سلام.
دوستان من همین الان تو این فروم عضو شدم به خاطر همین زبان. لطفا راهنمایی کنید.
ببینید الان من تقریبا یک سال وقت دارم. و میخوام که اولا برسم به سطح مکالمه. یعنی بتونم کاملا کاربردی از مکالمه استفاده کنم. مثلا برای شغل.
وضعیت فعلی هم اینه:
من تو موسسه ملی زبان که قدیمی ترین موسسه ایرانه، چهار راه ولیعصر از 12 ترم ،10 ترم رو رفتم . اما دو سه سالی فاصله افتاده و یه سری چیزها یادم رفته.
در ضمن همونطور که میدونید اونجا از لحاظ گرامر خیلی قوی هست. و بیشتر از مکالمه به گرامر بها میده. یعنی گرامرش در سطح تیم ملی بود.
به هر حال الان هم تقریبا از لحاظ بیس زبان کاملا آماده ام و کسایی که 6 ماه مداوم میرن کلاس بازهم در سطح فعلی من نیستند.
به نظر شما کجا برم؟
این سفیر چه جوریه؟ اینتر چنج درس میدن؟
در ضمن اگه بتونم در نهایت یه مدرک تافل بگیرم که دیگه عالی میشه.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
من به ILI کاملاً آشنا هستم. البته 15 سال پیش میرفتم که کتاب هاش قطور و سیاه سفید بود.
شما چون تا ترم های آخر ILI رفتی میدونم که وضیعیت زبانت از نظر لغت و گرامر خیلی عالیه.
خبر خوب هم اینکه به راحتی در عرض یه سال میتونی مثل بلبل صحبت کنی.
پیشنهاد من هم اینه که یه موسسه ای رو بری که جمعیت کلاس زیر 10 نفر باشه. هر چقدر کمتر بهتر و بالطبع شهریه اش هم بیشتر میشه.
100% پیشنهاد میکنم اگر تو تعیین سطح، ترم های Upper Intermediate قبول شدی، حتماً از اول Intermediate شروع کنی.
اول سعی کن سطح زبانت بالا بره و راحت بتونی صحبت کنی. بعداً برو تو خط تافل. چون این مدارک بیشتر تکنیک تورو میسنجن تا سطح سوادتو.