Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
@ hamidr_max
ممنون بابت پاسخ
درست میفرمایید.
ممنون بابت پاسخ
ممنون از راهنمایی هر دو عزیز
یک سوال دیگه اینکه دویدن تو آموزشی سرعتیه یا عادی مثلا میگن تو یک دقیقه فلان مسیر را بدوی که همه تلاش میکنن زودتر برسن یا نه معمولیه فقط باید سربازها کنار هم دو دور دور مثلا پادگان را با سرعت معمولی بدوند؟؟؟؟
و دوم اینکه این نکته ای که اشاره کردید اگر اصلا واقعا یک نفر تا یک حدی را دوید ولی دیگه نتونست چیکارش میکنن؟؟؟
بالاخره شاید تو آموزشی برای شما و دوستان شما تو پیش آمده باشه بالاخره هر کی یک توانی داره اگر نتونست بیشتر از یک حدی بدوه چه اتفاقی براش میوفته
ممنون میشم این موردم راهنماییم کنید
ممنون از راهنمایی هر دو عزیز
یک سوال دیگه اینکه دویدن تو آموزشی سرعتیه یا عادی مثلا میگن تو یک دقیقه فلان مسیر را بدوی که همه تلاش میکنن زودتر برسن یا نه معمولیه فقط باید سربازها کنار هم دو دور دور مثلا پادگان را با سرعت معمولی بدوند؟؟؟؟
و دوم اینکه این نکته ای که اشاره کردید اگر اصلا واقعا یک نفر تا یک حدی را دوید ولی دیگه نتونست چیکارش میکنن؟؟؟
بالاخره شاید تو آموزشی برای شما و دوستان شما تو پیش آمده باشه بالاخره هر کی یک توانی داره اگر نتونست بیشتر از یک حدی بدوه چه اتفاقی براش میوفته
ممنون میشم این موردم راهنماییم کنید
یه چیزی که من نمی فهمم اینکه هی می گن اونجا سخت گیری می کنن این سخت گیری من درست نفهمیدم یعنی چی. اگه مثلا سخت گیری تو نظافت باشه که در این صورت فکر کنم من باید به فرمانده گیر بدم نظافتو رعایت کنه نه اون به من!!
حمید جان می شه یه توضیحی بدی این سخت گیری یعنی چی؟ چه مواردی در بر می گیره؟
واقعا می بینید این افسر آموزشی ها چقدر موجودات ماهی هستند!؟خدا حفظشون کنه! بقیه رو هم
ما هم امروز رفتیم جوادالائمه. لباس گرفتیم کلی هم علافی داشت.
یه کلاه دادن تو سر بچه هشت ساله هم نمیره چه برسه کله گنده من
این گمرک و خیابون سپه کلاه هم میفروشن؟ پوتین هم بهمون نرسید. گفتن روزی که خواستید بیان بهتون میدیم گفتم ولش کن خودم میرم میخرم.
ما هم امروز رفتیم جوادالائمه. لباس گرفتیم کلی هم علافی داشت.
یه کلاه دادن تو سر بچه هشت ساله هم نمیره چه برسه کله گنده من
این گمرک و خیابون سپه کلاه هم میفروشن؟ پوتین هم بهمون نرسید. گفتن روزی که خواستید بیان بهتون میدیم گفتم ولش کن خودم میرم میخرم.
سلام نریمان جان
ببین من خودم آدام منظنمی هستم هم و وضع زندگیم حتی زمانی که خودم دوران دانشگاه شهرستان تنها زندگی میکردم و خودم و خودم تنها تو یه خونه بودم خونم همیشه مرتب بود و ظرف هام هم مرتب و تمیز بود حتی اگه دوستان هم میمودن و میرفتن بلا فاصله تر تمیز میکردم و خودم این مدلی دوست داشتم باشم اما این مسئله سخت گیری نظافت و تمیزی و این حرف ها که میگم باید نظم داشته باشی تو ارتش از اون حرف هاست که من اصلا اینو اونجا لمس نکردم و ندیدم اما یه چیزای و که متوجه شدم و بهت میگم به عنوان مثال از آسایشگاه شروع کنیم مثلا شما منزل تخت رو مدلی که دوست داری مرتب میکنی اینجا همه باید آنکادر کنن و به یک صورت باید باشه که اونم به این صورت هست که آموزش میدن ملحفه رو به چه صورت تا کنی و رو تخت مرتب کنید و پتو باید به چه صورت باشه و شونه کشیدنش و از این جور کار ها و یه کیف بهت میدن که اونو باید آنکادر کنی و یک کمد که چیدمانش رو اول بهت میگن به چه صورت باشه و لوازمتون رو چطور قرار بدید!!!:lol::wacko: حالا گیر اینا کجاشهالان بهت میگم طرف میاد نگاه میکنه میگه اینجای پتوت شلهاونورش زیاد تر اومده بالا:blink:ملحفت سفت نشده
و از همه بد تر وقتی هست که شما تخت پایین باشی و دوستان مرحمت کنن بعد از آنکادر کردن شما و وقتی شما نیستی میان روش دراز میکشن و یا میشنن و بعد طرف وقتی حسابی حالشو کرد پا میشه میره و بعد شما هم از همه جا بی بر و بعد فرمانده گروهان یا یه مقام دیگه میاد بازدید میکنه و میبینه اوضاع تخت شما به چه وضی هست و بعد شما وقتی تشریف اوردی یه ذره داد بی داد میکنه وشما میگی این مرتب بود یکی اومده و به این وضع در آورده اونم میگه درسته کسه دیگه اومده اما باز شما مسئولشین
:blink:
و یا اینکه به اینصورت هست که مناطق نظافت هر فرد معلوم هست و شما باید یه دستی به اون منطقه بکشید و ممکنه فرمانده یا هر کسی که مقام بالای داره از اونجا رد بشه حالش گرفته باشه یهو 2 تا برگ اونجا ببینه شاکی بشه و یا نه سر حال باشه حتی یه کیسه آشغال هم اونجا باشه برخورد نکنه ... اما معمولا محوطه جلو یگان باید مرتب باشه و آشغال هایی که بیشتر به چشم میاد جمع آوری بشه و اینکه 5شنبه ها هم حتما مناطق رو خوب مرتب کنید که گیر ندن نگهتون دارن....
و یه مسئله اینکه اگه تا حدی که قابل قبول مرتب کنید زیاد کاری ندارن خودشونم گاهی اوقات زیاد دوس ندارن انرژی هدر بدن گیر بدن شما کار خودت رو تا مرز خوب انجام بده حله
اما مسئله نظافت که من خیلی انتظار داشتم ندیدم مثلا میرن ورزش میکنن در حدی که لباس عرق گیر و بچکونی با عرض شرمندگی 1 بطری 1 لیتری پر میشه اما بعدش رو همون دوباره آخرش لباس نظامی و میپوشن خوب اگه واقعا اهمیت به سلامتی مهم باشه به نظر من دوش بعد از این ورزش کردن سنگین الزامی هست اما به اینکه جوراب هات شسته بشه گیر میدن و یهو میبینی 2 شب خوابیدی میان دست میزنن جوراب ها تون رو که رو تخت انداختین ببین خیس هست که یعنی شما جوراب تون رو شستین !!!:blink: اگه خشک باشه گیر میده برو بشور یا اینکه میان پوتین و نگاه میکنن یهو میبینی ساعت 3 شب بیدار میکنه پاشو واکس بزن .... از این جور جنگولک بازی های مسخره
البته من که اکثر شبا پادگان نبودم به جز شبی که نگهبانی داشتم و اونم خسته بودم و اصلا هم حالشو نداشتم جوراب بشورم و جوراب مو قایم میکردم و چند تا جوراب نو داشتم گذاشته بودم کنار:blush: که اگه اومد گیر بده بگم جوراب پاره شده بود انداختم سطل زباله و این جوراب نو
:blush:
در کل بخوان گیر بدن به بند پوتین که هیچی به ریش هم میتونن گیر بدن دیگه دکمه جیبت باز باشه به اونم گیر میدن اما نترس اینا همه برای همون هفته اول هست الانم که خورده تو ماه رمضون این دوره هم فکر نمیکنم چندان سخت باشه
بعدشم از اون مهم تر خودت میگی منظمی پس حله به شما گیر نمیدن داداش![]()
سلام به همه دوستان و هم رزم ها
من امروز رفتم ساعت 8 اونجا بودم فرمانده آدمه فوقولاده ای هست و حدود یک ساعت از دستش خندیدیم
خلاصه بعد از کلی نشستن تو افتاب تقسیم شدیم منم افتادم گردان وحدت گرهان 3 (( آقا hamidr_max
منو دریاب )) متاسفانه نه تونستم اسم فرمانده رو بپرسم نه افسر آموزشی که یک فرد عینکی که تیکه کلامش هم این هست (( مثلا میگه کلاه رو عوض کنید بعدش میگه مــــی دونـــــی ))
به ما پوتین دادن سایز 40 که رفتم امام حسین با 10.000 عوض کردم (( با دوستم آقا محمد )) لباس دادن شلوار جوراب و اتیکت و ..... که همرو رفتم امروز ردیف کردم![]()
ژیلت میزارن ببریم + قرص مولتی ویتامین + گفت ساعت 4 بیدار باش 10 هم خاموشی . بچه های گروهان بچه های خوبی به نظر میانولی امروز خیلی خسته شدم
یک سری هم وسایل خریدم ولی یک پیشنهاد دارم باسه کسانی که میخوان برن ارتش (( اگه پرسپولیسی هستی نرو )):lol: آخه همه چی آبی هست
حالا شنبه 6:30صبح باس اونجا باشیم .
امروز که بچه های خیلی تو لک بودن ولی 2 تا دوست پیدا کردم یکی بچه تهران یکی هم کرمانشاه .
تا الانش که خوب بوده !
یا حـــــــــــق
ممنون حمید جان واقعا حرفای مفیدی می زنی ای کاش می شد یه جوری زحمتاتو جبران کنم. حالا با این توصیفهایی که کردی پس تو اموزشی هیچ فرقی بین دیپلم و لیسانس نیست فقط بعد از اموزشی معلوم می شه یعنی تو اموزشی هر توهین و تحقیر و کتکی که به دیپلم می زنن به لیسانس هم می زنن.این واقعا ارزش 4 سال درس خوندن ادمو یه جورایی بی فایده می کنه
یه سوال دارم اونم اینکه میگن اونجا رفتی بگو گواهینامه ندارم بیخودی راننده نشی. حالا اگه ادم داشته باشه الکی بگه ندارم بعد بفهمن چی؟؟
یعنی تو اموزشی هر توهین و تحقیر و کتکی که به دیپلم می زنن به لیسانس هم می زنن.این واقعا ارزش 4 سال درس خوندن ادمو یه جورایی بی فایده می کنه![]()
سلام به همه دوستان و هم رزم ها
من امروز رفتم ساعت 8 اونجا بودم فرمانده آدمه فوقولاده ای هست و حدود یک ساعت از دستش خندیدیم
خلاصه بعد از کلی نشستن تو افتاب تقسیم شدیم منم افتادم گردان وحدت گرهان 3 (( آقا hamidr_max
منو دریاب )) متاسفانه نه تونستم اسم فرمانده رو بپرسم نه افسر آموزشی که یک فرد عینکی که تیکه کلامش هم این هست (( مثلا میگه کلاه رو عوض کنید بعدش میگه مــــی دونـــــی ))
به ما پوتین دادن سایز 40 که رفتم امام حسین با 10.000 عوض کردم (( با دوستم آقا محمد )) لباس دادن شلوار جوراب و اتیکت و ..... که همرو رفتم امروز ردیف کردم![]()
ژیلت میزارن ببریم + قرص مولتی ویتامین + گفت ساعت 4 بیدار باش 10 هم خاموشی . بچه های گروهان بچه های خوبی به نظر میانولی امروز خیلی خسته شدم
یک سری هم وسایل خریدم ولی یک پیشنهاد دارم باسه کسانی که میخوان برن ارتش (( اگه پرسپولیسی هستی نرو )):lol: آخه همه چی آبی هست
حالا شنبه 6:30صبح باس اونجا باشیم .
امروز که بچه های خیلی تو لک بودن ولی 2 تا دوست پیدا کردم یکی بچه تهران یکی هم کرمانشاه .
تا الانش که خوب بوده !
یا حـــــــــــق
نبود 380 روز:lol::lol:
خواهش میکنم ...
بین فرق که خوب تا حدی فرق میکنه ... اما همون دیپلم اگه درست رفتار کنه خوب باهاش درست بر خورد مینن لیسانس هم همینطور اگه بد رفتار کنه اونا هم سخت میگیرن بهشون ... اما خوب نریمان جان داداش اینا رو از کجا آوردی " توهین و تحقیر و کتکی " !!!!!:wacko: نه دیگه ما تنبیه یدی تو ارتش نداریم اصلا کتک نداریم بر فرض مثال اگه یکی به خواد مسئله درست کنه با همون خود کار و چند خط نوشته تنبه میشه جوری که دفه دیگه خودش اسه بره بیاد اصلا این حرف ها نیست که بخوان دعوا کنن بعدش هم توهین در کار نیست اگه توهین کنن شما میتونی به بازرسی مراجعه کنی و این کار به صلاح مسئولین نیست اما خوب اونا به شما دستور میدن و اون وقت سر پیچی از دستور اگه باشه شما هستی که با همون خود کار به همون شیوه که عرض کردم تنبیه میشی البته شما استفاده کردم منظورم شما نوعی بود
اگه کسی از این سر باز ها مثلا تو گروهان برات قلدر بازی در آورد اول به فرماندت بگو اگه جواب نداد مستقیم راهتو میگیری میری بازرسی حالا توجیح میشیدر گیری نکنی با کسی که به ضررت میشه...
بعدش هم یکی از دوستان چند صفحه قبل نوشته بود که من مدرکم کامپیوتر هست پس میرم میشینم پشت کامپیوتر و برای کار های کامپیوتری از ما استفاده میکنن حالا صحبت شما هم تقریبا مشابه هست با این دوستمون ...نریمان جان الان که شما آموزشی هستی از این استفاده ها از شما نمیشه شما اصلا اسمتون مشخصه که چه برنامه های باید انجام بدید و باید اموزش ببینید پس ماشین به شما نمیدن بعدش هم بعد از اینکه شما رفتی یگان خدمتیت و اونجا مشخص میشه چه کاری باید انجام بدی در ثانی شما اصلا گواهینامه داشته باشی بعدا هم بفهمن هیچ حرفی نمیتونن بزنن
اما یه تجربه به همه عزیزان بگم و اینکه اگر کاری بلدید جایی انجام بدید که مطمئن هستید دیده میشه و ارزشش و داره که اون کار و انجام میدید و بعدا براتون امتیاز میشه مثلا تو سطح گروهانتون خوبه حرکتی انجام بدید اونم نه هر کاری اما یه وقت میگن بیاید بریم فلان جا که اصلا ربطی نداره و وعده وعید الکی هم میدن و بعد فراموش میشه حواستون باشه برو بچز تیز باشید و حواستون جم نرین بیگاری الکی بکنین....
راستی سعی کنید صف 1 2 3 هم نشینید یا صف های آخر همیشه سعی کنید وسط بشنینبرای اینکه یهو میان میگن بار آوردیم چند نفر بفرستین خالی کنن بعد اون که بالا سرتون هست همیشه از ستون اول یا ردیف های اول و آخر استفاده میکنه که نظم هم به هم نخوره
![]()