان دهد.وى در مورد شعارهاى هواداران علیه مرفاوى در پایان بازى افزود: ما در این دیدار فقط بدشانس بودیم و فکر مى کنم هنوز یک نیم فصل دیگر مانده است و هواداران ما باید صبر بیشترى داشته باشند. مطمئن باشید مرفاوى تمام تلاش خود را براى موفقیت تیم انجام مى دهد.هافبک استقلال در خصوص شرایط فعلى استقلال گفت: تلاش مى کنیم در تعطیلات نیم فصل به مرز آمادگى برسیم و دور برگشت به همان تیم ابتداى فصل تبدیل شویم. ما از نظر بازیکن هیچ مشکلى نداریم و با حمایت هواداران دوباره به صدر جدول خواهیم رسید.

کاظمى: هواداران از استقلال فقط قهرمانى مى خواهند

حسین کاظمى هافبک تیم استقلال تهران با اشاره به شکست این تیم مقابل راه آهن گفت: هواداران از استقلال فقط قهرمانى مى خواهند. وى خاطرنشان کرد: هواداران حق دارند از نتایج به دست آمده در بازى با راه آهن نارحت باشند زیرا آنان به دنبال پیروزى تیم هستند. او ادامه داد: به آنان حق مى دهم اما هواداران نباید این نکته را فراموش کنند که بازیکنان استقلال تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا در این دیدار پیروز شوند. وى افزود: بازى خوبى را مقابل راه آهن انجام داده و فرصت هاى زیادى را در این دیدار براى گلزنى داشتیم که از آن استفاده نکردیم و متحمل شکست شدیم. کاظمى با تاکید بر این مطلب گفت: در نیم فصل دوم با شناسایى نقاط ضعفمان با روحیه اى مضاعف مقابل حریفان به میدان رفته و در پایان لیگ به عنوان قهرمانى مى رسیم.

شکورى: ناکامى ها را در نیم فصل دوم جبران مى کنیم

هادى شکورى مدافع گلزن استقلال در مورد دیدار استقلال و راه آهن گفت: در این بازى انگیزه هاى زیادى داشتم و مى خواستم یک سرى مسائل را ثابت کنم و دیدید که گلزنى هم کردم اما متاسفانه تیم ما نتوانست به خوبى ازموقعیت هاى خود استفاده کند و بازى را واگذار کردیم. وى افزود:امسال این دومین بازى بود که تمرکز نداشتیم. این ایراد را به خودم هم مى گیرم. این انگیزه زیاد باعث شد تمرکزمان را از دست بدهیم. در طول بازى همه ما به فکر همدیگر بودیم و خود من ۴ فرصت گلزنى داشتم اما فکر مى کنم غفلت کردیم و مغرور شدیم. او ادامه داد:من فکر مى کنم بازى با سپاهان که اولین بازى دور برگشت هم محسوب مى شود روزى است که ما جایگاه خودمان را دوباره در صدر جدول پس خواهیم گرفت. شکورى در پایان تصریح کرد: امیدوارم کادرفنى تیم ملى تنها به یک یا ۲ بازى براى انتخاب هایشان اکتفاء نکنند. باید کل عملکرد بازیکن را در یک تورنمنت ۱۷ هفته اى در نظر گرفت. گاهى اوقات یک بازیکن ۶ یا ۷ بازى مى کند اما یک بازیکن دیگر در تمام ۱۷ مسابقه حضور داشته و تحت فشار است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بابا شما ديگه كي هستين

اکبرپور که هیچی ..... من میگم برهانی هم به درد استقلال نمیخوره .... بازیکنی که از هر 4-5 تا موقعیت گل فقط یکیش رو گل کنه که .....

اکبرپور که به قول دوستان گفتنی یه دریبل درست نمیتونه بزنه ..... پاس دادنش هم 90 درصد نده بهتره ...

نظرتون راجع به زوج کریم انصاریفر و خلعتبری برای فصل بعد چیه ؟:p

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اکبرپور که هیچی ..... من میگم برهانی هم به درد استقلال نمیخوره .... بازیکنی که از هر 4-5 تا موقعیت گل فقط یکیش رو گل کنه که .....

اکبرپور که به قول دوستان گفتنی یه دریبل درست نمیتونه بزنه ..... پاس دادنش هم 90 درصد نده بهتره ...

نظرتون راجع به زوج کریم انصاریفر و خلعتبری برای فصل بعد چیه ؟:p

نه مصطفی به نظر من برهانی عالیه !
چون خودش واسه خودش موقعیت میسازه ولی بقیه موقعیت های معمولی رو نمیزنن !!!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
فقط آرش آقای گل
از بقیشون خیلی بهتره:X

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
مرده آرش از اکبرپور بهتره
اکبرپور 1 بازيکن کاملاً عصبيه،1 چند وقتی هم که فيکس نبوده عصبی تر شده
اصلاً با فکر بازی نميکنه هميشه وقتی صاحب توپه سخترين کار ممکن رو انتخاب ميکنه و توپ رو از دست ميده
از 5 تا موقعيت گل خوب هم 1 دونه يا حد اکثر 2 تا رو بتونه گل کنه
همش هم اعتراض داره چرا بهش بازی نميرسه،به نظر من سيد صالحی جاش بازی کنه خيلی مفيد تره

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
نه مصطفی به نظر من برهانی عالیه !
چون خودش واسه خودش موقعیت میسازه ولی بقیه موقعیت های معمولی رو نمیزنن !!!

حرف حق که میگن اینه ... جواب نداره ...

علیرضا گفتی که مطمئنی استقلال سپاهان رو میزنه درسته ؟؟

ینی مطمئن باشم ..... اگه نزد من تو رو میشناسما ؟:lol:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
راستی رفقا نظرتون راجع با آواتار جدیدم چیه ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا