Parsa-Undead
مدیر باز نشسته
خواهشخيلي ممنون![]()
خواهشخيلي ممنون![]()
سلام من هم هر کاری میکنم نمیتونم از یوتیوب دانلود کنم چندین سایت رو امتحان کردم از جمله keepvid,catchvid,savevid حتی از افزونه فایرفاکس استفاده کردم یه سری هم mp4 رو به url اضافه کردم اما هر بار فایل بصورت ناقص دانلود شد.نمیدونم اشکالی تو یوتیوب هست یا خودشون عمدا نمیزارن کسی دانلود کنه لطفا اساتید محترم کمک کنند.
از مرورگر فایر فاکس استفاده کن ، دانلود منیجر IDM هم روی کامپیوترت نصب باشه ، کارتمومه ، فقط کافیه بری تو صفحه مورد نظر...متاسفانه استفاده از *** هم چاره ساز نشد راه دیگه ای نیست؟
از مرورگر فایر فاکس استفاده کن ، دانلود منیجر IDM هم روی کامپیوترت نصب باشه ، کارتمومه ، فقط کافیه بری تو صفحه مورد نظر...
قبلا با این دی وی دی رایت داشتی ؟يه مشكلي دارم با رايت زدن
دي وي دي رم من اينه
hl-dt-st dvdram gh22ns50
رو سيستمم هم nero 6 نصبه
هر كاري ميكنم ديسك خام پرينكو رو نميشه روش رايت زد!
كسي دليلش رو ميدونه?
مرسي
قبلا با این دی وی دی رایت داشتی ؟
من هم همچین مشکلی داشتم ، دلیلش رو هم نفهمیدم اما با تعویض ویندوز درست شد ، ببینم از سرویس پک 3 استفاده میکنی.
از مرورگر فایر فاکس استفاده کن ، دانلود منیجر IDM هم روی کامپیوترت نصب باشه ، کارتمومه ، فقط کافیه بری تو صفحه مورد نظر...
ویندوز xp سه تا پک داره = 1 و 2 و3 ، من دو رو که داشتم مشکلی نبود اما از سه که استفاده کردم درست همین مشکلی که شما داری برای من هم پیش اومد اما درباره ویستا متاسفانه چیزی نمیدونمنه اولين باره princo رو استفاده ميكنم قبلا جيزاي ديكه استفاده ميكردم!
ويندوزم ويستا هستش!
(سرويس بك 3 رو هم نميدونم جيه شرمنده :دي)
كلا ضدحال عجيبيه !