سلام...
دوستان ؛ من اگه از یک سایت خارجی معتبر ؛ یک محصول خریداری کنم از طریق پی پال؛ و آدرس همین ایران رو بدم.. برام میفرستن؟؟
اگه نه! از چه حسابی میتونم خرید کنم که به ایران بفرستند!
خیر, هر کارت رو فقط رو یه اکانت می شه Add کرد.دوستان عزیز اگر یه کارت ویزای مجازی رو در یک اکانت پی پال اضافه کنیم و کد تایید را هم بزنیم و از کارت هم خرید کنیم، حالا همون کارت رو میتوانیم در یه اکانت دیگه با مشخصات فردی و آدرس دیگه وارد کنیم و تاییدش کنیم؟
ممنون.
دوستان سلام
من یک سایت دانلود فایل PDF میخوام بزنم که فایل های PDF رو بفروشم
اگر کسی با پی پال خرید کرد و سیستم هم فایل PDF رو به کاربر داد اون هم دانلود کرد بعد از گذشت چند روز مانی بک کرد تکلیف بنده چیست که هم فایل دانلودی را در اختیار کاربر قرار دادم و هم پول در حسابم نیست ؟
سوال بعدی هم اینکه هر چند روز یک بار میشه حساب پی پال رو نقدر کرد
منظورم این است که اگر زمانی که پول به حسابم واریز شد و من پول را نقد کردم اون وقت تکلیف مانی بک چی میشه
این مانی بک تمام معادلات من برای فروشگاه آنلاین را به هم زده است
چه کنم که سرم کلاه نرود !
با یه ای پی اختصاصی میشه 2 تا اکانت پی پال از 2 کشور مختلف داشت؟
من الان یه پی پال امریکا دارم می خواستم بدونم با همین ای پی می تونم یه پی پال دیگه از یه کشور دیگه درست کنم یا گیر میده؟
سوال من:
اگه در موقع ثبت نام مثلا مشخصات و ادرس یکی رو در مالزی وارد کنم و ایپیم اختصاصی آمریکا باشه گیر نمیدن که تو مالزی هستی چرا ایپیت آمریکا میزنه ؟ میشه اینطور ثبت نام کرد و برای همیشه با ایپی آمریکا لوگین کرد؟ یا باید ای پی مالزی هم گیر بیارم براش؟
سوال من:
اگه در موقع ثبت نام مثلا مشخصات و ادرس یکی رو در مالزی وارد کنم و ایپیم اختصاصی آمریکا باشه گیر نمیدن که تو مالزی هستی چرا ایپیت آمریکا میزنه ؟ میشه اینطور ثبت نام کرد و برای همیشه با ایپی آمریکا لوگین کرد؟ یا باید ای پی مالزی هم گیر بیارم براش؟
سلام
منم پیپلم مال یه کشور دیگه هست ولی آی پیم امریکاییه ، هیچ وقتم چیزی نشده
موفق باشی
سلام
اقا یه سوال:
من اگه یه حساب پیپال بسازم ولی ورفاید نکنم بعد همون لحظه یکی واسم پول بفرسته منم می تونم همون لحظه همرو خرجش کنم دیگه؟
مشکلی پیش نمیاد؟
بعدش برای خرید بعدی برم یه حساب پیپال دیگه باز کنم؟
چون محدودیتی تو تعداد ایمبل ندارم وبسایت دارم میتونم اینجوری ایمیل بسازم:
paypal1
paypal2
paypal3
بعدش اگرم ایمیل های دامنه منو مسدود کرد یه .co.cc میگیرم و ادامه ماجرا :دی
میشه؟
با توجه به این که ای پیم عوض نمیشه (همه ی این عملیاتی که گفتم کلا 10 دقیقه طول میکشه یعنی مثلا با Aol می تونم سری این کارا رو انجام بدم)
فقط می خوام بپرسم چون حسابم ورفاید نیست یهو موقع ارسال پول لیمیت نشه؟
خوب من مشکلم با چیز پی ان و تغییر ای پی هستدوست عزیز شما چرا میخوایید مینبری بزنید که ریسکش بالاست؟!:blink: خب چه کاریه؟ یه کارت ویزا مجازی بگیرید و ورفای کنید .حداقلش اینه که مشکلی نخواهید داشت. البته اگه با کارت خرید کنید ویا منبع دریافت پولتون تمیز باشه. اگه نظر این حقیر رو بخوایید ، بدون ورفای هیچ کاری نکنید چون احتمال لیمیت حساب خیلی بالاست. اصلا" پیپال ورفای رو براچی گذاشته؟در کل اگه حساب شما تایید نشه خرج کردن اولین دلار هم 100% ریسکه.
اگه مایل به گرفتن کارت بودین میتونم براتون تهیه کنم. سوالی بود بپرسین.
خوب من مشکلم با چیز پی ان و تغییر ای پی هست
الان یه کردیت کارد 5 دلاری چقدر خرج ور میداره؟ بعد وقتی کارتو لینک کنم به حساب از همه ی 5 دلارش می تونم استفاده کنم؟:wacko:
اگه چیز پی ان درست و حسابی داشته باشین که از کشورایی مثل امریکا المان و انگلیس و ... نباشه خریداریم![]()