• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از همه این حرفها بگذریم، لطفا دوستانی که آموزشی ارتشو امروز تموم کردند در مورد درجه ها اطلاع رسانی کنند

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
سلام رفقا
من دوباره دارم میرم آموزشی **** اردکان
امریه ام بخاطر سابقه خدمت قبلیم جور نشد همون یگان قبلیم افتادم
دو سه روزی میرم اردکان و ترخیص میشم احتمالا
اون موقع درجه ستوان دویی گرفتم الان نمی دونم با فوق لیسانس ستوان یک میشم یا همون دو میمونم

ساعت 8 شب دارم میرم
راستش مشتاق رفتنم! دلم تنگ شده واسه اونجا. جدی میگم
یه دوسه روزی میرمو میام یه هوایی عوض می کنم ... :)
خوش باشید

avan

Registered User
لایک‌ها
207
من هم رفتم اهواز.
بلیط دادن گفتن 4 بعد از ظهر امروز اینجا باشید... حرکت تهران.

یه افسره بود رشتی..... بسیار بسیار مودب و باhحترام..... حرف میزد..... 7 اونجا بودم 7:30 بلیط دادن...
اونم برای ما که تهران بودیم بقیه ی شهرها هم هنوز مونده بودن........ هرچی باشه پایتختهوووو هوا رو دارن ;)

ارتش 06 آموزشگاه جواد الائمه.

ندیدمتون خدا نگهدار.

Last edited:

hamiddr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم رفتم اهواز.
بلیط دادن گفتن 4 بعد از ظهر امروز اینجا باشید... حرکت تهران.

یه افسره بود رشتی..... بسیار بسیار مودب و باhحترام..... حرف میزد..... 7 اونجا بودم 7:30 بلیط دادن...
اونم برای ما که تهران بودیم بقیه ی شهرها هم هنوز مونده بودن........ هرچی باشه پایتختهوووو هوا رو دارن ;)

ارتش 06 آموزشگاه جواد الائمه.

ندیدمتون خدا نگهدار.

مگه 06 نیفتادی؟ پس چرا میری اهواز؟

somagh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من افتادم فاتب . کد مازاد بودم گفتن فردا 7 صبح پادگان باشید . چطور جاییه ؟ خوبه یا نه ؟
به نظر شما همین فردا پذیرش می کنن اخه من منتظر جواب ارشدم .

avan

Registered User
لایک‌ها
207
مگه 06 نیفتادی؟ پس چرا میری اهواز؟
داداش من دزفول هستم.
رفتم اهواز مرکز استان.....
باید برم اعزامی تهران..... تهران که نیستم من.

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز هم سرویس شدیم آخرکار هم گفتن ساعت 4 پادگان خاتمی یزد باش (اعزامی از یزد)

خب من تازه از میدون **** اومدم.
خاتمی یزد هستم. چهارشنبه شب ساعت 8 باید ترمینال باشیم.
فقط نمیدونم خودم برم یا با اون ها! از کد 87 دوره ی پیش کسی هست کمک کنه در این زمینه!؟
فکر کنم اگه برگ سبز و اینارو ازت تحویل گرفتن بتونی خودت بری. ولی با این حال سوال کن

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من که 4 شنبه 9 صبح باید برم پادگان همون روز لباسها رو میدن ؟ تا کی نگهمون میدارن ؟ میگن فلان روز بیا ؟ یا نه لباس میدن و توی داخل پادگان خیاط داره میدوزه و اندازه میکنه ؟
لباسه نزاجا خاکی هست یعنی تقریبا این شکلی هست ؟
7-9277-1-W.jpg
یا نه خاکی ساده ؟ کلاه هم از این کج ها میدن ؟ یا نه از این کلاهای که جلوش نقاب داره (( delivary pizza )) ?
من 02 نزاجا تهران افتادم خونمون هم تهران هست !

Last edited:

Houman.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب من تازه از میدون **** اومدم.

خاتمی یزد هستم. چهارشنبه شب ساعت 8 باید ترمینال باشیم.

فقط نمیدونم خودم برم یا با اون ها! از کد 87 دوره ی پیش کسی هست کمک کنه در این زمینه!؟

آمار گرفتی یه ندا هم به من بده لطفا :)

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من که 4 شنبه 9 صبح باید برم پادگان همون روز لباسها رو میدن ؟ تا کی نگهمون میدارن ؟ میگن فلان روز بیا ؟ یا نه لباس میدن و توی داخل پادگان خیاط داره میدوزه و اندازه میکنه ؟
لباسه نزاجا خاکی هست یعنی تقریبا این شکلی هست ؟
7-9277-1-W.jpg
یا نه خاکی ساده ؟ کلاه هم از این کج ها میدن ؟ یا نه از این کلاهای که جلوش نقاب داره (( delivary pizza )) ?
من 02 نزاجا تهران افتادم خونمون هم تهران هست !

احتمالاً بهتون لباس می دن و پوتین، بعد بهتون یکی دو روز وقت میدن برید لباساتونو درست کنید(اتیکت، سایز و...) بعد روز اصلی خودتونو معرفی کنید. لباسای نیرو زمینی هم تقریباً اینجوریه، کلاهش هم ساده است(اونی که شما می گی کلاهه بره مال تکاوراست)، البته آخر دوره دیگه این لباسارو نمی پوشید، جنگلی می پوشید.
از من به شما نصیحت، زیاد با این لباسا خوش نباشید! به اینا اصطلاحاً میگن لباس ک. موتوری! حالا بری تو یگان متوجه میشی!
اگه توی گروهانی افتادی که افسر آموزشی هات جناب سروان شکری و جناب سروان محمدی بودن، به من سه سوته خبر بده، رفیق جنگای منن!

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
احتمالاً بهتون لباس می دن و پوتین، بعد بهتون یکی دو روز وقت میدن برید لباساتونو درست کنید(اتیکت، سایز و...) بعد روز اصلی خودتونو معرفی کنید. لباسای نیرو زمینی هم تقریباً اینجوریه، کلاهش هم ساده است(اونی که شما می گی کلاهه بره مال تکاوراست)، البته آخر دوره دیگه این لباسارو نمی پوشید، جنگلی می پوشید.
از من به شما نصیحت، زیاد با این لباسا خوش نباشید! به اینا اصطلاحاً میگن لباس ک. موتوری! حالا بری تو یگان متوجه میشی!
اگه توی گروهانی افتادی که افسر آموزشی هات جناب سروان شکری و جناب سروان محمدی بودن، به من سه سوته خبر بده، رفیق جنگای منن!

آقا دمه شما گرم :cool: اگه ((جناب سروان شکری و جناب سروان محمدی)) حتما بهتون میگم .
یا حق

soheilov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:f34r: مازاد بودم امروز ساعت 3 افتادم مشگین شهر. جای خوبیه؟!:f34r: بچه ها یکی چند صفحه قبل نوشته بودن که از اونجا همه افتادن مرزبانی. لیسانسارم می فرستن مرزبانی؟

Last edited:

omidzaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی اینجا ادرس دقیق 02 تهران رو بلده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hamiddr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم مازاد بودم ساعت 3 افتادم نیرو انتظامی مالک اشتر اراک ... چه جوریاس اونجا؟ گفتن 4 شنبه ساعت 8 صبح ترمینال جنوب

mehdi sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من هم لیسانسه مازاد بودم امروز افتادم اراک .فکر کنم یه سری فوق لیسانس هم جلوی ما انداختن اراک .لطفا اگه کسی آموزشی اونجا بوده یه آمار بده از اوضاع اونجا کلا هرچی باید بدونیم ....

hamiddr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من هم لیسانسه مازاد بودم امروز افتادم اراک .فکر کنم یه سری فوق لیسانس هم جلوی ما انداختن اراک .لطفا اگه کسی آموزشی اونجا بوده یه آمار بده از اوضاع اونجا کلا هرچی باید بدونیم ....

می گفتن فوق دیپلما افتادن عجب شیر .... منم اراکم

hamidr_max

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی اینجا ادرس دقیق 02 تهران رو بلده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام به برو بچز بالاخره دوره آموزشی ما هم تموم شد:)

تو این مدت وقت پیدا میکردم به فروم سر میزدم الانم که کلی عضو جدید پیدا کردیم که همشون همون حال و هوای 2 ماه پیش ما رو داشتن ... امروز هم که از پادگان 02 امریه رو گرفتم اونم برای کجا دوباره همون پادگان :wacko:

امید جان اینم آدرس دقیق اتوبان افسریه - سه راه تختی - بلوار هجرت

راهنمایی دیگه اینکه پایین تر از استادیوم تختی هستش ... راستی اسم پادگان هم مرکز آموزش شهید انشایی 02 هستش

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به برو بچز بالاخره دوره آموزشی ما هم تموم شد:)

تو این مدت وقت پیدا میکردم به فروم سر میزدم الانم که کلی عضو جدید پیدا کردیم که همشون همون حال و هوای 2 ماه پیش ما رو داشتن ... امروز هم که از پادگان 02 امریه رو گرفتم اونم برای کجا دوباره همون پادگان :wacko:

امید جان اینم آدرس دقیق اتوبان افسریه - سه راه تختی - بلوار هجرت

راهنمایی دیگه اینکه پایین تر از استادیوم تختی هستش ... راستی اسم پادگان هم مرکز آموزش شهید انشایی 02 هستش

دوست عزیز شما با چه مدرکی چه درجه ای گرفتی؟

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام خدمت دوستان

من دو تا سوال داشتم ممنون میشم جوابم را بدید
1.زمانی که از یک جا پذیرش **** می گیره به این معنی است که بعد از اموزشی در همون پادگان خدمت می کنی؟!یا معلوم نیست؟!
2.در صورتی که آموزشی در شهر دیگر باشه،این لباس را چحوری باید تهیه کنی و اندازه خودت کنی؟!قبل از رفتن بهمون می گن یا باید بریم تا پادگان اون شهرستان و بعد معلوم میشه؟!

بالا