mohammad1983
Registered User
- نوشتهها
- 112
- لایکها
- 3
من با لیسانس و بدون بسیج شدم رزم دار دومالان تو **** با لیسانس چه درجه ای میدن؟؟؟؟
تازه نامردا حقوق رو هم کم کردن و من 42 هزار تومان میگیرم!
من با لیسانس و بدون بسیج شدم رزم دار دومالان تو **** با لیسانس چه درجه ای میدن؟؟؟؟
رزم دار یعنی چی؟مثل ستوان؟من با لیسانس و بدون بسیج شدم رزم دار دوم
تازه نامردا حقوق رو هم کم کردن و من 42 هزار تومان میگیرم!
سلام به برو بچز بالاخره دوره آموزشی ما هم تموم شد
تو این مدت وقت پیدا میکردم به فروم سر میزدم الانم که کلی عضو جدید پیدا کردیم که همشون همون حال و هوای 2 ماه پیش ما رو داشتن ... امروز هم که از پادگان 02 امریه رو گرفتم اونم برای کجا دوباره همون پادگان :wacko:
امید جان اینم آدرس دقیق اتوبان افسریه - سه راه تختی - بلوار هجرت
راهنمایی دیگه اینکه پایین تر از استادیوم تختی هستش ... راستی اسم پادگان هم مرکز آموزش شهید انشایی 02 هستش
سلام سروران گرامی
همین امروز یعنی 1/6/89 از مرکز آموزش شهید بیگلری ناجا مشگین شهر کد13 با درجه ستوانسومی ترخیص شدم
هر سوالی بود در خدمتم
آقا اگه ممکنه در مورد آموزشی تو ناجا بگین ....رژه،اسلحه،آموزش این جور چیزاش با ارتش فرق داره ؟کلا سخت تر می گیرن یا بر عکس ممنونسلام سروران گرامی
همین امروز یعنی 1/6/89 از مرکز آموزش شهید بیگلری ناجا مشگین شهر کد13 با درجه ستوانسومی ترخیص شدم
هر سوالی بود در خدمتم
منم مازاد بودم ساعت 3 افتادم نیرو انتظامی مالک اشتر اراک ... چه جوریاس اونجا؟ گفتن 4 شنبه ساعت 8 صبح ترمینال جنوب
سلام سروران گرامی
هر سوالی بود در خدمتم
سلام و خشته نباشی من هم آموزشی افتادم 02 نزاجا با مدرک فوق دیپلم میتونی بگی چطور جایی هست ؟ خوبه ؟ وضع غذا چطوری هست ؟ طرز برخورد چگونه هست ؟ماه رمضون چه طور هست برنامه ها ؟ میزارن موبایل ببریم بعد بدیم به اماناتش ؟ و اینکه چه رشته هایی دوره کد خوردن ؟ کلا یک شمای کلی بدی یک دنیا ممنون میشم من از تهران هستم و فوق دیپلم کامپیوتر هم دارم![]()
سر راست ترین راه از 7تیر چطوری هست ؟
آقا سلام .ببخشید دخالت می کنم! من این پادگان رو ندارم آمارشو ولی بعضی سوالات شما عمومیت داره .کامپیوتر کد نمی خوره اونایی که رستشون به رشته کامپیوتر بخوره یه عکس کامپیوتر میندازن رو یقه لباس باسه انجام اینجور کارا . در مورد ماه رمضون هیچ شکی نداشته باش که ساده تر از ماه عادی خواهد بود از سر و ته بر نامه ها می زنن.موبایل تو آموزشی نمیشه ببری اون یگان بعد آموزشی هست که اگه پادگان باشی میدی دم در به دژبانی . آقا در مورد غذا و برخورد هم باید بگم همین که شما از تهران تهران افتادی خوششش به حالت من با لیسانس از تهران افتادم اراک دوستم هم اردبیل پس هر چی بود می ارزه به شهر خودت بودن .یا علیآقا مردیم از استرس بگو دیگه
آقا سلام .ببخشید دخالت می کنم! من این پادگان رو ندارم آمارشو ولی بعضی سوالات شما عمومیت داره .کامپیوتر کد نمی خوره اونایی که رستشون به رشته کامپیوتر بخوره یه عکس کامپیوتر میندازن رو یقه لباس باسه انجام اینجور کارا . در مورد ماه رمضون هیچ شکی نداشته باش که ساده تر از ماه عادی خواهد بود از سر و ته بر نامه ها می زنن.موبایل تو آموزشی نمیشه ببری اون یگان بعد آموزشی هست که اگه پادگان باشی میدی دم در به دژبانی . آقا در مورد غذا و برخورد هم باید بگم همین که شما از تهران تهران افتادی خوششش به حالت من با لیسانس از تهران افتادم اراک دوستم هم اردبیل پس هر چی بود می ارزه به شهر خودت بودن .یا علی
ممنون مهدی جان از راهنمایی :happy: من از خدا خواستم بی افتم تهران و افتادم خدا رو شکرچه جالب که گفتی یه عکس کامپیوتر میندازن رو یقه لباس باسه انجام اینجور کارا جالب شد (( به شوخی ))>>>>حالا laptop میندازن یا desktop pc ! یعنی کارهای کامپیوتریشونو میدن به من و امسال من ؟ تو همون روز اول آموزشی این طور هست یا تو تقسیمشون توی یگان ؟ باید همون روز اول بگم که رشتم کامپیوتر هست ؟ :happy:
یا حق
سلام خدمت همه ی دوستان . منم بعد از 63 روز از جهنم عجب شیر آزاد شدم . خیلی دوران سخت و اما واقعا خاطره انگیز و شیرینی بود . واقعا آب و هواش عالی بود . غذاهاش بد نبودن . مربی هاش متوسط بودن . فرمانده پادگان عالی بود. خلاصه با همه ی سختی ها و تنبیه ها و توهین هاش گذشت و من حدود 3 کیلو وزن کم کردم.
روز آخر واقعا سخت بود و تقریبا همه گریه کردیم .... . مرگ بر جدایی و روز تقسیم .
ولی از طرفی خوشحال بودم که افتادم شهر خودم بدون هیچگونه شرایطی ولی یه پارتی بزرگ داشتم که اونم خدا بود !
رشته کامپیوتر هستم و کد نخوردم و افتادم تیپ 35 تکاور کرمانشاه .
اگه سوالی دارید درباره ی عجب شیر در خدمتم.
![]()
دوست عزیز شما با چه مدرکی چه درجه ای گرفتی؟