آهان! مثل اینکه یادت رفته اگه قلعه نویی نبود عمرا هیچ قهرمانی هم در کار نبود...من از شخصیتش خوشم نمیاد ها لات و بی شخصیته...ولی هر چی باشه میدونه از مهره هاش چطوری بازی بگیره...فقط تجربه خارج از ایران نداشت تر میزد توی آسیا...
ولی شما مثل اینکه یادت نیست همین آقا صمد اون فصلی که سرمربی بود 4 هفته مونده به اخر فصل با سایپا توی کورس بودیم..4 تا بازی رو باختیم اومیدم زیر پیروزی؟
من میگم تیمی که با این همه ستاره بیاد تو تهران از راه اهن ببازه..
یه بازی ببره یه بازی ببازه...قبل از بازی با شاهین فقط 2 امتیاز از 4 بازی...
فکر میکنین این تیم قهرمان میشه؟
من از همین الان بگم عمرا!
اون صمد عرضه نداره تیمو ***** کنه...
قلعه نویی بود اون اکبر پور عوضی جرات نمیکرد ساز مخالف بزنه..
اون وقت این صمد گذاشتتش تو بازی تا آقا ناز نکنه..
آقا بند از بیرون بازیکنی رو که داره ناز میکنه...
این چه وضعه تیمه؟
چقدر باید اعصابمون خورد باشه؟
پرسپولیس رسید به 1 امتبازی مون...
2 تا بازی بعدمون هم که با سپاهان تو اصفهانه از همین الان باخیتم...
مردیکه اصلا نمیدونه چزور بازکن بذاره تو زمین...
خسور نباشه هیچی نیستیم...
شدیم عین رئال که بدون کریس داره تر میزنه...
واقعا شما ها به این تیم با این کادر فنی پخمه امیدوارین؟
رفیق تند نرو ....
اسم این قلعه نوعی رو نیار اینجا که حالم بده !!!!!
ایشون فقط و فقط آدمیه که موفقیت استقلال رو وقتی میخواد که خودش توی تیم باشه .... نه کس دیگه ...
اون سالشم دیدم ... هیچ وقت نامردی رو که در حق همه ی استقلالیا کرد رو فراموش نمیکنم .... اون موقعی که بازی با پرسپولیس علیزاده رو آورد داخل زمین تا اون هند کذایی رو مرتکب بشه و بازی رو به تاوی بکشونه ...
یادت نره وتی همه ی استقلالیا به جود علیزاده توی ترکیب اعتراض میکردن و همگی اعصابا از بودنش داخل زمین خورد و خاک شیر شذه بود این قلعه نوعی بازم به شعور همه ی هوادارا توهین میکرد و بازیش میداد ....
پارسال هم کم نکشیدیم از قلعه نوعی ...
اما امیر .... نمیدونم چی بگم .... از طرفی با بعضی کاراش حرص آدم رو در میاره .... ولی از طرف دیگه باید بش فرصت داد ...
بازی قبل رو باختیم .... چه باختنی ؟؟؟؟ 12 تاموقعیت گل داشتیم که 2 تاش رو از داخل دروازه بیرون کشیدن ... خب وقتی دفاعی که ادعا میکنه بهترین خط دفاعی لیگه یه دفعه تبدیل به پنیر سوئیسی میشه چه انتظاری هست ؟
واقعا بدشانس بودیم توی این بازی.... ولی این سپاهانی که شما از همین الان میگی توی بازی برگشت بنده هست مگه چند امتیاز از ما بیشتر داره ؟ همش 4 امتیاز . این تیم 15 میلیاردی توی 17 هفته تقریبا عملکرد برابری با ما داشته .... آیا این فاجعه هست ؟
بعد من بتون میگم که استقلال این فصل اگه قرار باشه قهرمان بشه فقط و فقط با ادامه ی حضور صمد میتونه وگرنه بت قول میدم با هیچ مربی دیگه ای قهرمان نمیشه .... باید از صمد حمایت کرد.... اینو یادتون نره که توی این بازی ما نه خسرو رو داشتیم و نه جان واریو رو ... نه امید روانخواه هست و نه مجتبی جباری ....
هر چند که مرفاوی چند تا ایراد داشت ... مثلا بازی دادن به اکبرپور ادعا .... یا بردن حنیف عمران زاده به حمله ....
طالب لو هم که یه توپ درست و درمون نگرفت دلمون خوش باشه که از محمدی بهتره ....
خلاصه ...دوستان فقط صبر و حمایت .... ان شا اللا که دوران بحرانی ما هم تمون میشه .... مطمئن باشید که تا روز آخر امکان قهرمانی استقلال وجود داره .