• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
این گروه TTTT کیا هستن ؟ چون چندبار تو تراکتور اف سی هم خوندم راجع بهشون . کجا میشینن؟ چیکار میکنن؟

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
این گروه TTTT کیا هستن ؟ چون چندبار تو تراکتور اف سی هم خوندم راجع بهشون . کجا میشینن؟ چیکار میکنن؟
TiraXtur Takiminim Tifusi Taraftarlare
یا به اصطلاحی دو آتیشه های تراکتور, سمت چپ جایگاه پشت نیمکت خودی از قبل بازی تا یه مدت بعد بازی سرپا یک نفس تیم رو تشویق میکنن ... حداقل 3 4 ساعت قبل یازی این قسمت پر میشه(روز بازی پس پس ساعت 11 جایی بهتر از بلوک سمت چپ TTTT ها برای ایستادن گیرمون نیومد :blink:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
TiraXtur Takiminim Tifusi Taraftarlare
یا به اصطلاحی دو آتیشه های تراکتور, سمت چپ جایگاه پشت نیمکت خودی از قبل بازی تا یه مدت بعد بازی سرپا یک نفس تیم رو تشویق میکنن ... حداقل 3 4 ساعت قبل یازی این قسمت پر میشه(روز بازی پس پس ساعت 11 جایی بهتر از بلوک سمت چپ TTTT ها برای ایستادن گیرمون نیومد :blink:

http://tractorfc.com/

من هم جزو این گروهم . تو وبسایت هم مدیر هستم (از همون اول ):D

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
http://tractorfc.com/

من هم جزو این گروهم . تو وبسایت هم مدیر هستم (از همون اول ):D
منو نمیشناسی؟:D
کدومشونی ؟:دی

ادیت:هویت امین خان کشف شد :دی آخه بی مرام فقط 4 تا پسسسسسسست؟=)) بزار حدث بزنم دومینشونو از تو گرفتن نه؟

Last edited:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
منو نمیشناسی؟:D
کدومشونی ؟:دی

ادیت:هویت امین خان کشف شد :دی آخه بی مرام فقط 4 تا پسسسسسسست؟=)) بزار حدث بزنم دومینشونو از تو گرفتن نه؟

نه از من نگرفتند . هویتم از کجا کفش شد ؟:D

آقا اونجا مدیر کلش چرا اونقدر عقده ای بازی درمیاره؟

آره یکی هست رضا ... :D

در کل خوبن ولی خب کمی نگاه پان دارن . که البته برای جذب لازمه و ایجاد هیجان ...

Last edited by a moderator:

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
بررسی پدیده تراکتور در انتهای فصل فوتبال ایران؛یاتماز اوموت بایراقیمیز
از سایت اخبار ورزشی

داستان تراکتور به نقطه ثبات رسیده. امروز نه ترس سقوط هست و نه آرزوی سهمیه آسیا. تراکتور در اولین فصل حضور در لیگ برتر در میانه‌های رو به بالای جدول قرار گرفته و حالا راحت‌تر می‌توان درباره پدیده این فصل فوتبال ایران حرف زد. بدون شک تاثیری که تراکتور و البته هوادارن پرشورش بر فوتبال ایران گذاشته‌اند، تا مدت‌ها می تواند نقل محافل فوتبالی و انگیزه بحث‌های اجتماعی و مردم‌شناختی باشد. این یادداشت بررسی فهرست‌وار مسایلی است که پرداختن به آنها تصویر روشن‌تری از پدیده تراکتور ارائه می‌دهد. شاید این نکات سرنخ‌هایی برای یافتن پاسخ برای این پرسش باشد: وقتی از تراکتور حرف می‌زنیم، دقیقاً از چه حرف می‌زنیم؟ ...

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
مسئولان afc به تبريز مي آيند

ديدار تراكتور سازي مقابل استقلال اهواز آخرين بازي خانگي تيم محبوب آذربايجان است.

باشگاه پر طرفدار تراكتور سازي تبريز با موافقت شخص آقاي عزيز الله محمدي ,رئيس سازمان ليگ خواستار حضور چند تن از مسئولان afc در روز ديدار استقلال اهواز با تراكتور سازي در ورزشگاه يادگار امام تبريز شده اند تا از نزديك شاهد حضور گسترده و پر شور و حال هواداران تراكتورسازي باشند.

به نظر ميرسد سر و صداي هواداران تراكتور در طول فصل نهم ليگ برتر به گوش مسئولان afc رسيده و آنها براي ديدن هواداران تراكتور از نزديك در روز بازي تراكتور سازي با استقلال اهواز به تبريز خواهند آمد.

همين مسئله باعث شده تا مسئولان باشگاه پر طرفدار تراكتور سازي اميدوار به حضور بيش از يكصد هزار نفري هواداران تراكتور در روز بازي با استقلال اهواز باشند.

سايت هواداران تراكتور سازي تبريز نيز با گزارش اين خبر مهم اطمينان دارد هواداران تراكتور سازي در ورزشگاه يادگار امام تبريز براي نشان دادن پتانسيل مثال زدني فوتبال در آذربايجان و تبريز بصورت بسيار گسترده جهت تشويق تيم خود به ورزشگاه يادگار امام خواهند آمد كه صد البته ديدن صحنه هاي پر شور و پر تعداد هواداران در اين بازي از سوي مسئولان afc به نفع فوتبال آذربايجان و تراكتور سازي تبريز خواهد بود.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
مسئولان afc به تبريز مي آيند

ديدار تراكتور سازي مقابل استقلال اهواز آخرين بازي خانگي تيم محبوب آذربايجان است.

باشگاه پر طرفدار تراكتور سازي تبريز با موافقت شخص آقاي عزيز الله محمدي ,رئيس سازمان ليگ خواستار حضور چند تن از مسئولان afc در روز ديدار استقلال اهواز با تراكتور سازي در ورزشگاه يادگار امام تبريز شده اند تا از نزديك شاهد حضور گسترده و پر شور و حال هواداران تراكتورسازي باشند.

به نظر ميرسد سر و صداي هواداران تراكتور در طول فصل نهم ليگ برتر به گوش مسئولان afc رسيده و آنها براي ديدن هواداران تراكتور از نزديك در روز بازي تراكتور سازي با استقلال اهواز به تبريز خواهند آمد.

همين مسئله باعث شده تا مسئولان باشگاه پر طرفدار تراكتور سازي اميدوار به حضور بيش از يكصد هزار نفري هواداران تراكتور در روز بازي با استقلال اهواز باشند.

سايت هواداران تراكتور سازي تبريز نيز با گزارش اين خبر مهم اطمينان دارد هواداران تراكتور سازي در ورزشگاه يادگار امام تبريز براي نشان دادن پتانسيل مثال زدني فوتبال در آذربايجان و تبريز بصورت بسيار گسترده جهت تشويق تيم خود به ورزشگاه يادگار امام خواهند آمد كه صد البته ديدن صحنه هاي پر شور و پر تعداد هواداران در اين بازي از سوي مسئولان afc به نفع فوتبال آذربايجان و تراكتور سازي تبريز خواهد بود.
آخرش AFC هم یه چیزایی رو فهمید ولی بعضیا نفهمیدن :D

دشمن نفهم داشتن چه حالی میده :D

كمالوند:‌ سال بعد تيم‌ها براي دومي مبارزه كنند، قهرمان ما هستيم

سرمربي جوان تراكتورسازي قول داد كه در صورت تأمين خواسته‌هايش اين تيم را قهرمان ليگ برتر خواهد كرد

سايت گل ـ فراز كمالوند با كمي تأخير وارد سالن كوچك كنفرانس مطبوعاتي شد و بلافاصله با همان ضرب آهنگ تند حرف‌هايش را روي دايره خبرنگاران ريخت:
*ما در نيمه اول بهتر بازي كرديم. پرسپوليس در نيمه دوم يك ربع اول خوب بود و بعد باز هم بازي با شرايطي كه ما دوست داشتيم پيش رفت و در نهايت بازي با تساوي به پايان رسيد.
*جاسم كرار در نيمه اول يك كارت گرفته بود و داور به كاپيتان ما گفته بود اگر يك حركت ديگر انجام بدهد، اخراجش مي‌كند. ما مي‌خواستيم بين دو نيمه او را تعويض كنيم اما من بميرم تو بميري او به زمين فرستاديم ولي در نهايت وادار شديم كه تعويضش كنيم اما دست من در نيمكت خالي بود با وجود آنكه قرويي خوب بازي كرد اما درحمله به مشكل برخورديم.
*اين را با تيتر درشت بنويسيد اگر كمالوند در تراكتورسازي بماند تيم‌ها بايد براي نايب قهرماني رقابت كنند من به اين شرط در تراكتور مي‌مانم كه تيم آنطور كه من مي‌خواهم تقويت بشود. من يك ليست 35 نفره به آقاي شفق داده‌ام كه از بين آنها 10، 11 نفر را به خدمت بگيرم.
*تراكتور در اين بازي به نسبت نيم فصل اول ضعيف‌تر بازي كرد چون ما از نظر بازيكن مشكل داريم. همين آقاي ميرشفيعيان استراحت مطلق گرفت اما ما واداراش مي‌كنيم بازي كند يا بقيه كه هر بلايي به سرشان بيايد باز هم بايد به ميدان بروند. انشاالله اين مشكلي است كه در سال آينده وجود نخواهد داشت. ما در حال حاضر از برنامه سه ساله خود جلو هستيم و من اميدوارم در فصل بعد همانطور كه پيش‌بيني كرده‌ام به قهرماني ليگ برسيم. مسئوليت فني اين حرف هم با خود من است.
*به نظر من بهترين تصميم آقاي عنايت همين استعفاست. من به داوري هيچ اعتراضي ندارم چون آقاي مظفري‌زاده يكي از بهترين داوران ايران است و حضور او در اين بازي همان چيزي است كه ما مي‌خواهيم.

http://www.goal.com/iran/news/1825/...د-تيمها-براي-دومي-مبارزه-كنند-قهرمان-ما-هستيم

Last edited by a moderator:

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
estiili.jpg

TractorFC.com-حميد استيلي، سرمربي سابق تيم استيل‌آذين در مورد شايعه پيوستنش به تراكتورسازي به شدت دلخور است: «مي‌دانم اين صحبت‌ها و اين شايعه‌ها از سوي چه كساني است و به زودي تكليفم را با اين آقايان روشن مي‌كنم.»

ماجراي تراكتورسازي چيه؟ مثل اينكه جدا از مصاحبه‌هاي هدايتي،‌ مسوولان تراكتورسازي هم براي جذب شما اقداماتي را انجام داده‌اند!
اينها فقط دروغ و شايعه است. بعضي‌ها بدون توجه به شرايط تيم‌هاي ليگ و آبروي افراد دست به حاشيه‌سازي مي‌زنند و حتي سكوت ما نيز نمي‌تواند جلوي اين آقايان را بگيرد. به هر حال من با كمك مسوولان و كساني كه مي‌توانند منبع پخش اين اخبار را پيدا كنند، به زودي تكليف اين آقايان را روشن مي‌كنم.
منظورتان خبرنگاران حاشيه‌ساز است؟
فعلا در اين مورد حرفي نمي‌زنم... ديگر هم سوال نپرسيد!
پس با اين حساب شايعه تراكتورسازي را تكذيب مي‌كنيد؟
صددرصد... اين‌ها فقط شايعه است. هيچ صحبتي با مسوولان باشگاه تراكتورسازي نداشته‌ام و اگر هم قرار باشد كاري انجام دهم، پس از پايان ليگ در اين مورد تصميم‌گيري مي‌كنم.
فصل پيش هم از چند باشگاه پيشنهاد داشتم و حتما يادتان هست كه چون آن تيم‌ها مربي داشتند، به پيشنهاد باشگاه‌ها پاسخ منفي ‌دادم. من تراكتورسازي را دوست دارم و همان اوايل فصل بود كه گفتم حضور در تراكتور آرزوي من است. اما تراكتور مربي دارد و تا امروز هم نتايج خوبي گرفته. اميدوارم كه بعضي‌ها با اين صحبت‌ها، جدا از من، تراكتور را هم وارد حاشيه نكنند.
با توجه به اينكه مي‌گويند هدايتي 34 درصد سهام تراكتور را خريده، خيلي‌ها معتقدند كه ايشان نيز تمايل دارد تا شما سرمربي اين تيم شويد!
شما در حالي راجع به اين مسايل صحبت مي‌كنيد كه هم استيل‌آذين درگير بازي‌هاي ليگ است و هم تراكتورسازي. پس بهتر است كه همه چيز را به پايان ليگ موكول كنيم و من هم مثل روزهاي گذشته موبايلم را خاموش كنم.
حداقل بگوييد دليل اين سكوت عجيب شما چيست؟
دليل خاصي ندارد. فقط دوست دارم تا هم خودم آرامش داشته باشم و هم استيل‌آذين. استيل‌آذين مثل بچه من است. هدايتي رفيق و دوست من است كه هميشه مرا مورد لطف قرار مي‌دهد. مطمئن باشيد كه اگر قرار باشد مصاحبه‌اي انجام شود، هرگز براي آن دير نمي‌شود.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
thumbnail.php

پس از سالها انتظار مردم فهيم و فوتبال دوست آذربايجان صداي تبل آماده باش مردان تبريز و آذربايجان براي ديگر تيمهاي كشور به صدا در آمده است.
تراكتور تيم اول آذربايجان، اكنون پس از سالها شخصيت تيمي بزرگ در ليگ برتررا بدست آورده است و مقابله با آن براي هيچ تيمي حتي تيمهاي پر مدعاي اصفهان و پايتخت آسان نيست. اما انگار فوتبال اين خطه هنوز موفقتهاي زيادي را در پيش دارد و احتمال حضور تيمهاي بيشتري از شهر تبريز در ليگ دهم رفته رفته بيشتر مي شود و فوتبال دوستان اين شهر به انتظارنشسته اند تا شهرداري با اقتدار تمام همراه و همپاي تراكتور براي فوتبال دوستان اذربايجان در ليگ برتر افتخار بيافريند تيمي كه همچنان ركورد مي شكند و به پيش مي تازد تيمي كه شكست ناپذيري خود را به رخ حريفان مي كشد. از همين حالا مي شود اين شهرداري را ليگ برتري دانست. فولاد گستر ديگر تيم تبريزيست كه بي سر صدا اكنون در فينال جام حذفي حاضر شده است تبريزيها با حمايت اين تيم مي خواهند آسيايي شدن در فصل آينده را با فولاد گستر تجربه كنند رويايي كه سخت به نظر مي رسد اما دست يافتنيست. و اما فوتبال ايران خواسته يا نا خواسته بايد خود را براي حضور قدرتمندانه و بلا منازع فوتبال آذربايجان آماده كند اكنون حضور دو تيم در ليگ برتر دهم مسجل شده و فولاد گستر نيز همچنان اميدوارانه سوداي ليگ برتر را در سر مي پروراند اما آنچه كه هوادران آذربايجاني مي خواهند روياي حضور سه تيم در ليگ برتر است رويايي دست يافتني كه پس از سالها به وقوع خواهد پيوست. تراكتور توانست در اين فصل تابوي فوتبال ايران رابشكند تابويي كه سالهاي كه سال در دست تيمهاي پايتخت نشين پرسپوليس و استقلال بود اكنون بيداري فوتبال تبريز را بايد مديدن تيم بزرگ تراكتور دانست تيمي كه بعد از سالها توانست اين خودباوري را به تيمهاي هم شهري خود بدهد و نشان دهد كه فاصله فعل خواستن تا توانستن بسيار بسيار اندك است و مي توان با تكيه بر هوادران پرشور ، پرتعداد، فهيم و اسطوره اي آذربايجان كارهاي بزرگ و به ظاهر غير قابل انجام را عملي كرد. اما در اين ميان نبايد به سادگي ازنقش شفق مدير عامل باشگاه تراكتور به سادگي گذشت چرا كه وي پس از سالها توانست به ناكامي هاي فوتبال آذربايجان نقطه پاياني باشد. مديري كه برخي آمدنش به فوتبال آذربايجان را چنين بيان مي كنند: بعد از هفت سال ناكامي عدم راهيابي به ليگ برتر و كلافگي مردم و مسئولين استان و بعد از واگذاري كارخانه به بخش خصوصي تصميم بر اين گرفته مي شود كه امتياز اين تيم پرطرفدار تبريز به استان نه چندان مطرح يزد در فوتبال كشور اعطا شود كاري كه به خيانتي بزرگ به فوتبال آذربايجان و همچنين ايران بيشتر شباهت دارد تا واگذاري يك امتياز ساده باشگاه به استان يزد. در محفلي كه سخن از واگذاري تراكتور به يزد مي شود شفق نيز حضور دارد او زاده خوي است تكه اي از سرزمين آذربايجان، سخن سخن تراكتور است و افول فوتبال تبريز و آذربايجان كه چرا تيمي از تبريز بعد از هفت سال نتوانسته است در سطح اول فوتبال كشور قد علم كند كم كم صحبتها به سوي حقير شمردن فوتبال آذربايجان كشيده مي شود حقارتي كه براي هيچ فرد آذربايجاني نمي تواند قابل تحمل باشد در اين ميان تحمل شفق كه يكي از حاضرين اين جلسه است سر مي رود: - هيچ كس حق ندارد راجع به فوتبال اين خطه چنين سخن براند حرمت فوتبال آذربايجان همچنان بايد حفظ شود. و آغاز مي شود تلاش وي براي جلوگيري از انتقال امتياز تراكتور به يزد و گرفتن سكان تيمي بزرگ اما به ظاهر شكست خوده. شفق مي شود مدير عامل تراكتور و پس از سالها اين تيم را به ليگ برتر رهنمون مي سازد كاري كه نقطه عطفي در فوتبال آذربايجان و بالاخره ايران مي گردد.او فكرهاي بزرگتري را در سر مي پروراند انديشه هايي كه براي هوادران تبريزي پيش از اين چيزي جز رويايي دست نيافتني نبود روياههايي غير قابل باور و غير قابل انجام.مگر مي شود تراكتور قهرمان ايران و آسيا شود!!!؟ ليگ نهم آغاز مي شود و همه مي رويم تا شاهد مقابله تيم محبوبمان با ابر قدرتهاي فوتبال ايران شويم تراكتور ناباورانه به پيش مي تازد و در مقابل حريفان قدرتمند خود كم نمي آورد رفته رفته بر تعداد هوادران افزوده مي شوند چرا كه آنها تبلور غرور خود را در تراكتور مي بينند غروري كه هفت سال است زير چكه هاي ليگ دسته يك لگد مال شده است. نوبت به حضور هوادران در تهران ودرمقابل تيم بزرگ پرسپوليس مي شود حريفي كه پر هوادراترين تيم آسيا لقب گرفته است اين تيم در هيچ شهري غريبه نيست اما هوادران تبريز چيز ديگري مي خواهند آنها در حال خلق حماسه اي ديگر در ورزش كشورهستند اين هوادران خود را باور كرده اند چيزي مي شود كه هيچ كس انتظارش را نمي كشند همه چشمها مبهوت حضور بزررگ هوادران تراكتور در ورزشگاه آزادي مي شوند حضور 35 هزار نفر در مقابل تيمي كه براي اولين بار در خانه خود زير فشار انبوه هوادران تيم مقابل قرار مي گيرد. زمان آهسته آهسته مي گذرد و هواداران اين تيم كم كم خود را باور مي كنند و در مقابله با تيم استقلال تهران در خانه حريف بيش از صاحب خانه سكوها را اشغال مي كنند و در ورزشگاه كرج با اختصاص 90 درصد ورزشگاه سرود «سايپا به شهر ما خوش آمدي» را سر مي دهند. اكنون تبريز و آذربايجان باور كرده است كه مي تواند و و اين باور را مديون تراكتور و مديراننش است حال تمامي چشمها به تيمهاي تبريزي و خلق حماسه هاي بيشتر از آنهاست. دور نيست روزي كه برنامه پنج ساله تراكتور محقق شود و مردم آذربايجان شاهد قهرماني تيمشان نه تنها در ايران بلكه در قاره كهن آسيا باشند انشاء...

http://tractorspor.ir/tractornews/341.html

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
هفته ی پیش با یکی از افراد فامیل که تحت معالجه ی یه پزشک تبریزی هست , رفتیم شیخ الاسلام . بعد دیدم همه میرن با یه مرد عکس و امضا میگیرن ! رفتم جلو دیدم جاسم کرار خودمونه ! :D با پدر و مادرش بود ! خیلی ژیگول بود ! :D خواستم باهاش یه عکس یادگاری بندازم ولی چون دوروبرش شلوغ بود , حسش نیومد ! :f34r:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
هفته ی پیش با یکی از افراد فامیل که تحت معالجه ی یه پزشک تبریزی هست , رفتیم شیخ الاسلام . بعد دیدم همه میرن با یه مرد عکس و امضا میگیرن ! رفتم جلو دیدم جاسم کرار خودمونه ! :D با پدر و مادرش بود ! خیلی ژیگول بود ! :D خواستم باهاش یه عکس یادگاری بندازم ولی چون دوروبرش شلوغ بود , حسش نیومد ! :f34r:

من یه بار پاساژ سهند دیدمش ! کسی به تخ مش هم نبود !

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
من یه بار پاساژ سهند دیدمش ! کسی به تخ مش هم نبود !

فکر کنم می خواستن جلوی دده ننش ضایع نشه ! :D چند تا دخترم اون دور وایستاده بودن , بهش می خندیدن ! قیافش بسی ضایع بود :D

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
فراز کمالوند داماد شد
فراز کمالوند سرمربی تراکتورسازی با یک خانواده تبریزی وصلت کرد.
مربی جوان تراکتورسازی، در روزهای گذشته در تبریز به خواستگاری رفت و پاسخ مثبت را از خانواده همسر آینده‌اش دریافت کرد.جالب اینکه در مراسم خواستگاری وی، ناصر شفق مدیرعامل تراکتورسازی نیز حضور داشته است. ظاهرا کمالوند قصد دارد بیشتر از اینها در تبریز بماند. این نشانه‌ای بر تبریزی شدن آقافراز است که فقط سه بازی تا پایان فصل با تراکتور فاصله دارد.کمالوند در حالی با یک خانواده تبریزی وصلت کرده است که در هفته های اخیر شایعات زیادی در مورد جدایی او از تراکتور سازی مطرح شد ولی حالا به نظر می رسد که او همچنان در تراکتور بماند خصوصا اینکه مدیرعامل باشگاه هم در مراسم خواستگاری اش حضور داشته است.

منبع: برد و باخت

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
00007906.jpg

گروه اعزامی مدیران فوتبال باشگاههای لیگ برتری و دسته اولی فوتبال کشورمان که همراه با برخی مدیران و مسئولان اتحادیه فوتبال باشگاه های کشور از روز پنجشنبه وارد اسپانیا شده اند، برنامه های فشرده ای را برای بازدید از ورزشگاههای مهم مادرید پشت سر گذاشتند.

این گروه در همان روز ابتدای حضور خود از امکانات کمپ تمرینی و در حال ساخت و تکمیل شدن رئال مادرید بازدید کردند. در یکی از بخش های این بازدید ناصر شفق، مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی، که حضور فعالی در تمام برنامه ها دارد در دیدار با یکی از مسئولان باشگاه رئال توضیحاتی در مورد تراکتورسازی ارائه کرد.

در این بخش زمانی که مسئول رئال مادرید در جریان حضور بیش از 70 هزار تماشاگر به طور متوسط در هر بازی این تیم قرار گرفت متعجب شد. ناصر شفق نیز اعلام کرد در حال حاضر 482 هزار هوادار رسمی برای تراکتورسازی ثبت شده است که این خبر هم با تعجب رئالی ها همراه بود. مسئول اسپانیایی اعلام کرد که تعداد هواداران ثبت شده رئال 75 هزار نفر است!

http://football3.ir/news.do?itemid=21321

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه مقدار بعید به نظر میرسه. شاید زیادی اغراق کرده. .... هر چی باشه من فکر کنم تعداد هوادار رسمی رئال از تیمهای ایرانی ما که بیشتره :)

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
یه مقدار بعید به نظر میرسه. شاید زیادی اغراق کرده. .... هر چی باشه من فکر کنم تعداد هوادار رسمی رئال از تیمهای ایرانی ما که بیشتره :)
مهرداد جان شرایط عضویت فرق میکنه ولی مطلب کاملآ حقیقته بیشترین هواداری رسمیه ثبت شده برای یک تیم فوتبال در حدود 200 هزار نفر بود فکر کنم , چند وقت پیش هم سایت گل تیتر زده بود.

Last edited:
بالا