• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

nima kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میخواستم بدونم چطوری میشه از قابلیت صدای دالبی این دستگاه استفاده کرد؟ چون من چندتا فیلمی که دالبی 6 کاناله بودن رو تست کردم ولی اصلا دالبی نیست و فقط به صورت 2 کاناله از اسپیکرهای سینما خانگی میاد بیرون.صدای صحبت کردنشون خیلی کمه ولی صدای افکت ها خیلی زیاد میاد.با کابل اپتیال به سینما خانگی وصل کردم.
وقتی آپشن رو میزنم ، به جز گزینه 1:1 هیچ گزینه دیگه ای نداره.
کسی به این مشکلات بر نخورده؟ یا کسی تونسته کاملا از سیستم دالبی این دستگاه استفاده کنه؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
مرسی

mehjam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آپدیت حدید LIVE معرکه است. شبکه های هواشناسی و موسیقی و ... جدید اضافه کرده.
من قبلا یو تیوب را راحت باها یاز میکردم. الان نمیشه. میدونید چرا؟

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان می خواستم ببینم یعنی هیچ راهی نداره دی وی دی پلیر بتونه mkv پخش کنه؟ من خودم سامسونگ دارم.
اگه نه که الان با چه قیمتی این دستگاه گیر می آد؟ بعد قابلیت هاش چیا هست؟ فقط پخش فیلم؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
با توجه به اینکه ظاهرا این دستگاه با تلویزیون سری 5 سامسونگ مشکل داره چه دستگاه دیگه ایی رو پیشنهاد میکنید که فایلهای 1080 رو پخش کنه و mkv و vob و avi و divx و .... ساپورت کنه و از همه مهمتر زیرنویس فارسی رو پخش کنه ؟
با تشکر .

shirazfish

Registered User
لایک‌ها
25
این دستگاه عالیه برای پخش full HD ...

HamedPersian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه می خواین یک دستگاه ساده و پر کاربرد داشته باشین WD HD Media Player رو بخرین. همه چیزش با هم میخونه
اما چند تا اشکال داره
یکی اینکه بدون کنترل کوچولوش هیچ ارزشی نداره
دوم اینکه اصلا با فرمت های WMV خوش اخلاق نیست(البته ایراد از مایکرو سافته )
بازم داره که بعدا میگم:happy:

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
این دستگاه ها همشون با زیرنویس فارسی مشکل داارند.

البته چند روز پیش پایتخت بودم چند تا مارک جدید هم اومده بود ولی م باز فکر نمیکنم زیرنویس رو پخش کنند.

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
فايلهاي توليدي توسط دوربنهاي فيلم برداري سوني با پسوند mts تهيه مي شوند حال اگر 10 فايل 5 دقيقه اي داشته باشيم اگر توسط خود دوربين از اولي پخش كنيم بطور اتوماتيك دنبال هم پخش مي شوند ولي در وسترن چگونه است آيا فايلها دنبال هم پخش مي شوند و آيا بين آنها وقفه ما افتد
2- آيا ميشود مثل كامپيوتر يك play list تهيه كرد كه دنبال هم چند فايل تصويري را نشان دهد؟
ممنون

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
اگر یک درایو اکسترنال دی وی دی از طریق یو.اس.بی وصل بشه هر دیسک که داخلش بذاریم این دستگاه میتونه پخش کنه؟

farzad7777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز درایو اکسترنال را ساپورت نمیکنه

freeiran

Registered User
لایک‌ها
8
منم یدونه دارم
خیلی دستگاه جالبیه وووو

DoctorX

Registered User
لایک‌ها
27

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
بله ... اگر Firmware غیر رسمی رو روش نصب کنید می تونه.

تشکر از راهنمایی که کردید.
بحثهای زیادی بین برندها و مدلهای متفاوت در این بخش انجام شده و در نهایت همین وسترن دیجیتال مثل اینکه بدلیل عملکرد بهتر محبوب تر شده و رضایت بیشتری ازش هست الا اینکه زیرنویس فارسی هنوز نتونسته (فکر میکنم) 100%ساپورت کنه.
الان چند پست جلوتر این مارک A.C.RYAN یکی از دوستان معرفی کرده بودند که تاکید در ساپورت زیرنویس فارسی هم داشتند. سایت اصلیش هم رفتم بنظر چیز خوبی میاومد. میخواستم بدونم آیا دوستان استفاده کردند از این دستگاه و آیا از وسترن دیجیتال بهتر هست؟
Playon!HD Essential
Features

Specs

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اگر فهمیدید به ما هم بگید یه دستگاه خوب که ساپورت خوبی داشته باشه برای زیرنویس
و قدرت پخش hd با حداکثر رزولوشون داشته باشه چیه

ARTIN1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با توجه به اینکه ظاهرا این دستگاه با تلویزیون سری 5 سامسونگ مشکل داره چه دستگاه دیگه ایی رو پیشنهاد میکنید که فایلهای 1080 رو پخش کنه و mkv و vob و avi و divx و .... ساپورت کنه و از همه مهمتر زیرنویس فارسی رو پخش کنه ؟
با تشکر .

wd HD player رو شما مطمئن هستید با سامسونگ سری 5 مشکل داره؟ یعنی نخرم? اگر شما از این تلویزیون دارید چه مشکلی با این دستگاه داره؟

ال سی دی من A550 هستش که فول اچ هم هست..1080p

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
بهترین کابل HDMI که برای این دستگاه مناسب باشه چه مدل و مارکی هست؟ انواع و اقسام کابلها در بازار موجود هست از 10 تومنی تا مثلا 30 یا 50 تومنی و ... . در حدی که کیفیت تصویر افت نداشته باشه و نویز نداشته باشه . طول سیم هم استاندارد باشه. دوستانی که در حال حاضر استفاده میکنند لطفا مارک و مدل و حدود قیمت معرفی کنند.

تشکر و سپاس

marty67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam
man ye dastgahe WD HD PLAYER Modele WDBABG0000NBK daram vali zirnevise farsi o baz nemikone
yani pakhsh mikone vali ba formate arabi
in dastgah update vase in dare?

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
کنترل دستگاهمو گم کردم:(
فک کنم باید بندازمش دور چون کنترل یدکش نیست جایی...:blink:

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
بهترین کابل HDMI که برای این دستگاه مناسب باشه چه مدل و مارکی هست؟ انواع و اقسام کابلها در بازار موجود هست از 10 تومنی تا مثلا 30 یا 50 تومنی و ... . در حدی که کیفیت تصویر افت نداشته باشه و نویز نداشته باشه . طول سیم هم استاندارد باشه. دوستانی که در حال حاضر استفاده میکنند لطفا مارک و مدل و حدود قیمت معرفی کنند.

تشکر و سپاس

برادر hdmi قیمتش به 2 چیز بستگی داره
اول طولش دوم برندش
مثلا اگر سه متری میخواید بخرید چند تا مغازه برید ببینید کدوم 3 متری بسته بندی شکیل تر و قیمت بالاتری داره اونو بخرید چون اونچنان برند معتبر توی بازار موجود نیست و اکثرا چینی چپنی هستن...

بالا