TractorFC.com-حميد استيلي، سرمربي سابق تيم استيلآذين در مورد شايعه پيوستنش به تراكتورسازي به شدت دلخور است: «ميدانم اين صحبتها و اين شايعهها از سوي چه كساني است و به زودي تكليفم را با اين آقايان روشن ميكنم.»
ماجراي تراكتورسازي چيه؟ مثل اينكه جدا از مصاحبههاي هدايتي، مسوولان تراكتورسازي هم براي جذب شما اقداماتي را انجام دادهاند!
اينها فقط دروغ و شايعه است. بعضيها بدون توجه به شرايط تيمهاي ليگ و آبروي افراد دست به حاشيهسازي ميزنند و حتي سكوت ما نيز نميتواند جلوي اين آقايان را بگيرد. به هر حال من با كمك مسوولان و كساني كه ميتوانند منبع پخش اين اخبار را پيدا كنند، به زودي تكليف اين آقايان را روشن ميكنم.
منظورتان خبرنگاران حاشيهساز است؟
فعلا در اين مورد حرفي نميزنم... ديگر هم سوال نپرسيد!
پس با اين حساب شايعه تراكتورسازي را تكذيب ميكنيد؟
صددرصد... اينها فقط شايعه است. هيچ صحبتي با مسوولان باشگاه تراكتورسازي نداشتهام و اگر هم قرار باشد كاري انجام دهم، پس از پايان ليگ در اين مورد تصميمگيري ميكنم.
فصل پيش هم از چند باشگاه پيشنهاد داشتم و حتما يادتان هست كه چون آن تيمها مربي داشتند، به پيشنهاد باشگاهها پاسخ منفي دادم. من تراكتورسازي را دوست دارم و همان اوايل فصل بود كه گفتم حضور در تراكتور آرزوي من است. اما تراكتور مربي دارد و تا امروز هم نتايج خوبي گرفته. اميدوارم كه بعضيها با اين صحبتها، جدا از من، تراكتور را هم وارد حاشيه نكنند.
با توجه به اينكه ميگويند هدايتي 34 درصد سهام تراكتور را خريده، خيليها معتقدند كه ايشان نيز تمايل دارد تا شما سرمربي اين تيم شويد!
شما در حالي راجع به اين مسايل صحبت ميكنيد كه هم استيلآذين درگير بازيهاي ليگ است و هم تراكتورسازي. پس بهتر است كه همه چيز را به پايان ليگ موكول كنيم و من هم مثل روزهاي گذشته موبايلم را خاموش كنم.
حداقل بگوييد دليل اين سكوت عجيب شما چيست؟
دليل خاصي ندارد. فقط دوست دارم تا هم خودم آرامش داشته باشم و هم استيلآذين. استيلآذين مثل بچه من است. هدايتي رفيق و دوست من است كه هميشه مرا مورد لطف قرار ميدهد. مطمئن باشيد كه اگر قرار باشد مصاحبهاي انجام شود، هرگز براي آن دير نميشود.