• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hamiddr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پادگان مالک اشتر نیروی انتظامی اراک چه جوریه؟ اگه کسی اطلاع داره بنویسه لطفا !

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام برو بچز عزیز...

خدمت دوستان عزیزم عرض کنم مسئله درجه فکر خود منم رو هم مشغول کرده بود بخاطر اینکه صحبت از تعدیل درجه ها و کم شدن درجه سرباز های وظیفه بود که البته تا وقتی به آموزشی نرفته بودم باز هم این افکار باهام بود البته این رو بگم که ارتش همچنان درجه های خودش رو مثل قدیم نگه داشته و فقط **** و نیرو انتظامی هستند که درجه هاشون رو کم کردن...

بنده با مدرک لیسانس از ارتش درجه ستوان دومی گرفتم و دوستم هم که 3 4 ماه قبل از من به خدمت رفته بود با لیسانس از **** استوار یکمی گرفت.

البته این دوره پادگان 02 که من هم آموزشی اونجا بود و هم الان یگان خدمیتم هست کاردانی یا به اصتلاح فوق دیپلم ها رو گرفتن برای این عزیزان و دوستان دیگه که با فوق دیپلمی به سربازی میان و سرباز ارتش میشن درجه گروهبان یکی میدن...

البته یه مسئله رو بگم تو آموزشی ممکنه ببنین یه گروهبان 2 یا 1 کادری با وجود اینکه که درجش از ستوان دوم ها ی وظیفه کمتره اما جلوی ستوان وظیفه ها یا گروه بان 1 های وظیفه ارز اندام میکنن و انگار خودشون رو بالا تر میبینن در صورتی که اصلا اینطور نیست پس تصور نکنید که درجه تون ارزشی نداره که اشتباه کردید کادری های که درجه پایین دارن معمولا برای اینکه کم نیارن از قبل یه گاردی نسبت به افسر وظیفه ها دارن و سعی میکنن خودشون رو بالا ببرن و نشون بدن که بالا تر هستن اما اصلا اینطور نیست....

و از نظر قانونی و سازمانی هم اگر بخوای در نظر بگیری درجه بالا تر ارشدتر حساب میشه و فرقی بین وظیف کادر نباید باشه و اگه جایی دیدین که گروهبان هاش دارن جلوی افسر ها ارز اندام میکنن بدونین ساخت و پاخت دارن که تو اون پادگان اونطوری برخورد کنن و یه جوری بین وظیفه ها میخوان برخورد و احترام نزاشتنشون رو جا بندازن البته منظور از احترام احترام به ارشد تر هستش ...

یعنی ما که گروهبان 1 میشیم به این دسته از افراد نباید ادای احترام نظامی کنیم ؟ • گروهبان2و 3 • سرجوخه • سرباز ؟؟؟؟ (( البته احترام به خود شخص واجب هست ))
راستی شما تو کدون گروهان خدمت کردی ؟ میشه بگی فردا که من میرم ساعت 4 لباس میدن بعد میگن برید خونه اندازه کنید یا نه ؟
ممنون میشم پست قبلی و اینو جواب بدید

یا حــــــــــق

Tanha_T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من فردا باید برم پادگان. ساک و بار و بندیلمو ببرم یا اینکه میگن دو روز برو لباساتو اندازه کن و بعد بیا. من میترسم فردا بدون وسایل برم کچل هم که نکردم حالمو جا بیارن. دوستان یه راهنمایی بکنین. مرسی

hamid_alirezaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ...
من 01 آموزشی بودم و شنبه جشن سردوشی داشتیم (هنگ یکم بودم )و بعدش من اومدم و صبر نکردم که امریه ها رو بدند ...
امروز دوستم زنگ زد میگه که افتادم "مرکز بهینه سازی نزاجا اصفهان " ... ولی چیز دیگه ای نگفت !
دوستان کسی میدونه که چه جور جایی هست ؟
منظورش دوره کد بوده یا اینکه یگانی که تقسیم شدم اینه ؟!
در ضمن رشته م هم لیسانس برق - الکترونیک هست !

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من فردا باید برم پادگان. ساک و بار و بندیلمو ببرم یا اینکه میگن دو روز برو لباساتو اندازه کن و بعد بیا. من میترسم فردا بدون وسایل برم کچل هم که نکردم حالمو جا بیارن. دوستان یه راهنمایی بکنین. مرسی

منم مثل شما سربازم ! فردا هم وسایل رو ببر هم کچل کن اگه گفتن برو خونه که برمیگردی اگرم نگه داشتن که زرر نکردی که هیچ خیالتم راحت تره حالا چه 1 روز مو داشته باشی چه کچل باشی. بردن ساک هم زرر نداره
در زمن توی برگه سفید نوشته بود هنگام مراجعه به پادگان وسایل همراهتان باشد و مو ها هم کوتاه

Last edited:

Tanha_T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم مثل شما سربازم ! فردا هم وسایل رو ببر هم کچل کن اگه گفتن برو خونه که برمیگردی اگرم نگه داشتن که زرر نکردی که هیچ خیالتم راحت تره حالا چه 1 روز مو داشته باشی چه کچل باشی. بردن ساک هم زرر نداره
در زمن توی برگه سفید نوشته بود هنگام مراجعه به پادگان وسایل همراهتان باشد و مو ها هم کوتاه

نه. بحث مو و کچلی نیست. الانشم زلف افشون ندارم :D همیشه موهام از ته کوتاهه. بحث خرکشی وسایله. من این چند روزه از نزدیک به سی نفر سرباز چند ماه خدمت پرسیدم همشون گفتن روز اول نیازی به وسیله بردن نیست. ولی بازم شک دارم.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
راجع به کچل کردن! باید حتما با شماره 4 زد یا با شماره 6 هم مشکلی نداره؟ اصولا در این حد گیر می دن تو ****؟

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ...
من 01 آموزشی بودم و شنبه جشن سردوشی داشتیم (هنگ یکم بودم )و بعدش من اومدم و صبر نکردم که امریه ها رو بدند ...
امروز دوستم زنگ زد میگه که افتادم "مرکز بهینه سازی نزاجا اصفهان " ... ولی چیز دیگه ای نگفت !
دوستان کسی میدونه که چه جور جایی هست ؟
منظورش دوره کد بوده یا اینکه یگانی که تقسیم شدم اینه ؟!
در ضمن رشته م هم لیسانس برق - الکترونیک هست !

دوره کد نیست دوست خوبم، دوره کد اصفهان مرکز توپخانه است.

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
نه. بحث مو و کچلی نیست. الانشم زلف افشون ندارم :D همیشه موهام از ته کوتاهه. بحث خرکشی وسایله. من این چند روزه از نزدیک به سی نفر سرباز چند ماه خدمت پرسیدم همشون گفتن روز اول نیازی به وسیله بردن نیست. ولی بازم شک دارم.

خدا از دهنت بشنوه :D جواب کنکور هم اومد بدبختی اینه که شنبه باید انتخاب رشته کنم که اونم نیستم یعنی این فرمانده (( ای ارتش بد ای ناوه جنگی ای فرمانده کل ای قربانت برم من مههههههه )) :D میزاره من برم انتخاب رشته کنم ؟ :blink:

Tanha_T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا از دهنت بشنوه :D جواب کنکور هم اومد بدبختی اینه که شنبه باید انتخاب رشته کنم که اونم نیستم یعنی این فرمانده (( ای ارتش بد ای ناوه جنگی ای فرمانده کل ای قربانت برم من مههههههه )) :D میزاره من برم انتخاب رشته کنم ؟ :blink:

ببین با این چیزایی که من شنیدم امکان نداره فقط دو روز وقت بدن واسه اندازه کردن لباسا. یه چهار پنج روزی وقت میدن با این حساب شنبه منزل تشریف داری و به انتخاب رشتت میرسی

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
ببین با این چیزایی که من شنیدم امکان نداره فقط دو روز وقت بدن واسه اندازه کردن لباسا. یه چهار پنج روزی وقت میدن با این حساب شنبه منزل تشریف داری و به انتخاب رشتت میرسی

آخه 4شنبه میشه لباسها رو داد اندازه کرد ولی 5 شنبه نمیشه تحویل گرفت با توجه به اینکه ماه رمضان است و همه جا 6 به بعد تق . لق هست ممکنه بگن 1 شنبه یا 2 شنبه ولی بیشتر فکر نکنم !

somagh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه 4شنبه میشه لباسها رو داد اندازه کرد ولی 5 شنبه نمیشه تحویل گرفت با توجه به اینکه ماه رمضان است و همه جا 6 به بعد تق . لق هست ممکنه بگن 1 شنبه یا 2 شنبه ولی بیشتر فکر نکنم !
من امروز رفتم لباس دادن گفتن شنبه بیاید و حالا شاید برای شما که فردا میری بگن 1 شنبه بیایید .

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
من امروز رفتم لباس دادن گفتن شنبه بیاید و حالا شاید برای شما که فردا میری بگن 1 شنبه بیایید .
خوب به سلامتی ! فقط یک مسئله ای هست اینم اینه که اگه لباسها اندازه نبود باید بدی نظامی دوز درسته ؟ بعد نظامی دوزها که جمعه باز نیستند هستند؟
لباسارو دادن بعد گفتن برید یا تمرین و بدوبدو اینا دادن شما کی رفتی کی گفتن برو خانه ؟ بعد اینها جزو آموزشی حساب میشه ؟

Tanha_T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

شما کجا افتادین؟ امروز چند ساعت کارت طول کشید؟

والا هر کی رفت پنج شش روز بهش فرصت دادن. حالا به ما برسه آسمون بتپه دیگه...:( اگر هم خدای نکرده اینجوری شد بالاخره کل پنجشنبه رو وقت داریم. معمولا جمعه صبحها هم بازن.

hamidr_max

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی ما که گروهبان 1 میشیم به این دسته از افراد نباید ادای احترام نظامی کنیم ؟ • گروهبان2و 3 • سرجوخه • سرباز ؟؟؟؟ (( البته احترام به خود شخص واجب هست ))
راستی شما تو کدون گروهان خدمت کردی ؟ میشه بگی فردا که من میرم ساعت 4 لباس میدن بعد میگن برید خونه اندازه کنید یا نه ؟

یا حــــــــــق

سلام رامین جان

شرمنده میخواستم همون موقع که سئوال افسر آموزشی عزیز رو جواب دادم برای شما هم کامنت بزارم اما کاری پیش اومد باید میرفتم الان تا رسیدم اومدم که جواب شما رو بدم رامین جان:)

سلام دوست عزیز...

این دوره 02 فوق دیپلمه ها رو گرفته و خوشبختانه شما هم اینجا هستی البته برای این میگم خوشبختانه به دلیل اینکه تهران هستی و این مزیت خیلی خیلی خوبی هست ... که دوستان هم به این موضوع اشاره کردن

و اما خلاصه ای درباره مرکز آموزش 02 شهید انشایی ...
اول از همه باید بگم تو این مرکز برای من هم دوران خوشی بود و هم سختی دقیقا الان که به ساختمون یگانم فکر میکنم اونجا رو خونه خودم میدونه و مطمئا تو مدت خدمتیم همیشه اونجا میام و سر میزنم مخصوصا که با افسر وظیفه ها و گروهبان هاش هم رابطه صمیمی و دوستانه ای پیدا کردیم ...

در باره اینکه خوبه باید بگم آدم خونه ی خودش هم بعضی وقت ها بهش خوش میگذره بعضی وقت ها خیر اینجا هم همین طور هست وشما اومدی و سرباز آموزشی شدی و این دوران رو باید بگذرونی البته خودشون میگن که اومدید اینجا و باید این چند وقت رو بخوبی کارهاتون رو انجام بدید و برید یگان خدمتی و فکر نکنید که اومدید خوش بگذرونین اما جدا از این صحبت ها مطمئا شما لحظات متفاوتی رو تجربه مکنید مثل اینکه یه وقتی میشه که شما یک لحظه هم نمیتونین دیگه اونجا رو تحمل کنید و دلتون میخواد سریعتر از پادگان بیاین بیرون و یا لحظاتی میشه که در کنار دوستانتون انقدر خوش هستید که زمان رو احساس نمیکنید که به سرعت سپری میشه و گاهی هم انقدر کار های مسخره و الافی های بیخودی و سرکاری که خستتون میکنه که به همه چیز بد بیراه میگین...
اما در باره مسئولین رده بالاش میخوام بهت بگم خیلی انسان های خوبی هستن مخصوصا فرمانده پادگان و جانشین فرمانده که خودت میای و به چشم میبینی که چقدر محترم و خوش برخورد هستن...
خود گروهان ها هم خوب و بد توشون هست مخصوصا یسری از گروهابان ها که متولد 66 67 65 هستن و کلی عقده از بچه ها دارند و میخوان اذیت کنن...و سخت گیری میخوان بکنن...
در باره غذا هم شاید باور نکنی اما من که خودم خیلی بد غذا هستم غذا هر رستورانی هم نمیخورم و غذا هاشون که به نظر من اصلا خوب نیست و اگه از من میشنوی غذا پادگان رو اصلا نخور خود من 2 بار بیشتر نخوردم ولی بوفه خوبی داره ساندویچ هم میده هر چند که بهداشتش خراب هست اما به نظر من از غذا پادگان بهتره و شبایی که نگهبان بودم شام بوفه بودم روز هم چند باری به بوفه سر میزدم این اواخر اکثریت بچه ها شام رو از بوفه میگرفتن البته شما که بچه تهران هستی راحت مرخصی روز برگ میگیری هر شب میتونی بری یعنی از ساعت 5 عصر تا 5:30 الی 6 مرخصی ها رو میدن و فقط روز هایی که نگهبانی میمونی...
ماه رمضون برنامه ها سبک ترهست البته مطمئا برنامهما با شما خیلی فرق داره ولی در کل صبح با کلاس قرآن شروع میشه و بعد کلاس های دیگه که باید سر کلاس به استاد توجه کنید فکر کنم بیشتر براتون کلاس های عقیدتی این جور کلاس ها رو بزارن برای ماه رمضان و کلاس های رزم انفرادی و برای بعد از ماه رمضان و اون موقع هست که سختیش بیشتر میشه و سخت گیری هم بیشتر...
موبایل که شرمنده نمیزارن حتی افسر وظیفه ها هم اجازه ندارند اما خوب کیه که گوش کنه همه میارن اما کسی نبینه بهتره پیش نهاد میکنم اول روز ها نیار 1 هفته بیا و بعد خواستی بیاری هم روز های وسطه هفته که از مرخصی اومدی بیار...(دلیلش و خودت متوجه میشی...!!!)
بهتره بگی چه رشته هایی کد نمیخورن!!! عمران / حسابداری / حقوق / کامپیوتر / روانشناسی / زبان و چند تای دیگه که الان حضور ذهن ندارم کد نمیخورن و مابقی میخورن البته گاهی اوقات به شخصه دیدم طرف عمران بوده کد خورده و یا طرف کد باید میخورده نخورده اما رشته هایی هم که کد میخورند تعدادیشون میتونن امریه عقیدتی بگیرن اونجا خودشون بعد از یه مدتی اعلام میکنند که بجز شرایط دار ها کسی اگه میخواد امریه عقیدتی بگیره بیاد ثبت نام کنه و مصاحبه بشه باهاش ...
و سر راست ترین راه : شما اتوبوس یا تاکسی همون روبرو مانتو فروشی بی بی سوار بشی بیا میدان امام حسین(ع)
بعد بپر بیا خیابون مازندران اونجا مینی بوس داره میاره جلوی پادگان پیادت میکنه (از این بهتر میخوای؟ )
اگه ماشین دارین که لطف کنین بپرید سوار ماشین بشید روبروی پادگان 02 پارکینگ هم هست که برای خود پادگان هست و یه سر گروهبان خیلی خوب و آقا هم داره که فیش و پارکینگ و مینویسه و کلی هم جا برای پارک کردن مبلغش هم روزی 200 تومان هست ( دیگه چی میخوای مهندس؟ )

Last edited:

somagh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما کجا افتادین؟ امروز چند ساعت کارت طول کشید؟

والا هر کی رفت پنج شش روز بهش فرصت دادن. حالا به ما برسه آسمون بتپه دیگه...:( اگر هم خدای نکرده اینجوری شد بالاخره کل پنجشنبه رو وقت داریم. معمولا جمعه صبحها هم بازن.
یه حدود 3 ساعتی طول کشید .من افتادم فاتب تهران .نیروی انتظامی

hamidr_max

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

یا حــــــــــق

با عرض ادب مجدد...

اولا الان که شما عزیزان تشریف میارین هیچ درجه ای ندارین و ادای احترام با دست ندارین ولی به عنوان مثال فرمانده گروهان شما وارد آسایشگاه میشه و یا اینکه شما جلو سرهنگی یا فرمانده گردان از روبرتون رد میشه باید خبر دار باایستید (همین)

مثلا تو راه رو واستادین یهو سرهنگ که فرمانده گردان هست میاد تو و شما یا یکی از دوستاتون اولین نفر هست که متوجه حضور این مقام میشه و یک ایست میکشه و میگه ایست گروهان یا قسمت و همگی خبر دار می ایستید و ایشون میگن آزاد و همون که ایست که کشید میگه از نو فرمودن و یعنی آزاد باش
حالا میایم سر گروهبان ها که فعلا ارشد شما هستن البته گروهبان ها اکثر یا انبار دار هستن یا اسلحه اما مسئول آموزش که افسر اموزش هست یه چند هفته اول براتون جو میگرن و ر به ر باید براشون خبر دار بشید اما 2 هفته که گذشت اینا هم که بیان تو آسایشگاه شما از جاتون دیگه تکون هم نمیخورید:D

ما که هی تا میومدن تو آسایشگاه یکی ایست مکشید هر جا بودیم میپردیم جلو تخت مرتب وا میستادیم اما هفته دوم سوم افسر آموزشی هامون که میومدن بچه ها بجا 1 دونه ایست مسخره بازی میکردن 7 8 10 نفر پشت سر هم ایست میکشید هیچ کس هم اهمیت نمیداد طفلکا میومدن نگاه میکردن میرفتن البته بگم گروهانومون بهترین گروهان هم شد چون هم برو بچز خوبی داشیتم هم فرمانده خوبی...

شرمنده زیاد رفتم تو حاشیه ...

در باره ادا احترام حالا میری تو پادگان توجیح میشی بعدش هم اونجا دیگه همه با هم رفیق میشن دیگه احرتام محترام نمیزارن مثلا یه گروهبان 2 کادری داشیتم برای استوار2 که باهاش دوست بود اصلا احترام نمیزاشت اما برای یه استوار دیگه که استوار 1 بود اما باهاش صمیمی نبود یه احترام الکی میداد که ندادنش بهتر بود...:wacko:

اما دیگه بر میگرده به جو و محیط پادگان که چقد احترامات رعایت میشه

باز هم مثال دیگه مثلا پادگان هایی که امیر و سرهنگ زیاد داره دیگه کسی احترام نمزاره اما یه جا مثل اینجا که بالا ترینش سرهنگ بیشتر تا سرهنگ و ببینن احترام میزارن تا درجات دیگه...

و اما شما بعد از اینکه گروهبان 1 شدی باز هم از گروهبان 1 های کادری پاین تری (شرمنده) مثال برات میزنم
مثلا بنده الان ستوان دوم هستم جدا از وظیفه و کادر وقتی که دو نفر هم درجه باشن روز های خدمتی شون ملاک ارشد بودنشون میشه مثلا من که ستوان دو هستم و 3 ماه خدمت دارم با کسی که ستوان دو هست و 3 ماه 1 روز خدمت داشته باشه اون فرد از من ارشد تر حساب میشه اما شما گروهبان 1 هستی و 3 ماه خدمتی داری و یکی سرجوخه هست به 10 ماه خدمت و یا گروه بان 2 و یا گروه بان 3 شما ارشد تر هستین:) البته بیخیال ارشد شو
چون رفاقت ها اهمیت بیشتری داره :happy:

خود من که فعلا درج ستوانی رو گرفتم فعلا دارم گروهبان ها رو سر به سرشون میزارم البته اینو بگم دوستانه سر به سرشون میزارم ...

یه چیز دیگه بگم بدونین گروهبان های کادر که خودشون رو جلو افسر وظیفه ها میگرن به وقتش به امضا افسر وظیفه ها نیاز دارند!!! بچه های گروهانمون یه حرکتی کردن که چندان به مذاق گروهبان ما خوش نیومد و اومد و کلی بشین پاشو داد و در آخر هم گفت نامه اضاف خدمت میزنم و بازداشت در یگان و از این حرف ها آخر سر که خواست بره رو به سمت افسر وظیفه گروهانمون کرد که ستوان 2 بود و گفت جناب سروان نامشو مینویسم لطف کنید امضا کنید... حالا همین آدم برای افسر وظیفه هامون احترام نمیزاشت اما خوب خودش میدونست که این عزیزان ازش بالا تر و ارشد تر هستن ....

راستی نگفتی کدوم گردان و گروهان افتادی؟ :happy:

وقتی که لباس دادن شما رو توجیه میکنن و آرم و علائم و میگن چه کار کنید و از این حرف ها که شما میبری میدی نظامی دوز و خودش اینکارس و میدونه چه کار کنه بعدش 3 4 روز بعد میری پادگان...البته همون موقع بهتون برگه مرخصی میدن و داخل همون برگه نوشته تا چه ساعتی و چه روزی مرخصی دارید...

شرمنده سر دوستان رو درد آوردم:blush:

برو بچز سئوالی بود در خدمتیم...

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض ادب مجدد...

اولا الان که شما عزیزان تشریف میارین هیچ درجه ای ندارین و ادای احترام با دست ندارین ولی به عنوان مثال فرمانده گروهان شما وارد آسایشگاه میشه و یا اینکه شما جلو سرهنگی یا فرمانده گردان از روبرتون رد میشه باید خبر دار باایستید (همین)

مثلا تو راه رو واستادین یهو سرهنگ که فرمانده گردان هست میاد تو و شما یا یکی از دوستاتون اولین نفر هست که متوجه حضور این مقام میشه و یک ایست میکشه و میگه ایست گروهان یا قسمت و همگی خبر دار می ایستید و ایشون میگن آزاد و همون که ایست که کشید میگه از نو فرمودن و یعنی آزاد باش
حالا میایم سر گروهبان ها که فعلا ارشد شما هستن البته گروهبان ها اکثر یا انبار دار هستن یا اسلحه اما مسئول آموزش که افسر اموزش هست یه چند هفته اول براتون جو میگرن و ر به ر باید براشون خبر دار بشید اما 2 هفته که گذشت اینا هم که بیان تو آسایشگاه شما از جاتون دیگه تکون هم نمیخورید:D

ما که هی تا میومدن تو آسایشگاه یکی ایست مکشید هر جا بودیم میپردیم جلو تخت مرتب وا میستادیم اما هفته دوم سوم افسر آموزشی هامون که میومدن بچه ها بجا 1 دونه ایست مسخره بازی میکردن 7 8 10 نفر پشت سر هم ایست میکشید هیچ کس هم اهمیت نمیداد طفلکا میومدن نگاه میکردن میرفتن البته بگم گروهانومون بهترین گروهان هم شد چون هم برو بچز خوبی داشیتم هم فرمانده خوبی...

شرمنده زیاد رفتم تو حاشیه ...

در باره ادا احترام حالا میری تو پادگان توجیح میشی بعدش هم اونجا دیگه همه با هم رفیق میشن دیگه احرتام محترام نمیزارن مثلا یه گروهبان 2 کادری داشیتم برای استوار2 که باهاش دوست بود اصلا احترام نمیزاشت اما برای یه استوار دیگه که استوار 1 بود اما باهاش صمیمی نبود یه احترام الکی میداد که ندادنش بهتر بود...:wacko:

اما دیگه بر میگرده به جو و محیط پادگان که چقد احترامات رعایت میشه

باز هم مثال دیگه مثلا پادگان هایی که امیر و سرهنگ زیاد داره دیگه کسی احترام نمزاره اما یه جا مثل اینجا که بالا ترینش سرهنگ بیشتر تا سرهنگ و ببینن احترام میزارن تا درجات دیگه...

و اما شما بعد از اینکه گروهبان 1 شدی باز هم از گروهبان 1 های کادری پاین تری (شرمنده) مثال برات میزنم
مثلا بنده الان ستوان دوم هستم جدا از وظیفه و کادر وقتی که دو نفر هم درجه باشن روز های خدمتی شون ملاک ارشد بودنشون میشه مثلا من که ستوان دو هستم و 3 ماه خدمت دارم با کسی که ستوان دو هست و 3 ماه 1 روز خدمت داشته باشه اون فرد از من ارشد تر حساب میشه اما شما گروهبان 1 هستی و 3 ماه خدمتی داری و یکی سرجوخه هست به 10 ماه خدمت و یا گروه بان 2 و یا گروه بان 3 شما ارشد تر هستین:) البته بیخیال ارشد شو
چون رفاقت ها اهمیت بیشتری داره :happy:

خود من که فعلا درج ستوانی رو گرفتم فعلا دارم گروهبان ها رو سر به سرشون میزارم البته اینو بگم دوستانه سر به سرشون میزارم ...

یه چیز دیگه بگم بدونین گروهبان های کادر که خودشون رو جلو افسر وظیفه ها میگرن به وقتش به امضا افسر وظیفه ها نیاز دارند!!! بچه های گروهانمون یه حرکتی کردن که چندان به مذاق گروهبان ما خوش نیومد و اومد و کلی بشین پاشو داد و در آخر هم گفت نامه اضاف خدمت میزنم و بازداشت در یگان و از این حرف ها آخر سر که خواست بره رو به سمت افسر وظیفه گروهانمون کرد که ستوان 2 بود و گفت جناب سروان نامشو مینویسم لطف کنید امضا کنید... حالا همین آدم برای افسر وظیفه هامون احترام نمیزاشت اما خوب خودش میدونست که این عزیزان ازش بالا تر و ارشد تر هستن ....

راستی نگفتی کدوم گردان و گروهان افتادی؟ :happy:

وقتی که لباس دادن شما رو توجیه میکنن و آرم و علائم و میگن چه کار کنید و از این حرف ها که شما میبری میدی نظامی دوز و خودش اینکارس و میدونه چه کار کنه بعدش 3 4 روز بعد میری پادگان...البته همون موقع بهتون برگه مرخصی میدن و داخل همون برگه نوشته تا چه ساعتی و چه روزی مرخصی دارید...

شرمنده سر دوستان رو درد آوردم:blush:

برو بچز سئوالی بود در خدمتیم...

تو کل اموزشی چقدر بشین پاشو و کلاغ پر رفتین؟؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
منم افتادم اونجا با لیسانس. تقسیم بعد آموزشی چه جوریه؟ می فرستن شهر خودمون(لیسانسا رو)؟ من تهران هستم. شما اهل کجایین و موقع تقسشم کجا افتادین؟ ممنون می شم جواب بدین. فردا اعزامم. دوستم نیروی انتظامی جهرم بوده اعزامی اول تیر، می گفت 90% لیسانسا افتادن شهر خودشون، ولی کاردانیا نه خیلی کم. درجه حتما ستوان3 می شیم یا ممکنه استوار هم بشیم؟
بعدش گفته شده بود ساک و لباس شخصی نمی شه برد. یعنی چی؟ ملحفه و زیرپوش میدن؟ یه سوالم اینکه امتحانش چه جوریه و آیا مهمه؟ اگه نکته کنکوریم بلدین بگین بی زحمت. ممنون

سلام
در مورد تقسیمات اینطورم که شما میگی نیست اکثر بچه های اردبیل و آ-غ افتادن استان خودشون
اکثر آ-ش افتادن کردستان یکی از دوستام افتاد دریابانی هرمزگان لیسانس بود اعزامی تهران
همه ستوان 3 نمیشن از روی نمرات مشخص میشه
تیراندازی رو خیلی دقت کن با دو مرحله امتحان دانستنی نظامی که ازتون میگیرن
دانستنی خیلی خیلی خیلی مهمه در درجه

وسایل زیادی بهتون میدن از جمله لباس زیر

بالا