afsaramuzeshi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 48
- لایکها
- 0
از همه این حرفها بگذریم، لطفا دوستانی که آموزشی ارتشو امروز تموم کردند در مورد درجه ها اطلاع رسانی کنند
من هم رفتم اهواز.
بلیط دادن گفتن 4 بعد از ظهر امروز اینجا باشید... حرکت تهران.
یه افسره بود رشتی..... بسیار بسیار مودب و باhحترام..... حرف میزد..... 7 اونجا بودم 7:30 بلیط دادن...
اونم برای ما که تهران بودیم بقیه ی شهرها هم هنوز مونده بودن........ هرچی باشه پایتختهوووو هوا رو دارن
ارتش 06 آموزشگاه جواد الائمه.
ندیدمتون خدا نگهدار.
داداش من دزفول هستم.مگه 06 نیفتادی؟ پس چرا میری اهواز؟
فکر کنم اگه برگ سبز و اینارو ازت تحویل گرفتن بتونی خودت بری. ولی با این حال سوال کنخب من تازه از میدون **** اومدم.
خاتمی یزد هستم. چهارشنبه شب ساعت 8 باید ترمینال باشیم.
فقط نمیدونم خودم برم یا با اون ها! از کد 87 دوره ی پیش کسی هست کمک کنه در این زمینه!؟
خب من تازه از میدون **** اومدم.
خاتمی یزد هستم. چهارشنبه شب ساعت 8 باید ترمینال باشیم.
فقط نمیدونم خودم برم یا با اون ها! از کد 87 دوره ی پیش کسی هست کمک کنه در این زمینه!؟
آقا من که 4 شنبه 9 صبح باید برم پادگان همون روز لباسها رو میدن ؟ تا کی نگهمون میدارن ؟ میگن فلان روز بیا ؟ یا نه لباس میدن و توی داخل پادگان خیاط داره میدوزه و اندازه میکنه ؟
لباسه نزاجا خاکی هست یعنی تقریبا این شکلی هست ؟یا نه خاکی ساده ؟ کلاه هم از این کج ها میدن ؟ یا نه از این کلاهای که جلوش نقاب داره (( delivary pizza )) ?![]()
من 02 نزاجا تهران افتادم خونمون هم تهران هست !
احتمالاً بهتون لباس می دن و پوتین، بعد بهتون یکی دو روز وقت میدن برید لباساتونو درست کنید(اتیکت، سایز و...) بعد روز اصلی خودتونو معرفی کنید. لباسای نیرو زمینی هم تقریباً اینجوریه، کلاهش هم ساده است(اونی که شما می گی کلاهه بره مال تکاوراست)، البته آخر دوره دیگه این لباسارو نمی پوشید، جنگلی می پوشید.
از من به شما نصیحت، زیاد با این لباسا خوش نباشید! به اینا اصطلاحاً میگن لباس ک. موتوری! حالا بری تو یگان متوجه میشی!
اگه توی گروهانی افتادی که افسر آموزشی هات جناب سروان شکری و جناب سروان محمدی بودن، به من سه سوته خبر بده، رفیق جنگای منن!
آقا من هم لیسانسه مازاد بودم امروز افتادم اراک .فکر کنم یه سری فوق لیسانس هم جلوی ما انداختن اراک .لطفا اگه کسی آموزشی اونجا بوده یه آمار بده از اوضاع اونجا کلا هرچی باید بدونیم ....
کسی اینجا ادرس دقیق 02 تهران رو بلده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به برو بچز بالاخره دوره آموزشی ما هم تموم شد
تو این مدت وقت پیدا میکردم به فروم سر میزدم الانم که کلی عضو جدید پیدا کردیم که همشون همون حال و هوای 2 ماه پیش ما رو داشتن ... امروز هم که از پادگان 02 امریه رو گرفتم اونم برای کجا دوباره همون پادگان :wacko:
امید جان اینم آدرس دقیق اتوبان افسریه - سه راه تختی - بلوار هجرت
راهنمایی دیگه اینکه پایین تر از استادیوم تختی هستش ... راستی اسم پادگان هم مرکز آموزش شهید انشایی 02 هستش