پایگاه نیروی هوایی در همه جا نیست تا جایی که من میدونم تهران - مشهد - تبریز- اصفهان- همدان-اهواز - شیراز پایگاه هوایی دارن چند شهر دیگه هم اگه داشته باشن نمیدونم
در کل پایگاه نیروی هوایی بهتره چون تخصصی تر هست و افسرانش تحصیل کرده تر هستند و در کل باکلاس تره
ممنون . کاش اگه صنایع دفاع نشد نیرو هوایی بشه
:blush:
[COLOR="SeaGree[SIZE="4"]n"]ممنون دوست عزیز که جواب دادی میخواستم بدونم چی باید همراهم ببرم در فصل بهار شرایط اب و هوائی چگونه هست و کلا خدمت کردن در اونجا خیلی سخت یعنی از کرمان عجب شیر و و زاهدان سختر کلا چطور مردمانی هستن[/SIZE][/COLOR]
سلام من فوق دیپلم معماری بودم حالا اخراج شدم.
حالا لابد دیپلم حساب می شم درسته؟
درجه ام چی میشه؟
سلام
هر کدوم از دوستان که کد 256 خورده و اعزامش 1389/2/1 هستش رو مسنجر پيام بده . گفته میشه پادگان **** شهیدمدرس کرج می باشد.
[email protected]
فعلا دوتا همسفر پیدا کردم![]()
سلام
از اینجاهایی که گفتی که تقریبا بهتره آب و هواشم اینجا گرمه ولی الان بد نیست
نمی گم 04 جای خوبیه و لی بستگی به خودت داره
شهرشم بد نیست با اینکه کوچیکه ولی خوب می رسن بهش امکاناتش خوبه مردمشم ای بد نیستن
ولی اگه با مدرک بیای فکر نکنم زیاد مشکل داشته باشی
وسیله خاصی نمی خواد همین چیزایی که تو برگه سفیدت هست + چیزایی که فکر میکنی بدردت بخوره
اگه سوال دیگه ای داشتی در خدمتیم
ببینم رفقا پادگان ها پنجشنبه ها هم تعطیلن یا اینکه شیش روز تو هفته باید رفت؟
راستی بچه ها فردا بروبچه های دیپلمی باید برن هاا(18/1/89) ........
بچه محل ما فردا میره
دوستان من که اول اردیبهشت اعزام هستم ساعت 6 صبح اول اردیبهشت اعزام هستم کد محل خدمتم هم 38 پادکان 04 بیرجند :blink::blink:باید وسائل و ساکم رو هم همراه ببرم یعنی مستقیما ما رو میبرن بیرجند کامل برم خواهشا راهنمائی کنید
اگه الان برای تغییر اعزام از برج 2 به برج 4 اقدام کنم موفق میشم؟
اگه موافقت بشه این برگه جدید که بهم میدن کد داره یا نداره؟
اامکان تغییر کد وجود داره؟
اگه کد داشته باشه دیگه نمیتونم برای امریه اقدام کنم؟
آیا بعد از گذراندن آموزشی میشه امریه شد؟
حاج روزبه خودت این تایپیک رو باز کردی ولی خیلی وقته نمیای سر بزنی ......... چرا؟؟
صفحات اول اطلاعات خوبی به بچه ها دادی دمت گرم![]()