• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با لیسانس و بدون بسیج شدم رزم دار دوم
تازه نامردا حقوق رو هم کم کردن و من 42 هزار تومان میگیرم!
رزم دار یعنی چی؟مثل ستوان؟

می شه بگی اموزشی تو **** چی کار کردی؟تو اموزشی باهات چیکار کردن؟

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان بندر انزلی نمیشه کسری بگیرم؟
بابام 27پ ماه بندر انزلی خدمت کرده از سال 58 تا 60

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به برو بچز بالاخره دوره آموزشی ما هم تموم شد:)

تو این مدت وقت پیدا میکردم به فروم سر میزدم الانم که کلی عضو جدید پیدا کردیم که همشون همون حال و هوای 2 ماه پیش ما رو داشتن ... امروز هم که از پادگان 02 امریه رو گرفتم اونم برای کجا دوباره همون پادگان :wacko:

امید جان اینم آدرس دقیق اتوبان افسریه - سه راه تختی - بلوار هجرت

راهنمایی دیگه اینکه پایین تر از استادیوم تختی هستش ... راستی اسم پادگان هم مرکز آموزش شهید انشایی 02 هستش

سلام و خشته نباشی من هم آموزشی افتادم 02 نزاجا با مدرک فوق دیپلم میتونی بگی چطور جایی هست ؟ خوبه ؟ وضع غذا چطوری هست ؟ طرز برخورد چگونه هست ؟ماه رمضون چه طور هست برنامه ها ؟ میزارن موبایل ببریم بعد بدیم به اماناتش ؟ و اینکه چه رشته هایی دوره کد خوردن ؟ کلا یک شمای کلی بدی یک دنیا ممنون میشم من از تهران هستم و فوق دیپلم کامپیوتر هم دارم :cool:
سر راست ترین راه از 7تیر چطوری هست ؟

Last edited:

spide

Registered User
لایک‌ها
0
نیروی زمینی ارتش کازرون افتادم
حالا دوستان کسی اینجا بوده میدونه چطوریه؟؟؟
کلا آب و هوا کازرون برای شهریور و مهر چطوره؟؟؟
خواهشا هر کی اینجا بوده راهنمایی کنه ثواب داره ها
راستی یک سوال جدید دارم
میگم من تاریخ اعزامم تو برگه سبر 18 شهریور بوده تو برگه سفید که اومده زده 20 شهریور حالا چه روزی باید برم؟؟؟؟
و اینکه تو ارتش بین دیپلم و زیر دیپلم فرقی هست مثلا تو آسایشگاهی که قراره بخوابی همه دیپلمن یا دیپلم و زیر دیپلم همه یکجا جمع شدن

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام سروران گرامی
همین امروز یعنی 1/6/89 از مرکز آموزش شهید بیگلری ناجا مشگین شهر کد13 با درجه ستوانسومی ترخیص شدم
هر سوالی بود در خدمتم

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سروران گرامی
همین امروز یعنی 1/6/89 از مرکز آموزش شهید بیگلری ناجا مشگین شهر کد13 با درجه ستوانسومی ترخیص شدم
هر سوالی بود در خدمتم

مدرکت چیه؟اموزشی چه جوری بود؟رفتارشون چطور بود؟چیکارا کردن باهاتون؟

mehdi sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سروران گرامی
هر سوالی بود در خدمتم
آقا اگه ممکنه در مورد آموزشی تو ناجا بگین ....رژه،اسلحه،آموزش این جور چیزاش با ارتش فرق داره ؟کلا سخت تر می گیرن یا بر عکس ممنون

soheilov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سروران گرامی
هر سوالی بود در خدمتم

منم افتادم اونجا با لیسانس. تقسیم بعد آموزشی چه جوریه؟ می فرستن شهر خودمون(لیسانسا رو)؟ من تهران هستم. شما اهل کجایین و موقع تقسشم کجا افتادین؟ ممنون می شم جواب بدین. فردا اعزامم. دوستم نیروی انتظامی جهرم بوده اعزامی اول تیر، می گفت 90% لیسانسا افتادن شهر خودشون، ولی کاردانیا نه خیلی کم. درجه حتما ستوان3 می شیم یا ممکنه استوار هم بشیم؟
بعدش گفته شده بود ساک و لباس شخصی نمی شه برد. یعنی چی؟ ملحفه و زیرپوش میدن؟ یه سوالم اینکه امتحانش چه جوریه و آیا مهمه؟ اگه نکته کنکوریم بلدین بگین بی زحمت. ممنون

Last edited:

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و خشته نباشی من هم آموزشی افتادم 02 نزاجا با مدرک فوق دیپلم میتونی بگی چطور جایی هست ؟ خوبه ؟ وضع غذا چطوری هست ؟ طرز برخورد چگونه هست ؟ماه رمضون چه طور هست برنامه ها ؟ میزارن موبایل ببریم بعد بدیم به اماناتش ؟ و اینکه چه رشته هایی دوره کد خوردن ؟ کلا یک شمای کلی بدی یک دنیا ممنون میشم من از تهران هستم و فوق دیپلم کامپیوتر هم دارم :cool:
سر راست ترین راه از 7تیر چطوری هست ؟

آقا مردیم از استرس بگو دیگه

mehdi sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مردیم از استرس بگو دیگه
آقا سلام .ببخشید دخالت می کنم! من این پادگان رو ندارم آمارشو ولی بعضی سوالات شما عمومیت داره .کامپیوتر کد نمی خوره اونایی که رستشون به رشته کامپیوتر بخوره یه عکس کامپیوتر میندازن رو یقه لباس باسه انجام اینجور کارا . در مورد ماه رمضون هیچ شکی نداشته باش که ساده تر از ماه عادی خواهد بود از سر و ته بر نامه ها می زنن.موبایل تو آموزشی نمیشه ببری اون یگان بعد آموزشی هست که اگه پادگان باشی میدی دم در به دژبانی . آقا در مورد غذا و برخورد هم باید بگم همین که شما از تهران تهران افتادی خوششش به حالت من با لیسانس از تهران افتادم اراک دوستم هم اردبیل پس هر چی بود می ارزه به شهر خودت بودن .یا علی

miximix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه‌ها کسی عجب شیر افتاده آیا؟:D

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
آقا سلام .ببخشید دخالت می کنم! من این پادگان رو ندارم آمارشو ولی بعضی سوالات شما عمومیت داره .کامپیوتر کد نمی خوره اونایی که رستشون به رشته کامپیوتر بخوره یه عکس کامپیوتر میندازن رو یقه لباس باسه انجام اینجور کارا . در مورد ماه رمضون هیچ شکی نداشته باش که ساده تر از ماه عادی خواهد بود از سر و ته بر نامه ها می زنن.موبایل تو آموزشی نمیشه ببری اون یگان بعد آموزشی هست که اگه پادگان باشی میدی دم در به دژبانی . آقا در مورد غذا و برخورد هم باید بگم همین که شما از تهران تهران افتادی خوششش به حالت من با لیسانس از تهران افتادم اراک دوستم هم اردبیل پس هر چی بود می ارزه به شهر خودت بودن .یا علی

ممنون مهدی جان از راهنمایی :happy: من از خدا خواستم بی افتم تهران و افتادم خدا رو شکر :rolleyes: چه جالب که گفتی یه عکس کامپیوتر میندازن رو یقه لباس باسه انجام اینجور کارا جالب شد (( به شوخی ))>>>>حالا laptop میندازن یا desktop pc ! یعنی کارهای کامپیوتریشونو میدن به من و امسال من ؟ تو همون روز اول آموزشی این طور هست یا تو تقسیمشون توی یگان ؟ باید همون روز اول بگم که رشتم کامپیوتر هست ؟ :happy:
یا حق

Last edited:

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون مهدی جان از راهنمایی :happy: من از خدا خواستم بی افتم تهران و افتادم خدا رو شکر :rolleyes: چه جالب که گفتی یه عکس کامپیوتر میندازن رو یقه لباس باسه انجام اینجور کارا جالب شد (( به شوخی ))>>>>حالا laptop میندازن یا desktop pc ! یعنی کارهای کامپیوتریشونو میدن به من و امسال من ؟ تو همون روز اول آموزشی این طور هست یا تو تقسیمشون توی یگان ؟ باید همون روز اول بگم که رشتم کامپیوتر هست ؟ :happy:
یا حق

بعد از آموزشی موقع که امریه آمد، رسته تان میشه رایانه، منم رایانه هستم، شما لازم نیست چیزی بگید بر اساس رشته تحصیلی که تو برگه سبز زده خودشان میزنند.
معمولا میوفتی دبیرخانه و تایپ و اینها، میدونی که از نظر اینها کامپیوتر یعنی تایپ

loverman8564

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
1/6/89 رفتم میدون **** یک کاغذ دادن که باید چهارشنبه 3/6/89 برم قرارگاه فاتب از طرفی همین پنجشنبه یا جمعه جوابهای ارشد میاد که با توجه به رتبم 100% یک جایی قبول میشم.
می خواستم بدونم حالا تکلیف من چه جوری میشه؟ ترخیصم می کنن که برم به کارهای ثبت نام دانشگاهم برسم یا نه؟ مراحل اداریش چه جوریه؟ اصلا برم پادگان یا کلا بی خیال سربازی برم به کار ثبت نامم برسم؟

mooli70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه ی دوستان . منم بعد از 63 روز از جهنم عجب شیر آزاد شدم . خیلی دوران سخت و اما واقعا خاطره انگیز و شیرینی بود . واقعا آب و هواش عالی بود . غذاهاش بد نبودن . مربی هاش متوسط بودن . فرمانده پادگان عالی بود. خلاصه با همه ی سختی ها و تنبیه ها و توهین هاش گذشت و من حدود 3 کیلو وزن کم کردم.
روز آخر واقعا سخت بود و تقریبا همه گریه کردیم .... . مرگ بر جدایی و روز تقسیم .
ولی از طرفی خوشحال بودم که افتادم شهر خودم بدون هیچگونه شرایطی ولی یه پارتی بزرگ داشتم که اونم خدا بود !
رشته کامپیوتر هستم و کد نخوردم و افتادم تیپ 35 تکاور کرمانشاه .
اگه سوالی دارید درباره ی عجب شیر در خدمتم.
:)

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه ی دوستان . منم بعد از 63 روز از جهنم عجب شیر آزاد شدم . خیلی دوران سخت و اما واقعا خاطره انگیز و شیرینی بود . واقعا آب و هواش عالی بود . غذاهاش بد نبودن . مربی هاش متوسط بودن . فرمانده پادگان عالی بود. خلاصه با همه ی سختی ها و تنبیه ها و توهین هاش گذشت و من حدود 3 کیلو وزن کم کردم.
روز آخر واقعا سخت بود و تقریبا همه گریه کردیم .... . مرگ بر جدایی و روز تقسیم .
ولی از طرفی خوشحال بودم که افتادم شهر خودم بدون هیچگونه شرایطی ولی یه پارتی بزرگ داشتم که اونم خدا بود !
رشته کامپیوتر هستم و کد نخوردم و افتادم تیپ 35 تکاور کرمانشاه .
اگه سوالی دارید درباره ی عجب شیر در خدمتم.
:)

آقا شما با چه مدرکی چه درجه ای بهت دادن؟

hamidr_max

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما با چه مدرکی چه درجه ای گرفتی؟

سلام برو بچز عزیز...

خدمت دوستان عزیزم عرض کنم مسئله درجه فکر خود منم رو هم مشغول کرده بود بخاطر اینکه صحبت از تعدیل درجه ها و کم شدن درجه سرباز های وظیفه بود که البته تا وقتی به آموزشی نرفته بودم باز هم این افکار باهام بود البته این رو بگم که ارتش همچنان درجه های خودش رو مثل قدیم نگه داشته و فقط **** و نیرو انتظامی هستند که درجه هاشون رو کم کردن...

بنده با مدرک لیسانس از ارتش درجه ستوان دومی گرفتم و دوستم هم که 3 4 ماه قبل از من به خدمت رفته بود با لیسانس از **** استوار یکمی گرفت.

البته این دوره پادگان 02 که من هم آموزشی اونجا بود و هم الان یگان خدمیتم هست کاردانی یا به اصتلاح فوق دیپلم ها رو گرفتن برای این عزیزان و دوستان دیگه که با فوق دیپلمی به سربازی میان و سرباز ارتش میشن درجه گروهبان یکی میدن...

البته یه مسئله رو بگم تو آموزشی ممکنه ببنین یه گروهبان 2 یا 1 کادری با وجود اینکه که درجش از ستوان دوم ها ی وظیفه کمتره اما جلوی ستوان وظیفه ها یا گروه بان 1 های وظیفه ارز اندام میکنن و انگار خودشون رو بالا تر میبینن در صورتی که اصلا اینطور نیست پس تصور نکنید که درجه تون ارزشی نداره که اشتباه کردید کادری های که درجه پایین دارن معمولا برای اینکه کم نیارن از قبل یه گاردی نسبت به افسر وظیفه ها دارن و سعی میکنن خودشون رو بالا ببرن و نشون بدن که بالا تر هستن اما اصلا اینطور نیست....

و از نظر قانونی و سازمانی هم اگر بخوای در نظر بگیری درجه بالا تر ارشدتر حساب میشه و فرقی بین وظیف کادر نباید باشه و اگه جایی دیدین که گروهبان هاش دارن جلوی افسر ها ارز اندام میکنن بدونین ساخت و پاخت دارن که تو اون پادگان اونطوری برخورد کنن و یه جوری بین وظیفه ها میخوان برخورد و احترام نزاشتنشون رو جا بندازن البته منظور از احترام احترام به ارشد تر هستش ...

mehdi sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به قول معروف به ما که رسید آسمان تپید.... گفتم میرم خدمت اقلا افسر میشم بیا حالا باسه قانون اجرا نشده افزایش درصدی حقوق سربازا نسبت به کادریها درجه هارو کم کردن اون وقت میگن سطح تحصیلات بالا رفته فکر می کنن ما دور از جون خریم... اخه بالا تر از لیسانس چند درصد میان خدمت عادی بکنن فکر نمیکنم 5 درصدم باشه. به هر حال من که ناجا افتادم استوار میشم . ولی انصافا به این افسر که چه عرض کنم پلیسای سر 4راه با درجه استواری روی دست نگاه کنین... اصلا ابهت نداره همه هم که با درجه آشنا نیستن هرکی ندونه میگه یارو دیپلمه (با احترام به دوستان دیپلمی جسارت نشه). سربازه آش خوره ... بد بینانه نگاه کنی انگار می خوان اون حس برتری رو از دانشجو جماعت بگیرن بگن عمو جون فکر نکنی پخی هستی الان عملم پرفسوره چی فکر کردی سطح علم تو ایرانه ها...(لابد)

بالا