• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درباره این بخش: پیشنهاد ،انتقاد ،کاربرهای فعال و...( پست اول: قوانین)

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
یه همچین چیزی نداشتیم؟ به نظرم قبلا بود
اگه بود که جیگر تو... من درخوستش رو مطرح نمیکردم...
به نظرم جالب بشه ...چند وقت پيش داشتم يكي از اين Picture dictionary‌رو مرور ميكردم ديدم چقدر چيزا هست كه نميدونم !و جالبتر اينكه چقدر براي هر چيز ساده اي لغت دارن(مثلا حلقه آهني كه بند كفش ازش رد ميشه !)

اگه قبلش مثلا در تصوير يه سري نقاط مشخص بشه(در صورتي كه چند آبجكت مختلف در تصوير باشه) به نظر جالب تر ميشه مثلا شماره گزاري بشه از 1 تا n و بتدريج دوستان كاملش كنن ...
مرسی..مرسی...
نمیدونم والا فکر نکنم زیاد جالب از اب در بیاد حالا میخوای بزن ببینیم چی میشه
فعلا که اکثریت موافق هستن:D
من هستم.
ايده ي خوبيه فقط نياز به قوانين داره.
مثلا عكس هاي سياسي و ... نداشته باشه البته من با اين ها موافقم ها.فقط براي نظر دادن مي گم.
سايز عكس ها هم تا جاي ممكن كوچك و با كيفيت باشه.
و...
مرسی...مرسی
به نظر منم بهتر از بقيه بازي هاي اينجا بشه احتمالا،‌ و البته سخت تر.
مرسی..مرسی

majid_italy

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان موافقید یه تاپیک بازی بزنیم و در اون یه عکس رو بذاریم و بگیم که اسم شی در تصویر چی هست...اینجوری هم باعث میشه که دوستان اسم چیزهایی رو که نمیدونن چون همراه با تصویره و در غالب بازی یاد بگیرن و کلمات در حافظه بلند مدتشون ثبت بشه..بازی جالبی خواهد بود..

اگه موافقین بگین تا تاپیک رو بزنیم و اگه هم مخالفین باز عنوان کنید تا تاپیک رو نزنیم..

مرسی از همکاری دوستان عزیز...

کاملا موافق، مرسی

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
خجالت بکشید آقا، این چه ادبیات حرف زدن؟
هااااا؟بخشید بخدا منظوری نداشتم والا...همینجوری گفتم خب...من شرمنده ام ببخشید خداوکیلی عمدی نبود
پوزش....هیچی جز شرمندگی ندارم که بگم واقعا متاسفم
بله مرسی از دوستان...

من با اجازه تاپیک رو میزنم

بسم الله....​

Last edited:

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
خب اين قراره مختص بخش زبان باشه، يعني‌ حتما به انگليسي باشه. ممنون به هر حال.
من اصلا حواسم به اون بخش زبانش نبود. شرمنده
l4dc5u86s3vwxq2dzo5v.gif

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
یک دفعه صمیمی شدی
loudlaff.gif
4.gif

والا چی بگم از زبونمون در رفت دیگه...وگرنه همه کاربرها برای ما عزیز و محترم هستن...ما مخلص و کوچیک همه دوستان هستیم.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
چه میکنه این English Lord ِ شیرازی ، هر جا میره ، سرو صدا میکنه
4.gif

خب یه بحثی ما توی این قسمت با Amadea داشتیم ، که 2 بار جواب من رو ندادن :دی ، فقط خواستم باز هم تشکر ازشون بکنم بابت زحمتی که میکشن ، مخصوصا در این تایپیک که خب صبر و حوصله ی زیادی میخوات ، آدم فلتری هم نیستم :دی و از هر کسیم تعریف نمیکنم!

ما که از انگلیسی فقط همون I am 2 o'clock ش رو یاد گرفتیم ، انشالله بتونیم در اینجا در کنار دوستان واقعا هم به هم کمک کنیم هم اینکه Improve کنیم زبانمون رو ، واسه دختر ها هم خوبه ، زود شوهر گیرشون میاد :دی

پ.ن: تیکه ی آخر شوخی بود

قربان همگی /. حمید

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
چه میکنه این English Lord ِ شیرازی ، هر جا میره ، سرو صدا میکنه
4.gif

خب یه بحثی ما توی این قسمت با Amadea داشتیم ، که 2 بار جواب من رو ندادن :دی ، فقط خواستم باز هم تشکر ازشون بکنم بابت زحمتی که میکشن ، مخصوصا در این تایپیک که خب صبر و حوصله ی زیادی میخوات ، آدم فلتری هم نیستم :دی و از هر کسیم تعریف نمیکنم!

ما که از انگلیسی فقط همون I am 2 o'clock ش رو یاد گرفتیم ، انشالله بتونیم در اینجا در کنار دوستان واقعا هم به هم کمک کنیم هم اینکه Improve کنیم زبانمون رو ، واسه دختر ها هم خوبه ، زود شوهر گیرشون میاد :دی

پ.ن: تیکه ی آخر شوخی بود

قربان همگی /. حمید

عذر مي خوام، سوالتون چي بود؟

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
اقا دیگه ادامه ندید دیگه....بی خیال:D

تاره من کی سرو صدا کردم؟

Captive

لایک‌ها
16,665
عذر مي خوام، سوالتون چي بود؟

خواهش میکنم ، یکیش که یادم رفت کلا چی بود ( چون پاک شد ) اما توی پست دومم همون خط اولش خب میتونه لااقل یک خط جواب داشته باشه ( البته به نظر من )

سلام مجدد ، والا من یه چند مین رفتم بیرون و اومدم اینجا که تایپیک رو دنبال کنم ببینم چی شد و چی نشد ، دیدم پستم پاک شده ، پستی که هیچ گونه مشکلی هم نداشت ، بعد که دیدم پست دوست عزیزم امیر خان (Bloody) هم پاک شده گفتم یک نکته ای رو بیان کنم..

اقا دیگه ادامه ندید دیگه....بی خیال:D

نه شوخی بود دیگه ادامه نمیدیم ، :D

تاره من کی سرو صدا کردم؟

همین جیگرو قلوه و اینا دیگه..

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
منم جا داهر که از زحمات Amadea عزیز هم در مدیریت کردن و نظم دادن به این بخش و هم در زمینه پاسخ به سوالات و تصحیح اشتباهات من و دوستان ، تشکر کنم:happy:
بعد یه درخواستی داشتم ازتون : آیا امکانش هست که پستایی که تو تاپیک اصطلاحات و ضرب المثل ها زده شده و ربطی به موضوع نداره رو به اینجا منتقل کنین که دیگه نیازی هم نباشه پستی پاک بشه ؟

با تشکر:)

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
@Captive
& Lizard:

بله، الان درخواست مي كنم در قسمت مديريت كه پست هايي كه پاك شده هم بياد همين جا، كه ديگه دوستان نسبت به اين كه پستي اونجا پاك شده دلخور نباشند.

Captive

لایک‌ها
16,665
منم جا داهر که از زحمات Amadea عزیز هم در مدیریت کردن و نظم دادن به این بخش و هم در زمینه پاسخ به سوالات و تصحیح اشتباهات من و دوستان ، تشکر کنم:happy:
بعد یه درخواستی داشتم ازتون : آیا امکانش هست که پستایی که تو تاپیک اصطلاحات و ضرب المثل ها زده شده و ربطی به موضوع نداره رو به اینجا منتقل کنین که دیگه نیازی هم نباشه پستی پاک بشه ؟

با تشکر:)

من هنوزم فکر میکنم شما پسر هستی

@Captive
& Lizard:

بله، الان درخواست مي كنم در قسمت مديريت كه پست هايي كه پاك شده هم بياد همين جا، كه ديگه دوستان نسبت به اين كه پستي اونجا پاك شده دلخور نباشند.

خیلی ممنون
to_pick_ones_nose.gif
.

راستی یه سوال: ما الان واسه بیشتر بخش ها یک گفتگوی آزاد داریم ، موبایل و یا چند بخش دیگه که دیدم دوستان صحبت میکنند با هم حتی بخش فرهنگ ، ایا میشه این تایپیک رو هم یه نوع گفتگوی آزاد این بخش قلمداد کرد؟ چون الان پست بالایی که من کوت کردم اسپمی بیش نبود :D:happy:

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
خب، نتيجه نهايي اين كه، همه پستهايي كه ديروز در اون تاپيك پاك شد، برگشت سر جاش.

به علت اينكه بحث ها چنان تداخلي پيدا كرده بود كه نمي شد تعدادي پست رو آورد اين طرف، و انسجام تاپيك به هم نريزه، مجبورم همين طوري رهاش كنم.

لطفا بار ديگه اگر از كسي منبع خواستم، بدون گفتمان اضافي، منبع ذكر بشه. من زمان محدودي رو مي تونم براي اين جا بگذارم و اگر بخوام كل روز رو اينجا به بحث بگذرونم، خب مجبور مي شم براي خودم اولويت هام رو تنظيم كنم.

بالا