مخلصیم محسن جان.![]()
البته 335 که قیمت نهایی همه اینها نشده مطمئنا، احتمالا خیلی بیشتر از 350 پیاده شده. :دی
ضرر هم نکرده. من خودم ایلیت دارم و بچه خواهرم ارکید داره، واقعا خودم اگه بخوام دوباره بگیرم هیچ وقت چیزی جز ایلیت نمی گیرم.
در مورد مقایسه بین PS3 و XBOX 360:
به نظر من توی ایران که همه، خصوصا بچه ها، از عهده خرج گیم اریجینال بر نمیان، بهترین گزینه بدون شک 360 است، ضمن این که به زودی کینکت میاد که به نظر من اگر مایکروسافت درست پتانسیل هاش رو استفاده کنه، یه تحول بزرگ توی دنیای گیم رخ میده به اضافه این که اکثرا دسته 360 رو به دسته PS3 ترجیح میدن.
البته PS3 هم مزایای خاص خودش رو داره از جمله گیم های انحصاری اش که واقعا حرف ندارند، ولی به نظر من برای ایرانی ها اصلا قابل مقایسه با 360 نیست.
خیلی از وسایل هم اولش به آدم حال نمیدن، ولی بعدش که به پتانسیل هاش مسلط میشی خیلی بهتر میشه. برای این کار توصیه می کنم Halo 3 + چهار تا دسته + سه تا از دوستان + بازی در حالت Split Screen CO-OP رو تجربه کنین. تو اینترنت برای به رسمیت شناختن 360، به شدت این حالت توصیه شده!![]()
خلاصه مبارک باشه و خوش بگذره باهاش. :happy:

آره اونکه 100% ! قیمت کنسول همراه با یه بازی اشانتیون شد 335 ، یه دسته غیر اصل هم گرفتم 35 تومن + چند تا بازی 1500 و 2 تومنی !
آخه خود طرف کلا به یه ps2 هم قانع بود :دی ، یکم سر مخش کار کردم که به بابات پیله کن یه xbox بگیره برات ، دیگه فکر نمیکردم انقد اصرار کنه که نهایتا پول یه elite رو بده :دی
از لحاظ دسته آره منم شنیدم که دسته xbox رو معمولا ترجیح میدن ، ولی واقعا من که دسته xbox رو گرفتم دستم بازی کردن یه بازی مثل PES که خیلی با اون دکمه بالایی ها !(R1 و L1 و ... تو PS) سر و کار داره برام خیلی مشکل بود .
در مورد قیمت بازی ها هم آره ، این یکی واقعا عذاب آوره ، ولی باز بستگی به طرف داره که بخواد ماهی 10-15 تا بازی به عنوان کلکسیون جمع کنه یا 1-2 بازی بگیره و با عشق تمومش کنه !
اگه طرف ساکن تهران بود خوب بود :دی ، حیف ... :دی
مبارک صاحبش !