• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

- - مشكلات و سوالهای نرم افزاري و سخت افزاري - -

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sm_315

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
1 ماهه که سیستمم اعصابمو داغون کرده
قبل از اینکه هارد جدید بخرم هیچ مشکلی نداشتم حتی تا یک هفته بعد هم خوب بود ولی الان نمیدونم چه مرگش شده
در حال حاضر دوتا هارد و یه دی وی دی رایتر ساتا دارم نمیدونم چرا اینطوری میشه ،الان دوتا هاردام وصله ولی وقتی دی وی دی رایترم رو هم نصب میکنم سیستم به محض اینکه بالا میاد هنگ میکنه و وقتی هم ریست میکنم دوتا هاردم میپره و سیستم پیغام No Disk میده و وقتی دوباره کابلشونو درمیارم و میزنم درست میشه

هاردا رو با برنامه HD Tune امتحان کردم هیچ مشکلی ندارن
دی وی دی رایترم هم سالمه
حتی مادربوردمو هم عوض کردم ولی باز جواب نداد
تو یه سایت هم خوندم که برای هاردم باید جامپر بزنم. ولی اونکار هم جواب نداد (البته مطمئن نیستم جای جامپر رو درست زده باشم)
یکی هم گفت ممکنه مشکل از پاورم باشه
حالا نمیدونم کلا گیج شدم تو رو خدا هرکی میتونه راهنماییم کنه درستش کنم (ببخشید که یکم طولانی شد)

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
چطور روی سیستم‌ام رمز عبور بگذارم که قبل از صفحه انتخاب ویندوز رمز عبور بخواهد؟

Namak_co

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
46
سلام
براي عضويت و آپلود تو سايت 4Shared.com اول ميريد به اين آدرس :

http://www.4shared.com/signup.jsp

آدرس ايميلتون رو کامل مينويسيد يه پسورد هم انتخاب ميکنيد
بعد کليد Sign Up رو کليک ميکنيد

به همين سادگي عضو شديد !!
OK

- براي آپلود عکس يا فايل(هر فايلي ؛ فيلم ؛ Zip ؛ PDF ؛ ...) اول کليد Browse رو کليک ميکنيد
- تو تابلوي جديد فايلي که ميخوايد رو انتخاب و Open ميکنيد
- کليد More براي آپلود چندتا فايل همزمان به کار ميره( هرچندبار که روش کليک کنيد يدونه کليد Browse اضافه ميشه)
- بعد از اينکه فايل/فايلهاتون رو انتخاب کرديد کليد Upload رو ميزنيد تا آپلود شروع بشه

همونطور که تو عکس پيداست ؛ درصد و زمان سپري شده ؛ زمان باقيمانده و سرعت آپلود نشون داده ميشه
اگر وسط کار پشيمون شديد ميتونيد کليد Stop رو بزنيد تا عمليات قطع بشه

نکته : بعد از اولين آپلود يه تابلو ميده و ميپرسه آيا فايلها رو توي سرچ هاي کاربرها نشون بده يا نه؟ بسته به میل خودتون انتخاب کنید!!(( متاسفانه عکسش پريد!!))
- بعد از اتمام آپلود يه تابلو ميده که آدرس فايل آپلود شده رو نشون ميده ازش کپي بگيرید به هرکي خواستيد بدید
- بعدشم Done رو بزنید تا تابلو بسته بشه

- با کليک روي My 4Shared تمام فايلهايي که آپلود کرديد نشون داده ميشه
- با آيکون سطل آشغال ميتونيد هر فايلي که خواستيد رو پاک کنيد
- با کليک روي آيکون فلش سبز رنگ صفحه ي دانلود فايل باز ميشه
- با استفاده از مربع قرمز رنگ گوشه ي صفحه هم از فايل آپلودر خارج ميشيد

اينم فايلي که من آپلود کرده بودم و با استفاده از همون فلش سبز رنگ صفحه ي دانلودش رو باز کردم
بالاي صفحه آدرسش رو نوشته بازم از اينجا ميشه آدرسش رو کپي گرفت به بقيه داد

و صد البته براي آپلودهاي بعدي ميريد به آدرس 4Shared.com
آدرس ايميل رو کامل مينويسيد ؛پسورد رو وارد ميکنيد ....بعدشم Login رو کليک ميکنيد

به همين سادگي به همين خوشمزگي :دي

ad3isddjgqwgxzuu5bzx.png

DOWNLOAD

واسه دانلود هم وقتي صفحه ي دانلود فايل رو باز کرديد روي دکمه ي آبي رنگ Download Now کليک ميکنيد

يه کم صبر ميکنيد صفحه عوض ميشه شروع ميکنه از 10 تا 1 ميشماره

- وقتي به يک رسيد نوشته ش ميشه اين Click Here To Download This File روش کليک ميکنيد
- يه تابلو ميده اگر قبلا تنظيم شده باشه کجا دانلود کنه فقط Save File رو انتخاب ميکنيد و اوکي ميکنيد......اگر هم تنظيم نشده باشه انتخاب ميکنيد فايل رو کجا دانلود کنه

پ.ن : عکسها کلیکی هستن روشون کلیک کنید

ehsan89

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من یه کیس گرین قدیمی پنتیوم 3 دارم usb نمیخوره رایتر هم نداره میخوام محتویاتش رو رو لپتاپم ببینم چه راهی وجود داره ؟مدل لپتاپ هم dell inspiron1525 هست یه سوال دیگه یه مانیتور هانسول 15 اینچ قدیمی دارم مدتیه روشن نمیشه فکر کنم لامپ تصویرش سوخته یکی دو جا سوال کردم میگن تعمیرش به صرفه نیست خواستم ببینم قیمت یه همچین مانیتوری دست اول چقدره و ایا راهی برای تعمیرش هست که به صرفه باشه یا جایی هست که این مانیتور رو خریداری کنن؟

poljam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطوری میشه یک فایل با فرمت pdf رو به word تبدیل کرد؟
اصلا امکان داره؟
ممنون میشم سریع جواب بدید

linaa

Registered User
لایک‌ها
21
ویندوز 7 دارم با لب تاپ ) - XPS M1530l( del .و خیلی نگرانم !
وقتی روشن میکنم بعد از نشون دادن آرم ویندوز صفحه ی آکانتم میاد که بعد از دادن پسورد صفحه سیاهی میاد که فقط نشونه ی موسم توشه و هیچی و فقط میشه خاموش کزد یا اینکه تاسک منیجر آورد.چیکار کنم؟>>>؟؟؟:eek: :eek:

ehsan89

Registered User
لایک‌ها
2
سلام من هم هر کاری میکنم نمیتونم از یوتیوب دانلود کنم چندین سایت رو امتحان کردم از جمله keepvid,catchvid,savevid حتی از افزونه فایرفاکس استفاده کردم یه سری هم mp4 رو به url اضافه کردم اما هر بار فایل بصورت ناقص دانلود شد.نمیدونم اشکالی تو یوتیوب هست یا خودشون عمدا نمیزارن کسی دانلود کنه لطفا اساتید محترم کمک کنند.

ghanari_ghermez

Registered User
لایک‌ها
6
سلام من هم هر کاری میکنم نمیتونم از یوتیوب دانلود کنم چندین سایت رو امتحان کردم از جمله keepvid,catchvid,savevid حتی از افزونه فایرفاکس استفاده کردم یه سری هم mp4 رو به url اضافه کردم اما هر بار فایل بصورت ناقص دانلود شد.نمیدونم اشکالی تو یوتیوب هست یا خودشون عمدا نمیزارن کسی دانلود کنه لطفا اساتید محترم کمک کنند.

وی پی ان استفاده کن :)

ehsan89

Registered User
لایک‌ها
2
متاسفانه استفاده از *** هم چاره ساز نشد راه دیگه ای نیست؟

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
متاسفانه استفاده از *** هم چاره ساز نشد راه دیگه ای نیست؟
از مرورگر فایر فاکس استفاده کن ، دانلود منیجر IDM هم روی کامپیوترت نصب باشه ، کارتمومه ، فقط کافیه بری تو صفحه مورد نظر...

ehsan89

Registered User
لایک‌ها
2
از مرورگر فایر فاکس استفاده کن ، دانلود منیجر IDM هم روی کامپیوترت نصب باشه ، کارتمومه ، فقط کافیه بری تو صفحه مورد نظر...

یاشاسین
راستی هیچ افزونه ای برای فایر فاکس نیست که بتونه از همه سایتهای videosharing دانلود کنه؟

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
این قابلیت Idm توی همه صفحه های اینترنتی که دارای فایل های فلش هستند کار میکنه و به طور اتوماتیک لینک دانلود ظاهر میشه
در مورد این افزونه باید بگم من زیاد از افزونه های فایرفاکس استفاده نمیکنم اما اگه سرچ کنی تو گوگل حتما پیدا میکنی

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
يه مشكلي دارم با رايت زدن
دي وي دي رم من اينه
hl-dt-st dvdram gh22ns50
رو سيستمم هم nero ‎6‎ ‎‏ نصبه
هر كاري ميكنم ديسك خام پرينكو رو نميشه روش رايت زد!
كسي دليلش رو ميدونه?
مرسي

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
يه مشكلي دارم با رايت زدن
دي وي دي رم من اينه
hl-dt-st dvdram gh22ns50
رو سيستمم هم nero ‎6‎ ‎‏ نصبه
هر كاري ميكنم ديسك خام پرينكو رو نميشه روش رايت زد!
كسي دليلش رو ميدونه?
مرسي
قبلا با این دی وی دی رایت داشتی ؟
من هم همچین مشکلی داشتم ، دلیلش رو هم نفهمیدم اما با تعویض ویندوز درست شد ، ببینم از سرویس پک 3 استفاده میکنی.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
قبلا با این دی وی دی رایت داشتی ؟
من هم همچین مشکلی داشتم ، دلیلش رو هم نفهمیدم اما با تعویض ویندوز درست شد ، ببینم از سرویس پک 3 استفاده میکنی.

نه اولين باره princo‏ رو استفاده ميكنم قبلا جيزاي ديكه استفاده ميكردم!
ويندوزم ويستا هستش!
(سرويس بك 3 رو هم نميدونم جيه شرمنده :دي)
كلا ضدحال عجيبيه !

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
10

IDM روی Internet Explore 8 هم کار میکنه.:)

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
نه اولين باره princo‏ رو استفاده ميكنم قبلا جيزاي ديكه استفاده ميكردم!
ويندوزم ويستا هستش!
(سرويس بك 3 رو هم نميدونم جيه شرمنده :دي)
كلا ضدحال عجيبيه !
ویندوز xp سه تا پک داره = 1 و 2 و3 ، من دو رو که داشتم مشکلی نبود اما از سه که استفاده کردم درست همین مشکلی که شما داری برای من هم پیش اومد اما درباره ویستا متاسفانه چیزی نمیدونم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا