• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای ادامه یادگیری زبان انگلیسی

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
504 میگن کلمتاش یک مقدار قدیمی شده؟؟؟درسته؟

منظورتان اینه که
"زمانی لغاتش در امتحانهای تافل زیاد دیده می شد الان کمتر شده"؟
خوب این لغات رو در خیلی جاها می تونید ببینید یا بشنوید. در واقع اینها از لغات پر کاربرد هستند پس دانستن آنها الان هم لازمه. شاید برای بخش Reading کمتر دیده شوند (البته وقتی که من امتحان دادم چند تا از آنها را دیدم. واضحه که دونستن حتی یک لغت در امتحان اثر زیادی داره).

الان کتاب Vocabulary for High School را بعضی ها پیشنهاد می دهند که کتاب خیلی سختی است.

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام.

در ضمن اینجا خیلی با تاخیر پاسخ میدن. با اینکه تایپیک اول فرومه.

خوب شاید کسی ندیده باشه :).
یک سئوال می تونید در مورد یک موضوع خاص راحت مثلا 10 دقیقه صحبت کنید؟

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام.
در ضمن اینجا خیلی با تاخیر پاسخ میدن. با اینکه تایپیک اول فرومه.
هی بنده دست رو دلمون نذار...توی این فروم این چیزها طبیعیه:)

//
آخه من که این کتاب رو نخوندم. از کجا باید بدونم.
عرضم به حضور جنابعالی مطلب بنده رو شما متوجه نشدی...منظورم این بود که این کتاب رو تهیه و استفاده کن...این کتاب تماما با لهجه و اصطلاحات و کاربردهای زبان بریتیش هست...بسیار سطح بالا و سنگین..اگه به طور قطع در تمام مهارت های زبان آموزی که این کتاب همه رو یه جا پوشش داده البته در سطح Advanced اونوقت 100% بدون شک برای قبولی در آزمون تافل آماده ای...اگر هم آماده نبودی از کتب قبلش میتونی استفاده کنی.

//

برای آزمایش خودت هم در آزمون میتونی از سری نرم افزارهای مک میلان استفاده کنی.:)

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
سلام.

دوستان من همین الان تو این فروم عضو شدم به خاطر همین زبان. لطفا راهنمایی کنید.

ببینید الان من تقریبا یک سال وقت دارم. و میخوام که اولا برسم به سطح مکالمه. یعنی بتونم کاملا کاربردی از مکالمه استفاده کنم. مثلا برای شغل.

وضعیت فعلی هم اینه:
من تو موسسه ملی زبان که قدیمی ترین موسسه ایرانه، چهار راه ولیعصر از 12 ترم ،10 ترم رو رفتم . اما دو سه سالی فاصله افتاده و یه سری چیزها یادم رفته.
در ضمن همونطور که میدونید اونجا از لحاظ گرامر خیلی قوی هست. و بیشتر از مکالمه به گرامر بها میده. یعنی گرامرش در سطح تیم ملی بود.

به هر حال الان هم تقریبا از لحاظ بیس زبان کاملا آماده ام و کسایی که 6 ماه مداوم میرن کلاس بازهم در سطح فعلی من نیستند.
به نظر شما کجا برم؟
این سفیر چه جوریه؟ اینتر چنج درس میدن؟
در ضمن اگه بتونم در نهایت یه مدرک تافل بگیرم که دیگه عالی میشه.
لطفا راهنمایی کنید.

من پست شما رو دیدم، اما جدا پاسخی که به دردتون بخوره براش ندارم، در هر حال:

اولا این که من شخصا کلاس زبان نرفتم، بنابراین آخرین کسی هستم که می تونم به شما پیشنهاد بدم چه کلاسی برید. ممکنه خیلی های دیگه هم اصلا برای مثال سفیر نرفته باشند، بنابراین انتظار شما برای این که فورا پاسخی در این باره بگیرید خیلی منطقی نیست.

دوم این که مدرک تافل رو برای چی می خواید؟ تافل رو فقط اگر از شما خواستند بدید، (یا هر آزمون دیگه) چون این آزمون ها تنها دو سال از تاریخ دادن آزمون معتبرند و بعد باید تجدید بشن.

ثالثا اگر می خواید برای مکالمه کار کنید، جایی برید که Streamline درس بدن. به نظرم در مورد مکالمه بهترینش همین باشه، چون گرامرش تحت الشعاع مکالمه قرار می گیره. البته این کاملا نظر شخصی من بوده و اعتبار چندانی ندارد.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
برای یادگیری زبان با تاکید روی مکالمه چه کتاب و نرم افزارهایی رو پیشنهاد می کنید ؟
البته در کنارش کلاس زبانی که تاکید روی مکالمه داشته باشه هم معرفی کنید

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
برای یادگیری زبان با تاکید روی مکالمه چه کتاب و نرم افزارهایی رو پیشنهاد می کنید ؟

مکالمه امریکایی = streamline

برید جایی که اینو درس بدن.

Golden Rose

Registered User
لایک‌ها
13

كيش روي مكالمه كار ميكنه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
مکالمه امریکایی = streamline

برید جایی که اینو درس بدن.

ممنون ! تو تهران جایی رو میشناسید ؟
این کتاب همراه با cd مالتی مدیا هست دیگه
چون من سرچ کردم اینطوری نوشته

كيش روي مكالمه كار ميكنه
کتابش چیه ؟

Ehsan_old

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.

دوستان من همین الان تو این فروم عضو شدم به خاطر همین زبان. لطفا راهنمایی کنید.

ببینید الان من تقریبا یک سال وقت دارم. و میخوام که اولا برسم به سطح مکالمه. یعنی بتونم کاملا کاربردی از مکالمه استفاده کنم. مثلا برای شغل.

وضعیت فعلی هم اینه:
من تو موسسه ملی زبان که قدیمی ترین موسسه ایرانه، چهار راه ولیعصر از 12 ترم ،10 ترم رو رفتم . اما دو سه سالی فاصله افتاده و یه سری چیزها یادم رفته.
در ضمن همونطور که میدونید اونجا از لحاظ گرامر خیلی قوی هست. و بیشتر از مکالمه به گرامر بها میده. یعنی گرامرش در سطح تیم ملی بود.

به هر حال الان هم تقریبا از لحاظ بیس زبان کاملا آماده ام و کسایی که 6 ماه مداوم میرن کلاس بازهم در سطح فعلی من نیستند.
به نظر شما کجا برم؟
این سفیر چه جوریه؟ اینتر چنج درس میدن؟
در ضمن اگه بتونم در نهایت یه مدرک تافل بگیرم که دیگه عالی میشه.
لطفا راهنمایی کنید.

سلام

من به ILI کاملاً آشنا هستم. البته 15 سال پیش میرفتم که کتاب هاش قطور و سیاه سفید بود.

شما چون تا ترم های آخر ILI رفتی میدونم که وضیعیت زبانت از نظر لغت و گرامر خیلی عالیه.

خبر خوب هم اینکه به راحتی در عرض یه سال میتونی مثل بلبل صحبت کنی.

پیشنهاد من هم اینه که یه موسسه ای رو بری که جمعیت کلاس زیر 10 نفر باشه. هر چقدر کمتر بهتر و بالطبع شهریه اش هم بیشتر میشه.

100% پیشنهاد میکنم اگر تو تعیین سطح، ترم های Upper Intermediate قبول شدی، حتماً از اول Intermediate شروع کنی.

اول سعی کن سطح زبانت بالا بره و راحت بتونی صحبت کنی. بعداً برو تو خط تافل. چون این مدارک بیشتر تکنیک تورو میسنجن تا سطح سوادتو.

hoda19282

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من منابع آزمون کارشناسی ناپیوسته آموزش زبان را واسه سراسری میخواهم شما میتونید راهنماییم کنید؟

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
ممنون
کتابش چیه ؟

درود
قبلا تو کیش از کتابهای مختلفی استفاده می شده . مثلا headwayو true to life
ولی در حال حاضر از کتاب total English استفاده میشه که از انتشارات pearson مربوط به longmanهست
یکی از نقاط مثبت این سری coursebook ها اینه که بر عکس کتابهای قبلی که تو کیش استفاده میشد تأکید وحشتناک روی لهجه british به اون صورت مرض وار!!!!:)blush:) وجود نداره . البته base کتاب ، اکثر دیالوگها و اصطلاح ها british هست.
از نکات منفی اش این یادم میاد که material برای writing skills خیلی تکمیل به نظر نمی رسه . و حتما حتما نیاز دارین به کمک گرفتن از یه کتاب کمکی vocabulary ...البته اگه علاقمند به یاد گرفتن واژه های bombastic هستین:cool:

adnan_mary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به عنوان مکانی کمک آموزشی و به عنوان مکان مفیدی برای یادگیری من به شما
اینجا را پیشنهاد می کنم:
http://forum.ieicielts.com

شما اینجا می توانید بحث و گفتگو کنید و همچنین با ثبت نام در کلاس های حضوری اینجا می توانید از فایل های speaking و listening استفاده کنید:
http://www.ieicielts.com
و همچنین اینجا برای دریافت مظالب مفید انگلیسی:
http://ieicielts.com/persian/Downloads.aspx
با آرزوی موفقیت

سلام. خسته نباشيد. من listening م 80% خوبه ... ولي خوب خودم کار کردم بيشتر. ميخوام مکالمه رو تقويت کنم و براي ازمون هاي iels و toffel آماده شم. صحبتم خوبه ولي بايد بهتر بشه... بهترين کاري که ميتونم انجام بدم چيه؟ فقط اگه کاري باشه ک شخصا بتونم انجام بدم خيلي بهتره. چون خيلي وقت کلاس رفتن رو ندارم

bee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توجه توجه توجه

اساتید زبان انگیسی ترجیها" با لهجه بریتیش جهت تدریس خصوصی زبان

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
بجز اینترچنج و توتال انگلیش چه کتاب های دیگری در آموزشگاه ها برای بزرگسالان آموزش می دهند؟
چرا یه آموزشگاه اینترچنج استفاده می کنه و آموزشگاه دیگیری مثلا توتال انگلیش؟(چه دلیلی داره؟)

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
بجز اینترچنج و توتال انگلیش چه کتاب های دیگری در آموزشگاه ها برای بزرگسالان آموزش می دهند؟
چرا یه آموزشگاه اینترچنج استفاده می کنه و آموزشگاه دیگیری مثلا توتال انگلیش؟(چه دلیلی داره؟)

اینکه توی آموزشگاههای رسمی چه کتابهایی رو درس می دهند رو نمی دونم.
ولی اینها کتابهای خوبی هستند.

َAmerican Headway
WorldView:
http://www.pearsonlongman.com/ae/worldview/
...
البته کتابهای دیگری هم هستند که کتابهای خوبی هستند. ولی من با این کتابها آشنا هستم.
در مورد سئوال دومتون
بستگی به نحوه آموزش آموزشگاه داره. کتاب توتال کتاب واقعا خوبیه که اخیرا آموزشگاه کیش اون رو به عنوان کتاب آموزشی خودش انتخاب کرده البته تا مرحله upper Intermediate. برای مرحله advance کتاب دیگه ای رو انتخاب کرده ولی کتاب اینترچنج کتابی هستش که مدتها در ایران تدریس شده.
همین طور به لهجه ای که تدریس میشه هم بستگی داره لهجه آمریکایی یا لهجه بریتانیایی.

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام. خسته نباشيد. من listening م 80% خوبه ... ولي خوب خودم کار کردم بيشتر. ميخوام مکالمه رو تقويت کنم و براي ازمون هاي iels و toffel آماده شم. صحبتم خوبه ولي بايد بهتر بشه... بهترين کاري که ميتونم انجام بدم چيه؟ فقط اگه کاري باشه ک شخصا بتونم انجام بدم خيلي بهتره. چون خيلي وقت کلاس رفتن رو ندارم

دوست عزیزم اگر هدفتون شرکت در آزمونهای IELTS یا TOEFL هستش فکر کنم بهتره که چند نمونه از سئوالات این آزمونها رو بگیرید تا بدونید که در چه سطحی هستید. همین طور این آزمونها تکنیکهای خیلی زیادی دارند که باید با اونها قبل از آزمون آشنا باشید مگر اینکه توانایی شما در زبان انگلیسی خیلی بالا باشه که به خوندن کتابهای آمادگی IELTS یا TOEFL نیازی نداشته باشید.
برای این کار بهتره که اول انتخاب کنید که می خواهید کدوم آزمون رو شرکت کنید. IELTS یا آزمون تافل iBT یا آزمون PBT
کتاب آمادگی برای اون آزمون رو بگیرید تا خودتون سطح زبانتان رو پیدا کنید

azita61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من می خواهم زبان انگلیسی رو در سطح پیشرفته در این سایت ادامه بدم نظرتون چیه؟؟؟؟
www.olc.ir

bernadot

Registered User
لایک‌ها
29
اگر آکسفوردو حفظ کنیم کمکی میکنه یا نه؟

بالا