• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
من چندین ساله که از شبدیز سرویس دارم. از اون زمانی که سر خیلی از مسائل - خصوصا بحث مالی و شارژ کردن سرویس - همیشه باهاشون مشکل داشتم، تا الان که بعد از تغییراتی که کرده، خیلی از چیزاش برای من ایده آله.
خصوصا بحث پرداخت آنلاین و شارژ شدن بلافاصله سرویس - به هر میزان که بخوای مثلن می تونی 6 هزار تومن پرداخت کنی و تا هر چند روز که این پول تموم بشه سرویس داری - و همین طور تغییر نوع سرویس اونم بصورت آنلاین. گرچه این دومی رو هر وقت که دستورش رو بذاری 9 صبح عمل می کنن بهش.

اما مشکل جدی ای که باهاشون دارم سر دانلود کردن از رپیدشر هست. مشخصه که پهنای باند آزاده، اما رپیدشر رو محدود کرده ن. خیلی نامردیه. اونایی که از بقیه جاها سرویس نامحدود دارن، اوضاعشون چطوره؟ توی دانلود از بقیه جاها تقریبن مشکلی نداره یا من از جاهای دیگه ای که شبدیز محدود کرده دانلودی ندارم و در نتیجه بی خبرم.
من 128 نامحدود دارم و ماهانه 30 تومن دارم می دم.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
من چندین ساله که از شبدیز سرویس دارم. از اون زمانی که سر خیلی از مسائل - خصوصا بحث مالی و شارژ کردن سرویس - همیشه باهاشون مشکل داشتم، تا الان که بعد از تغییراتی که کرده، خیلی از چیزاش برای من ایده آله.
خصوصا بحث پرداخت آنلاین و شارژ شدن بلافاصله سرویس - به هر میزان که بخوای مثلن می تونی 6 هزار تومن پرداخت کنی و تا هر چند روز که این پول تموم بشه سرویس داری - و همین طور تغییر نوع سرویس اونم بصورت آنلاین. گرچه این دومی رو هر وقت که دستورش رو بذاری 9 صبح عمل می کنن بهش.

اما مشکل جدی ای که باهاشون دارم سر دانلود کردن از رپیدشر هست. مشخصه که پهنای باند آزاده، اما رپیدشر رو محدود کرده ن. خیلی نامردیه. اونایی که از بقیه جاها سرویس نامحدود دارن، اوضاعشون چطوره؟ توی دانلود از بقیه جاها تقریبن مشکلی نداره یا من از جاهای دیگه ای که شبدیز محدود کرده دانلودی ندارم و در نتیجه بی خبرم.

خوب شاتل هم همه ی این امکانات رو داره.:blink:
ولی اخیرا شبانه اش که رایگانه افت کرده و من قبلا شبی 1300 مگ دانلود داشتم ، الان شده 350 مگ. البته روز هیچ مشکلی نداره هم سرعت عالی و هم پینگ . منتها نمیشه روزها استفاده کرد چون سریع حجم تموم میشه.
حالا قول مساعد دادند که کیفیت شبانه تا هفته ی اینده بهبود پیدا کنه.
جدیدا دوستان میگن مخابرات هم سرویس میده و خیلی ارزونتره و محدودیت حجمی هم نداره . آیا کسی خبر داره تو کرج هم میدن ؟

ecxa

Registered User
لایک‌ها
1
خوب شاتل هم همه ی این امکانات رو داره.:blink:
ولی اخیرا شبانه اش که رایگانه افت کرده و من قبلا شبی 1300 مگ دانلود داشتم ، الان شده 350 مگ. البته روز هیچ مشکلی نداره هم سرعت عالی و هم پینگ . منتها نمیشه روزها استفاده کرد چون سریع حجم تموم میشه.
حالا قول مساعد دادند که کیفیت شبانه تا هفته ی اینده بهبود پیدا کنه.
جدیدا دوستان میگن مخابرات هم سرویس میده و خیلی ارزونتره و محدودیت حجمی هم نداره . آیا کسی خبر داره تو کرج هم میدن ؟
مخابرات فقط برای اشخاص حقوقی و ادارات سرویس داره و البته خیلیا که گرفتن راضی نبودن ، ارزونتر هم نیست اونی که گرفته بود میگفت مودم رو حتما باید بخری ازشون و نهایتا اینکه پشتیبانی درست حسابی نداره و از لحاظ سرعت بسیار نامطلوبه

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9

با وی پی ان مشکل ندارید تو شبدیز ؟ اگر وی پی ان مشکلی نباشه خوب باهاش از رپید استفاده کنید ...

ripek

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
من قبلآ از شبدیز 512 می گرفتم (پارسال)سرعتش حدود 57/60 بود یه ذره پینگش بالا بود ولی راضی بدوم.بعدش به دلایلی قطش کردم.الان باز می خوام 512 از شبدیز بگیرم.شرایطش بهتر شده 4000 هزینه ثابت هر گیگ 5000 شبا هم از 2 تا8 گیگی 2000 با سرعت 2Mb البته واسه من حاضر نشده.
بد شانسی 21 بهمن تقاضای رانژه شدنو فرستادن به مخ.24 ام رانژه شده.الان یه هفتس منتظرم که اونا یه فکس بزنن به شبدیز و بگن آمادس.دیگه دارم دیوونه میشم.

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من قبلآ از شبدیز 512 می گرفتم (پارسال)سرعتش حدود 57/60 بود یه ذره پینگش بالا بود ولی راضی بدوم.بعدش به دلایلی قطش کردم.الان باز می خوام 512 از شبدیز بگیرم.شرایطش بهتر شده 4000 هزینه ثابت هر گیگ 5000 شبا هم از 2 تا8 گیگی 2000 با سرعت 2Mb البته واسه من حاضر نشده.
بد شانسی 21 بهمن تقاضای رانژه شدنو فرستادن به مخ.24 ام رانژه شده.الان یه هفتس منتظرم که اونا یه فکس بزنن به شبدیز و بگن آمادس.دیگه دارم دیوونه میشم.
کیفیت شبدیز از پارسال بهتر شده. پینگ 4.2.2.4 هم معمولا بین 210-240 هست.
با این کاهش قیمت و افزایش سرعت هم، بنظرم انتخاب بسیار خوبی میتونه براتون باشه.
امروز صبح داشتم با سرعت 220KB/s دانلود میکردم که واقعا لذتبخش بود! اما روزها بین 30 تا 60 متغیر هست.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام دوستان

گرونه. ما با 512 اکو شاتل شبی 1300 مگ دانلود میکردیم (رایگان)
با شبدیز بخوای همین حجم رو دانلود کنی باید ماهی 35*2000 میشه 70 هزار تومان ماهی.
بدرد نمیخوره.:blink:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
بچه ها من پارس انلاین داشتم و خیلی هم راضی بودم.
اما اینجا گفتم اگه بخوام عوض کنم کجا برم که بیشترتون تایید کردید برم شاتل!

حالا اینجا رو ببینید:
http://forum.persiantools.com/t73706-page226.html
همه که از شاتل ناراضی هستن!
پس شما چی میگفتید؟!!!
دو روز دیگه من پارس آنلاینم تموم میشه و میرم رو شاتل ولی اگه بد باشه تقصیر شماست!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

حالا اینجا رو ببینید:
پس شما چی میگفتید؟!!!
دو روز دیگه من پارس آنلاینم تموم میشه و میرم رو شاتل ولی اگه بد باشه تقصیر شماست!
یوسف نکن این کارو!
تغییر آی اس پی آدمو پیر میکنه!
2-3 هفته باید دنبالش بدوی، تازشم خیال کردی آی اس پی بعدی بهتر از فعلیه ؟ نه عزیزم همشون یکی ان!

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64

حالا اینجا رو ببینید:
پس شما چی میگفتید؟!!!

نه فعلا رو شاتل نیا که اوضاع بدجوری خرابه (علی الخصوص رجایی شهر:blink:)

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952

الان دیگه چه فایده داره؟!
حالا که پول دادم؟

یک جوری همه گفتن حتما این کار رو کنم که شاخ درآوردم!

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
الان دیگه چه فایده داره؟!
حالا که پول دادم؟

یک جوری همه گفتن حتما این کار رو کنم که شاخ درآوردم!

یعنی الان با شاتل قرارداد بستی ؟
حالا اشکال نداره ممکنه از شانست جزو اونایی باشی که قرارداد 128 بستند و دان استریمشون روی 1 مگ بسته شده.
شما کدوم منطقه مخابراتی هستی؟

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
یعنی الان با شاتل قرارداد بستی ؟
حالا اشکال نداره ممکنه از شانست جزو اونایی باشی که قرارداد 128 بستند و دان استریمشون روی 1 مگ بسته شده.
شما کدوم منطقه مخابراتی هستی؟

آره دیگه.
قرارداد بستم.
من منطقه فردیس هستم.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
بدون شرح!

بچه ها من بعد از مدت ها میخوام از پارس آنلاین کوچ کنم به شاتل.
این کار رو میپسندید یا نه؟

بله . حتما این کار رو بکن ، پشیمون نمیشی. من مرکز رجایی شهر هستم و بیش از یکسال هست شاتل دارم ، واقعا عالیه . هم سرویس خوبی ارائه میکنه و هم خیلی به مشتریها احترام میذاره ، سر مناسبتها هم هدیه میده (مثلا حجم اضافی یا تخفیف یا مثلا عید یکهفته کاملا رایگان بود و...)
کارت تخفیف 10 هزارتومانی هم دارم اگر خواستی بگو:blink:

ممنون از نظرات.
مشتاق شدم زود تر بگیرم شاتل رو.
اما خدایی من از پارس آنلاین راضی بودم.
گرون بود اما همه چیزش خوب بود.

و پس از قرارداد!

یوسف نکن این کارو!
تغییر آی اس پی آدمو پیر میکنه!
2-3 هفته باید دنبالش بدوی، تازشم خیال کردی آی اس پی بعدی بهتر از فعلیه ؟ نه عزیزم همشون یکی ان!

نتیجه گیری:
کجایی پارس آنلاین که یادت بخیر!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام.
الان من رفتم روی شاتل.
خیلی خیلی هم خوبه.
اصلا نه نوسان داره و نه مشکل سرعت.
روی 55 هم دارم دان میکنم.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام.
الان من رفتم روی شاتل.
خیلی خیلی هم خوبه.
اصلا نه نوسان داره و نه مشکل سرعت.
روی 55 هم دارم دان میکنم.

خوب الحمدالله...
گفتم پیش قضاوت نکن
ولی ما که هنوز شبا مشکل داریم.(افت سرعت)

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
شبانش چطوریه؟
یوزر پس جدا داره شاتل؟
از چه ساعتی شبانش رو حساب میکنه؟

نه یوزرپسش یکی هست.
از ساعت 1 شب تا 7 صبح
شبانش عالی بود ! الان دو هفته هست که نوسان داره و روی 25 کیلوبایت میچرخه. بعضی از مناطق مخابراتی این مشکل رو ندارند . :wacko:

بالا