• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

shahi boobooli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
هنوز از قانون معافیت دو برادری خبری نیست؟
یعنی من دو تا برادر دارم که کارت پایان خدمت دارند
معاف نمیشم؟
ممنون

saeedkkk

Registered User
لایک‌ها
0
من تک فرزندم...
پدرم 17 ماه جبهه داره..ولی در زمان خدمت..کسری به من میخوره؟

Last edited:

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
من تک فرزندم...
پدرم 17 ماه جبهه داره..ولی در زمان خدمت..کسرس به من میخوره؟

بله اگر در زمان جنگ بوده باشه :)

البته آموزشی حساب نمیشه.

اگر بدون آموزشی 17 ماه جبهه داشتند:
10 ماه و 6 روز کم میشه از خدمتتون دوست عزیز

mska

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
هنوز از قانون معافیت دو برادری خبری نیست؟
یعنی من دو تا برادر دارم که کارت پایان خدمت دارند
معاف نمیشم؟
ممنون

منم شرایط شما را دارم
مثل اینکه فعلا سرکاریم

حالا این ها کی اجرا کنن خدا میدونه

mska

Registered User
لایک‌ها
22
کسی از طرح معافیت نفرات برتر کنکور خبری داره؟

farsizaban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هيچكسي هيچ نظري نداره؟

اينكه 30 سال به بالا معاف شدند يا نه؟
---------------------------------------------------------------------------------------------
متن فوق توسط خبرگزاری های زير هم منتشر شده هست

http://www.irna.ir/View/FullStory/?NewsId=595893
http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=914755
http://nezamvazifeh.com/1388/04
http://www.noandish.com/com.php?id=33028

من هم دقيقا متوجه نشدم كه الان تا چه سني شامل عفو مقام معظم رهبري مي شوند
ظاهرا چون الان بحث معافي برادر چهارميهاست و بيشترشان سني زير 25 سال دارند كسي اطلاعي در مورد معافيتهاي افراد مسن نداره

mska

Registered User
لایک‌ها
22
مغایرت موادی از اصلاح قانون خدمت سربازی با قانون

سخنگوی شورای نگهبان از مغایرت برخی مواد طرح اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی با اصول 75، 85، 53، 172 قانون اساسی خبر داد.

سخنگوی شورای نگهبان در خصوص مصوبه مجلس در اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب 1363 نیز گفت: با توجه به اینکه بعضی از مواد مذکور در این مصوبه نیاز به تایید مقام معظم ***** مدظله العالی دارد مجلس شورای اسلامی باید اعلام کند آیا تاییدیه معظم له اخذ گردیده یا نه، که پس از رفع این ابهام اظهار نظر خواهد شد.

وی ادامه داد: در مجموع 14 ایراد به این مصوبه وارد است و از آنجا که این مصوبه به نیروهای مسلح مربوط می شود نظر اعضای شورای نگهبان این بود که اذن مقام معظم ***** برای برخی مواد باید اخذ شده باشد و چنانچه این موافقت اخذ شده باید به شورای نگهبان اعلام شود.

کدخدایی تصریح کرد: برخی موارد از نظر شکلی مبهم بود و ابهاماتی ایجاد کرده است.

در چند مورد نیز ایراد مغایرت با اصل 75 را داشتیم که هزینه وارد شده و طریق جبران آن مشخص نشده است.

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: در این مصوبه معرفی مشمولان غایب به سازمان قضایی نیروهای مسلح مغایر اصل 172 دانسته شده است و باید از طریق محاکم عادی دادگستری، این تخلف پیگیری شود.

آخر چی بشه خدا میدونه

Last edited:

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
افزايش2برابری حقوق سربازان متاهل

ایسنا: رييس سازمان ملي جوانان اظهار داشت: ‌با مساعدت رييس‌جمهور، تسهيلات ويژه‌اي براي امر ازدواج جوانان در دولت دهم در نظر گرفته شده است كه به زودي از زبان رييس‌جمهور به مردم ابلاغ خواهد شد.

مهرداد بذرپاش در مراسم گشايش نخستين جشنواره زوج خوشبخت ايراني، به برخي از اين تسهيلات اشاره كرد و گفت: علاوه بر اينكه مبلغ وام ازدواج از 4 ميليون به 5 ميليون تومان افزايش مي‌يابد، از اين پس براي اخذ اين وام، نيازي به معرفي ضامن نيست و تنها با ارائه چك و سفته امكان اخذ وام وجود دارد.

وي در ادامه همچنين اظهار كرد: با بذل توجه دولت دهم به موضوع ازدواج، قرار است حقوق سربازان متاهل به دو برابر حقوق سربازان مجرد افزايش يابد و همچنين محل خدمت آنان نزديك به محل زندگي‌شان باشد.

معاون رييس‌جمهوري در بخش ديگري از سخنانش با تاكيد بر اينكه ازدواج يكي از مهمترين و زيباترين موضوعاتي است كه هر فرد در زندگي خود در خصوص آن تصميم گيري مي‌كند، گفت: ‌سازمان ملي جوانان با فكر خوب و كارشناسي شده اقدام به برپايي اين جشنواره كرده است تا به موضوع جوانان توجه بيشتري شود.
بذرپاش در خاتمه با تاكيد بر اعتماد 90 درصد جوانان به خانواده‌هايشان، يادآوري اهميت موضوع ازدواج و تلنگر زدن به خانواده‌ها و مسوولان را از مهمترين اهداف جشنواره زوج خوشبخت ايراني عنوان و تصريح كرد: در شرايط كنوني ضروريست كه سازمان‌هاي دولتي و غيردولتي به موضوع ازدواج توجه ويژه‌اي داشته باشند.

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام.
دوستان کسی از این قانون تک پسری و 3 خواهری، خبره تازه ای نداره؟؟؟

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0

ایسنا: رييس سازمان ملي جوانان اظهار داشت: ‌با مساعدت رييس‌جمهور، تسهيلات ويژه‌اي براي امر ازدواج جوانان در دولت دهم در نظر گرفته شده است كه به زودي از زبان رييس‌جمهور به مردم ابلاغ خواهد شد.

مهرداد بذرپاش در مراسم گشايش نخستين جشنواره زوج خوشبخت ايراني، به برخي از اين تسهيلات اشاره كرد و گفت: علاوه بر اينكه مبلغ وام ازدواج از 4 ميليون به 5 ميليون تومان افزايش مي‌يابد، از اين پس براي اخذ اين وام، نيازي به معرفي ضامن نيست و تنها با ارائه چك و سفته امكان اخذ وام وجود دارد.

وي در ادامه همچنين اظهار كرد: با بذل توجه دولت دهم به موضوع ازدواج، قرار است حقوق سربازان متاهل به دو برابر حقوق سربازان مجرد افزايش يابد و همچنين محل خدمت آنان نزديك به محل زندگي‌شان باشد.

معاون رييس‌جمهوري در بخش ديگري از سخنانش با تاكيد بر اينكه ازدواج يكي از مهمترين و زيباترين موضوعاتي است كه هر فرد در زندگي خود در خصوص آن تصميم گيري مي‌كند، گفت: ‌سازمان ملي جوانان با فكر خوب و كارشناسي شده اقدام به برپايي اين جشنواره كرده است تا به موضوع جوانان توجه بيشتري شود.
بذرپاش در خاتمه با تاكيد بر اعتماد 90 درصد جوانان به خانواده‌هايشان، يادآوري اهميت موضوع ازدواج و تلنگر زدن به خانواده‌ها و مسوولان را از مهمترين اهداف جشنواره زوج خوشبخت ايراني عنوان و تصريح كرد: در شرايط كنوني ضروريست كه سازمان‌هاي دولتي و غيردولتي به موضوع ازدواج توجه ويژه‌اي داشته باشند.

خوش خبر باشی:happy:
لطفا لینک خبرم بذار برامون و تاریخش رو.مرسی

Last edited:

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
خودم ÷یداش کردم :rolleyes:

http://www.isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1442443&Lang=P
رييس‌جمهور بزودي تسهيلات ويژه ازدواج جوانان را اعلام مي‌كند
بذرپاش خبرداد: افزايش وام ازدواج به5ميليون تومان وحذف معرفي ضامن
افزايش2برابري حقوق سربازان متاهل

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
راستی اصلا حقوق سربازها الان اصلا چقدر هست؟
ستوان وظیفه متاهل حقوقش چقدره؟
ستوان 2؟:eek:

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

.

:hmm: خیلی نامردیه
مرخصی ها مال سربازان متأهل هست پست دادنش مال مجردها
خدمت در شهر خودشون و جای خوب مال متأهل ها هست لب مرز و شهید شدنش مال مجردها
حالا هم که حقوق دو برابر و ...
خدایا به مجردها رحم کن:(

mardekhaste

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام از دوستان دیپلمه کسی اعزامش آذر ماه هستش؟
اگه هست میشه روز دقیق اعزامتون رو که رو برگه نوشته شده رو به من بگید ؟ چهارشنبه شنبه18 هست یا رفته شنبه21 آذر ؟
ممنون

Last edited:

mardekhaste

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یعنی هیچ کس تو این ماه اعزام نیست :(
چون 18 هم چهارشنبه هست ممکنه تاریخ اعزامارو گذاشته باشند برای شنبه؟ من میخوام خودمو معری کنم یکی کمکم کنه لطفا

بالا