• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

avan

Registered User
لایک‌ها
207
6- بعد اینکه من بد ماشینم با اتوبوس..... یه سره زمان رفتن به آموزشی همش سواریم تا برسیم؟
7- همون قبل اینکه سوار بشیم باید با لباس بریم؟ یا وقتی رسیدیم محل آموزش دیگه اونجا لباس بهمون میدن میپوشیم.
8- این لباسا تمیزه؟ ایدز نگریم یه وقت ازشون!... شو***... اینا هم میدن؟ کار به زیرپوش که ندارن اینا؟ چون من سرمایی هستم میخوام بپشوم چندتا پیراهن بدون یقه زیرش.
9- راستی قبل اعزام یه برگه دیگه هم مگه میاد در خونه؟
10- باید بریم دوباره واکسن بزنیم؟ همون واسکنه که اول زدیم؟ آره؟ چند روز قبل اعزام؟
11- من بخوام امریه بگیرم چون تاریخ اعزامم معلوم نیست (در حال عوض کردنش هستم) زمان آموزشی میتونم اقدام کنم؟

ممنون میشم جواب بدید.
چون سئوال خیلی های دیگه هم هست فکر کنم.

Last edited:

ali-06

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
1- دوستان زمان اعزام که میگن فلان ساعت بیایید چی باید ببریم با خودمون؟ همون بار اول که رفتیم.... میگن برو 2 روز دیگه بیا؟ یا چی؟
2- بعد اینکه لیسانسه ها نگهبانی میدن؟ چطوریه؟ توی آموزشی؟ یه روز از صبح تا شبش چطوریه آموزشی؟

3- بشین پاشو میدن؟ میزارن توالتا رو بشورن؟ لیسانسا؟
4- چه ساعتی میخوابن؟ چه ساعتی بلند میشن؟ آموزشی
5- من هر روز صبح دوش رو نگیرم دیگه مٌردم... تنم همش خارش میگیره... میزارن یا نه توی آموزشی؟

1- هیچ چیز رو با یقین نمیشه گفت من خودم روز اعزام رفته بودم **** وظیفه یه سری رو همون جا سوار اتوبوس کردند بردند عجب شیر
یه سری دیگه گفتن بعد از ظهر فلان جا باشید تا برند کرمانشاه - یزد - نیشابور - بندر انزلی و سیرجان
به بقیه هم 5000 تومان پول دادند نفری گفتند خودتونبرید اراک پس می بینید که هیچ چیز معلوم نیست حتی اگه رفتید پادگان ممکنه جیرتون رو بدند بعد بگن برید 2 یا چند روز بعد بیایید یا از همون روز اول اونجا تشریف داشته باشید
2- در آموزشی لیسانس فوق لیسانس و فوق دیپلم نداره همه نگهبانی میدن و معمولا نگهبانی اونطوری هست که 2 ساعت پست میدن 4ساعت استراحت همینطور اونروز رو پیش میرن. البته من یه پلیس راهی رو تو استانمون دیدم که برعکس بود یعنی 4 ساعت پست 2 ساعت استراحت
3- زیاد میدن توالت هم میشورید حتی لیسانسها
4- این معمولاً بستگی به پادگان داره و فصلش
5- خیلی ببخشید پس شما از همین الان اعلامیه چاپ کنید چون هر روز نمیشه دوش گرفت شما به فکر یه فته 10 روز باشید

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
6- بعد اینکه من بد ماشینم با اتوبوس..... یه سره زمان رفتن به آموزشی همش سواریم تا برسیم؟
7- همون قبل اینکه سوار بشیم باید با لباس بریم؟ یا وقتی رسیدیم محل آموزش دیگه اونجا لباس بهمون میدن میپوشیم.
8- این لباسا تمیزه؟ ایدز نگریم یه وقت ازشون!... شو***... اینا هم میدن؟ کار به زیرپوش که ندارن اینا؟ چون من سرمایی هستم میخوام بپشوم چندتا پیراهن بدون یقه زیرش.
9- راستی قبل اعزام یه برگه دیگه هم مگه میاد در خونه؟
10- باید بریم دوباره واکسن بزنیم؟ همون واسکنه که اول زدیم؟ آره؟ چند روز قبل اعزام؟
11- من بخوام امریه بگیرم چون تاریخ اعزامم معلوم نیست (در حال عوض کردنش هستم) زمان آموزشی میتونم اقدام کنم؟

ممنون میشم جواب بدید.
چون سئوال خیلی های دیگه هم هست فکر کنم.

6- ...
7- آخه پسر خوب قبل از رفتن شما لباس رو از کجا گرفتی ؟؟؟ هان؟؟؟
8- ان شا الله تمیزه
9-دو تا برگه میاد برگه سبز و برگه کد
10- اعتبار واکسن 2 ساله نباید دو سال گذشته باشه در ضمن حداقل 15 روز قبل از آموزش باید واکسن زده باشی
11-نخیر امریه خودش محلهای مخصوصی برای آموزش داره یعنی امریه ها رو همه جا اعزام نمیکنن اکثر ارتش و 01 تهران میرن و چند جای دیگه پس قبل از اعزام باید تکلیفت مشخص باشه

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

avan

Registered User
لایک‌ها
207
قربون دستت فرشاد جان.
آدم بامرامی هستی.

aazadii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خداوند همه ی مارا بیامرزد .

دوستان عزیز ما که رفتنی شدیم . واسم دعا کنین :wacko:

amir0123456789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. من در تاریخ 1/12/88 اعزامم.
کد من یک هست و توی پادگان آموزشی ولیعصر تبریز (ناجا) باید برای آموزشی برم.
اگه کسی از دوستان از شرایط این پادگان اطلاعی داره لطفا کمک کنه و خبر بده که این پادگان چه جور جایی هست چون من واقعا استرس دارم.
من فوق دیپلم هستم و معاف از رزم میخوام بدونم چند درصد احتمال داره که بعد از آموزشی تو شهر خودم خدمت کنم؟
لطفا کسی که اطلاع داره کمکم کنه . :eek:

Last edited:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
والا 1 تیر 89
دنبالش هستم ببینم بیارم بزارم 1 اردیبهشت.... یا نزدیکتر
چون میتونم امریه بگیرم ****.
**** هم نزدیک خونس.

خب شما که امریه **** میخوای فرقی نمیکنه تیر باشه یا اردیبهشت
من خودم هم 1/4/89 اعزامم اینم بگم تا حالا 3 تا پذیرش **** رو رد کردم ( این که میگم رد کردم جدی میگم) چون خوشم نمیاد **** بیفتم نمونش این که فقط قرار بود برگ اعزامم رو ببرم بدم بیمارستان **** و حل شه چون دوست یکی از آشناها گفته بود یه فوق دیپلم به بالا برای کار دفتری بیمارستان لازمه ولی من نبردم

avan

Registered User
لایک‌ها
207
خب شما که امریه **** میخوای فرقی نمیکنه تیر باشه یا اردیبهشت
من خودم هم 1/4/89 اعزامم اینم بگم تا حالا 3 تا پذیرش **** رو رد کردم ( این که میگم رد کردم جدی میگم) چون خوشم نمیاد **** بیفتم نمونش این که فقط قرار بود برگ اعزامم رو ببرم بدم بیمارستان **** و حل شه چون دوست یکی از آشناها گفته بود یه فوق دیپلم به بالا برای کار دفتری بیمارستان لازمه ولی من نبردم
من شنیدم **** برج 12 و 2 و اینا پذیرش داره.
برج 4 رو که حتمی ارتش میخواد من ارتش دوست ندارم.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
من شنیدم **** برج 12 و 2 و اینا پذیرش داره.
برج 4 رو که حتمی ارتش میخواد من ارتش دوست ندارم.

من به شما قول میدم که اینطور نیست. تمامی برجها هم **** هم ارتش و هم نیروی انتظامی نیرو می گیرن

اراک-مالک اشتر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها سلام.
دو تا سوال:
1 با پارتی میشه موقعی که آموزشی هستم امریه بگیرم؟
2 بازم با پارتی میشه بعد از آموزشی کاری کرد که یه جای خوب و نزدیک به محل خودمون بیفتم؟(اگه امریه نگیرم)

amir0123456789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. من در تاریخ 1/12/88 اعزامم.
کد من یک هست و توی پادگان آموزشی ولیعصر تبریز (ناجا) باید برای آموزشی برم.
اگه کسی از دوستان از شرایط این پادگان اطلاعی داره لطفا کمک کنه و خبر بده که این پادگان چه جور جایی هست چون من واقعا استرس دارم.
من فوق دیپلم هستم و معاف از رزم میخوام بدونم چند درصد احتمال داره که بعد از آموزشی تو شهر خودم خدمت کنم؟
لطفا کسی که اطلاع داره کمکم کنه . :eek:

کسی نبود جواب سوال منو بده؟

amir0123456789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها سلام.
دو تا سوال:
2 بازم با پارتی میشه بعد از آموزشی کاری کرد که یه جای خوب و نزدیک به محل خودمون بیفتم؟(اگه امریه نگیرم)

سلام عزیزم ، شما توی ایران با پارتی هر کاری که اراده کنی میتو نی بکنی ، بستگی به میزان کلفتی اون پارتی داره، هرچقدر کلفتتر بهتر.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها سلام.
دو تا سوال:

1- غیر ممکنه
قبلاً هم عرض کردم امریه باید قبل از موعد اعزام جور بشه در اینصورت شما برگ سبزت رو میدی به اداره ای که امریه اونجا رو گرفتی بعد امریه ها رو همه جا به آموزشی نمیدن و 99% اعزام به ارتش میشن جهت گذراندن آموزشی
حتی ممکنه شما یه کد بیاد برات در برگه ولی بدلیل اینکه امریه داری و با هماهنگی سازمان و وظیفه عمومی به محل دیگه ای بری
اکثرا امریه ها رو 01 تهران میدن
2- با پارتی هم میشه بدون پارتی هم میشه یادم رفته اهل کجا بودی

اراک-مالک اشتر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شیرازم.
آموزشی هم اراک.نیروی انتظامی.
چقدر احتمال داره من بیفتم شهر خودمون؟ میشه با پارتی جورش کرد؟
در مورد سوال اول هم مطمئنید؟ آخه من از چندتا که امریه بودن پرسیدم، گفتن با پارتی تو آموزشی هم میشه امریه گرفت.

ممنون

بالا