• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

testicoolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منظورم اين بود. http://snipurl.com/zcqit فروشگاه چاره

مرسي. با هر كارت وايرلس USB كار ميكنه؟ ميشناسه خودش اتوماتيك؟ من اين وايرلسش خيلي مهمه برام.

بين اين مدلا كه اسم بردين كدومش الان تو بازار موجوده؟ و كدومش امكاناتش بيشتره؟ ميخوام يه چيز كامل بخرم.

بجز مدل WD TV Live Plus بقیه رو من در بازار دیدیم. البته شاید این مدل هم باشه من دنبالش نبودم.
به نظر من بهترین گزینه WD TV Live برای شماست.

این هم لیست ادواتی که میتونید به این مدل پلیر متصل کنید من جمله کارتهای وایرلس usb : نمایش لیست

testicoolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شرمنده دوست عزیز ولی شما نگفتی اگه WDBAAN0000NBKنباشه چی میشه؟ و اصلا WDBAAN0000NBK چیه ؟

این شماره محصول که روی جعبه یا خود محصول باید وجود داشته باشه که نشون دهنده اینه که این همون محصول تولیدی شرکت Wd است و دارای همون مشخصات فنی که در سایت یا جای دیگه ارئه شده هست.

مدل Live در بازار با این سریال ارائه میشه : WDBAAN0000NBK

Last edited:

M4SU0D

Registered User
لایک‌ها
17
این شماره محصول که روی جعبه یا خود محصول باید وجود داشته باشه که نشون دهنده اینه که این همون محصول تولیدی شرکت Wd است و دارای همون مشخصات فنی که در سایت یا جای دیگه ارئه شده هست.

مدل Live در بازار با این سریال ارائه میشه : WDBAAN0000NBK
الان مگه هرچی شرکت سازگار گارانتی کرده از این سری نیست ؟

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
اگه اپتيكال درايو اكسترنال را ساپورت ميكرد ديگه خداااااا بود!

gladiatur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه کمکی هم به ما کنید.
اول چطوری با سیم شبکه فایلا رو شیر کنم با کامپیوتر . آخه درست تنظیماتشو بلد نیستم.
دوم هم یه مودم وایرلس و usb وایرلس که هم اینترنت و هم فایلا رو شیر کنم. که با wd live سازگار باشه رو هم برام معرفی کنید.
آخه سر در گم هستم واسه modem و usb . قیمتش هم مناسب باشه.
ممنون

testicoolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا یه کمکی هم به ما کنید.
اول چطوری با سیم شبکه فایلا رو شیر کنم با کامپیوتر . آخه درست تنظیماتشو بلد نیستم.
دوم هم یه مودم وایرلس و usb وایرلس که هم اینترنت و هم فایلا رو شیر کنم. که با wd live سازگار باشه رو هم برام معرفی کنید.
آخه سر در گم هستم واسه modem و usb . قیمتش هم مناسب باشه.
ممنون

براي share كردن فايل در ويندوز xp از اين روش استفاده كنيد:
1- my computer را باز كنيد وارد منو tools شويد گزينه آخر folder option را انتخاب كنيد.
2- در پنجره folder option سربرگ view رو انتخاب كنيد. به انتهاي ليست Advanced Setting بريد.
3-تيك گزينه use simpel file sharing (Recommended را برداريد يعني تيك نداشته باشد. ok كنيد.

حالا mycomputer را باز كنيد فلدري كه مي خوايد share كنيد رو بياريد فقط به اين نكته توجه كنيد كه اين فولدر در نهايت در سه زير فلدر باشه نه بيشتر. مثلا : E:\new1\new2\new3

1- روي فولدر مورد نظر كليك سمت راست كنيد گزينه sharing and security را انتخاب كنيد.
2- در پنجره باز شده گزينه share this folder را انتخاب كنيد.
3- ok كنيد و تمام.

شما از ليست زير مي تونيد مودم و كارت شبكه كه با پلير سازگاري داره و تست شده رو انتخاب كنيد:

نمایش لیست

من خودم از كارت شبكه D-Link Wireless 150 USB Adapter​
مدل DWA-125
مودم هم D-Linke model dsl-2640u​

M4SU0D

Registered User
لایک‌ها
17
دوست عزیز Testicoolar . بی زحمت جواب پست من (684) رو بدید !

testicoolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان مگه هرچی شرکت سازگار گارانتی کرده از این سری نیست ؟

چرا بايد همين جوري باشه. يعني اگر سري همين باشه و گارنتي سازگار باشه.پس محصول Live اصليه.

Last edited:

gladiatur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
براي share كردن فايل در ويندوز xp از اين روش استفاده كنيد:
1- my computer را باز كنيد وارد منو tools شويد گزينه آخر folder option را انتخاب كنيد.
2- در پنجره folder option سربرگ view رو انتخاب كنيد. به انتهاي ليست Advanced Setting بريد.
3-تيك گزينه use simpel file sharing (Recommended را برداريد يعني تيك نداشته باشد. ok كنيد.

حالا mycomputer را باز كنيد فلدري كه مي خوايد share كنيد رو بياريد فقط به اين نكته توجه كنيد كه اين فولدر در نهايت در سه زير فلدر باشه نه بيشتر. مثلا : E:\new1\new2\new3

1- روي فولدر مورد نظر كليك سمت راست كنيد گزينه sharing and security را انتخاب كنيد.
2- در پنجره باز شده گزينه share this folder را انتخاب كنيد.
3- ok كنيد و تمام.

شما از ليست زير مي تونيد مودم و كارت شبكه كه با پلير سازگاري داره و تست شده رو انتخاب كنيد:

نمایش لیست

من خودم از كارت شبكه D-Link Wireless 150 USB Adapter​
مدل DWA-125
مودم هم D-Linke model dsl-2640u​

خیلی آقایی ممنون

gladiatur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب testicoolar ممنون از پاسختون برای شیر در xp . ولی مشکل من در ip دادن به wd و computer هست.
من به wd آیپی رو 192.168.1.2 میدم و getway رو 192.168.1.1 میدم. برای ip کامپیوتر هم 192.168.1.1 میدم و getway هم 192.168.1.2 میدم. ولی همدیگه رو نمیشناسن و در صفحه cmd داس همدیگه رو ping نمیکنن. به خاطره همین میخوام برم از شبکه وایرلس استفاده کنم . آخه کابلی دیگه اعصابمو خورد کرده اگه در مورد شبکه کابلی و ip توضیح بدبد ممنون میشم.
راستی در مورد modem و usb هم که معرفی کردید . شما راضی هستید یعنی hd رو بدونه فریز با شبکه نگاه میکنید.و اگه یه فروشگاهی چیزی برای خرید modem و usb ویا قیمتشون بم بدبد ممنون میشم. آخه من شهرستان هستم.

testicoolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جناب testicoolar ممنون از پاسختون برای شیر در xp . ولی مشکل من در ip دادن به wd و computer هست.
من به wd آیپی رو 192.168.1.2 میدم و getway رو 192.168.1.1 میدم. برای ip کامپیوتر هم 192.168.1.1 میدم و getway هم 192.168.1.2 میدم. ولی همدیگه رو نمیشناسن و در صفحه cmd داس همدیگه رو ping نمیکنن. به خاطره همین میخوام برم از شبکه وایرلس استفاده کنم . آخه کابلی دیگه اعصابمو خورد کرده اگه در مورد شبکه کابلی و ip توضیح بدبد ممنون میشم.
راستی در مورد modem و usb هم که معرفی کردید . شما راضی هستید یعنی hd رو بدونه فریز با شبکه نگاه میکنید.و اگه یه فروشگاهی چیزی برای خرید modem و usb ویا قیمتشون بم بدبد ممنون میشم. آخه من شهرستان هستم.

با سلام
این کارهای رو که میگم به ترتیب انجام بده :
1- یه cmd باز کن فرمان ipconfig رو اجرا کنید(البته بعد از اینکه ip رو روی کارت شبکه کامپیوتر ست کردی)
یه چنین جیزی باید ببنی :​
Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . : WAG160N
IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 0

Default Gateway رو هیچ آپی براش ست نکن
در همین پنجره cms آپی کامپیوتر رو ping کنید ping 192.168.1.1 مطمن بشد که آپی خودشو ping میکنه
این برای اینکه که مطمن یشیم که ip که ست کردی روی کارت شبکه واقعا اعمال شده

2-روی کامپیوتر وارد قسمت Network Connections
3-Local Area Connection یا هر کانکشنی دیگه که مربوط به کارت شبکه هست که آپی براش تعریف کردی یه کلیک سمت راست کنید گزینه properties را انتخاب تا پنجره properties باز شود
4-سر برگ advanced را انتخاب در قسمت windows firewall کلید setting را بزنید
5-در پنجره جدید windows firewall در سریرگ general گزینه OFF را انتخاب کنبد. ok کنید.

حالا از پنجره cmd آپی WD رو ping کنید ping 192.168.1.2
الان باید ping به درستی انجام شود و هر 2 سیستم همدیگرو ببینند در شبکه.​

Pinging 192.168.1.2 with 32 bytes of data:

Reply from 192.168.1.2: bytes=32 time<1ms TTL=128

Ping statistics for 192.168.1.2:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms​
دو نکته خیلی مهم :
آگه رو کامپیوتر antivirus یا firewall نصب است قسمت firewall رو غیر فعال کنی یا یه rule تو firewall تعریف کنی که اجازه بده این 2 ip باهم ارتباط داشته باشند
یوزری که باهاش وارد ویندوز میشی حتما پسورد داشته باشه چون همین یوزر و پسورد رو باید تو wd وارد کنید

این مراحل رو انجام بدید نتیجه رو به هم بگید​

Last edited:

testicoolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام

برای اون دسته از دوستانی که می خواهند از تجهیزات وایرلس برای پخش فیلم در پلیر خود استفاده کنند
کارت شبکه و مودم adsl زیر رو پیشنهاد میکنم
دلیل این پیشنهاد استفاده از تکنولوژی Wireless N که 4 برابر سریعتر از تکنولوژی قبلی خود Wireless G است.​

کارت شبکه usb محصول شرکت D-link مدل DWA-140 Wireless N USB Adapter

DWA-140.jpg

مودم روتر Adsl محصول شرکت D-link مدل DSL-2740U Wireless N ADSL2/2+ Router

DSL-2740U_sml.jpg

gladiatur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
این کارهای رو که میگم به ترتیب انجام بده :
1- یه cmd باز کن فرمان ipconfig رو اجرا کنید(البته بعد از اینکه ip رو روی کارت شبکه کامپیوتر ست کردی)
یه چنین جیزی باید ببنی :​
Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . : WAG160N
IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 0

Default Gateway رو هیچ آپی براش ست نکن
در همین پنجره cms آپی کامپیوتر رو ping کنید ping 192.168.1.1 مطمن بشد که آپی خودشو ping میکنه
این برای اینکه که مطمن یشیم که ip که ست کردی روی کارت شبکه واقعا اعمال شده

2-روی کامپیوتر وارد قسمت Network Connections
3-Local Area Connection یا هر کانکشنی دیگه که مربوط به کارت شبکه هست که آپی براش تعریف کردی یه کلیک سمت راست کنید گزینه properties را انتخاب تا پنجره properties باز شود
4-سر برگ advanced را انتخاب در قسمت windows firewall کلید setting را بزنید
5-در پنجره جدید windows firewall در سریرگ general گزینه OFF را انتخاب کنبد. ok کنید.

حالا از پنجره cmd آپی WD رو ping کنید ping 192.168.1.2
الان باید ping به درستی انجام شود و هر 2 سیستم همدیگرو ببینند در شبکه.​

Pinging 192.168.1.2 with 32 bytes of data:

Ping statistics for 192.168.1.2:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms​
دو نکته خیلی مهم :
آگه رو کامپیوتر antivirus یا firewall نصب است قسمت firewall رو غیر فعال کنی یا یه rule تو firewall تعریف کنی که اجازه بده این 2 ip باهم ارتباط داشته باشند
یوزری که باهاش وارد ویندوز میشی حتما پسورد داشته باشه چون همین یوزر و پسورد رو باید تو wd وارد کنید

این مراحل رو انجام بدید نتیجه رو به هم بگید​

من تمام مراحل رو انجام دادم ولی نشد.
اول در مرحله اول برای ping کردن ip کامپیوتر وقتی ipconfig رو میزنم به اینصورت مینویسه:
connection -specific DNS suffix : ..............
یعنی چیزی جلوش نمینویسه ولی در آموزش شما گفتید که باید بنویسه WAG160N
ولی در کل کامپیوتر ip خودشو ping میکنه اما wd پینگ نمیشه.
getway برای wd هم ندادم ping نکرد.
راستی این تجهیزات وایرلس رو از اینترنت هم میشه خرید.

testicoolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من تمام مراحل رو انجام دادم ولی نشد.
اول در مرحله اول برای ping کردن ip کامپیوتر وقتی ipconfig رو میزنم به اینصورت مینویسه:
connection -specific DNS suffix : ..............
یعنی چیزی جلوش نمینویسه ولی در آموزش شما گفتید که باید بنویسه WAG160N
ولی در کل کامپیوتر ip خودشو ping میکنه اما wd پینگ نمیشه.
getway برای wd هم ندادم ping نکرد.
راستی این تجهیزات وایرلس رو از اینترنت هم میشه خرید.

يه سوال. كامپيوتر رو به WD چطوري وصل كردي ؟با كابل مستقيم يا يه سوئيچ يا مودمي بينشونه؟
اگه با كابل شبكه به صورت مستقيم به هم وصل كردي بايد حتمي همبندي كابل به صورت كراس باشه نه مستقيم و الا جواب نميده ؟
در ضمن كابل كراس هر دو سرش نبايد يه رنگ بندي سيمي داشته باشند​

crossover-cable-diagram.jpg

cableends.gif

Last edited:

gladiatur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سوال. كامپيوتر رو به WD چطوري وصل كردي ؟با كابل مستقيم يا يه سوئيچ يا مودمي بينشونه؟
اگه با كابل شبكه به صورت مستقيم به هم وصل كردي بايد حتمي همبندي كابل به صورت كراس باشه نه مستقيم و الا جواب نميده ؟
در ضمن كابل كراس هر دو سرش نبايد يه رنگ بندي سيمي داشته باشند​

crossover-cable-diagram.jpg

cableends.gif

آره من کابل رو مستقیم وصل کردم . اینو نمیدونستم که باید سر سیمها فرق کنه.
نمیدونم چی کار کنم . من خیلی به شبکه wd احتیاج دارم. فاصله کامپیوتر و wd فقط 7یا 8 متره. هر کاری میکنم یه گیری میده شبکه با کابل. به نظرت واسه این فاصله میصرفه که wireless بگیرم؟
اگه راهنمایی کنی ممنون میشم. وایرلس اگه بخوام بگیرم بیشتره 50 یا 60 تومن بودجه ندارم.
شما اگه جای من بودید چی کار میکردید. با این فاصله wireless میگرفتید. یا هر جور شده با کابل شبکه رو درست کنم؟
ببخشید که این همه مزاحمتون شدم. آخه من wd live رو به خاطره شبکه خریدم. که الان اینطوریه.

testicoolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آره من کابل رو مستقیم وصل کردم . اینو نمیدونستم که باید سر سیمها فرق کنه.
نمیدونم چی کار کنم . من خیلی به شبکه wd احتیاج دارم. فاصله کامپیوتر و wd فقط 7یا 8 متره. هر کاری میکنم یه گیری میده شبکه با کابل. به نظرت واسه این فاصله میصرفه که wireless بگیرم؟
اگه راهنمایی کنی ممنون میشم. وایرلس اگه بخوام بگیرم بیشتره 50 یا 60 تومن بودجه ندارم.
شما اگه جای من بودید چی کار میکردید. با این فاصله wireless میگرفتید. یا هر جور شده با کابل شبکه رو درست کنم؟
ببخشید که این همه مزاحمتون شدم. آخه من wd live رو به خاطره شبکه خریدم. که الان اینطوریه.

سلام
من بهت پيشنهاد ميكنم يه كابل كراس 7 8 متري تهيه كني كارت راه ميفته
او تجهزات وايرلس حداقل 150 هزار تومان هزينه بره.
به هر شركتي كه كاره شبكه انجام ميدن مراجعه كني بگي يه كابل كراس مي خام با هر متراژي برات درست مي كنن
فقط مطمن شو اون كابلي كه بهت ميدن مثل همن استاندارد همبندي باشه كه بهت نشون دادم تو عكس.
و ازش بخواه كه با دستگاه تستر كابل شبكه تستش كنند كه جايش قعطي نداشته باشه و همندي هاش درست باشه
اينكار بكن خبرشو بهم بده.​

gladiatur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من بهت پيشنهاد ميكنم يه كابل كراس 7 8 متري تهيه كني كارت راه ميفته
او تجهزات وايرلس حداقل 150 هزار تومان هزينه بره.
به هر شركتي كه كاره شبكه انجام ميدن مراجعه كني بگي يه كابل كراس مي خام با هر متراژي برات درست مي كنن
فقط مطمن شو اون كابلي كه بهت ميدن مثل همن استاندارد همبندي باشه كه بهت نشون دادم تو عكس.
و ازش بخواه كه با دستگاه تستر كابل شبكه تستش كنند كه جايش قعطي نداشته باشه و همندي هاش درست باشه
اينكار بكن خبرشو بهم بده.​

باشه فردا میرم دنباله یک کابل کراس. ممنون دوست عزیز. نتیجشو بت میگم

بالا