irsaeed2009
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 16
- لایکها
- 1
این مدل بالاخره SRT فارسی رو ساپورت می کنه یا نه ؟ من یه جا توی پی سی ورلد دیدم زدند درست شده
سلام . من میخوام یکی از این WD HD Player ها بخرم .
فقط یه سوال مهم دارم :
من کلی فایل اچ دی با کدک صدای DTS دارم و اونجور که متوجه شدم این دستگاه اونو پخش نمیکنه . من باید چیکار کنم ؟ (هیچ سینمای خانگی یا چیزی دیگری که ورودی اپتیکال داشته باشه ندارم - جز یه ال سی دی HDMI دار) !!!!!
فقط خواهشا هرکی میدونه سریع جواب بده !
یعنی اگه من لایو بگیرم با همون HDMI و از طریق TV میتونم صداهاشون رو بشنوم ؟
این مدل بالاخره SRT فارسی رو ساپورت می کنه یا نه ؟ من یه جا توی پی سی ورلد دیدم زدند درست شده
شما که واردی یه نگاه به اینی که تو فروشگاه چاره هست بنداز ببین من باید از این بگیرم ؟!؟؟
www.chare.ir
اگه این نیست بی زحمت یه عکس از اونی که باید بگیرم بده !
سوال منم هست ؟؟ قرار بود تو فريمور هاي جديد اضافه بشه
testicoolar عزیز ممنون از کمک هایی که کردید
ولی من تو زنجانم و میخوام زنگ بزنم از تهران واسمون بفرستن (ما خودمون مغازه داریمو میخوام از اونی که جنس میگیریم ازش بخرم )
من چطوری WDBAAN0000NBKرو بدونم ؟ :wacko:اگه این نباشه چی میشه ؟
من سر تا ته اين تاپيكو خودنم ولي سر در نياوردم خيلي. كسي ميتونه به من كمك كنه؟ من ميخوام دستگاهي بخرم كه زيرنويس فارسي، هارد اكسترنال و شبكه بيسيم را ساپورت بكنه. انتخابي براي من هست؟ فعلن هم تلويزيون CRTدارم ، HD و ايناش خيلي اهميتي نداره برام. گويا اين باكس آفيس پاتريوت بهتره نه؟
وايرلس داره پس؟ فرقش با مدل عاديش چيه؟ اين كه فروشگاه اينترنتي كنج ميفروشه كدوم مدلشه؟به نظر من بهترين گزينه WD TV Live همه نياز كه داري رو برآورده ميكنه اونم با كيفيت خوب. فقط بحث زيرنويس فارسي از نوع SRT است كه اونم با يه تبديل ساده به SUB/IDX حله.
وايرلس داره پس؟ فرقش با مدل عاديش چيه؟ اين كه فروشگاه اينترنتي كنج ميفروشه كدوم مدلشه؟
منظورم اين بود. http://snipurl.com/zcqit فروشگاه چارهدر مورد سوال اول : Wireless READY هست يعني شما با خريد 1 كارت شبكه وايرلس USB و با اتصال آن پلير مي تونيد به شبكه متصل بشيد و فيلم هاي خود را ببينيد. ولي يك نكته مهم :سرعت وايرلس براي نمايش فيلم هاي 1080P FULL HD كم است و دچار توقف فريمي هنگام پخش مي شود مخصوصا در مورد فيلمهاي كه BIT RATE بالاي10mgb/s دارند. اين در مورد همه پيلير هاست چون به سرعت تكنولوژي وايرلس بستگي داره.
در مورد سوال دوم : فرقش با كدوم مدل عادي؟ .آخه دو مدل عادي داره نسل اول و دوم .
شرکت WD پنج مدل پلیر تولید کرده که هر کدومش یک سری قابلیت دارند.
1-WD TV Mini
2-(WD TV HD (MK1
3-(WD TV HD (MK2
4-WD TV Live
5-WD TV Live Plus
اگه بخاي بدوني كهWD TV HD MK2 نسل دوم هست سريال محصول بايد به فرمت زير باشه :
WDBABG0000NBK-EESN / WDBABF0000NBK-NESN
در مورد سوال سوم :آدرس صفحه كه اين محصول رو برا فروش گذاشته بديد تا بررسي كنم.
سوالي داشتيد بنده در خدمتم
منظورم اين بود. http://snipurl.com/zcqit فروشگاه چاره
مرسي. با هر كارت وايرلس USB كار ميكنه؟ ميشناسه خودش اتوماتيك؟ من اين وايرلسش خيلي مهمه برام.
بين اين مدلا كه اسم بردين كدومش الان تو بازار موجوده؟ و كدومش امكاناتش بيشتره؟ ميخوام يه چيز كامل بخرم.