• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
با سلام

برای اون دسته از دوستانی که می خواهند از تجهیزات وایرلس برای پخش فیلم در پلیر خود استفاده کنند
کارت شبکه و مودم adsl زیر رو پیشنهاد میکنم
دلیل این پیشنهاد استفاده از تکنولوژی Wireless N که 4 برابر سریعتر از تکنولوژی قبلی خود Wireless G است.​

کارت شبکه usb محصول شرکت D-link مدل DWA-140 Wireless N USB Adapter

DWA-140.jpg

مودم روتر Adsl محصول شرکت D-link مدل DSL-2740U Wireless N ADSL2/2+ Router

DSL-2740U_sml.jpg
وايرلس D-Link DWA-125 يا D-Link DWA-120 usb كار نميده باهاش؟ اين مدلي كه شما معرفي كردين گرونه خيلي.
ضمنا من مودم وايرلسم Billion هست. مشكلي كه پيش نمياره؟

testicoolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
وايرلس D-Link DWA-125 يا D-Link DWA-120 usb كار نميده باهاش؟ اين مدلي كه شما معرفي كردين گرونه خيلي.
ضمنا من مودم وايرلسم Billion هست. مشكلي كه پيش نمياره؟

با مدل D-Link DWA-125 سازگاري داره چون اين مدل از تكنولوژي 802.11n استفاده مي كنه و سرعت 150Mbps داره
اگر مودمي كه داريد Wireless N 105 باشه سرعتش براي video Streaming مناسب هست

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
کسی در مورد WD TV Live Plus خبری داره ؟
به جز Instantly streams Netflix and other premium content - US only که ظاهرا فقط برای أمریکا کاربرد داره چیز دیگه ای بهش اضافه شده ؟

متشکرم

testicoolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
کسی در مورد WD TV Live Plus خبری داره ؟
به جز Instantly streams Netflix and other premium content - US only که ظاهرا فقط برای أمریکا کاربرد داره چیز دیگه ای بهش اضافه شده ؟

متشکرم

سلام
بله 2 تا فرق ديگه با مدل قبليش كه WD TV Live است داره
1-مي تونه image هاي كه از dvd گرفته مي شه را با منو كامل نشون بده و پخش كنه DVD ISO: Yes. With menu
2-مدل live plus از چيپست Sigma 8654 استفاده مي كند كه قابليت پخش image هاي از dvd و blu- Ray كه copy protected داره رو فراهم ميكنه.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
بله 2 تا فرق ديگه با مدل قبليش كه WD TV Live است داره
1-مي تونه image هاي كه از dvd گرفته مي شه را با منو كامل نشون بده و پخش كنه DVD ISO: Yes. With menu
2-مدل live plus از چيپست Sigma 8654 استفاده مي كند كه قابليت پخش image هاي از dvd و blu- Ray كه copy protected داره رو فراهم ميكنه.
خیلی متشکرم :)
یک سوال ابتدایی هم دارم :)
WD TV Live می تونه فایل های Share شده توی شبکه رو پخش کنه ؟ برای پخش کردن فیلم های Full HD که حجم بالا دارند سرعت Lan کافیه ؟

متشکرم

testicoolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی متشکرم :)
یک سوال ابتدایی هم دارم :)
WD TV Live می تونه فایل های Share شده توی شبکه رو پخش کنه ؟ برای پخش کردن فیلم های Full HD که حجم بالا دارند سرعت Lan کافیه ؟

متشکرم

سلام
آره دقيقا ميتونيد فايل ها رو share كني و با WD پخش كني . در مورد full hd بگم بستگي به سرعت شبكه و تجهيزاتي داره كه استفاده ميكنيد. يكي دو page قبلتر تو همين تاپيك راجع به اين مسئله (نحوه share -تنظيمات شبكه و معرفي تجهيزات شبكه صحبت كردم)

kaftari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز سلام .
من یک wd tv جدیدا گرفتم. فایل آپدیت هم از سایت مربوطه گرفتم و extractکردم و در شاخع اصلی فلش ر یختم .
گزینه upgrade در setting روی wd tv پیدا نکردم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

kaftari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فایل آپدیتتون را بر روی فلش مموری یا هارد اکسترنالی که به دستگاه میخواید وصل کنید extract بفرمایید
بعد دستگاه رو روشن و دکمه ی home رو بزنید و در بین گزینه های بخش setting باید گزینه ی مربوط به آپدیت فریمویر اضافه شده باشه اونو انتخاب بفرمایید و سوالی که دستگاه بعدش میپرسه رو هم ok کنید
بقیه ی امور رو خوده دستگاه انجام میده.

وارده بخش setting بشید و در تنظیماته صدا بینه دو گزینه ی Stereo و دیجیتال گزینه ی استریو رو انتخاب بفرمایید و مجدد فیلم رو پخش بفرمایید اگر جواب نداد نیاز به کابله صدای اپتیکال و اسپیکری که ورودیه صدای اپتیکال داشته باشه برای گرفتنه صدا نیازمندید.

از نرم افزارهای تبدیله سابتایتل مثله subtitle creator استفاده بفرمایید و زیرنویسه srt رو به subvob تبدیل بفرمایید و به نامه فایل فیلم مورد نظر save کنید سپس زیرنویس را درون فولدره فایله فیلم بریزید و فیلم رو پخش بفرمایید.

با سلام. یک wd tv دارم .برای آپگرید از سایت فایلاشو گرفتم. extract کردم و گذاشتم رو شاخه اصلی فلش ولی تو setting چیزی به نام upgradeپیدا نکردم.
ممنون میشم کمکم کنید.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
با سلام. یک wd tv دارم .برای آپگرید از سایت فایلاشو گرفتم. extract کردم و گذاشتم رو شاخه اصلی فلش ولی تو setting چیزی به نام upgradeپیدا نکردم.
ممنون میشم کمکم کنید.

دستگاه رو یکدور خاموش روشن کن (درحالی که فلش بهش وصله)

mohsen1388

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من این دستگاه رو یکی دو ماهه خریدم و واقعا ازش راضیم ...
با کابل خیلی راحت شبکه ش کرد ....
تا این که هفته پیش زد به سرم تا وایرلس رو امتحان کنم ...
از تو همین تاپیک به پیشنهاد یکی از دوستان مبدل USB به شبکه بی سیم EW-7711UAn‎
Edimax رو انتخاب کردم ... ولی برای مودم وایرلس فکر کنم اشتباه کردم . چون من اینترنت ای دی اس ال یا وایرلس ندارم رفتم یه کارت شبکه بی سیم PCE-N13‎
Asus

رو خریدم ... به طور نرم افزاری اکسس پوینت میشه ... همدیگه رو هر جور بود به هم شناسوندم ولی .... هیچ رقمه شیر نمیشه ... 4 ساعت تمام زدم تو سرش نشد ...
حالا موندم این کارت شبکه مال این کار هست ؟ 58 خریدمش

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
دوستان من این دستگاه رو یکی دو ماهه خریدم و واقعا ازش راضیم ...
با کابل خیلی راحت شبکه ش کرد ....
تا این که هفته پیش زد به سرم تا وایرلس رو امتحان کنم ...
از تو همین تاپیک به پیشنهاد یکی از دوستان مبدل USB به شبکه بی سیم EW-7711UAn‎
Edimax رو انتخاب کردم ... ولی برای مودم وایرلس فکر کنم اشتباه کردم . چون من اینترنت ای دی اس ال یا وایرلس ندارم رفتم یه کارت شبکه بی سیم PCE-N13‎
Asus

رو خریدم ... به طور نرم افزاری اکسس پوینت میشه ... همدیگه رو هر جور بود به هم شناسوندم ولی .... هیچ رقمه شیر نمیشه ... 4 ساعت تمام زدم تو سرش نشد ...
حالا موندم این کارت شبکه مال این کار هست ؟ 58 خریدمش

خوب شما که 57 تومن میخواستی پول بدی و مودم هم لازم نداشتی بجاش یه روتر وایرلس میخریدی ، هرچند الان مودمهای وایرلس هم که اکسس پوینت داره به همین قیمت هست.
در هر صورت مشکلی نیستش. یعنی مشکل از بابت سازگاری سخت افزارها نیستش.
من هم خودم EW-7711UAn دارم و مودم لینکسیس WAG54G2 و به خوبی جواب میده .
از ویندوز ویستا حتما استفاده کن.
File Sharing باید روشن باشه
فایروالها هم غیرفعال.

kaftari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب شما که 57 تومن میخواستی پول بدی و مودم هم لازم نداشتی بجاش یه روتر وایرلس میخریدی ، هرچند الان مودمهای وایرلس هم که اکسس پوینت داره به همین قیمت هست.
در هر صورت مشکلی نیستش. یعنی مشکل از بابت سازگاری سخت افزارها نیستش.
من هم خودم EW-7711UAn دارم و مودم لینکسیس WAG54G2 و به خوبی جواب میده .
از ویندوز ویستا حتما استفاده کن.
File Sharing باید روشن باشه
فایروالها هم غیرفعال.
ممنون که جواب دادین. ولی باور کنین نشد. تو about ورژنو فقط نشون میده و خبری از upgrade تو setting نیست. بازم ممنومنم اگه راهی پیشنهاد کنین.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
منم اولش همین مشکل رو داشتم و اون کار رو کردم مشکل حل شد و آیکن آپگرید اومدش.
فلش رو با FAT32 فرمت کن و فایلهای آپدیت رو اکسترکت کن و تو ریشه فلش بریز بعد قبل از اینکه دستگاه رو روشن کنی فلش رو بزن به دستگاه ، بعد از اینکه دستگاه رو روشن کردی آیکن آپگرید تو فهرست اصلی میادش.

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه WD Player داران :دی

من میخوام یه مدل از این دستگاه رو بگیرم )Live ( منتها یه سوال دارم. وضعیت ساپورت دستگاه از زیرنویس های فارسی چطوره ؟ ( با آپدیت فیرم ور )

M4SU0D

Registered User
لایک‌ها
17
سلام به همه WD Player داران :دی

من میخوام یه مدل از این دستگاه رو بگیرم )Live ( منتها یه سوال دارم. وضعیت ساپورت دستگاه از زیرنویس های فارسی چطوره ؟ ( با آپدیت فیرم ور )

زیر نویس های دارای فرمت SRT رو بصورت عربی و Sub\IDX رو بصورت فارسی نشون میده !

adi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دستگاه پاتریوت باکس آفیس دارم سئوال من این بود که چرا بعضی از زیر نویس های idx که از اینترنت میگیرم و همنام با فیلم در یک فولدر میزارم پخش نمیشه
با تشکر

mohsen1388

Registered User
لایک‌ها
1
بالاخره تونستم با همون تجهیزات که تو پست قبلی گفتم به صورت وایرلس شبکه ش کنم ...
برای فیلمهای فول اچ دی هم خوب جواب میده ... یعنی یه فیلم 13 گیگا بایتی فول اچ دی رو هم بدون وقفه و مشکل پخش کرد ولی رو 17 گیگابایتی دیگه پرش میافته ...
اینم اضافه کنم با توجه به نوع تجهیزات و فاصله اتاقها از هم ... به نظرم خیلی بیشتر از اونی که انتظار داشتم بهم کار داده و در کل خیلی راضی هستم

بالا