• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مرجع سوالات و مشكلات در مورد ايكس باكس ٣٦٠

dark_angel

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام به دوستان
من تازه xbox elite گرفتم مشکلی که دارم اینه که نمیدونم چطور مثل pc از هر جای بازی خواستی save کنی
توی منوها گزینه ای واسه save حین بازی ندیدم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

منظورت QS هست اکثر بازی های کنسول ندارن.
بجاش در چکپوینت های مشخص خود بازی ذخیره میکنه.

mnikk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اینجوری که خیلی سخته باید اینقدر بازی کنم که به یه چک پونت برسیم
شاید وسط بازی بخوایم بریم! یعنی هیچ راهی نیست؟؟؟ :(

dark_angel

Registered User
لایک‌ها
0

این خوبشه.
بعضی بازی ها چک پوینت هم تا از بازی خارج نشدی کار میده. بعدش باید از اول مرحله شروع کنی.
ولی یه خوبی داره رو pc خیلیا یه دستشون رو ماوسه یه دستشون رو F5

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
سلام
برای یه بنده خدایی در حدود سنی 12 سال با بودجه حداکثر 350 تومن (همراه با مخلفاتش (مثل دسته اضافی)) کدوم پک xbox رو توصیه می کنید ؟
یکم هم توضیح بدید راجع به بسته های مختلفش ممنون و متشکر میشم !

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام
برای یه بنده خدایی در حدود سنی 12 سال با بودجه حداکثر 350 تومن (همراه با مخلفاتش (مثل دسته اضافی)) کدوم پک xbox رو توصیه می کنید ؟
یکم هم توضیح بدید راجع به بسته های مختلفش ممنون و متشکر میشم !

سلام محسن جان.

این پست رو بخون، اطلاعات کامل در مورد بسته های مختلف 360 حال حاضر بازار میده و کاملا می تونی تصمیم بگیری.

به نظر من با توجه به قیمت های نوشته شده در تاپیک سونی، و تاپیک دی سی پول ایشون به خرید نسخه دیگه ای غیر از ارکید نمی رسه.

موارد ضروری که باید بعد از خرید نسخه ارکید بگیرید:
- چون کابل تصویرش "کامپوزیت" است و ضعیفه، باید یه کابل HDMI خوب (قیمتش از 6 تومن داره تا 50 تومن) یا یه کابل کامپوننت (10 تومن) براش بگیری.

- یه دونه دسته هم در میاد حدود 43-42 تومن.

- یه تعداد گیم هم می خوای که توصیه می کنم از ایشون بگیری، چون قیمت و لیست و کیفیت کارش عالیه (ایشون هم هست، ولی لیست شون کمتره و یه مدت هم بچه ها از دست شون شاکی شده بودند، هر چند دوباره الان کارشون خوب شده ظاهرا).

موفق باشی. :)

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان

یکی ازدوستام XboX 360 داره از من خواست که بیام بپرسم که اگه رو LCD بازی کنه مشکلی برای دستگاه یا LCD TV پیش نمیاد یا نه؟؟؟

لطفاً سریعتر جواب منو بدید این بنده خدا رو منتظر نذارم;)

تلویزیونشون هم سامسونگه و 100 هرتز

فکر می کنم سری 5 جدید باشه

Last edited:

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
سلام محسن جان.

این پست رو بخون، اطلاعات کامل در مورد بسته های مختلف 360 حال حاضر بازار میده و کاملا می تونی تصمیم بگیری.

به نظر من با توجه به قیمت های نوشته شده در تاپیک سونی، و تاپیک دی سی پول ایشون به خرید نسخه دیگه ای غیر از ارکید نمی رسه.

موارد ضروری که باید بعد از خرید نسخه ارکید بگیرید:
- چون کابل تصویرش "کامپوزیت" است و ضعیفه، باید یه کابل HDMI خوب (قیمتش از 6 تومن داره تا 50 تومن) یا یه کابل کامپوننت (10 تومن) براش بگیری.

- یه دونه دسته هم در میاد حدود 43-42 تومن.

- یه تعداد گیم هم می خوای که توصیه می کنم از ایشون بگیری، چون قیمت و لیست و کیفیت کارش عالیه (ایشون هم هست، ولی لیست شون کمتره و یه مدت هم بچه ها از دست شون شاکی شده بودند، هر چند دوباره الان کارشون خوب شده ظاهرا).

موفق باشی. :)
خیلی ممنون محمود جان

فقط الان چیزی که من رو دو دل کرده اینه که نداشتن هارد چه مشکلاتی رو ممکنه به وجود بیاره !
رو سرعت لود بازی ها تاثیر میذاره یا کلا بعضی بازی ها رو نمیشه روش انجام داد ؟
بعد اگه همین اولیه فقط سرعتش انقد پایین نمیاد که آدم رو خسته کنه دیگه ؟
چون من کلا تا حالا با xbox بازی نکردم .
از این بابت گفتم 12 سالشه که دیگه بازی کردن آنلاین و امثالهم رو بیخیال بشیم براش :دی

ممنون

dark_angel

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون محمود جان

فقط الان چیزی که من رو دو دل کرده اینه که نداشتن هارد چه مشکلاتی رو ممکنه به وجود بیاره !
از این بابت گفتم 12 سالشه که دیگه بازی کردن آنلاین و امثالهم رو بیخیال بشیم براش :دی

ممنون

رو سرعت لود بازی تاثیر میزاره ولی نه اون قدر مثلا یه بازی که لودش 10 ثانیه هست رو میکنه 5-6 ثانیه.
تو یه سری بازی محدود مثل gta iv ابجکت ها سریع تر لود میشن.
مشکلی پیش نمیاره با دیسک بازی کردن ولی ...
از اونجایی که تو ایران اکثرا دیسک های کپی هستند و هر چقدر هم که مارکش خوب باشه بالاخره دیسک اریجینال نیست. (سرعت رایت و ... بماند)
به مرور زمان ممکنه دی وی دی درایو دستگاه لطمه ببینه که میشه تعمیر و در نهایت تعویض کرد.

در کل اگه میخواهید از روی دیسک بازی کنید حتما دیسک رو از جای معتبر و با کیفیت خوب تهیه کنید.

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
رو سرعت لود بازی تاثیر میزاره ولی نه اون قدر مثلا یه بازی که لودش 10 ثانیه هست رو میکنه 5-6 ثانیه.
تو یه سری بازی محدود مثل gta iv ابجکت ها سریع تر لود میشن.
مشکلی پیش نمیاره با دیسک بازی کردن ولی ...
از اونجایی که تو ایران اکثرا دیسک های کپی هستند و هر چقدر هم که مارکش خوب باشه بالاخره دیسک اریجینال نیست. (سرعت رایت و ... بماند)
به مرور زمان ممکنه دی وی دی درایو دستگاه لطمه ببینه که میشه تعمیر و در نهایت تعویض کرد.

در کل اگه میخواهید از روی دیسک بازی کنید حتما دیسک رو از جای معتبر و با کیفیت خوب تهیه کنید.
اگه مشکل خاصی درست نمی کنه که همون ارکید بگیرم ...

بعد یه توضیح کلی هم بدید راجع به چیزایی که باید حین خرید دقت کرد ممنون میشم ! (مثل درایو های مختلفش و نحوه کپی خور کردن و مادربورد و ... (یه چیزای خیلی خیلی کلی شنیدم و اصلا آشنایی ندارم))
//
من فردا میرم برای خرید دستگاه ، اگه تا شب خوب نصیحت بشم که بعدا پشیمون نشم خیلی خوب میشه :دی

dark_angel

Registered User
لایک‌ها
0

بعد یه توضیح کلی هم بدید راجع به چیزایی که باید حین خرید دقت کرد ممنون میشم ! (مثل درایو های مختلفش و نحوه کپی خور کردن و مادربورد و ... (یه چیزای خیلی خیلی کلی شنیدم و اصلا آشنایی ندارم))
//
من فردا میرم برای خرید دستگاه ، اگه تا شب خوب نصیحت بشم که بعدا پشیمون نشم خیلی خوب میشه :دی

اگه آشنایی ندارید بهتر هست از یه جای مطما خریداری کنید.
تو همین فروم هم فروشنده زیاد هست.

در هر صورت این نکات رو رعایت کنید:
درایو الان اکثرا لایت آن هست.
بورد هم حتما بگید که جسپر باشه.
کپی خور شده باشه و آخرین فرمویر هم نصب باشه.
ریجن هم بهتره pal باشه.

جای با انصافی باشه بهش بگید جسپر میخوام با آخرین آپدیت و L.t خودش میدونه دیگه.
بعد یه نکته دیگه تجربه ثابت کرده وسایل جانبی دسته اضافه و کابل HDMI و حتی بازی و ... رو همون موقع خرید کنسول از همون فروشگاه بگیرید یه تخفیف کلی رو اونا هم میده تا اینکه جداجدا بخرید (مثل موبایل که میخرید همراهش بند و کیف و آویز اشانتیون بر میدارید :lol:)

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
اگه آشنایی ندارید بهتر هست از یه جای مطما خریداری کنید.
تو همین فروم هم فروشنده زیاد هست.

در هر صورت این نکات رو رعایت کنید:
درایو الان اکثرا لایت آن هست.
بورد هم حتما بگید که جسپر باشه.
کپی خور شده باشه و آخرین فرمویر هم نصب باشه.
ریجن هم بهتره pal باشه.

جای با انصافی باشه بهش بگید جسپر میخوام با آخرین آپدیت و L.t خودش میدونه دیگه.
بعد یه نکته دیگه تجربه ثابت کرده وسایل جانبی دسته اضافه و کابل HDMI و حتی بازی و ... رو همون موقع خرید کنسول از همون فروشگاه بگیرید یه تخفیف کلی رو اونا هم میده تا اینکه جداجدا بخرید (مثل موبایل که میخرید همراهش بند و کیف و آویز اشانتیون بر میدارید :lol:)
ممنون

این نکته آخریه در مورد خرید ps3 که اصلا صادق نبود !
همین هفته پیش گرفتم ، قیمت خود کنسول رو خیلی خوب حساب کرد ولی داشت رو قیمت دسته و کابل hdmi و بقیه لوازمش میکشید که دیگه گفتم بقیه لوازم رو از یه جای دیگه بگیرم !
و جالب تر اینکه مثلا وقتی داشتم تبدیل دسته ps2 به ps3 رو از یه جا دیگه میگرفتم خود کسی که کنسول رو ازش خریده بودم اومد پیشم گفت خب از ما میگرفتی ، تا بهش گفتم اینجا مثلا اینو 4 تومن ارزون تر حساب می کنه دیگه حرفی نزد و رفت !

من فردا میرم پاساژ لباف ، از اونجا میگیرم
درایو ش رو نفهمیدم درست ، از کجا بفهمم که چیه ؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خیلی ممنون محمود جان

ممنون

//

ممنون

این نکته آخریه در مورد خرید ps3 که اصلا صادق نبود !
همین هفته پیش گرفتم ، قیمت خود کنسول رو خیلی خوب حساب کرد ولی داشت رو قیمت دسته و کابل hdmi و بقیه لوازمش میکشید که دیگه گفتم بقیه لوازم رو از یه جای دیگه بگیرم !
و جالب تر اینکه مثلا وقتی داشتم تبدیل دسته ps2 به ps3 رو از یه جا دیگه میگرفتم خود کسی که کنسول رو ازش خریده بودم اومد پیشم گفت خب از ما میگرفتی ، تا بهش گفتم اینجا مثلا اینو 4 تومن ارزون تر حساب می کنه دیگه حرفی نزد و رفت !

من فردا میرم پاساژ لباف ، از اونجا میگیرم
درایو ش رو نفهمیدم درست ، از کجا بفهمم که چیه ؟
خواهش می کنم محسن جان.

البته dark angel خیلی خوب توضیح داد، من فقط چند تا چیز کوچک اضافه می کنم. البته نمی دونم اصلا می رسی بخونی یا نه؟
blackeye2.gif

1. نبودن هارد چند تا ضرر کوچک داره:
- همون استهلاک درایو دستگاه به مرور زمان
- سر و صدای زیادتر دستگاه
- زیادتر طول کشیدن زمان های Load، دقیقا به همون نسبتی که dark angel گفت.
ولی هیچ کدوم از اینها خیلی مساله بزرگی نیستند و حالا که پول هارد نیست، بیخیالش.
ضمن این که با آخرین آپدیت های دستگاه می تونی کول دیسک یا هارد اکسترنال رو به 360 وصل کنی و مثل هارد استفاده کنی.

2. موقع خرید مهم ترین چیزی که چک می کنی باید تاریخ ساخت دستگاه باشه. اگر مال اواخر 2009 یا مال سال 2010 باشه، به احتمال قریب به یقین هم مادربردش جاسپره، و هم درایوش لایت آن است. علاوه بر اون:

- برای جاسپر بودن مادربرد، چک کن که آداپتورش 150 وات باشه.

- حتما حتما چک کن که شماره سریالی که جلوی دستگاه، کنار محل اتصال دسته های سیم دار وجود داره، با شماره سرالم موجود در داشبورد (نرم افزار دستگاه بعد از روشن کردنش) یکی باشه. (از فروشنده هم بپرس که آیا این شماره ها یکیه یا نه؟ معمولا دروغ نمیگن، چون راحت لو میره). اگر این شماره ها با هم یکی نبود فوری از مغازه فرار کن و هیچ توضیحی رو قبول نکن.

- در مورد کپی خور بودن هم یا جلوی چشم خودت کپی خورش می کنند، یا قبلا انجام شده. اصلا سخت نگیر.

- از فروشنده بپرس آیا فرم ویر ال تی روی دستگاه نصبه یا نه. اگه نصب باشه بهتره و برای اجرای بازی های جدید راحت ترید. حدودا 10 تومن ارزش دستگاه رو می بره بالاتر.

- من برای بچه خواهرم از فروشگاه فتحی 360 گرفتم (طبقه پایین همون لباف). 15 تومن هم گرون تر از ارزون فروش ترین های اون لباف می داد، ولی دستگاه عالی بود. همه سریال هاش می خوند و جنس هاش اریجینال بود و ال تی هم داشت. اگه هنوز تغییر رویه نداده باشن، فروشگاه قابل اطمینانی هستن.

موفق باشی. :happy:

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
خواهش می کنم محسن جان.

البته dark angel خیلی خوب توضیح داد، من فقط چند تا چیز کوچک اضافه می کنم. البته نمی دونم اصلا می رسی بخونی یا نه؟
blackeye2.gif

1. نبودن هارد چند تا ضرر کوچک داره:
- همون استهلاک درایو دستگاه به مرور زمان
- سر و صدای زیادتر دستگاه
- زیادتر طول کشیدن زمان های Load، دقیقا به همون نسبتی که dark angel گفت.
ولی هیچ کدوم از اینها خیلی مساله بزرگی نیستند و حالا که پول هارد نیست، بیخیالش.
ضمن این که با آخرین آپدیت های دستگاه می تونی کول دیسک یا هارد اکسترنال رو به 360 وصل کنی و مثل هارد استفاده کنی.

2. موقع خرید مهم ترین چیزی که چک می کنی باید تاریخ ساخت دستگاه باشه. اگر مال اواخر 2009 یا مال سال 2010 باشه، به احتمال قریب به یقین هم مادربردش جاسپره، و هم درایوش لایت آن است. علاوه بر اون:

- برای جاسپر بودن مادربرد، چک کن که آداپتورش 150 وات باشه.

- حتما حتما چک کن که شماره سریالی که جلوی دستگاه، کنار محل اتصال دسته های سیم دار وجود داره، با شماره سرالم موجود در داشبورد (نرم افزار دستگاه بعد از روشن کردنش) یکی باشه. (از فروشنده هم بپرس که آیا این شماره ها یکیه یا نه؟ معمولا دروغ نمیگن، چون راحت لو میره). اگر این شماره ها با هم یکی نبود فوری از مغازه فرار کن و هیچ توضیحی رو قبول نکن.

- در مورد کپی خور بودن هم یا جلوی چشم خودت کپی خورش می کنند، یا قبلا انجام شده. اصلا سخت نگیر.

- از فروشنده بپرس آیا فرم ویر ال تی روی دستگاه نصبه یا نه. اگه نصب باشه بهتره و برای اجرای بازی های جدید راحت ترید. حدودا 10 تومن ارزش دستگاه رو می بره بالاتر.

- من برای بچه خواهرم از فروشگاه فتحی 360 گرفتم (طبقه پایین همون لباف). 15 تومن هم گرون تر از ارزون فروش ترین های اون لباف می داد، ولی دستگاه عالی بود. همه سریال هاش می خوند و جنس هاش اریجینال بود و ال تی هم داشت. اگه هنوز تغییر رویه نداده باشن، فروشگاه قابل اطمینانی هستن.

موفق باشی. :happy:
متاسفانه نرسیدم بخونم !
icon10.gif

یه پرینت گرفتم از اینا فردا یادم بمونه چیارو باید چک کنم !
icon10.gif

فروشگاه فتحی رو اتفاقا همون بار اول که رفتم پاساژ شناسایش کردم ، انتهای طبقه پایینی بود تا اونجا که یادمه ، البته یه کوچولو گرونتر قیمت داد 120 گیگ رو (250 نداشت کلا) ، من رفتم مغازه بغلی از اون گرفتم ! (هرچند این یکی خواست سر لوازم جانبی بکشه رو قیمتش که من در رفتم دیگه :دی)

حالا با این اوصاف احتمال خیلی زیاد میرم همون فروشگاه فتحی میگیرم ، چون برای خودم نیست میترسم بعدا مشکلی پیش بیاد ...
بازم ممنون
فردا خبرش رو همین جا میذارم (اگه یه دفعه چیز خاصی پیش نیومد و کلا نگرفتم :دی)

dark_angel

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

یکی ازدوستام XboX 360 داره از من خواست که بیام بپرسم که اگه رو LCD بازی کنه مشکلی برای دستگاه یا LCD TV پیش نمیاد یا نه؟؟؟

لطفاً سریعتر جواب منو بدید این بنده خدا رو منتظر نذارم;)

تلویزیونشون هم سامسونگه و 100 هرتز

فکر می کنم سری 5 جدید باشه

کنسول های نسل جدید بهینه سازی شدن واسه LCD و تی وی های نسل جدید.
تلویزیون های جدید هم دقیقا همینجور برای دستگاه های جدید هست که این همه ورودی کابل HDMI و ... دارن.
مشکلی پیش نمیاد که هیچ بهترین گزینه هم هست !!

Last edited:

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
خب ، آخر سر با اصرار خود طرف یه الیت گرفتم از همون فروشگاه فتحی ، 335 تومن + یه بازی اشانتیون !
icon10.gif

+ یه دسته اضافه و چند تا بازی
طرف هم خیلی خوش برخورد بود و خوب راهنمایی میکرد ، مادربورد و درایو و شماره سریال هم چک شد .

و اما ! حقیقتا خیلی خوشحالم که برای خودم ps3 گرفتم !
icon10.gif

دلچسب نیست نمیدونم چرا :دی ، نه دسته هاش و نه بدنش ، و نه حتی نرم افزار خود دستگاه !
یه metal gear میرزه به کل هیکل xbox !
icon10.gif

خیلی هم ممنون از راهنمایی هاتون (محمود و dark_angel عزیز)

Gordon Freeman

Registered User
لایک‌ها
0

شما باید بری Ninety Nine Nights 1 رو بازی کنی تا قدر همین چک پوینت ها دستت بیاد .

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خب ، آخر سر با اصرار خود طرف یه الیت گرفتم از همون فروشگاه فتحی ، 335 تومن + یه بازی اشانتیون !
icon10.gif

+ یه دسته اضافه و چند تا بازی
طرف هم خیلی خوش برخورد بود و خوب راهنمایی میکرد ، مادربورد و درایو و شماره سریال هم چک شد .

و اما ! حقیقتا خیلی خوشحالم که برای خودم ps3 گرفتم !
icon10.gif

دلچسب نیست نمیدونم چرا :دی ، نه دسته هاش و نه بدنش ، و نه حتی نرم افزار خود دستگاه !
یه metal gear میرزه به کل هیکل xbox !
icon10.gif

خیلی هم ممنون از راهنمایی هاتون (محمود و dark_angel عزیز)

مخلصیم محسن جان.
i45078_Ghabeli.gif

البته 335 که قیمت نهایی همه اینها نشده مطمئنا، احتمالا خیلی بیشتر از 350 پیاده شده. :دی

ضرر هم نکرده. من خودم ایلیت دارم و بچه خواهرم ارکید داره، واقعا خودم اگه بخوام دوباره بگیرم هیچ وقت چیزی جز ایلیت نمی گیرم.

در مورد مقایسه بین PS3 و XBOX 360:
به نظر من توی ایران که همه، خصوصا بچه ها، از عهده خرج گیم اریجینال بر نمیان، بهترین گزینه بدون شک 360 است، ضمن این که به زودی کینکت میاد که به نظر من اگر مایکروسافت درست پتانسیل هاش رو استفاده کنه، یه تحول بزرگ توی دنیای گیم رخ میده به اضافه این که اکثرا دسته 360 رو به دسته PS3 ترجیح میدن.

البته PS3 هم مزایای خاص خودش رو داره از جمله گیم های انحصاری اش که واقعا حرف ندارند، ولی به نظر من برای ایرانی ها اصلا قابل مقایسه با 360 نیست.

خیلی از وسایل هم اولش به آدم حال نمیدن، ولی بعدش که به پتانسیل هاش مسلط میشی خیلی بهتر میشه. برای این کار توصیه می کنم Halo 3 + چهار تا دسته + سه تا از دوستان + بازی در حالت Split Screen CO-OP رو تجربه کنین. تو اینترنت برای به رسمیت شناختن 360، به شدت این حالت توصیه شده!
pray.gif

خلاصه مبارک باشه و خوش بگذره باهاش. :happy:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مخلصیم محسن جان.
i45078_Ghabeli.gif

من خودم ایلیت دارم و بچه خواهرم ارکید داره، واقعا خودم اگه بخوام دوباره بگیرم هیچ وقت چیزی جز ایلیت نمی گیرم.

. :happy:

سلام دوست عزیز
اینکه گفتی علتش چیه ؟؟؟؟

بالا