سلام برو بچز عزیز...
خدمت دوستان عزیزم عرض کنم مسئله درجه فکر خود منم رو هم مشغول کرده بود بخاطر اینکه صحبت از تعدیل درجه ها و کم شدن درجه سرباز های وظیفه بود که البته تا وقتی به آموزشی نرفته بودم باز هم این افکار باهام بود البته این رو بگم که ارتش همچنان درجه های خودش رو مثل قدیم نگه داشته و فقط **** و نیرو انتظامی هستند که درجه هاشون رو کم کردن...
بنده با مدرک لیسانس از ارتش درجه ستوان دومی گرفتم و دوستم هم که 3 4 ماه قبل از من به خدمت رفته بود با لیسانس از **** استوار یکمی گرفت.
البته این دوره پادگان 02 که من هم آموزشی اونجا بود و هم الان یگان خدمیتم هست کاردانی یا به اصتلاح فوق دیپلم ها رو گرفتن برای این عزیزان و دوستان دیگه که با فوق دیپلمی به سربازی میان و سرباز ارتش میشن درجه گروهبان یکی میدن...
البته یه مسئله رو بگم تو آموزشی ممکنه ببنین یه گروهبان 2 یا 1 کادری با وجود اینکه که درجش از ستوان دوم ها ی وظیفه کمتره اما جلوی ستوان وظیفه ها یا گروه بان 1 های وظیفه ارز اندام میکنن و انگار خودشون رو بالا تر میبینن در صورتی که اصلا اینطور نیست پس تصور نکنید که درجه تون ارزشی نداره که اشتباه کردید کادری های که درجه پایین دارن معمولا برای اینکه کم نیارن از قبل یه گاردی نسبت به افسر وظیفه ها دارن و سعی میکنن خودشون رو بالا ببرن و نشون بدن که بالا تر هستن اما اصلا اینطور نیست....
و از نظر قانونی و سازمانی هم اگر بخوای در نظر بگیری درجه بالا تر ارشدتر حساب میشه و فرقی بین وظیف کادر نباید باشه و اگه جایی دیدین که گروهبان هاش دارن جلوی افسر ها ارز اندام میکنن بدونین ساخت و پاخت دارن که تو اون پادگان اونطوری برخورد کنن و یه جوری بین وظیفه ها میخوان برخورد و احترام نزاشتنشون رو جا بندازن البته منظور از احترام احترام به ارشد تر هستش ...
دوستان من فردا باید برم پادگان. ساک و بار و بندیلمو ببرم یا اینکه میگن دو روز برو لباساتو اندازه کن و بعد بیا. من میترسم فردا بدون وسایل برم کچل هم که نکردم حالمو جا بیارن. دوستان یه راهنمایی بکنین. مرسی
منم مثل شما سربازم ! فردا هم وسایل رو ببر هم کچل کن اگه گفتن برو خونه که برمیگردی اگرم نگه داشتن که زرر نکردی که هیچ خیالتم راحت تره حالا چه 1 روز مو داشته باشی چه کچل باشی. بردن ساک هم زرر نداره
در زمن توی برگه سفید نوشته بود هنگام مراجعه به پادگان وسایل همراهتان باشد و مو ها هم کوتاه
سلام دوستان ...
من 01 آموزشی بودم و شنبه جشن سردوشی داشتیم (هنگ یکم بودم )و بعدش من اومدم و صبر نکردم که امریه ها رو بدند ...
امروز دوستم زنگ زد میگه که افتادم "مرکز بهینه سازی نزاجا اصفهان " ... ولی چیز دیگه ای نگفت !
دوستان کسی میدونه که چه جور جایی هست ؟
منظورش دوره کد بوده یا اینکه یگانی که تقسیم شدم اینه ؟!
در ضمن رشته م هم لیسانس برق - الکترونیک هست !
خودم هم از همین میترسم!! :f34r:
نه. بحث مو و کچلی نیست. الانشم زلف افشون ندارمهمیشه موهام از ته کوتاهه. بحث خرکشی وسایله. من این چند روزه از نزدیک به سی نفر سرباز چند ماه خدمت پرسیدم همشون گفتن روز اول نیازی به وسیله بردن نیست. ولی بازم شک دارم.
خدا از دهنت بشنوهجواب کنکور هم اومد بدبختی اینه که شنبه باید انتخاب رشته کنم که اونم نیستم یعنی این فرمانده (( ای ارتش بد ای ناوه جنگی ای فرمانده کل ای قربانت برم من مههههههه ))
میزاره من برم انتخاب رشته کنم ؟ :blink:
ببین با این چیزایی که من شنیدم امکان نداره فقط دو روز وقت بدن واسه اندازه کردن لباسا. یه چهار پنج روزی وقت میدن با این حساب شنبه منزل تشریف داری و به انتخاب رشتت میرسی
من امروز رفتم لباس دادن گفتن شنبه بیاید و حالا شاید برای شما که فردا میری بگن 1 شنبه بیایید .آخه 4شنبه میشه لباسها رو داد اندازه کرد ولی 5 شنبه نمیشه تحویل گرفت با توجه به اینکه ماه رمضان است و همه جا 6 به بعد تق . لق هست ممکنه بگن 1 شنبه یا 2 شنبه ولی بیشتر فکر نکنم !
خوب به سلامتی ! فقط یک مسئله ای هست اینم اینه که اگه لباسها اندازه نبود باید بدی نظامی دوز درسته ؟ بعد نظامی دوزها که جمعه باز نیستند هستند؟من امروز رفتم لباس دادن گفتن شنبه بیاید و حالا شاید برای شما که فردا میری بگن 1 شنبه بیایید .
من امروز رفتم لباس دادن گفتن شنبه بیاید و حالا شاید برای شما که فردا میری بگن 1 شنبه بیایید .
آخه 4شنبه میشه لباسها رو داد اندازه کرد ولی 5 شنبه نمیشه تحویل گرفت با توجه به اینکه ماه رمضان است و همه جا 6 به بعد تق . لق هست ممکنه بگن 1 شنبه یا 2 شنبه ولی بیشتر فکر نکنم !
یعنی ما که گروهبان 1 میشیم به این دسته از افراد نباید ادای احترام نظامی کنیم ؟ • گروهبان2و 3 • سرجوخه • سرباز ؟؟؟؟ (( البته احترام به خود شخص واجب هست ))
راستی شما تو کدون گروهان خدمت کردی ؟ میشه بگی فردا که من میرم ساعت 4 لباس میدن بعد میگن برید خونه اندازه کنید یا نه ؟
ممنون میشم پست قبلی و اینو جواب بدید
یا حــــــــــق
یه حدود 3 ساعتی طول کشید .من افتادم فاتب تهران .نیروی انتظامیشما کجا افتادین؟ امروز چند ساعت کارت طول کشید؟
والا هر کی رفت پنج شش روز بهش فرصت دادن. حالا به ما برسه آسمون بتپه دیگه...اگر هم خدای نکرده اینجوری شد بالاخره کل پنجشنبه رو وقت داریم. معمولا جمعه صبحها هم بازن.
یعنی ما که گروهبان 1 میشیم به این دسته از افراد نباید ادای احترام نظامی کنیم ؟ • گروهبان2و 3 • سرجوخه • سرباز ؟؟؟؟ (( البته احترام به خود شخص واجب هست ))
راستی شما تو کدون گروهان خدمت کردی ؟ میشه بگی فردا که من میرم ساعت 4 لباس میدن بعد میگن برید خونه اندازه کنید یا نه ؟
ممنون میشم پست قبلی و اینو جواب بدید
یا حــــــــــق
با عرض ادب مجدد...
اولا الان که شما عزیزان تشریف میارین هیچ درجه ای ندارین و ادای احترام با دست ندارین ولی به عنوان مثال فرمانده گروهان شما وارد آسایشگاه میشه و یا اینکه شما جلو سرهنگی یا فرمانده گردان از روبرتون رد میشه باید خبر دار باایستید (همین)
مثلا تو راه رو واستادین یهو سرهنگ که فرمانده گردان هست میاد تو و شما یا یکی از دوستاتون اولین نفر هست که متوجه حضور این مقام میشه و یک ایست میکشه و میگه ایست گروهان یا قسمت و همگی خبر دار می ایستید و ایشون میگن آزاد و همون که ایست که کشید میگه از نو فرمودن و یعنی آزاد باش
حالا میایم سر گروهبان ها که فعلا ارشد شما هستن البته گروهبان ها اکثر یا انبار دار هستن یا اسلحه اما مسئول آموزش که افسر اموزش هست یه چند هفته اول براتون جو میگرن و ر به ر باید براشون خبر دار بشید اما 2 هفته که گذشت اینا هم که بیان تو آسایشگاه شما از جاتون دیگه تکون هم نمیخورید
ما که هی تا میومدن تو آسایشگاه یکی ایست مکشید هر جا بودیم میپردیم جلو تخت مرتب وا میستادیم اما هفته دوم سوم افسر آموزشی هامون که میومدن بچه ها بجا 1 دونه ایست مسخره بازی میکردن 7 8 10 نفر پشت سر هم ایست میکشید هیچ کس هم اهمیت نمیداد طفلکا میومدن نگاه میکردن میرفتن البته بگم گروهانومون بهترین گروهان هم شد چون هم برو بچز خوبی داشیتم هم فرمانده خوبی...
شرمنده زیاد رفتم تو حاشیه ...
در باره ادا احترام حالا میری تو پادگان توجیح میشی بعدش هم اونجا دیگه همه با هم رفیق میشن دیگه احرتام محترام نمیزارن مثلا یه گروهبان 2 کادری داشیتم برای استوار2 که باهاش دوست بود اصلا احترام نمیزاشت اما برای یه استوار دیگه که استوار 1 بود اما باهاش صمیمی نبود یه احترام الکی میداد که ندادنش بهتر بود...:wacko:
اما دیگه بر میگرده به جو و محیط پادگان که چقد احترامات رعایت میشه
باز هم مثال دیگه مثلا پادگان هایی که امیر و سرهنگ زیاد داره دیگه کسی احترام نمزاره اما یه جا مثل اینجا که بالا ترینش سرهنگ بیشتر تا سرهنگ و ببینن احترام میزارن تا درجات دیگه...
و اما شما بعد از اینکه گروهبان 1 شدی باز هم از گروهبان 1 های کادری پاین تری (شرمنده) مثال برات میزنم
مثلا بنده الان ستوان دوم هستم جدا از وظیفه و کادر وقتی که دو نفر هم درجه باشن روز های خدمتی شون ملاک ارشد بودنشون میشه مثلا من که ستوان دو هستم و 3 ماه خدمت دارم با کسی که ستوان دو هست و 3 ماه 1 روز خدمت داشته باشه اون فرد از من ارشد تر حساب میشه اما شما گروهبان 1 هستی و 3 ماه خدمتی داری و یکی سرجوخه هست به 10 ماه خدمت و یا گروه بان 2 و یا گروه بان 3 شما ارشد تر هستینالبته بیخیال ارشد شو
چون رفاقت ها اهمیت بیشتری داره :happy:
خود من که فعلا درج ستوانی رو گرفتم فعلا دارم گروهبان ها رو سر به سرشون میزارم البته اینو بگم دوستانه سر به سرشون میزارم ...
یه چیز دیگه بگم بدونین گروهبان های کادر که خودشون رو جلو افسر وظیفه ها میگرن به وقتش به امضا افسر وظیفه ها نیاز دارند!!! بچه های گروهانمون یه حرکتی کردن که چندان به مذاق گروهبان ما خوش نیومد و اومد و کلی بشین پاشو داد و در آخر هم گفت نامه اضاف خدمت میزنم و بازداشت در یگان و از این حرف ها آخر سر که خواست بره رو به سمت افسر وظیفه گروهانمون کرد که ستوان 2 بود و گفت جناب سروان نامشو مینویسم لطف کنید امضا کنید... حالا همین آدم برای افسر وظیفه هامون احترام نمیزاشت اما خوب خودش میدونست که این عزیزان ازش بالا تر و ارشد تر هستن ....
راستی نگفتی کدوم گردان و گروهان افتادی؟ :happy:
وقتی که لباس دادن شما رو توجیه میکنن و آرم و علائم و میگن چه کار کنید و از این حرف ها که شما میبری میدی نظامی دوز و خودش اینکارس و میدونه چه کار کنه بعدش 3 4 روز بعد میری پادگان...البته همون موقع بهتون برگه مرخصی میدن و داخل همون برگه نوشته تا چه ساعتی و چه روزی مرخصی دارید...
شرمنده سر دوستان رو درد آوردم:blush:
برو بچز سئوالی بود در خدمتیم...
منم افتادم اونجا با لیسانس. تقسیم بعد آموزشی چه جوریه؟ می فرستن شهر خودمون(لیسانسا رو)؟ من تهران هستم. شما اهل کجایین و موقع تقسشم کجا افتادین؟ ممنون می شم جواب بدین. فردا اعزامم. دوستم نیروی انتظامی جهرم بوده اعزامی اول تیر، می گفت 90% لیسانسا افتادن شهر خودشون، ولی کاردانیا نه خیلی کم. درجه حتما ستوان3 می شیم یا ممکنه استوار هم بشیم؟
بعدش گفته شده بود ساک و لباس شخصی نمی شه برد. یعنی چی؟ ملحفه و زیرپوش میدن؟ یه سوالم اینکه امتحانش چه جوریه و آیا مهمه؟ اگه نکته کنکوریم بلدین بگین بی زحمت. ممنون