• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مرجع سوالات و مشكلات در مورد ايكس باكس ٣٦٠

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
مخلصیم محسن جان.
i45078_Ghabeli.gif

البته 335 که قیمت نهایی همه اینها نشده مطمئنا، احتمالا خیلی بیشتر از 350 پیاده شده. :دی

ضرر هم نکرده. من خودم ایلیت دارم و بچه خواهرم ارکید داره، واقعا خودم اگه بخوام دوباره بگیرم هیچ وقت چیزی جز ایلیت نمی گیرم.

در مورد مقایسه بین PS3 و XBOX 360:
به نظر من توی ایران که همه، خصوصا بچه ها، از عهده خرج گیم اریجینال بر نمیان، بهترین گزینه بدون شک 360 است، ضمن این که به زودی کینکت میاد که به نظر من اگر مایکروسافت درست پتانسیل هاش رو استفاده کنه، یه تحول بزرگ توی دنیای گیم رخ میده به اضافه این که اکثرا دسته 360 رو به دسته PS3 ترجیح میدن.

البته PS3 هم مزایای خاص خودش رو داره از جمله گیم های انحصاری اش که واقعا حرف ندارند، ولی به نظر من برای ایرانی ها اصلا قابل مقایسه با 360 نیست.

خیلی از وسایل هم اولش به آدم حال نمیدن، ولی بعدش که به پتانسیل هاش مسلط میشی خیلی بهتر میشه. برای این کار توصیه می کنم Halo 3 + چهار تا دسته + سه تا از دوستان + بازی در حالت Split Screen CO-OP رو تجربه کنین. تو اینترنت برای به رسمیت شناختن 360، به شدت این حالت توصیه شده!
pray.gif

خلاصه مبارک باشه و خوش بگذره باهاش. :happy:
130fs1258263.gif

آره اونکه 100% ! قیمت کنسول همراه با یه بازی اشانتیون شد 335 ، یه دسته غیر اصل هم گرفتم 35 تومن + چند تا بازی 1500 و 2 تومنی !

آخه خود طرف کلا به یه ps2 هم قانع بود :دی ، یکم سر مخش کار کردم که به بابات پیله کن یه xbox بگیره برات ، دیگه فکر نمیکردم انقد اصرار کنه که نهایتا پول یه elite رو بده :دی

از لحاظ دسته آره منم شنیدم که دسته xbox رو معمولا ترجیح میدن ، ولی واقعا من که دسته xbox رو گرفتم دستم بازی کردن یه بازی مثل PES که خیلی با اون دکمه بالایی ها !(R1 و L1 و ... تو PS) سر و کار داره برام خیلی مشکل بود .
در مورد قیمت بازی ها هم آره ، این یکی واقعا عذاب آوره ، ولی باز بستگی به طرف داره که بخواد ماهی 10-15 تا بازی به عنوان کلکسیون جمع کنه یا 1-2 بازی بگیره و با عشق تمومش کنه !

اگه طرف ساکن تهران بود خوب بود :دی ، حیف ... :دی
مبارک صاحبش !
sigh.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام دوست عزیز
اینکه گفتی علتش چیه ؟؟؟؟
سلام از ماست برادر. :)

علتش به خاطر اینه که هر چند تفاوت خیلی حیاتی یی بین ایلیت و ارکید نیست، ولی برای آدمی که واقعا گیم باز و این کاره باشه، بیشتر از همه هارد داشتن دستگاه مهمه. مثلا بعضی بازی ها به طور خاص روی ارکید بچه خواهرم اذیت می کنند، مثل فورزا 3 که پیغام میده دیسک 2 رو باید حتما نصب کنید، وگرنه از بعضی Bonus ها (جاده ها و ماشین ها و ...) ـی خاص بازی محروم می شید.
ضمن این که من ایلیت فول پک خریدم (بهتره بگم از زیر سنگ گیر آوردم) که کابل HDMI اصل مایکروسافت روشه که کیفیت تصویرش بی نظیره، و ضمن این که رنگ مشکی ایلیت خیلی قشنگ تر از رنگ سفید ارکیده.
خلاصه این که گر مرد رهی، سراغ ایلیت باید رفت... :)
130fs1258263.gif

آره اونکه 100% ! قیمت کنسول همراه با یه بازی اشانتیون شد 335 ، یه دسته غیر اصل هم گرفتم 35 تومن + چند تا بازی 1500 و 2 تومنی !

آخه خود طرف کلا به یه ps2 هم قانع بود :دی ، یکم سر مخش کار کردم که به بابات پیله کن یه xbox بگیره برات ، دیگه فکر نمیکردم انقد اصرار کنه که نهایتا پول یه elite رو بده :دی

از لحاظ دسته آره منم شنیدم که دسته xbox رو معمولا ترجیح میدن ، ولی واقعا من که دسته xbox رو گرفتم دستم بازی کردن یه بازی مثل PES که خیلی با اون دکمه بالایی ها !(R1 و L1 و ... تو PS) سر و کار داره برام خیلی مشکل بود .
در مورد قیمت بازی ها هم آره ، این یکی واقعا عذاب آوره ، ولی باز بستگی به طرف داره که بخواد ماهی 10-15 تا بازی به عنوان کلکسیون جمع کنه یا 1-2 بازی بگیره و با عشق تمومش کنه !

اگه طرف ساکن تهران بود خوب بود :دی ، حیف ... :دی
مبارک صاحبش !
sigh.gif
چاکریم.

اون دسته هم چون به PS3 عادت داری کاملا طبیعیه، یه کمی باید عادت کنی بهش. :)

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام از ماست برادر. :)

علتش به خاطر اینه که هر چند تفاوت خیلی حیاتی یی بین ایلیت و ارکید نیست، ولی برای آدمی که واقعا گیم باز و این کاره باشه، بیشتر از همه هارد داشتن دستگاه مهمه. مثلا بعضی بازی ها به طور خاص روی ارکید بچه خواهرم اذیت می کنند، مثل فورزا 3 که پیغام میده دیسک 2 رو باید حتما نصب کنید، وگرنه از بعضی Bonus ها (جاده ها و ماشین ها و ...) ـی خاص بازی محروم می شید.
ضمن این که من ایلیت فول پک خریدم (بهتره بگم از زیر سنگ گیر آوردم) که کابل HDMI اصل مایکروسافت روشه که کیفیت تصویرش بی نظیره، و ضمن این که رنگ مشکی ایلیت خیلی قشنگ تر از رنگ سفید ارکیده.
خلاصه این که گر مرد رهی، سراغ ایلیت باید رفت... :)

:)

خیلی ممنون
یه سوال اینکه به نظر شما خرید آرکید با یه هارده 120 گیگ به صرفه تر از خرید الیت نیست ؟؟؟

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3
کنسول های نسل جدید بهینه سازی شدن واسه LCD و تی وی های نسل جدید.
تلویزیون های جدید هم دقیقا همینجور برای دستگاه های جدید هست که این همه ورودی کابل HDMI و ... دارن.
مشکلی پیش نمیاد که هیچ بهترین گزینه هم هست !!

ممنون از لطفت اين بنده خدا هم خيلي تشكر كرد.

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان من يه 360 اركيد برد جسبر پلاس دارم. اگه برم تو لايو چون بازي هام كپي بن نميشم؟ اگه بن ميشم يه آنتي بن براش بذاريد ممنون مي شم.

راستي يكي از دوستان اكه مي شه بياد بگه فيفا تن چه جور مي شه آنلاين بازي كرد.

ممنون.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خیلی ممنون
یه سوال اینکه به نظر شما خرید آرکید با یه هارده 120 گیگ به صرفه تر از خرید الیت نیست ؟؟؟
خواهش می کنم.
در مورد خرید ارکید با هارد، باید قیمت روز ارکید و ایلیت رو چک کنید، ولی یه مساله مهم هم اینجاست که هارد اصل 360 برای مایکروسافت رو خیلی سخت می تونید گیر بیارید و هاردهایی که توی بازار هستند اکثرا هاردهای لپ تاپ هستند که هک شده اند و برای استفاده روی 360 تغییر داده شده اند.
ضمن این که ایلیت رنگش مشکیه و شکیل تر هستش و یه هدست اضافه هم داره و کابل تصویرش هم فکر می کنم هنوز از ارکید بهتره (مطمئن نیستم، ولی فکر می کنم کابل کامپوننت توشه).
سلام دوستان من يه 360 اركيد برد جسبر پلاس دارم. اگه برم تو لايو چون بازي هام كپي بن نميشم؟ اگه بن ميشم يه آنتي بن براش بذاريد ممنون مي شم.

راستي يكي از دوستان اكه مي شه بياد بگه فيفا تن چه جور مي شه آنلاين بازي كرد.

ممنون.
برای این که توی لایو بن نشید لازمه دستگاه تون فرم ویر ال تی رو روش داشته باشه. اگر دستگاه تون رو توی چند ماه اخیر خریده باشید ممکنه از قبل روش نصب باشه (باید از فروشنده 360 تون بپرسید دستگاه ال تی هست یا نه)؟ اگر فکر می کنید دستگاه ال تی نداره باید بدید براتون بریزند، که معمولا 10 تومن می گیرند. آقای میثم صیام توی این تاپیک یه کم ارزون تر می گرفتند و 6 تومن حساب می کردند که البته می دونم الان تابستونی سرشون شلوغه، تماس بگیرید ببینید هنوز انجام میدن؟

iOn_Engine

Registered User
لایک‌ها
3
خواهش می کنم.

برای این که توی لایو بن نشید لازمه دستگاه تون فرم ویر ال تی رو روش داشته باشه. اگر دستگاه تون رو توی چند ماه اخیر خریده باشید ممکنه از قبل روش نصب باشه (باید از فروشنده 360 تون بپرسید دستگاه ال تی هست یا نه)؟ اگر فکر می کنید دستگاه ال تی نداره باید بدید براتون بریزند، که معمولا 10 تومن می گیرند. آقای میثم صیام توی این تاپیک یه کم ارزون تر می گرفتند و 6 تومن حساب می کردند که البته می دونم الان تابستونی سرشون شلوغه، تماس بگیرید ببینید هنوز انجام میدن؟

در این صورت هم امکانش هست.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
در این صورت هم امکانش هست.

کاشکی منظورتون رو دقیق تر می نوشتید،. البته یه مشکلاتی هم هست، مثل این که مایکروسافت ممکنه دستگاه ها رو علامت گذاری کنه و بعد از 6 ماه یه دفعه همه رو با هم بن کنه، یا این که مثلا خود بازی هم باید شرایطی رو داشته باشه که توی لایو شناسایی نشه.

برای اطلاعات بیشتر این صفحه رو بخونید (البته اگه از فلفل در اومد. :دی):

کد:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=4367

Last edited:

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3
خواهش می کنم.
در مورد خرید ارکید با هارد، باید قیمت روز ارکید و ایلیت رو چک کنید، ولی یه مساله مهم هم اینجاست که هارد اصل 360 برای مایکروسافت رو خیلی سخت می تونید گیر بیارید و هاردهایی که توی بازار هستند اکثرا هاردهای لپ تاپ هستند که هک شده اند و برای استفاده روی 360 تغییر داده شده اند.
ضمن این که ایلیت رنگش مشکیه و شکیل تر هستش و یه هدست اضافه هم داره و کابل تصویرش هم فکر می کنم هنوز از ارکید بهتره (مطمئن نیستم، ولی فکر می کنم کابل کامپوننت توشه).

دستت درد نكنه

يه تحقيقي هم خودم تو بازي سنتر كردم ثهميدم اگه بازي pre patched باشه يا اين كه stealth patch داشته باشه بازي رو به بازي اوريجينال خيلي نزديك مي كنه و بن نمي شيم.

بازم ممنون از لطفت:D

iOn_Engine

Registered User
لایک‌ها
3
کاشکی منظورتون رو دقیق تر می نوشتید،. البته یه مشکلاتی هم هست، مثل این که مایکروسافت ممکنه دستگاه ها رو علامت گذاری کنه و بعد از 6 ماه یه دفعه همه رو با هم بن کنه، یا این که مثلا خود بازی هم باید شرایطی رو داشته باشه که توی لایو شناسایی نشه.

برای اطلاعات بیشتر این صفحه رو بخونید (البته اگه از فلفل در اومد. :دی):

کد:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=4367

منظورم همین بود، به همین دلیل نمی شه با خیال راحت بازی کرد.

mnikk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما به یه مشکل برخورد کردیم
pes2010 رو که توی xbox live بازی میکنم مثلا می بینی یه نیمه بازی می کنم بعد وسط نیمه دوم میپره بیرون البته offline مشکلی ندارم

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
بهترین و بدترین نداره.همش یکی هست.

فقط از لحاظ هارد و رنگ فرق دارن.

بهترین میشه مقدار فضایی که لازم دارید.

اگه Slim هک بشه شاید اون بهتر باشه.حداقل ظاهرش قشنگ تره.

mnikk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام به دوستان:
آقا ما به یه مشکل برخورد کردیم
pes2010 رو که توی xbox live بازی میکنم مثلا می بینی یه نیمه بازی می کنم بعد وسط نیمه دوم میپره بیرون البته offline مشکلی ندارم
اساتید لطفا راهنمایی بفرمایین
ممنون

mnikk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sootyy

Registered User
لایک‌ها
1
بله dvd-rom تون خراب شده.

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به دوستان عزیز

یه سول داشتم و اونم اینه که میشه رو یه فلش مموری که حجم از حجم یه بازی بیشتره و توی کنسول فرمتش کردیم یا یه هارد اکسترنال بازی ریخت یا حتماً باید بازی رو روی هارد مخصوص ایکس باکس بریزی؟؟؟؟

بالا