سلام به همگی
میخواستم چند تا مطلب مهم رو درباره ی معافیت و کلا خدمت سربازی بهتون بگم
یه نگاه کوچیک که به مطالب این تاپیک میکردم اکثرا دنبال معافیت پزشکی هستن . من تمام مراحل این نوع معافیت رو دنبال کردم و به اطلاعاتی که بهتون میگم رسیدم .
معافیت پزشکی رو میشه به دو قسمت تقسیم کرد .
1 . معافیت پزشکی اعصاب روان
2 . معافیت پزشکی سایر ( چشم . واریکوسل و . . . )
اگه دنبال معافیت نوع اول هستید بدونید که هیچ ارگان دولتی و اکثر شرکت های خصوصی این نوع معافیت رو قبول ندارند و در نتیجه استخدام هم ندارند . راهنمایی رانندگی هم به کسایی که معافیت نوع اول رو دارن گواهی نامه نمیده ( تبصره : کسایی که قبل از اینکه این نوع معافیت رو بگیرن گواهینامه گرفتن هیچ مشکلی برای تمدیدش ندارن )
اگه دنبال معافیت نوع دوم هستید بدونید که اکثر ارگان های دولتی این نوع معافیت رو قبول ندارن و در نتیجه استخدام هم ندارن . برای مثال : بانک ملی و بانک مرکزی حدود 1 ماه پیش استخدام داشتند که من پیگیری کردم شرایطشونو هیچ کدوم معافیت پزشکی رو قبول ندارن ( نه نوع اول نه نوع دوم ) . برای اطمینان می تونید به سایت این 2 تا بانک سر بزنید و مطمئن بشید .
نکته : معافیت کفالت جز مطالب بالا نمیشه .
حالا بریم سراغ اصل مطلب
اگه واقعا میخواید یه جای دولتی استخدام بشید که به نظر من خیلی خوبه دنبال معافیت های پزشکی نرید و خدمت سربازی رو انجام بدید .
میخوام یه راه بهتون یاد بدم که سربازی براتون مثل آب خوردن بشه
رمز سربازی ------> معاف از رزم
حالا حتما میگید چجوری . توضیح میدم
اگه تاخیری در ارسال دفترچه اعزام به خدمت ندارید میتونید روش زیر رو دنبال کنید و معاف از رزم بشید . البته اگه هم غیبت دارید باز میتونید که اون یه روشه دیگه داره که اونم توضیح میدم .
یکی از انواع معافیت های پزشکی ، معافیت اعصاب و روانه . شما می تونید قبل اینکه دفترچه رو ارسال کنید فرم معافیت پزشکی رو پر کنید و مشکلتون رو افسردگی بنویسید .
بعد از پر کردن این فرم شما رو معرفی میکنن به یه درمانگاه که دکتر اعصاب و روان ویزیتتون کنه . وقتی میرید اونجا دکتر ازتون می پرسه مشکلتون چیه ، شما باید فقط بگید افسردگی ، اگه پرسید دکتر هم رفتید باید بگید آره ، اگه گفت پرونده دارید باید بگید 2و3 تا دکتر رفتم که هیچ کدومشونو ادامه ندادم که برم پیششون .
دکتره که این سوال ها رو ازتون پرسید براتون یه تست مینوسه . این تست شامل 75 تا سواله . سوال ها درباره زندگی و اخلاق و رفتارتونه . شما تا اونجایی که می تونید سوال ها رو بد جواب بدید . البته اینم بگم بعضی از سوال ها گمراه کنندس ، مثلا یه سوال رو 2جور مطرح کرده که ببینه جوابتون یکی هست یا نه . اگه یکم توجه کنید متوجه میشید خیلی تابلو
تموم شد . به همین راحتی . حالا دکتر که میبینه وضع شما حاد نیست تو برگتون که میره **** وظیفه مینویسه معاف از رزم .
نکته خیلی مهم : چون این نوع بیماری ، بیماری هست که نمیشه هیچ جوری اثبات کرد که شما بهش مبتلا نیستید به همین دلیل حداقل شما رو معاف از رزم میکنن .
بعد از اینکه دکتر نظرشو نوشت برگتون رو میبرید **** وظیفه میدید . به از تقریبا یک ماه جوابش میاد که همون برگ سفیدتونه که داخلش نوشته معاف از رزم .
حالا آخر بهوتن میگم معاف از رزم یعنی چی
بریم سراغ اون کسایی که غیبت دارن . چون غیبت دارن نمی تونن برای معافیت اقدام کنن . کسایی که غیبت دارن باید دفترچشون رو ارسال کنن تا محل اعزامشون مشخص بشه و برن محل خدمت آموزشی .
وقتی رفتین محل خدمت آموزشی باید به مسئول اونجا بگید که مشکل اعصاب و روان دارید ، شما رو میفرستن بهداری پادگان . بهداری هم یه نامه میده و شما رو ترخیص میکنن که برید دنبال معافیت . بعد از این بقیه مراحل مثل روش بالاس که گفتم .
من خودم از همین راه معاف از رزم شدم ، یعنی رفتم پادگان و از اونجا ترخیص شدم اومدم . حالا مزیتی که این روش نسبت روش بالا داره اینه که وقتی شما میرید پادگان که آموزش ببینید و نامه میگیرید که ترخیص بشید برای مثال تاریخ اعزام شما 18/1 ، وقتی شما ترخیص میشید اگه بتونید معاف از رزم بشید تاریخ اعزام دوباره شما 18/3 میشه . و این 2 ماه که خونه هستید جز خدمت شما حساب میشه ( بهش میگن خلا خدمتی

)
حالشو بردید ؟
این روش 100 در 100 عملی هست . شک نکنید . من از کسی نشنیدم که براتون تعریف کرده باشم . من خودم مراحل رو گذروندم .
یه بار دیگه میگم این روش معافیت ، یعنی اعصاب و روان ، چون به هیچ وجه نمیشه ثابت کرد شما بهش مبتلا نیستید روشی عملی و 100 در 100 است .
حالا اگه معاف از رزم بشید چی میشه ؟
شما نباید تو آموزشی رژه برید . نباید اسلحه بردارید . نباید رزم بردید . نباید نگهبانی بدید . اردو نباید برید ، که همین خودش باعث میشه آموزشیتون 1 هفته از بقیه کمتر باشه

. کلاسهای رزمی رو نمیرید بجاش میخوابید تو آسایشگاه . خلاصه کلا حالشو می برید .
منو که گذاشته بودن تو آشپزخونه ، وقی از آموزشی اومدم هیچ کس باورش نمیشد من سربازی بودن ، آخه 10 کیلو چاق شده بودم
دوستای عزیز باز اگه سوالی بود بگید تا جواب بدم . سعی کردم کامل توضیح بدم