• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

sinakhan1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[ میتونم معافیت بگیرم؟اگه میشه میتونین بگین طبق کدام ایین نامه یا ماده ازقانون معافیتها؟من هیچ کس روندارم و واقعاسرگشته شدم میشه توضیحات کامل رو بدین که از چه طریقی اقدام کنم؟درضمن در رابطه با سوال دومم که اگه معاف نشدم چجوریو چه کار کنم که محل خدمتم نزدیک خونه باشه اخه مادرم55سالشه و2برادردیگرم ازما دورندو من الان سرپرست مادرمم.....
ممنون میشم اگه بطورکامل راهنماییم کنین.
ایا اون فوت درحین خدمت پدرم تاثیری داره؟ضمننامازمان جنگ زیراتش بمباران پایگاه هوایی بودیم اونجا ازنظرمنطقه نظامی میتونه کمکی تو کسر خدمت من کنه؟
بازمم ازشما ممنونم.

sinakhan1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[ممنون میشیم اگه جواب جفت تایپیکمو بدین اقایshahyad2000بازم مرسی.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
[باعرض سلام
میخواستم بپرسم که پدر اینجانب نظامی بودندوپس از25سال خدمت درحین خدمت فوت شدندمن2برادردیگردارم که هر2خدمت مقدس سربازی را انجام دادند ایامن میتوانم معافیت بگیرم درضمن دربرگه حقوقی پدرم2درجه جانبازی جزو سوابق خدمتی ایشان قیدشده است.
سوال دومم دررابطه با اینست که چون پدرم فوت شده و2برادرم ازدواج کرده اند من هم اکنون سرپرست مادرپیرم هستم ایا راهی هست که بتوانم محل خدمتم را نزدیک خانه بیاندازم؟
درپایان ازشما نهایت تشکررادارم
همین2تاسوال.مرسی

سلام.خدا پدرتون رو رحمت کنه.در حین خدمت فوت شدن یعنی در طول دوران خدمت فوت شدن دیگه نه اینکه در محل های عملیاتی فوت شده باشن پس به صورت عادی فوت شدن نه حین ماموریت.اگه برادرهای دیگتون به هیچ وجه از مورد جانبازی استفاده نکردن شما در صورت احراز شرایط میتونی از کسر خدمت یا معافیت استفاده کنی.اما به صرف درج در فیش حقوقی **** وظیفه تنها به این برگه استناد نمیکنه.شما باید مراجعه کنی به امور ایثارگران یا یگان خدمتی پدرتون جهت تاییدیه درجه جانبازی وتبدیل به زمان کسر خدمت یا معافیت.حقیقتش جانبازی درجه رو 2 رو من دقیقا نمیدونم چند درصد میشه اما در صورت داشتن حداقل 25 درصد جانبازی شما معاف میشی و کمتر از اون کسر خدمت میخوری.در مورد مادرتون که خدا حفظشون کنه متاسفانه نمیشه به این مورد استنتاد کرد که برادراتون ازدواج کردن وشما بتونین از شرایط ویژه استفاده کنین.دو شرط کلی برای خدمت درشهر خودتون یکی تاهل ویکی دیگه مدارک تحصیلی بالا هست که شرایط برای خدمت در محل زندگی رو افزایش میده.به طور کلی سیاستهای تدوین شده اخیر بر این قرار گرفته تا اون جا که میشه همه مشمولا بتونن در استانهای محل اقامت خدمت کنن که البته تا شرایطش مهیا بشه مدت زیادی طول میکشه.اما با توجه به سابقه نظامی بود پدرتون تا حدودی ممکنه راحت تر بشه که شما در محل زندگیتون خدمت کنین وممکنه شرایط خدمتتون تسهیل بشه.قوانین معافیت فرزندان ایثارگران زیاده من چند موردش که به شما مربوطه دقیقا میارم البته 30 درصد که نوشته تغییر کرده شده 25 درصد ولی من عینا از سایت **** وظیفه قرار دادم برای شما میذارم:

5- كليه جانبازان بالاي 15% , يكي از فرزندان جانبازان 30% و بالاتر و دو فرزند جانبازان 60% و بالاتر از خدمت معاف مي باشد.
6-يكي از فرزندان رزمندگان داراي بيش از 40 ماه جبهه و 2 فرزند رزمندگان داراي 80 ماه سابقه جبهه از خدمت معاف مي باشد.
مقامات عالي نيرهاي مسلح شاغل در محلهاي سرتيپي به بالا تا زماني كه در اين مشاغل خدمت مي كنند مشمول اين امتياز نمي باشند.
7-يكي از فرزندان افرادي كه جمع درصد جانبازي و سسابقه جبهه آنها به 40 امتياز و دو فرزند افرادي كه جمع درصد جانبازي و سابقه جبهه آنها به 80 برسد از خدمت معاف مي باشد.

Last edited:

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
میبخشین تمام اطلاعات ناقص من در همین حد بود که در پست گذشته توضیح دادم.اما در موردی که فرمودین (زیر بمباران بودن) کلا این موارد به موارد خاص معافیت بخش ایثارگران مربوط میشه(شهادت اسارت جانبازی سابقه جبهه یا حضور در مناطق عملیاتی) و...که مدارک مورد وثوق برای هر کدوم از این موارد باید از ارگان مربوطه تایید بشه اگه شما در این مورد هم مدرکی دارین میتونین به امور ایثارگران ارائه بدین.اما گمان نمیکنم کمکی بکنه.موفق وسلامت باشین

Last edited:

payam11

Registered User
لایک‌ها
1
یه سوال فوری دارم خواهشا سریع جواب بدین ممنون
برگ تسویه حساب که موقع ترخیص میگیریم چند برگ باید باشه
بعد که مهر کردیم باید ببریم **** وظیفه تا ترخیص شیم؟

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
یه سوال فنی
هر ماه جبهه چقدر کسری میخوره؟
هر درصد جانبازی چقدر کسری میخوری؟
میشه هم تحصیل کرد(تو دانشگاه) برای معافی با اقدام کرد.
درصد جانبازی هنوز نیومده ورفته کمیسون پزشکی(اخه بابام تازه با اصرارهای من رفته دنبالش)
اما حضور تو جبهش حدود 10 ماه هست

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
یه سوال فنی
هر ماه جبهه چقدر کسری میخوره؟
هر درصد جانبازی چقدر کسری میخوری؟
میشه هم تحصیل کرد(تو دانشگاه) برای معافی با اقدام کرد.
درصد جانبازی هنوز نیومده ورفته کمیسون پزشکی(اخه بابام تازه با اصرارهای من رفته دنبالش)
اما حضور تو جبهش حدود 10 ماه هست

ضریب 0.6 داره.یعنی هر ماه(30 روز) جبهه 18 روز کسر خدمت داره.بله میشه هنگام تحصیل هم اقدام کرد.فقط معافیت پزشکی رو نمیشه همزمان با تحصیل اقدام کرد.25 درصد جانبازی وبالاتر معاف.10 ماه جبهه 6 ماه از خدمت سربازی کسر میکنه.جمع مدت جبهه وجانبازی هم باز به 30 برسه معاف میشی.

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
ضریب 0.6 داره.یعنی هر ماه(30 روز) جبهه 18 روز کسر خدمت داره.بله میشه هنگام تحصیل هم اقدام کرد.فقط معافیت پزشکی رو نمیشه همزمان با تحصیل اقدام کرد.25 درصد جانبازی وبالاتر معاف.10 ماه جبهه 6 ماه از خدمت سربازی کسر میکنه.جمع مدت جبهه وجانبازی هم باز به 30 برسه معاف میشی.

ممنون از راهنماییت پس با این حساب من میتونم قبل از سال 90 کارت معافی بگیرم. چون شنیدم می خوان کسری ها رو بردارن.
پس با حساب من با 20% جانبازی و 10 ماه جبهه معاف میشن.
پس من منتظر جواب کمیسیون پزشکی می شینم:D بعد که جواب اومد به امید خدا میام برای مراحل کار ازتون کمک می گیرم

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
يه سوال دارم خيلي نگرانم كرده. هر كي جوابش رو بدونه تا آخر عمر مديونش ميشم:

اگه يكي متولد 70 باشه؛

اسفند 88 در دانشگاه علمي كاربردي در مقطع كارداني ثبت نام كرده باشه؛

حالا الان در كنكور دانشگاه آزاد در مقطع ليسانس (تا از ديپلم يه دفعه ليسانس بگيره) قبول شده باشه؛

بخواد از دانشگاه اولي انصراف بده بياد دانشگاه آزاد ليسانس بخونه ممكنه؟ ميشه؟ شدنيه؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
يه سوال دارم خيلي نگرانم كرده. هر كي جوابش رو بدونه تا آخر عمر مديونش ميشم:

اگه يكي متولد 70 باشه؛

اسفند 88 در دانشگاه علمي كاربردي در مقطع كارداني ثبت نام كرده باشه؛

حالا الان در كنكور دانشگاه آزاد در مقطع ليسانس (تا از ديپلم يه دفعه ليسانس بگيره) قبول شده باشه؛

بخواد از دانشگاه اولي انصراف بده بياد دانشگاه آزاد ليسانس بخونه ممكنه؟ ميشه؟ شدنيه؟

سلام.اول اینکه دانشگاه علمی کاربردی برای شما معافی تحصیلی صادر کرده دیگه یعنی با آزمون وارد این دانشگاه شدی دیگه وغیبت نداری قانونش میگه که چنانچه دانشجو تا قبل از اتمام سال اعزام، از ادامه تحصيل انصراف دهد و يا از دانشگاه اخراج شود، به شرط عدم ورود به غيبت، منعي براي شروع مجدد به تحصيل ندارد.
مقطعش که مسئله ای نداره یعنی اگه دانشگاه علمی کاربردی برای شما در مقطع کاردانی تقاضای معافی کرده اینبار دانشگاه آزاد برای مقطع کارشناسی در خواست معافی تحصیلی میکنه.من تا این حد اطلاعاتم فکر نمیکنم مشکلی باشه.باز دوستان میتونن بیشتر کمک کنن.

mska

Registered User
لایک‌ها
22
سلام

من قصد دارم تا برای معافیت پزشکی اقدام کنم
و میخام که هر چه زودتر تکلیف سربازیم مشخص بشه
حالا

من الان قبل از سربازی برای معافیت پزشکی اقدام کنم بهتره یا در هنگام سربازی؟

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان کسی می دونه فرق ترک خدمت با غیبت چی هست و یا مجازاتشون چقدره؟
من بدون مرخصی از یگان خارج شدم (هیچ مسئولیت و پستی در اون موقع نداشتم) و بعد از دو روز مراجعه خواهم کرد :) بر اساس اخبار واصله برام ترک خدمت منظور کردن بنظرتون چه جریمه ای واسم می برن؟
با تشکر

nader22

Registered User
لایک‌ها
99
من اگه بخوام الان در هنگام تحصيل براي كسري جبهه پدر اقدام كنم بايد چيكار كنم؟

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
یادش بخیر
انگار دیروز بود میگفتیم کد مازاد خوردیم !!!
هی بابا ... خب جواب یکی از دوستان رو بدم و برم

mska جان
این سوالت خیلی عجیب بود !
کار امروز رو به فردا خلاصه ...
شما بخوای بری خدمت و اونجا واسه معافی اقدام کنی
طول میکشه برادر و فایده نداره
مثلا تو دوره آموزشی یک هفته وقت داری بری تهران و کمیسیون و ....
اگه بشه 8 روز ... میشی تجدید دوره
یعنی با دوره جدید باید بازم دوره آموزشی رو بگذرونی که اصلا خیلی مسخرست !
حالا ما تموم کردیم میگیم خاطره و خوبی و خوشی و شیرینی ....
ولی خداییش عذابه .... از هم دوره ای های خودت جدا بشی
این به کنار
الان که اقدام کنی
انشاالله که معاف میشی معاف کامل
ولی اگه نشدی
باز میتونی دوباره و تو خدمت اقدام کنی
خود من اقدام کردم و به قولی 3 هفته جیم زدم :دی
با اینکه آخزش هم معاف نشدیم و همون بهتر که نشدیم ولی خب تموم شد ////

الان اقدام کن برادر من
دنگ و فنگ زیاد داره تو خود خدمت اقدام کنی
من تو آموزشی اقدام نکردم
ولی وقتی رزمی شدم اقدام کردم و دقیقا یک ماه طول کشید جون نامه و نامه نگاری داره !

شاد باشید
یاسین

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
ماده2- هر فرد ذكور ايراني از اول فروردين ماه سالي كه طي آن سال وارد سن 19 سالگي ميشود مشمول مقررات خدمت وظيفه عمومي خواهد شد.
یعنی مثلا اگه کسی متولد سال 72 هست سال بعد یعنی سال 90 مشمول میشه

در ضمن شما برای هر سوال میتونی به سایت **** وظیفه مراجعه کنی.www.police.ir

به طور کامل میتونی هر چی اطلاعات لازمه دریافت کنی.

یعنی تا 19 سالگی میشه راحت از کشور خارج شد بدون وثیغه؟
اخه من شنیده بودم پایان سوم راهنمایی ممنون الخروج میشم!
"من می خوام برای تحصیل برم خارج.خوب بعدش هم خارج از ایران زندگی کنم."
ممنون از کمکتون:lol:

Last edited:

ssaassaann

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان
یه سوال دارم
دوست من ارشد خونده و جمع شماره چشاش 10.5 بوده (با اینکه قطره ریخته بودن تا پایین بیاد) اما معاف از رزم شده (قانون میگه 10 معافه). فکر میکنین چرا؟
به نظرتون تو تهران سختتر میگیرن؟(من خودم واسه ارتوپدی از اهواز اقدام کردم و 2 هفته دیگه معلوم میشه)

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بر همه دوستان
یه سوال دارم
دوست من ارشد خونده و جمع شماره چشاش 10.5 بوده (با اینکه قطره ریخته بودن تا پایین بیاد) اما معاف از رزم شده (قانون میگه 10 معافه). فکر میکنین چرا؟
به نظرتون تو تهران سختتر میگیرن؟(من خودم واسه ارتوپدی از اهواز اقدام کردم و 2 هفته دیگه معلوم میشه)

سلام.میتونه اعتراض بده.ولی کلا برای مدارک تحصیلی بالا بیشتر گیر میدن.شماره چشم ایشون هم لب مرزی بوده.معمولا برای مدارک تحصیلی بالا مثل ارشد اگه همه چی هم درست باشه سخت میگیرن.حتی اگه کمیسیون تایید کنه من دیدم که رییس قست معافیت پزشکی برای لب مرزیها حتی تا شماره 11 دوباره میفرسته معاینه برای بیمارستان.فکر نمیکنم چندان فرقی بین تهران وشهرستان از نظر سخت گیری باشه.

ssaassaann

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.میتونه اعتراض بده.ولی کلا برای مدارک تحصیلی بالا بیشتر گیر میدن.شماره چشم ایشون هم لب مرزی بوده.معمولا برای مدارک تحصیلی بالا مثل ارشد اگه همه چی هم درست باشه سخت میگیرن.حتی اگه کمیسیون تایید کنه من دیدم که رییس قست معافیت پزشکی برای لب مرزیها حتی تا شماره 11 دوباره میفرسته معاینه برای بیمارستان.فکر نمیکنم چندان فرقی بین تهران وشهرستان از نظر سخت گیری باشه.

ممنون از پاسختون

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
درود به همه...من دیروز رفتم کمیسیون و بهم یک سال معافی موقت دادن،مشکل من اضطراب،افسردگی بود که جزو شاخه روانپزشکی قرار میگیره.واقعآ نمی دونم با این وضعیت چی کار کنم چون بلاتکلیفیه.
تو چند پست قبل دیدم اشاره شده بود که معافیت روانپزشکیو نمیشه لغو کرد و رفت سربازی،میخواستم بدونم در مورد معافیت موقت چه جوریه وضعیت؟میشه لغوش کرد و معاف از رزم شد؟
امکانش هست که بعد از معافیت موقت کمیسیون نظر به معافیت از رزم بده؟
با تشکر،مخصوصآ shahyad2000

سلام.خواهش میکنم.نظر من اینه که شما اعتراض بده.روز اعتراض رو بپرس قبلا فکر میکنم دوشنبه بود.هفته بعد اول وقت برو اونجا.چون صف خیلی طولانیه.اونجا در خواستت رو میدی.ولی فکر میکنم چون معاف از رزم رو راحت تر میدن برای شک تو این مورد که معاف از رزم هستین یا نه معافیت موقت نمیدن.معمولا بیماریهای روانپزشکی رو یا معاف دائم میکنن یا هر سال تمدید معافیت موقت میکنن.معاف از رزم برای بیماریهای روانپزشکی کمتر پیش میاد.گرچه در آیین نامه در 3-2 مورد از این بیماریها معافیت از رزم ذکر شده.معافیت موقت بیشتر برای افرادیه که مشکلات وبیماریهایی دارن که باعث معافیت دائم میشه.ولی قابل درمانه یا شدت بیماری افت میکنه.یا بیمار دوره درمان رو طی میکنه یا اینکه کلا با یقین تشخیص نمیدن.البته گاهی اوقات اذیت هم میکنن.من خودم دوستی رو دیدم که کلا ناشنوا بود ولی براش معافیت موقت داده بودن.تا موقعی که شما معافیت دائم نگرفتی فکر کنم میشه لغو کرد ولی اینکه به جاش معاف از رزم گرفت بستگی داره. ممکنه دوباره بررسی کنن ونظر دیگه ای داشته باشن.

بالا