• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ashkan kafka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
کسی هست که تو دانگاه شهید ستاری سربازی کرده باشه ؟
توضیح میخوام چه جور جایی هست ؟
تا 3 شنبه بعد از ظهر ممنون میشم .

Last edited:

ashkan kafka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
کسی هست که تو دانگاه شهید ستاری سربازی کرده باشه ؟
توضیح میخوام چه جور جایی هست ؟
تا 3 شنبه بعد از ظهر ممنون میشم .
سلام کد 20 مرکز آموزش کسی نیست 22 تیر اعزام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ashkan kafka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[

سلام کسی 22 تیر 89 اعزام به کد0 2 داره بگه با هم باشیم .

aminlover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسی می دونه مهندسی صنایع کد می خوره و اصلا چه کارایی تو این کد انجام می دن؟
ممنون

milad011

Registered User
لایک‌ها
0
ایا واقعیت داره تو ارتش باید به صورت خبر دار بخوابیم؟

و سایتی چیزی هست اموزش نوع بند بستن پوتین سربازی توش باشه ؟

morteza_666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام .کسی می دونه پادگان شهید خضایی چه جوریه؟
پادگان شهید مدرسی که مال **** هست چطوریه؟
پتدگان پادگانه دیگه چه فرقی میکنه؟؟اول و اخرش باید جلوی یه مشت دهاتیه زبون نفهم بشین پاشو بری یه سوالای عجیب غریبی بعضیا میپرسن اخه مگه دانشگاهه که میگی چه جور جاییه بعدشم هرجایی باشه باید بری دیگه غیر اینه .ای خراب شه ارتش جمهوری اسلامی و پادگاناش که حالم ازارتش و به خصوص کادریاش به شدت به هم میخوره یه مشت دهاتی اه اه اه تف یاد اون حروم زاده ها افتادم دوباره

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
ایا واقعیت داره تو ارتش باید به صورت خبر دار بخوابیم؟

و سایتی چیزی هست اموزش نوع بند بستن پوتین سربازی توش باشه ؟

خدایی چه چیزایی پشت این ارتش میگن، نه برادر من، مگر اینه آماده باشی که باید با پوتین بخوابی اونم فقط تو دوران آموزشی شاید دوبار بهت بخوره
بند پوتین هم به صورت ضبدری بسته میشه
اون دوستی که پرسیده بود مهندسی صنایع کد میخوره، بله اگر نزاجا بیوفتید 2 ماه دوره کد دارید.

milad011

Registered User
لایک‌ها
0
زیر دیپلم ها بیشتر احتمالش هست کجا بندازن ؟

از شمال هستم

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
آقا از گوشه کنار شنیده میشه که سربازا رو میزنن، خصوصا دیپلمه ها و زیر دیپلمی ها؛
وضعیت چطوریه ؟
میشه شکایتشون هم کرد ؟
تا جایی که من خبر دارم، اینکار غیر قانونیه و هیچ مافوقی نمیتونه راسا، تصمیم به تنبیه بدنی سرباز بگیره و خودش هم اجرا کنه ! حرکاتی مثل لگد زدن و سیلی و ...

کسی اطلاع دقیقی داره ؟

ashkan kafka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا از گوشه کنار شنیده میشه که سربازا رو میزنن، خصوصا دیپلمه ها و زیر دیپلمی ها؛
وضعیت چطوریه ؟
میشه شکایتشون هم کرد ؟
تا جایی که من خبر دارم، اینکار غیر قانونیه و هیچ مافوقی نمیتونه راسا، تصمیم به تنبیه بدنی سرباز بگیره و خودش هم اجرا کنه ! حرکاتی مثل لگد زدن و سیلی و ...

کسی اطلاع دقیقی داره ؟

سلام داداش اجازه که ندارن اما تو مملکت بی در و پیکر ما که از ترس اعتصاب تعطیل عمومی میکنن این کارا که چیزی نیست
قانونا" نمیتونن بزنن
اگه زدن برو دفتر بازرسی شکایت کن ............
حالا کی میری سربازی ؟

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
وضعیت چطوریه ؟
میشه شکایتشون هم کرد ؟

کسی اطلاع دقیقی داره ؟

عقیدتی - سیاسی، حفاظت، بازرسی
یا وجود این 3 تا هیچ کاری نمی توانند بکنند
مخصوصا عقیدتی

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
آره می دونی چه جور جاییه؟

سلام
دوست عزیز من الان خودم اونجا هستم . ( دوره آموزشی )
تو گردانی که ما هستیم ، خیلی خوبه . دروغ نگم عالیه .
سخت و دشوار هست اما نه بی احترامی ، نه تنبیهی ، پنج شنبه و جمعه ها هم که تعطیل هستیم . ( البته اگر نگهبان یا موردی نداشته باشی )
آدم نباید دیگه ناشکریم کنه .
امیدوارم موفق باشین .
با تشکر

aminlover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پتدگان پادگانه دیگه چه فرقی میکنه؟؟اول و اخرش باید جلوی یه مشت دهاتیه زبون نفهم بشین پاشو بری یه سوالای عجیب غریبی بعضیا میپرسن اخه مگه دانشگاهه که میگی چه جور جاییه بعدشم هرجایی باشه باید بری دیگه غیر اینه .ای خراب شه ارتش جمهوری اسلامی و پادگاناش که حالم ازارتش و به خصوص کادریاش به شدت به هم میخوره یه مشت دهاتی اه اه اه تف یاد اون حروم زاده ها افتادم دوباره[/Q

میگم شما خیلی بهت بدگذشته.با چه مدرکی رفتی مگه؟اخه من خودم لیسانسم از بقیم که لیسانس بودن پرسیدم درسته سخته اولاش ولی فک نمی کنم به این بدیه که تو گفتی واسه لیسانسا؟تو کجا مگه خدمت کردی که اینقدر اذیت شدی نازنین؟
موفق باشی نازنین

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
پتدگان پادگانه دیگه چه فرقی میکنه؟؟اول و اخرش باید جلوی یه مشت دهاتیه زبون نفهم بشین پاشو بری یه سوالای عجیب غریبی بعضیا میپرسن اخه مگه دانشگاهه که میگی چه جور جاییه بعدشم هرجایی باشه باید بری دیگه غیر اینه .ای خراب شه ارتش جمهوری اسلامی و پادگاناش که حالم ازارتش و به خصوص کادریاش به شدت به هم میخوره یه مشت دهاتی اه اه اه تف یاد اون حروم زاده ها افتادم دوباره[/Q

میگم شما خیلی بهت بدگذشته.با چه مدرکی رفتی مگه؟اخه من خودم لیسانسم از بقیم که لیسانس بودن پرسیدم درسته سخته اولاش ولی فک نمی کنم به این بدیه که تو گفتی واسه لیسانسا؟تو کجا مگه خدمت کردی که اینقدر اذیت شدی نازنین؟
موفق باشی نازنین

اتفاقا هر چی مدرک بالا تر باشه بدتر میگذره!یه دیپلمه 18 ساله شیطون!هرچی هم بش بد بگذره جوونه و میگذرونه حالا فرض کن یه دکتر و phd باید زن و زندگی شو ول کنه بیاد زیر نظر یه مشت بیسواد عقده ای.حالا هر چی هم خوب با طرف رفتار کنن.

morteza_666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
[

اتفاقا هر چی مدرک بالا تر باشه بدتر میگذره!یه دیپلمه 18 ساله شیطون!هرچی هم بش بد بگذره جوونه و میگذرونه حالا فرض کن یه دکتر و phd باید زن و زندگی شو ول کنه بیاد زیر نظر یه مشت بیسواد عقده ای.حالا هر چی هم خوب با طرف رفتار کنن.[/QUOTE]
کاملا تایید میشه هرچی سنت پایین تر باشه راحت تر تحمل میکنی ولی فرض کن یه ادم 26 ساله که فوق لیسانس داره و برای خودش غرور داره بیاد خدمت وقتی بهش توهین حتی غیر علنی هم بشه کاملا خورد میشه ولی وقتی 18 یا 19 ساله باشی حتی تنبیه بدنیتم بکنن دو روز بعد یادت رفته

morteza_666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
وضعیت چطوریه ؟
میشه شکایتشون هم کرد ؟

کسی اطلاع دقیقی داره ؟

میزنن خوبم میزنن به خصوص سرگروهبانا اگر وظیفه بود تو هم بزنش اگرم کادری بود برو بازرسی شکایت چون کادریو بزنی احتمال تجدید دوره و این جور شرو ورا هست من تو پادگان خودمون تکاور لشگر به عینه دیدم سرگروهبان وظیفه ایبود اسمشم فتحی بود یه سربازرو توری زد سر و صورتش خونی بود ولی سرباز اسگل هیچ کاری نرفت بکنه این یارو خیلی حروم زاده بود بعضی وقتا لباسای تن سربازارم پاره میکرد این که خوبه سرهنگه خود فرماندهی هم بچه ها رومیزد حروم زاده اسمش فرشاد ارجمندی راد بود ادعا فضل و کمالش میشد ولی چند بار بچه ها رو لت و پار کرد کلا داداش حساب کتاب نداره بری خدمت به خصوص با مدرک دیپلم و زیر دیپلم باید پیه تمام این چیزا رو به تنت بمالی

Last edited:

milad011

Registered User
لایک‌ها
0
6 صبح فردا عازم هستیم با کد مازاد مازندران بابل

صمیمانه تشکر از اقا روزبه بابت ایجاد این تاپیک واقعا مورد استفاده قرار گرفت

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
درود...
اقایون من یه سوال خیلی مهم دارم و خواهش میکنم حتماً جواب بدید ! من دانشگاه قبول شدم مهر سال 85 کاردانی اما ترم اول به ما مرخصی اجباری دادن و نیمه دوم رفتیم دانشگاه ! من نتونستم 6 ترم تموم کنم که این ترم بهمن هم خودندم الان که رفتم از **** وظیفه سنوات بگیرم گفتن این ترم 8 شما میشه با مرخصی و ما مرخصی رو حساب می کنیم ! برام 3ماه اضافه خدمت زدن ! هر کاری کردم گفتن به هیچ عنوان بخشید نمیشه ! مگر اینکه برم پیشه سردار توی میدون **** و ملاقات مردمی بگیرم و اون خط بزنه که میگن اون هم کم پیش میاد خط بزنه ! اکثراً هم من دیدم اضافه خوردن ! سوالم اینه که من چی کار کنم خط بزنن؟ **** عفو نمیکنه؟گفتن از سال 86 دیگه عفو نکرده **** ! میخوام کفالت بگیرم نمیتونم چون اضافه خوردم!

بالا