خواهش می کنم محسن جان.
البته dark angel خیلی خوب توضیح داد، من فقط چند تا چیز کوچک اضافه می کنم. البته نمی دونم اصلا می رسی بخونی یا نه؟
1. نبودن هارد چند تا ضرر کوچک داره:
- همون استهلاک درایو دستگاه به مرور زمان
- سر و صدای زیادتر دستگاه
- زیادتر طول کشیدن زمان های Load، دقیقا به همون نسبتی که dark angel گفت.
ولی هیچ کدوم از اینها خیلی مساله بزرگی نیستند و حالا که پول هارد نیست، بیخیالش.
ضمن این که با آخرین آپدیت های دستگاه می تونی کول دیسک یا هارد اکسترنال رو به 360 وصل کنی و مثل هارد استفاده کنی.
2. موقع خرید مهم ترین چیزی که چک می کنی باید تاریخ ساخت دستگاه باشه. اگر مال اواخر 2009 یا مال سال 2010 باشه، به احتمال قریب به یقین هم مادربردش جاسپره، و هم درایوش لایت آن است. علاوه بر اون:
- برای جاسپر بودن مادربرد، چک کن که آداپتورش 150 وات باشه.
- حتما حتما چک کن که شماره سریالی که جلوی دستگاه، کنار محل اتصال دسته های سیم دار وجود داره، با شماره سرالم موجود در داشبورد (نرم افزار دستگاه بعد از روشن کردنش) یکی باشه. (از فروشنده هم بپرس که آیا این شماره ها یکیه یا نه؟ معمولا دروغ نمیگن، چون راحت لو میره). اگر این شماره ها با هم یکی نبود فوری از مغازه فرار کن و هیچ توضیحی رو قبول نکن.
- در مورد کپی خور بودن هم یا جلوی چشم خودت کپی خورش می کنند، یا قبلا انجام شده. اصلا سخت نگیر.
- از فروشنده بپرس آیا فرم ویر ال تی روی دستگاه نصبه یا نه. اگه نصب باشه بهتره و برای اجرای بازی های جدید راحت ترید. حدودا 10 تومن ارزش دستگاه رو می بره بالاتر.
- من برای بچه خواهرم از فروشگاه فتحی 360 گرفتم (طبقه پایین همون لباف). 15 تومن هم گرون تر از ارزون فروش ترین های اون لباف می داد، ولی دستگاه عالی بود. همه سریال هاش می خوند و جنس هاش اریجینال بود و ال تی هم داشت. اگه هنوز تغییر رویه نداده باشن، فروشگاه قابل اطمینانی هستن.
موفق باشی. :happy: