• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

gsm

Registered User
لایک‌ها
6
سلام...

دوستان ؛ من اگه از یک سایت خارجی معتبر ؛ یک محصول خریداری کنم از طریق پی پال؛ و آدرس همین ایران رو بدم.. برام میفرستن؟؟

اگه نه! از چه حسابی میتونم خرید کنم که به ایران بفرستند!

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام...

دوستان ؛ من اگه از یک سایت خارجی معتبر ؛ یک محصول خریداری کنم از طریق پی پال؛ و آدرس همین ایران رو بدم.. برام میفرستن؟؟

اگه نه! از چه حسابی میتونم خرید کنم که به ایران بفرستند!

سلام،

در این مورد بهتره از دوستمون آقای Mr . Smith بپرسید.

http://forum.persiantools.com/u61156.html

salam2010

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام . من میخوام پی پال باز کنم . 2 تا سوال داشتم .

1) آی پی اختصاصی که میخوام بگیرم از کی بگیرم که اون آی پی مثلآ قبلآ تو پی پال نباشه یا حتی شنیدم بعضی از آی پی ها بلاک هستن ؟

2) من زیر 1000 دلار میخوام بگیرم و مسخوام بعدش منتقل کنم و بفروشم باز هم باید وریفای کنم ؟

Farbodmcp

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان عزیز اگر یه کارت ویزای مجازی رو در یک اکانت پی پال اضافه کنیم و کد تایید را هم بزنیم و از کارت هم خرید کنیم، حالا همون کارت رو میتوانیم در یه اکانت دیگه با مشخصات فردی و آدرس دیگه وارد کنیم و تاییدش کنیم؟

ممنون.

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
دوستان عزیز اگر یه کارت ویزای مجازی رو در یک اکانت پی پال اضافه کنیم و کد تایید را هم بزنیم و از کارت هم خرید کنیم، حالا همون کارت رو میتوانیم در یه اکانت دیگه با مشخصات فردی و آدرس دیگه وارد کنیم و تاییدش کنیم؟

ممنون.
خیر, هر کارت رو فقط رو یه اکانت می شه Add کرد.

Wisdom66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام

من یک سایت دانلود فایل PDF میخوام بزنم که فایل های PDF رو بفروشم
اگر کسی با پی پال خرید کرد و سیستم هم فایل PDF رو به کاربر داد اون هم دانلود کرد بعد از گذشت چند روز مانی بک کرد تکلیف بنده چیست که هم فایل دانلودی را در اختیار کاربر قرار دادم و هم پول در حسابم نیست ؟

سوال بعدی هم اینکه هر چند روز یک بار میشه حساب پی پال رو نقدر کرد
منظورم این است که اگر زمانی که پول به حسابم واریز شد و من پول را نقد کردم اون وقت تکلیف مانی بک چی میشه

این مانی بک تمام معادلات من برای فروشگاه آنلاین را به هم زده است
چه کنم که سرم کلاه نرود !

Windows7

Registered User
لایک‌ها
188
دوستان
من الان عضو adptc هستم
اگر visa card و... نداشته باشم نمیتونم فقط پولم وارد یه حساب کنم بعدا برداشت کنم؟

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
با یه ای پی اختصاصی میشه 2 تا اکانت پی پال از 2 کشور مختلف داشت؟
من الان یه پی پال امریکا دارم می خواستم بدونم با همین ای پی می تونم یه پی پال دیگه از یه کشور دیگه درست کنم یا گیر میده؟

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
دوستان سلام

من یک سایت دانلود فایل PDF میخوام بزنم که فایل های PDF رو بفروشم
اگر کسی با پی پال خرید کرد و سیستم هم فایل PDF رو به کاربر داد اون هم دانلود کرد بعد از گذشت چند روز مانی بک کرد تکلیف بنده چیست که هم فایل دانلودی را در اختیار کاربر قرار دادم و هم پول در حسابم نیست ؟

سوال بعدی هم اینکه هر چند روز یک بار میشه حساب پی پال رو نقدر کرد
منظورم این است که اگر زمانی که پول به حسابم واریز شد و من پول را نقد کردم اون وقت تکلیف مانی بک چی میشه

این مانی بک تمام معادلات من برای فروشگاه آنلاین را به هم زده است
چه کنم که سرم کلاه نرود !

سلام. دوست عزیز . شرایط مانی بک به همین راحتی نیست که هر کس هر وقت دلش خواست مانی بک کنه. :lol:
شما در حسابتون شرایط و امکانات Seller Protection , Buyer Protection رو بدقت مطالعه کردید؟:happy:

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
با یه ای پی اختصاصی میشه 2 تا اکانت پی پال از 2 کشور مختلف داشت؟
من الان یه پی پال امریکا دارم می خواستم بدونم با همین ای پی می تونم یه پی پال دیگه از یه کشور دیگه درست کنم یا گیر میده؟

نباید این کار رو انجام بدید دوست من . خیلی ریسکی و خطریه. یه آی پی دیگه بگیرید . ضمنا" این قضیه آی پی اختصاصی یا سرور مجازی رو اخیرا" یکم پیاز داغشو زیاد کردن و مانور تبلیغاتیه فقط. همون آی پی اشتراکی ( برای یک حساب ) هم کار شما رو راه میندازه!:lol:

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
سوال من:
اگه در موقع ثبت نام مثلا مشخصات و ادرس یکی رو در مالزی وارد کنم و ایپیم اختصاصی آمریکا باشه گیر نمیدن که تو مالزی هستی چرا ایپیت آمریکا میزنه ؟ میشه اینطور ثبت نام کرد و برای همیشه با ایپی آمریکا لوگین کرد؟ یا باید ای پی مالزی هم گیر بیارم براش؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سوال من:
اگه در موقع ثبت نام مثلا مشخصات و ادرس یکی رو در مالزی وارد کنم و ایپیم اختصاصی آمریکا باشه گیر نمیدن که تو مالزی هستی چرا ایپیت آمریکا میزنه ؟ میشه اینطور ثبت نام کرد و برای همیشه با ایپی آمریکا لوگین کرد؟ یا باید ای پی مالزی هم گیر بیارم براش؟

سلام
منم پیپلم مال یه کشور دیگه هست ولی آی پیم امریکاییه ، هیچ وقتم چیزی نشده :)
موفق باشی

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
سوال من:

اگر ثبت نام از یه کشور مثل ترکیه و ورود به حساب یا کلا" از اول باز کردن حساب آی پی مال امریکا باشه، باز هم احتمال لیمیت حساب هست . :cool:اگه اشکال در دریافت و پرداخت یا ورود به صورت مشکوک مثل استفاده از پراکسیهای موجود در لیست سیاه پیپال یا کلا" هر عملی که باعث بشه حساب شما لیمیت بشه پیپال حساب رو لیمیت خواهد کرد و تا زمانی که بهشون زنگ نزنید و دلایل موجه بیارید، حسابتون تا 180 روز همون طور خواهد موند. ولی معمولا" در اوایل اگر لیمیت بشید میتونید با زنگ زدن و فرستادن مدرک و یا هر چیزی که خارج از کشور بودن شما رو ثابت کنه ، حساب رو برگردونید.:lol:

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
دوستان کسی یه چیز پی ان واسه فروش میشناسه که من پیپالمو برای همون کشور باز کنم؟
اگه ای پی هاش فقط مال یه شهر باشه خیلی خوبه (مثلا امروز از شهر X ثبت نام کردم فردا وقتی وصل میشم رو شهر Y وصل نباشم)

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
منم پیپلم مال یه کشور دیگه هست ولی آی پیم امریکاییه ، هیچ وقتم چیزی نشده :)
موفق باشی

اکانت های قدیمی گیرشون خیلی کمتره.
منتها اکانتهای جدید خیلی سختگیری میکنن.
سعی کنید اکانهای قدیمی بخرید که مدتی از ایجادشون گذشته.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
اقا یه سوال:
من اگه یه حساب پیپال بسازم ولی ورفاید نکنم بعد همون لحظه یکی واسم پول بفرسته منم می تونم همون لحظه همرو خرجش کنم دیگه؟
مشکلی پیش نمیاد؟
بعدش برای خرید بعدی برم یه حساب پیپال دیگه باز کنم؟
چون محدودیتی تو تعداد ایمبل ندارم وبسایت دارم میتونم اینجوری ایمیل بسازم:
paypal1
paypal2
paypal3
بعدش اگرم ایمیل های دامنه منو مسدود کرد یه .co.cc میگیرم و ادامه ماجرا :دی
میشه؟
با توجه به این که ای پیم عوض نمیشه (همه ی این عملیاتی که گفتم کلا 10 دقیقه طول میکشه یعنی مثلا با Aol می تونم سری این کارا رو انجام بدم)
فقط می خوام بپرسم چون حسابم ورفاید نیست یهو موقع ارسال پول لیمیت نشه؟

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
سلام
اقا یه سوال:
من اگه یه حساب پیپال بسازم ولی ورفاید نکنم بعد همون لحظه یکی واسم پول بفرسته منم می تونم همون لحظه همرو خرجش کنم دیگه؟
مشکلی پیش نمیاد؟
بعدش برای خرید بعدی برم یه حساب پیپال دیگه باز کنم؟
چون محدودیتی تو تعداد ایمبل ندارم وبسایت دارم میتونم اینجوری ایمیل بسازم:
paypal1
paypal2
paypal3
بعدش اگرم ایمیل های دامنه منو مسدود کرد یه .co.cc میگیرم و ادامه ماجرا :دی
میشه؟
با توجه به این که ای پیم عوض نمیشه (همه ی این عملیاتی که گفتم کلا 10 دقیقه طول میکشه یعنی مثلا با Aol می تونم سری این کارا رو انجام بدم)
فقط می خوام بپرسم چون حسابم ورفاید نیست یهو موقع ارسال پول لیمیت نشه؟

دوست عزیز شما چرا میخوایید مینبری بزنید که ریسکش بالاست؟!:blink: خب چه کاریه؟ یه کارت ویزا مجازی بگیرید و ورفای کنید .حداقلش اینه که مشکلی نخواهید داشت. البته اگه با کارت خرید کنید ویا منبع دریافت پولتون تمیز باشه. اگه نظر این حقیر رو بخوایید ، بدون ورفای هیچ کاری نکنید چون احتمال لیمیت حساب خیلی بالاست. اصلا" پیپال ورفای رو براچی گذاشته؟در کل اگه حساب شما تایید نشه خرج کردن اولین دلار هم 100% ریسکه.:cool:

اگه مایل به گرفتن کارت بودین میتونم براتون تهیه کنم. سوالی بود بپرسین.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
دوست عزیز شما چرا میخوایید مینبری بزنید که ریسکش بالاست؟!:blink: خب چه کاریه؟ یه کارت ویزا مجازی بگیرید و ورفای کنید .حداقلش اینه که مشکلی نخواهید داشت. البته اگه با کارت خرید کنید ویا منبع دریافت پولتون تمیز باشه. اگه نظر این حقیر رو بخوایید ، بدون ورفای هیچ کاری نکنید چون احتمال لیمیت حساب خیلی بالاست. اصلا" پیپال ورفای رو براچی گذاشته؟در کل اگه حساب شما تایید نشه خرج کردن اولین دلار هم 100% ریسکه.:cool:

اگه مایل به گرفتن کارت بودین میتونم براتون تهیه کنم. سوالی بود بپرسین.
خوب من مشکلم با چیز پی ان و تغییر ای پی هست
الان یه کردیت کارد 5 دلاری چقدر خرج ور میداره؟ بعد وقتی کارتو لینک کنم به حساب از همه ی 5 دلارش می تونم استفاده کنم؟:wacko:
اگه چیز پی ان درست و حسابی داشته باشین که از کشورایی مثل امریکا المان و انگلیس و ... نباشه خریداریم :p

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
خوب من مشکلم با چیز پی ان و تغییر ای پی هست
الان یه کردیت کارد 5 دلاری چقدر خرج ور میداره؟ بعد وقتی کارتو لینک کنم به حساب از همه ی 5 دلارش می تونم استفاده کنم؟:wacko:
اگه چیز پی ان درست و حسابی داشته باشین که از کشورایی مثل امریکا المان و انگلیس و ... نباشه خریداریم :p

ببینید زیاد به چیز پی ان کلید نکنین. البته سعی کنین حساب با آی پی تون بخوره . ولی اگه نتونستین ، لااقل کارای پر خطر (پرحسن):D با حسابتون نکنید.چون همه تو دنیا حساب پیپال دارند وهمه هم جا بجا میشن .نمیشه که پیپال همه رو به جا ببنده . خودش هم اینو نمیگه.:blink: ولی خوب باید در جریان بزاریدشون.:lol:

بالا