• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
بله میشه زیرنویس فارسی رو باهاش دید . البته من مدل live رو میگم .من چند تا dvd دیدم با زیرنویس فارسی همرو نشون میده بصورت کامل

به نظر شما جوریاست ارزش خرید داره؟ نسبت به WD معمولی قدرت پردازشش قوی تر شده یا فرقی نکرده؟ فایلی بوده که نتونه بخونه؟
باگی هنگی موردی داشتین باهاش؟ هرچی mkv باشه میخونه؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
به نظر شما جوریاست ارزش خرید داره؟ نسبت به WD معمولی قدرت پردازشش قوی تر شده یا فرقی نکرده؟ فایلی بوده که نتونه بخونه؟
باگی هنگی موردی داشتین باهاش؟ هرچی mkv باشه میخونه؟

بچه ها من هم سئوالم همینه ... بیشتر مد نظرم رو قدرت پردازششه ....
خودم جایی تو نت ندیدم که گفته باشه عملا از نظر پردازش یا هاردور تغییری کرده باشه ... فقط چند تا آپشن شبکه بهش اضافه شده ... که اون هم اینجا زیاد بکارمون نمیاد با این اوضا احوال اینترنتمون;) همه سایت های مولتی مدیایی که ساپورت میکنه به لطف ... بلاکه :دی

shervin1358

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من تصمیم دارم یک دستگاه WD HD MEDIA PLAYER Live بخرم و مشکل من تنها ساپورت زیر نویس فارسی با پسوندهای SRT VOB VOX SUB هست و میخوام بدونم آیا این دستگاه با فایلهایی که گفتم و زبان فارسی مشکل نداره؟
چون من یه دستگاه HT-TZ315 samsung دارم ولی متاسفانه فایلهای فارسی زیر نویس رو به صورت "-"نشون میده و هر جایی زنگ و ایمیل زدم جواب ندادن و آخرش گفتن زبان فارسی ساپورت نمیکنه.
برای همین خیلی برام مهمه که زیر نویس فارسی با فرمتهای بالا و زبان فارسی رو ساپورت کنه...ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

shervin1358

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن من این متن زیر رو از یه سایت دیگه میزارم و میخوستم بدونم درست هست یا نه؟

حدود 136000 تومان. اما فکر نکنيد که سراپا حسنه. همچين آش دهن سوزي هم نيست(با اينکه خودم خريدمش).

تمام اين چيزايي رو که در زير مي گم صرفا جهت اطلاعات دوستان هست که خودم در کار کردن با اين دستگاه بهش رسيدم و ترجمه از جايي يا Copy/Paste از جاي ديگري نيست.
معايبش:
1) اصلا فونت فارسي رو پشتيباني نمي کنه(حتي در آخرين Update).
2) عدم وجود دکمه روي بدنه و کل کارها با کنترل اتز راه دور انجام ميشه و در صورت گم شدن يا خراب شدن کنترل ديگه کارآيي نداره!!
3) فرمتهاي معروفي نظير avi و wmv رو پشتيباني نمي کنه(اين تازه تا امروزه که تست کردم بعدا هم بايد بيشتر باهاش کار کنم و فرمتهاي مختلفي رو تست کنم).
4) نميشه بهش USB DVD Drive وصل کرد و به همين دليل نيمشه DVD يا CD هاي قفل دار که غابل کپي نيستند رو ديد.(برخي از CD هاي ارژينال ايراني جديد اينگونه اند). من بخاطر اين جريان با کمپانيش مکاتبه کردم. اما پاسخشون منفي بود.
5) عدم وجود کابل HDMI در بسته(قيمتش بالاست).
6) Scan کند فايلها(اما با تنظيم ميشه اسکن رو کنسل کرد و فايل رو مستقيم اجرا کرد).

محاسن:
1) سايز بسيار کوچک و طراحي هنرمندانه.
2) کنترل از راه دور با گيرندگي قوي.
3) منوهاي متنوع و جالب جهت تنظيم.
4) تنوع فرمتهاي پشتيباني شده.
5) تنها دستگاه موجود براي پخش Full HD بدون Scale با کيفيت واقعي.
6) کمپاني بسيار عالي سازنده.
7) قابليت اتصال هاردديسک حتي 1TB که ميشه به يه دنيا فيلم و ... دسترسي داشت.
8) يک پورت اضافي جهت اتصال يک دستگاه USB ديگر.
9) عدم وجود سيستم مکانيکي باعثميشه که عمر دستگاه خيلي بالا بره و استهلاک بسيار پاييني داره.

در کل نمي دونم بگم بخريد يا نخريد. اما اينو بدونيد تنها حسن منحصربفرد اين دستگاه پخش Full HD هست. بنابراين به دارندگان تلويزيونهاي LCD که Full HD هستند پيشنهاد اکيد مي کنم که بخرن. اما واسه سايرين مي تونن محاسن و معايب رو کنار هم بزارن و تصميم بگيرن.

http://forum1.free-offline.com

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها من هم سئوالم همینه ... بیشتر مد نظرم رو قدرت پردازششه ....
خودم جایی تو نت ندیدم که گفته باشه عملا از نظر پردازش یا هاردور تغییری کرده باشه ... فقط چند تا آپشن شبکه بهش اضافه شده ... که اون هم اینجا زیاد بکارمون نمیاد با این اوضا احوال اینترنتمون همه سایت های مولتی مدیایی که ساپورت میکنه به لطف ... بلاکه :دی

اپشن شبکه که خیلی کاربرد داره شما فایل های دانلودی یا کلا ارشیو یا هرچیت روی PC ه Share میکنی یه کابلم میکشی تا دستگاه راحت فایل هاتو میبینی و نیازی به هارد اکسترنال و ... نداره اگه چند تا PC هم باشه میتونی به سویچ وصل کنی از همه PC ها فایل ببینی ، یا مثلا یه DVD میزاری تو PC ، درایو DVD player رو Share میکنی ...
به اینترنت ربطی نداره ، البته میتونستن کاری کنن که از تو اینترنت هم بره فایل رو پخش کنه یا به FTP وصل بشه یا Radio انلاین پخش کنه (نمیدونم میتونه یا نه) اما کلا این دستگاه ها بعضی هاشون این امکانو دارن اما خوب تا PC هست چرا ادم این همه دنگ و فنگ بکشه :D ؛ کلا اگه پردازشش قوی تری داشته باشه دستگاه خوبیه
قیمت جهانیشم فکر کنم 119$ ه

در ضمن من این متن زیر رو از یه سایت دیگه میزارم و میخوستم بدونم درست هست یا نه؟

درسته اما این ماله Player معمولیشه که ارزون ترم گیر میاد 130~ (دست2 ش حدود 95 تو بازارچه تاپیکش هست) البته مشکل اساسیش ساپورت نشدن صدای DTS ه که اکثر فیلم های که rip میشن DTS ان پس صدا ندارن ، این مشکل تو Live حل شده

برای زیرنویس ، SRT فارسی نمیتونه بخونه دستگاه امریکایی رو چه به زیرنویس فارسی ... ، N تا برنامه هست برای تبدیل SRT to IDX (گوگل کنین همینو پیدا میکنین)

Last edited:

rezamousavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
بارها توی تایپیکهای مختلف این سئوال مطرح شده ولی تا حالا هیچ جواب مستدل یا تجربی به این داده نشده که آیا پلیر وسترن لایو با معمولی به لحاظ کیفیت تصویر سرعت پردازش با هم تفاوتی دارن یانه توی یه پست بالاتر یکی از دوستا به نقل از جائی اشاره کرده که مدل WD TV Live میتونه DTS رو ساپورت کنه ولی مدل معمولی نمی تونه در صورتیکه توی سایت وسترن هیچ اشاره ای نشده و جالب اینجاست توی سایت وسترن رو ی بسته بندی مدل معمولی ( منظور مینی نیست ) DTS حک شده بود ولی روی مدل WD TV Live این نشان نبود !!!
حالا خواهش من و دیگران از دوستانی که تجربه عملی استفاده از این وسیله رو دارن اینه که تفاوت عملی این دو مدل در چیه و ایا مطالب پستهای بالا صحت داره با توجه به تفاوت غیر منطقی این دومدل توی بازار تهران
ممنون

Last edited:

xdvbxkaomx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
بارها توی تایپیکهای مختلف این سئوال مطرح شده ولی تا حالا هیچ جواب مستدل یا تجربی به این داده نشده که آیا پلیر وسترن لایو با معمولی به لحاظ کیفیت تصویر سرعت پردازش با هم تفاوتی دارن یانه توی یه پست بالاتر یکی از دوستا به نقل از جائی اشاره کرده که مدل WD TV Live میتونه DTS رو ساپورت کنه ولی مدل معمولی نمی تونه در صورتیکه توی سایت وسترن هیچ اشاره ای نشده و جالب اینجاست توی سایت وسترن رو ی بسته بندی مدل معمولی ( منظور مینی نیست ) DTS حک شده بود ولی روی مدل WD TV Live این نشان نبود !!!
حالا خواهش من و دیگران از دوستانی که تجربه عملی استفاده از این وسیله رو دارن اینه که تفاوت عملی این دو مدل در چیه و ایا مطالب پستهای بالا صحت داره با توجه به تفاوت غیر منطقی این دومدل توی بازار تهران
ممنون

سلام :
تو این صفحه نوشته که DTS ساپورت میشه و اون مشکل حل شده و در مورد زبان فارسی برای زیرنویس SRT تا اونجایی که من متوجه شدم وسترن دیجیتال قول داده که تو ورژن های بعدی آپدیت فریمور از زبان عربی پشتیبانی بکنه البته عربها خیلی تو سایت وسترن ازشون خواستن که اینکار رو بکنن و اونا هم موافقت کردن برای همین من فکر کنم بهتره همه اونایی که این دستگاه رو دارن و اونایی که میخوان بخرن تو سایت وسترن ازشون بخوان که زبان فارسی رو هم پشتیبانی بکنه اینهم لینک صفحه درخواست کاربران عرب از وسترن دیجیتال.
با توجه به اینکه این محصول رو ماها پول میدیم و میخریم طبیعتا" وسترن دیجیتال باید به درخواست ماهم جواب مثبت بده برای همین من یه پست زدم تو سایتشون و اولین نفر هستم که ازشون خواهش کردم زبون فارسی رو هم به لیست زبانهای زیرنویسشون اضافه کنن خواهش میکنم همه برن بعد از ثبت نام تو سایت نظرشونو بگن تا شاید با زیاد شدن درخواستها وسترن دیجیتال خواسته ما رو عملی بکنه اینهم لینک صفحه درخواست ، ضمنا یادتون باشه حتما نظر بدین چون اگه اینجا رو نگاه کنین میفهمین که قبول ساپورت زبان عربی بالای 2400 امتیاز آورده پس حتما درخواستتونو بنویسید و بعد از ارسال نطر دگمه votes رو بزنید و امتاز 3 رو انتخاب کنید​

Last edited:

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40

سلام :
تو این صفحه نوشته که DTS ساپورت میشه و اون مشکل حل شده و در مورد زبان فارسی برای زیرنویس SRT تا اونجایی که من متوجه شدم وسترن دیجیتال قول داده که تو ورژن های بعدی آپدیت فریمور از زبان عربی پشتیبانی بکنه البته عربها خیلی تو سایت وسترن ازشون خواستن که اینکار رو بکنن و اونا هم موافقت کردن برای همین من فکر کنم بهتره همه اونایی که این دستگاه رو دارن و اونایی که میخوان بخرن تو سایت وسترن ازشون بخوان که زبان فارسی رو هم پشتیبانی بکنه اینهم لینک صفحه درخواست کاربران عرب از وسترن دیجیتال.
با توجه به اینکه این محصول رو ماها پول میدیم و میخریم طبیعتا" وسترن دیجیتال باید به درخواست ماهم جواب مثبت بده برای همین من یه پست زدم تو سایتشون و اولین نفر هستم که ازشون خواهش کردم زبون فارسی رو هم به لیست زبانهای زیرنویسشون اضافه کنن خواهش میکنم همه برن بعد از ثبت نام تو سایت نظرشونو بگن تا شاید با زیاد شدن درخواستها وسترن دیجیتال خواسته ما رو عملی بکنه اینهم لینک صفحه درخواست ، ضمنا یادتون باشه حتما نظر بدین چون اگه اینجا رو نگاه کنین میفهمین که قبول ساپورت زبان عربی بالای 2400 امتیاز آورده پس حتما درخواستتونو بنویسید و بعد از ارسال نطر دگمه votes رو بزنید و امتاز 3 رو انتخاب کنید​

سلام
همانطوریکه میدانید فیلمهای divx که دارای زیرنویس فارسی هستند را در سینمای خانگی زیرنویس صحیح نشان داده نمی شود:
راه حل:با نرم افزار AVIAddXSubs میتوان زیرنویسها چه srt subرا به داخل فیلم برد و با زدن دکمه subtitle روی کنترل زیرنویسها را درست دید.
سووال: آیا اگر اینکار انجام شود در wd هم زیرنویس درست می شود و روی کنترل دکمه subtitle دارد؟

xdvbxkaomx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز ببینید این کاری که شما میگین رو فکر نکنم این دستگاه از عهدش بر نیاد و به احتمال خیلی قوی بتونه اینکار رو بکنه با اینهمه اونایی که خریدن باید نظر بدن ولی شما چرا بجای اینکه از این و اون بپرسی که چطور میشه با چسبوندن زیر نویس به فیلم میشه اونو دید یا نه و این کار سختو در که تازه برای همه فرمتها هم جواب نمیده رو میخوای انجام بدی ؟ خوب بهتر نیست تو سایت بالا که من گفتم ثبت نام کنی و همگی با هم بجای اینکه از راههای غیر اصولی و چرخوندن لقمه از پشت سر به دهنمون غذا رو بخوریم راحت با رای دادن وسترن دیجیتال رو مجبور به قبول این قضیه بکنیم من تا آخر ماه این دستگاه رو میگیرم ولی قبل از خرید هم شروع کردم شما هم بجای این کار ها بهتره تو رای دادن به موضوع پشتیبانی زبان فارسی برای این دستگاه شرکت کنی همونطور که عربها هم حرف خودشونو به کرسی نشوندن ما هم باید اینکار رو بکنیم

Last edited:

sara_2656

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من امروز رفتم بازار رضا ولی ولی هر چی گشتم نمایندگی خود سازگار هم رفتم گفتم فقط ورژن معمولی رو داریم و فعلا سری لایو وارد ایران نشده
یه کمی که گشتم توی بازار یک دستگاه دیگه پیدا کردم که به مراتب برام جالب تر از وسترن شد خوب اول بذارین دستگاه رو معرفی کنم
Patriot_BoxOffice_3.jpg

BoxOffice_Back2.jpg

کارخانه سازنده
patriot
نام دستگاه
Patriot Box Office 1080P High Definition Media Player PCMPBO25 (Black)
Key Features and Specifications:
Supports Full HD-video playback up to 1080p
Supports Dolby® Digital and DTS™ surround sound
Expandable internal storage via 2.5” SATA SSD/HDD
Supports video playback via UPnP network streaming
Browse for shared videos, photos and music from networks and USB
Flash Drives and USB external storage
Supports file transfer between HDD, USB, Network PC and NAS
Built in P2P file download management
File formats supported
Audio Decoding - WMA, MP3, Real Audio (RA)
Image Decoding - JPEG, BMP, PNG
Video Decoding - *[MPEG-1] MPG/MPEG/DAT
*[MPEG-2] MPG/MPEG/VOB/ISO /IFO/TS/TP/M2TS
*[MPEG-4] MP4/AVI/MOV
*[H.264/AVC] MKV/TS/AVI/MOV/M2TS
*[DviX 3/4/5/6, Xvid] AVI/MKV
*[WMV9] WMV
*[FLV] FLV
[Real Video 8/9/10] RM/RMVB support up to 720p
Subtitle - SRT, MicroDVD SUB, SSA, SUB/IDX
*Support up to 1080p
Aluminum casing and metal shielding, and built-in quiet Cooling FAN.
Support Dolby Digital AC3?DTS Decoding & HDMI RAW/SPDIF RAW output to Amplifier to decode 5.1/7.1 audio channels
Support Multi Language OSD & Select the encoding for subtitle file, file name and folder name display from Unicode (UTF8), Simplified Chinese, and Traditional Chinese or others
Firmware upgradeable
Power Adapter, 100-240 VAC(47Hz~63Hz), 12V/2A output
Dimension: 143mm(L)* 146mm(W)* 39mm(H)
OS support: Windows ME/ 2000/ XP/ VISTA/ 7/ MAC OS9.0 and Above, Linux with Kernel 2.4.1.0 or above
مشخصات کاملش هم از لینک زیر ببینید
http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=6&catid=69&prodgroupid=159&id=895&type=20
من دستگاه رو فقط توی یک مغازه پیدا کردم اکثرا کارت وسترن معمولی رو داشتن
من اینو از کامپیوتر گاندی خریدم(بازار رضا)
گارانتی اش هم یک ساله داره برای شرکت farayand
کیفیتش توی 1080pدارم می بینم تو lcd فوق العاده اس و اصلا گیر نمی کنه راستی خوبی که داره هارد هم داخلش امکان نصب داره البته از نوع مینی منظورم هارد های داخلی لب تاپ هستش
من خریدم 158 تومان

Last edited:

sara_2656

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
همانطوریکه میدانید فیلمهای divx که دارای زیرنویس فارسی هستند را در سینمای خانگی زیرنویس صحیح نشان داده نمی شود:
راه حل:با نرم افزار AVIAddXSubs میتوان زیرنویسها چه srt subرا به داخل فیلم برد و با زدن دکمه subtitle روی کنترل زیرنویسها را درست دید.
سووال: آیا اگر اینکار انجام شود در wd هم زیرنویس درست می شود و روی کنترل دکمه subtitle دارد؟

جواب نمی ده تنها راهش تبدیل زیرنویس به sub/idx هستش:D

xdvbxkaomx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من امروز رفتم بازار رضا ولی ولی هر چی گشتم نمایندگی خود سازگار هم رفتم گفتم فقط ورژن معمولی رو داریم و فعلا سری لایو وارد ایران نشده
یه کمی که گشتم توی بازار یک دستگاه دیگه پیدا کردم که به مراتب برام جالب تر از وسترن شد خوب اول بذارین دستگاه رو معرفی کنم
Patriot_BoxOffice_3.jpg

BoxOffice_Back2.jpg

کارخانه سازنده
patriot
نام دستگاه
Patriot Box Office 1080P High Definition Media Player PCMPBO25 (Black)
Key Features and Specifications:
Supports Full HD-video playback up to 1080p
Supports Dolby® Digital and DTS™ surround sound
Expandable internal storage via 2.5” SATA SSD/HDD
Supports video playback via UPnP network streaming
Browse for shared videos, photos and music from networks and USB
Flash Drives and USB external storage
Supports file transfer between HDD, USB, Network PC and NAS
Built in P2P file download management
File formats supported
Audio Decoding - WMA, MP3, Real Audio (RA)
Image Decoding - JPEG, BMP, PNG
Video Decoding - *[MPEG-1] MPG/MPEG/DAT
*[MPEG-2] MPG/MPEG/VOB/ISO /IFO/TS/TP/M2TS
*[MPEG-4] MP4/AVI/MOV
*[H.264/AVC] MKV/TS/AVI/MOV/M2TS
*[DviX 3/4/5/6, Xvid] AVI/MKV
*[WMV9] WMV
*[FLV] FLV
[Real Video 8/9/10] RM/RMVB support up to 720p
Subtitle - SRT, MicroDVD SUB, SSA, SUB/IDX
*Support up to 1080p
Aluminum casing and metal shielding, and built-in quiet Cooling FAN.
Support Dolby Digital AC3?DTS Decoding & HDMI RAW/SPDIF RAW output to Amplifier to decode 5.1/7.1 audio channels
Support Multi Language OSD & Select the encoding for subtitle file, file name and folder name display from Unicode (UTF8), Simplified Chinese, and Traditional Chinese or others
Firmware upgradeable
Power Adapter, 100-240 VAC(47Hz~63Hz), 12V/2A output
Dimension: 143mm(L)* 146mm(W)* 39mm(H)
OS support: Windows ME/ 2000/ XP/ VISTA/ 7/ MAC OS9.0 and Above, Linux with Kernel 2.4.1.0 or above
مشخصات کاملش هم از لینک زیر ببینید
http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=6&catid=69&prodgroupid=159&id=895&type=20
من دستگاه رو فقط توی یک مغازه پیدا کردم اکثرا کارت وسترن معمولی رو داشتن
من اینو از کامپیوتر گاندی خریدم(بازار رضا)
گارانتی اش هم یک ساله داره برای شرکت farayand
کیفیتش توی 1080pدارم می بینم تو lcd فوق العاده اس و اصلا گیر نمی کنه راستی خوبی که داره هارد هم داخلش امکان نصب داره البته از نوع مینی منظورم هارد های داخلی لب تاپ هستش
من خریدم 158 تومان

دوست عزیز سلام ممنون از بابت معرفی دستگاه یعنی شما واقعا کیفیت 1080p این دستگاه رو تایید میکنید آیا قبلا دستگاه wd tv مدل معمولیشو تست کردین از نظر تصویر ؟با چه بیت ریتی شما فیلم 1080p دیدین توش کدوم فرمت رو با اندازه 1080p دیدین ضمنا از بابت ساپورت زیرنویس فارسی چطوریه آیا با srt مشکلی نداره؟ این سئوال آخر خیلی مهمه در مورد بقیه فورمتها چطور ، تستش کردین در مورد فایلهای divx , VOB , AVI اگه براتون مقدوره اینا رو تستشون بکنید ببینید با اونا مشکلی داره یا نه ممنون ازتون

Last edited:

sara_2656

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز سلام ممنون از بابت معرفی دستگاه یعنی شما واقعا کیفیت 1080p این دستگاه رو تایید میکنید آیا قبلا دستگاه wd tv مدل معمولیشو تست کردین از نظر تصویر ؟با چه بیت ریتی شما فیلم 1080p دیدین توش کدوم فرمت رو با اندازه 1080p دیدین ضمنا از بابت ساپورت زیرنویس فارسی چطوریه آیا با srt مشکلی نداره؟ این سئوال آخر خیلی مهمه در مورد بقیه فورمتها چطور ، تستش کردین در مورد فایلهای divx , VOB , AVI اگه براتون مقدوره اینا رو تستشون بکنید ببینید با اونا مشکلی داره یا نه ممنون ازتون
من دقیقا این فیلم رو کامل دیدم
Die.Hard.1988.1080p.BluRay.x264-WPi
http://www.imdb.com/title/tt0095016/

Source...................: Blu-Ray (NTSC)
Aspect Ratio.............: 2.35:1 (Widescreen)
Resolution...............: 1920x816
Video....................: x264
Bitrate..................: 7538 kbps
Framerate................: 23.976 fps
Audio....................: DTS 5.1Ch CBR
Language.................: English
Bitrate..................: 1536 kbps 48khz
Subtitles................: None
اصلا هم گیر نداره و کیفیتش هم عالیه
در مورد زیرنویس srt برای زیرنویس فارسی خراب نشون می ده ولی زیرنویس sub/idx مشکلی نداره و نشون می ده
من فرمت های wmv - flv-divx,avi رو چک کردم دیشب بدون هیچ مشکلی نشون می ده
هنوز فایل های ایزو رو چک نکردم اونم تا اخر شب چک می کنم و همینجا جوابش رو اعلام می کنم من که خیلی راضی ام هر فرمتی رو که می خوای ساپورت داره به نظر من حقیر این دستگاه رقیب جدی وسترن هستش

sara_2656

Registered User
لایک‌ها
2
سئوال آخر خیلی مهمه در مورد بقیه فورمتها چطور ، تستش کردین در مورد فایلهای divx , VOB , AVI اگه براتون مقدوره اینا رو تستشون بکنید ببینید با اونا مشکلی داره یا نه ممنون ازتون
امروز iso رو چک کردم یک فیلم دی وی دی رو ایزو کردم کاملا شناسایی کرد و زیرنویسش هم بدون هیچ مشکلی نشون داد(زیرنویس فارسی) فایل های divx .vobو avi رو هم در حالت معمولی چک کردم مشکلی نداره با این فایل ها :p من هر فرمتی رو گذوشتم ساپورت کرده واقعا که عالیه توصیه من به شما اینه قبل از خرید حتما مشخصات پخش دستگاه رو با این دستگاه مقایسه کنید به هر حال این دستگاه خیلی کم یابه منم رفتم اون مغازه فقط همین یکی رو داشت من کل بازار رضا رو زیر رو کردم فقط همین یکی مغازه داشت دوستان می تونن از طریق نمایندگی فروش می تونن راحتتر پیدا کنن این دستگاه رو

Last edited:

xdvbxkaomx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز iso رو چک کردم یک فیلم دی وی دی رو ایزو کردم کاملا شناسایی کرد و زیرنویسش هم بدون هیچ مشکلی نشون داد(زیرنویس فارسی) فایل های divx .vobو avi رو هم در حالت معمولی چک کردم مشکلی نداره با این فایل ها :p من هر فرمتی رو گذوشتم ساپورت کرده واقعا که عالیه توصیه من به شما اینه قبل از خرید حتما مشخصات پخش دستگاه رو با این دستگاه مقایسه کنید به هر حال این دستگاه خیلی کم یابه منم رفتم اون مغازه فقط همین یکی رو داشت من کل بازار رضا رو زیر رو کردم فقط همین یکی مغازه داشت دوستان می تونن از طریق نمایندگی فروش می تونن راحتتر پیدا کنن این دستگاه رو

سلام دوست عزیز ممنون از توضیحاتتون مبارکتون باشه

nasermeta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

دوست عزيز صداي فيلم ها را در اين دستگاه چگونه گوش مي دهيد ؟ با كابل hdmi يا av در تلويزيون مي شنويد يا بايد براي شنيدن صدا به دستگاه ديگري وصل شود ؟

sara_2656

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزيز صداي فيلم ها را در اين دستگاه چگونه گوش مي دهيد ؟ با كابل hdmi يا av در تلويزيون مي شنويد يا بايد براي شنيدن صدا به دستگاه ديگري وصل شود ؟

من با پورت hdmi می بینم که وصل میشه به lcd و از lcdهم خروجی می گیره می ده به سینما خانوادگی :D

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
کسانی که وسترن دارند این دستگاه فقط زیرنویس srt فارسی رو نشون نمیده یا کل زیرنویس های فارسی با هر فرمتی رو نشون نمیده ؟؟؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
این دستگاه patriox رو من مشخصاتش رو دیدم نکته جالبش اینه که میتونی بازش کنی توش
یه هارد ساتا اینترنال بزاری و درش رو ببندی! بدون اینکه دیده بشه!
خیلی جالبه!

بالا