• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
سلام
من امروز رفتم بازار رضا ولی ولی هر چی گشتم نمایندگی خود سازگار هم رفتم گفتم فقط ورژن معمولی رو داریم و فعلا سری لایو وارد ایران نشده
یه کمی که گشتم توی بازار یک دستگاه دیگه پیدا کردم که به مراتب برام جالب تر از وسترن شد خوب اول بذارین دستگاه رو معرفی کنم
Patriot_BoxOffice_3.jpg

BoxOffice_Back2.jpg

کارخانه سازنده
patriot
نام دستگاه
Patriot Box Office 1080P High Definition Media Player PCMPBO25 (Black)
Key Features and Specifications:
Supports Full HD-video playback up to 1080p
Supports Dolby® Digital and DTS™ surround sound
Expandable internal storage via 2.5” SATA SSD/HDD
Supports video playback via UPnP network streaming
Browse for shared videos, photos and music from networks and USB
Flash Drives and USB external storage
Supports file transfer between HDD, USB, Network PC and NAS
Built in P2P file download management
File formats supported
Audio Decoding - WMA, MP3, Real Audio (RA)
Image Decoding - JPEG, BMP, PNG
Video Decoding - *[MPEG-1] MPG/MPEG/DAT
*[MPEG-2] MPG/MPEG/VOB/ISO /IFO/TS/TP/M2TS
*[MPEG-4] MP4/AVI/MOV
*[H.264/AVC] MKV/TS/AVI/MOV/M2TS
*[DviX 3/4/5/6, Xvid] AVI/MKV
*[WMV9] WMV
*[FLV] FLV
[Real Video 8/9/10] RM/RMVB support up to 720p
Subtitle - SRT, MicroDVD SUB, SSA, SUB/IDX
*Support up to 1080p
Aluminum casing and metal shielding, and built-in quiet Cooling FAN.
Support Dolby Digital AC3?DTS Decoding & HDMI RAW/SPDIF RAW output to Amplifier to decode 5.1/7.1 audio channels
Support Multi Language OSD & Select the encoding for subtitle file, file name and folder name display from Unicode (UTF8), Simplified Chinese, and Traditional Chinese or others
Firmware upgradeable
Power Adapter, 100-240 VAC(47Hz~63Hz), 12V/2A output
Dimension: 143mm(L)* 146mm(W)* 39mm(H)
OS support: Windows ME/ 2000/ XP/ VISTA/ 7/ MAC OS9.0 and Above, Linux with Kernel 2.4.1.0 or above
مشخصات کاملش هم از لینک زیر ببینید
http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=6&catid=69&prodgroupid=159&id=895&type=20
من دستگاه رو فقط توی یک مغازه پیدا کردم اکثرا کارت وسترن معمولی رو داشتن
من اینو از کامپیوتر گاندی خریدم(بازار رضا)
گارانتی اش هم یک ساله داره برای شرکت farayand
کیفیتش توی 1080pدارم می بینم تو lcd فوق العاده اس و اصلا گیر نمی کنه راستی خوبی که داره هارد هم داخلش امکان نصب داره البته از نوع مینی منظورم هارد های داخلی لب تاپ هستش
من خریدم 158 تومان

:D
سلام
خيلي دستگاه كامليه . من هم رفته بودم بازار ديدم ، خيلي خوشم اومد
( حداقل ساپورت تصويريش از WDTVبيشتره )
- اين دستگاه هم فريم ور ش آپديت ميشه : اينجا
- اين هم دفترچه اش

- اين هم آخرين آپديت هاش
:lol:
با تشكر

Last edited:

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
آقا خواهشنا يه نفر يه فيلم با صداي dts را در مدل معمولي با كابل hdmi و يه نفر با مدل لايو بده به lcd ببينيم اين درسته كه ميگن مدل لايو صداي dts را خودش پروسس ميكنه وميده به tv ولي مدل معمولي اين كارو نمي كنه؟

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم منتظر جواب سوال بالا هستم.
دیروز خواستم مدل live رو بخرم ولی یه شکی اومد سراغم گفتم مطمئن بشم بعد بگیرم. توی سالن پلاسما هست که خوب مشکلی نداره. ولی داخل اتاق که منم بیش تر اونجام! یه دونه از این تلویزیون های معمولی هست که کامپوزیت میخوره. یعنی یه فیش مال ویدئو و دو تا فیش صدا.
میخواستم بدونم لایو رو میشه بدون مشکلی با این تلویزیون ها استفاده کرد دیگه. هم صدا و تصویر؟! کابل مخصوصشم روشه دیگه؟!

ممنونم.

kourosh_50

Registered User
لایک‌ها
2
آقا خواهشنا يه نفر يه فيلم با صداي dts را در مدل معمولي با كابل hdmi و يه نفر با مدل لايو بده به lcd ببينيم اين درسته كه ميگن مدل لايو صداي dts را خودش پروسس ميكنه وميده به tv ولي مدل معمولي اين كارو نمي كنه؟

من مدل معمولی نسل اول (generation 1) دارم . صدای DTS فقط با داشتن سینمای خانگی با ورودی کابل اپتیکال (Optical) قابل پخش و شنیدن است و وقتی صدای فیلم DTS است باید در قسمت تنظیمات (SETUP) خروجی AUDIO در حالت DIGITAL تنظیم شود. فقط وقتی که صدای فیلم AC3 و یا AAC هست با قرار دادن خروجی AUDIO در حالت STEREO میتوان صدای فیلم را از کابل HDMI و یا کابل کامپوزیت (AUDIO/VIDEO) و از طریق TV شنید.
در مورد مدل لایو هم تقریبا مطمئن هستم که از این نظر تفاوتی با مدل معمولی ندارد و صدای DTS را بصورت STEREO پخش نمی کند. تا جایی که من تحقیق کردم کمپانی WD به درخواست استفاده کنندگان در حال بررسی اضافه کردن قابلیت پخش DTS در حالت تنظیم خروجی STEREO است (DTS Downgrade to STEREO).
در حال حاضر تنها راه دیدن فیلمهای با صدای DTS برای کسانی که سینمای خانگی با ورودی اپتیکال ندارند تبدیل صدای DTS فیلمها به AC3 می باشد که برای هر فیلم با یک کامپیوتر متوسط تقریبا 40 دقیقه زمان می برد. 10 دقیقه جداسازی صدای DTS و 20 دقیقه تبدیل DTS به AC3 و 10 دقیقه هم اضافه کردن یا جایگزینی صدای AC3 در فیلم.
توجه کنید که حجم فایل صدای DTS برای یک فیلم 90 دقیقه ای تقریبا یگ گیگابایت است (معمولا 1510 kbps)

kourosh_50

Registered User
لایک‌ها
2
یه سوال:

این مدل معمولی که سیاه هست آیا از روز اول تولید تا الان همونه؟

یعنی ورژنی آپدیتی چیزی تولید نکرده منظورم سخت افزاری هست...

بعبارت دیگه:

اگه من الان یکی بخرم با اونی که روز اول تو ایران اومده یکی هست؟ یا این امکانات بیشتری داره؟

مدل های معمولی جدید در حال حاضر اصطلاحا نسل دوم (generation 2) هستند که از نظر سخت افزاری با مدل های معمولی اولیه تفاوت دارند ولی تفاوت آنها چیست کسی نمی داند و جایی هم منتشر نشده است. ولی firmware آنها متفاوت است و با توجه با اینکه دستگاه نسل اول یا نسل دوم است (با توجه به شماره سریال دستگاه) باید firmware مربوطه را از سایت WD دانلود و بروز رسانی کرد. مطمئنا نسل دوم از نظر سرعت و کارآیی بهسازی شده است ولی مطمئن نیستم که نسل دوم مدل معمولی وارد ایران شده است یا نه؟

Last edited:

kourosh_50

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
در wd براي اينكه زيرنويس را نشان دهد آيا مثل كنترل دي وي دي داراي دكمه subtitle هست و مثلا اگر فيلم داراي چند زيرنويس باشد چگونه بين آنها سوويچ مي شود؟

وقتی فیلم دارای چندین صدا و زیر نویس باشد (مثلا فیلم با محتوای MKV و دارای چند صدا و چند زیرنویس) هنگام پخش فیلم با فشار کلید options بر روی فیلم منویی باز میشود که اولین آیکون از سمت چپ مربوط به انتخاب صدا و دومین آیکون از سمت چپ مربوط به انتخاب زیرنویس است. با رفتن بر روی آیکون ها و فشار دادن کلید OK می توان صداها و یا زیرنویس های مختلف فیلم را انتخاب کرد و یا زیر نویس را خاموش (off) نمود.

kourosh_50

Registered User
لایک‌ها
2
من بهش هارد 1 تر وصل کردم توی جستجوی فیلمها اگر چند تا شاخه هم توهم باشه پیدا میکنه مثلا وقتی توی مد ویدئو هستی فقط فلدر های رو نمایش میده که توش فایل ویدوئی باشه براش فرقی نمی کنه چند ساب دایرکتوری خورده باشه به نظر من مدیریت فالش خوبه فقط مشکل من اینه اگع فیلمی رو از وسط بخوای ببینی باید روی دور تند بزنی تا حالا نتونستم با دادن مثلا زمان بتونم توی فیلم جلو یا عقب برم دوستان تجربه ای دارن ؟

یکی از ضعف های اصلی WDTV عدم امکان پخش فیلم از زمان مورد نظر است (go to) و برای پخش فیلم از یک زمان (دقیقه) مشخص باید بر روی فیلم با دور تند جلو یا عقب رفت (ماگزیمم با سرعت 16x). با درخواست تعداد زیادی از استفاده کنندگان کمپانی WD در حال بررسی اضافه کردن قابلیت GOTO در firmware های آینده WDTV است.

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. دوستان من WD tv live خریدم الان اصلی ترین مشکلی که بهش برخوردم رنگ زیرنویس های sub/idx هست. با این که تو کامپیوتر و dvd player زرد نشون داده میشه ولی رنگش تو WD tv سفید ، خاکستری و ... است. چجوری این مشکل رو حل کنم؟!

ممنون

hamed khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستانی که با زیر نویس فارسی مشکل دارند از قسمت ستینگ دستگاه انکدینگ رو روی زبان عربی بزارند.

masood5019

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من الان داشتم معمولی را با لایو مقایسه میکردم دیدم نوع لایو dlna را ساپورت میکند در حالیکه نوع معمولی ساپورت نمیکند

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
:D
سلام
خيلي دستگاه كامليه . من هم رفته بودم بازار ديدم ، خيلي خوشم اومد
( حداقل ساپورت تصويريش از WDTVبيشتره )
- اين دستگاه هم فريم ور ش آپديت ميشه : اينجا
- اين هم دفترچه اش

- اين هم آخرين آپديت هاش
:lol:
با تشكر
بین این دستگاه و سیگیت و وسترن موندم کدوم رو بگیرم

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه نکته ای رو به دوستان بگم. من مدل لایو دارم و یه مشکل بزرگ داره. اونم اینه که رنگ زیرنویس رو پشتیبانی نمیکنه! تقریبا میشه گفت خیلی در زمینه زیرنویس ضعیفه!
مجبورید فقط سفید یا خاکستری ببینید

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
یه نکته ای رو به دوستان بگم. من مدل لایو دارم و یه مشکل بزرگ داره. اونم اینه که رنگ زیرنویس رو پشتیبانی نمیکنه! تقریبا میشه گفت خیلی در زمینه زیرنویس ضعیفه!
مجبورید فقط سفید یا خاکستری ببینید
یکی از دوستان با آپدیست فریمور این مشکلش حلش شده (رنگ)

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
میبینم که SRT فارسی ساپورت شده و پخش میکنه اما بازم مشکل داره :D
گ چ پ ژ رو جدا نشون میده لول :D زبونمونم به یه کشور درست درمون میخوره بازم به خاطر اونا نمیتونیم
یه چیز دیگه که برام جالبه با ip ایران نمیتونین برین تو wdc.com که فیرمویر دانلود کنین

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از دوستان با آپدیست فریمور این مشکلش حلش شده (رنگ)

بله. منم 2 روز پیش آپدیت کردم و مشکل حل شد. خدا خیرشون بده! عذاب آور بود.

میبینم که SRT فارسی ساپورت شده و پخش میکنه اما بازم مشکل داره
گ چ پ ژ رو جدا نشون میده لول زبونمونم به یه کشور درست درمون میخوره بازم به خاطر اونا نمیتونیم
یه چیز دیگه که برام جالبه با ip ایران نمیتونین برین تو wdc.com که فیرمویر دانلود کنین

آره. بیشتر حرف ها جدا از هم نشون داده میشه. البته من که ندیدم فارسی اضافه شده باشه. باید رو arabic ست بشه.

اما تبدیل srt به sub/idx واقعا راحت و سریع انجام میشه. سایت مال من یه مدت مشکل داشت ولی الان 1 هفته ای میشه بدون مشکل باز میشه. بدون هیچ برنامه ای و *** و فیلتر شکن. میخواین این DNS ها رو یه امتحانی بکنید:
208.67.222.222
208.67.220.220
شاید مشکل حل شه.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
بله. منم 2 روز پیش آپدیت کردم و مشکل حل شد. خدا خیرشون بده! عذاب آور بود.

آره. بیشتر حرف ها جدا از هم نشون داده میشه. البته من که ندیدم فارسی اضافه شده باشه. باید رو arabic ست بشه.

اما تبدیل srt به sub/idx واقعا راحت و سریع انجام میشه. سایت مال من یه مدت مشکل داشت ولی الان 1 هفته ای میشه بدون مشکل باز میشه. بدون هیچ برنامه ای و *** و فیلتر شکن. میخواین این DNS ها رو یه امتحانی بکنید:
208.67.222.222
208.67.220.220
شاید مشکل حل شه.
یعنی باید بری تو سایت زیرنویس ها رو تبدیل کنی ؟
چعه کاریه ؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من تو امازون که دیدم 66% دستگاه پاتریوت رو خریده بودن بعدش wdlive
بچه هایی که این دو مدل رو دارند کار اینا در حالت شبکه چطوره یعنی بدون وصل شدن هارد
از شبکه به راحتی فایلها رو می خونه ؟

mhd2005mhd

Registered User
لایک‌ها
2
آقا ورژن من 1.03.01 هست ولي SRT فارسي رو نشون نميده. مگه ورژن جديدتري هم اومده؟

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
من تو امازون که دیدم 66% دستگاه پاتریوت رو خریده بودن بعدش wdlive
بچه هایی که این دو مدل رو دارند کار اینا در حالت شبکه چطوره یعنی بدون وصل شدن هارد
از شبکه به راحتی فایلها رو می خونه ؟
من یکی دو ساعت با WD Live کار کردم. دستگاه خوبیه شبکه اش هم تقریبا راحت راه افتاد.
فقط چیزی که من ازش خوشم نیومد اینه که زیاد یوزرفرندلی نیست و برای هر کاری باید چند تا دکمه بزنی. تعداد دکمه های ریموتش کمه و شرت کات های کمی داره.
البته با پاتریوت کار نکردم که بخوام مقایسه کنم.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من یکی دو ساعت با WD Live کار کردم. دستگاه خوبیه شبکه اش هم تقریبا راحت راه افتاد.
فقط چیزی که من ازش خوشم نیومد اینه که زیاد یوزرفرندلی نیست و برای هر کاری باید چند تا دکمه بزنی. تعداد دکمه های ریموتش کمه و شرت کات های کمی داره.
البته با پاتریوت کار نکردم که بخوام مقایسه کنم.
تو امارون ریویوی مشتری ها رو می خوندم یکی بود که گفته بود با هر دوش کار کرده
اولین ریویوی این صفحه
یه چیزی که شاید برای خیلی ها مهم نباشه نداشتن کامپوزیت در لایو هست
که پاتریوت داره

Last edited:
بالا