• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
یکی پیدا نشد به ما بگه کد05 مال کجاست!!!؟؟؟
1.معاونت **** وظیفه استان خودمون میگه :**** کرمانشاه!
2.تلفن گویا استان تهران بهم گفت:نیروی انتظامی ولی هرچی اصرار کردم جاشم بگین گفت معلوم نمیشه روز اعزام متوجه میشی!
3.دوستان هم که میگن ارتش کرمان
پاک گیج شدم !!!!!!!:wacko::wacko::wacko:
از دوستان صاحب نظر هركي ميدونه زود جواب بده،خيلي ممنون ميشم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
یکی پیدا نشد به ما بگه کد05 مال کجاست!!!؟؟؟
1.معاونت **** وظیفه استان خودمون میگه :**** کرمانشاه!
2.تلفن گویا استان تهران بهم گفت:نیروی انتظامی ولی هرچی اصرار کردم جاشم بگین گفت معلوم نمیشه روز اعزام متوجه میشی!
3.دوستان هم که میگن ارتش کرمان
پاک گیج شدم !!!!!!!:wacko::wacko::wacko:
از دوستان صاحب نظر هركي ميدونه زود جواب بده،خيلي ممنون ميشم

رفیق استرس نداشته باش !!

دور از جون شما فوقش زاهدان باشه دیگه بالاتر از اونکه نداریم :دی اینجوری بخوای پیش بری همون روز اول سرباز فراری میشی ..

شما باید خودت رو آماده کنی دیگه واسه سربازی ، حالا چه کرمان باشی چه مشهد و چه تبریز ، منتهی این رو قبول دارم که اگر آدم قبل از اعزام بدونه چه بلایی قرارِ سرش بیاد راخت تره :D

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام/نبود نيروي انتظامي اراك 06/كسي ميدونه جه طور جائيه/من فوق ليسانسم

Last edited:

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
رفیق استرس نداشته باش !!

دور از جون شما فوقش زاهدان باشه دیگه بالاتر از اونکه نداریم :دی اینجوری بخوای پیش بری همون روز اول سرباز فراری میشی ..

شما باید خودت رو آماده کنی دیگه واسه سربازی ، حالا چه کرمان باشی چه مشهد و چه تبریز ، منتهی این رو قبول دارم که اگر آدم قبل از اعزام بدونه چه بلایی قرارِ سرش بیاد راخت تره :D

منم با گفته شما كاملا موافقم ديگه از روزي كه دفترچه رو ميفرستيم بايد بدترين حالتم در نظر بگيريم
ولي از اين لحاظ نگرانم كه نميدونم جايي كه ميرم كدوم نوع آب وهوايي داره تا روز اعزام با خودم لباس و... چي ببرم1؟:blink:

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
خواهش می کنم،قابلی نداشت.
فرمانده ی آموزشگاه سرهنگ محمد فتحی است و جانشین فرمانده ی آموزشگاه سرهنگ گودینی است،به عبارتی نفر دوم آموزشگاه شهدا سرهنگ گودینی است.

من خودم با 4 زدم و بعد تا پایان دوره اصلا کسی بهم نگفت حالت چطوره..!!! شما اگه با 4 بزنی خیالت راحت باشه که تا پایان دوره کسی کاری باحات نداره...واقعیتش اینکه اونجا دوسه تا ماشین اصلاح سر و صورت هست ولی چون فقط خواجه حافظ شیرازیه که اونو به سروصورتش نزده توصیه میکنم یه بار با 4 بزن و خیالت رو راحت کن...امیدوارم منظورمو گرفته باشی.

اگه اعزامی میدان **** تهران باشی یا مجمموعه ورزشی انقلاب کرج،فرقی نمی کنه،1آبان جمعتون می کنند بهتون میگند که اسم و یگان خدمتی تون کجاست،بعد یا بهتون نفری یک بلیط میدهند که تاریخ حرکت و ساعتش مشخصه یا خودشون میگند که فلان تاریخ و ساعت فلان جا باشید تا همه رو با اتوبوس ببرند...خلاصه اینکه روز اعزام خودشون با هزینه ی خودشون می برندتون و روز ترخیص(احتمالا 26آذر) خودشون برمی گردوننتون.

مرخصی زیاد نمی دهند،به خاطر برخی ناامنی ها و چالش هایی که در رابطه با **** وجود داره،البته اینو نگفتم که نگران بشی،من خودم با لباس **** رفتم و عکس یادگاری ام رو گرفتم و تکلیفم رو ادا کردم:D...و شهر امن و امان بود ولی خوب این مرخصی ندادن ها یه جور پیشگیری است،توصیه من اینه که شما یه دست لباس شخصی با خودت ببر و هر وقتی خواستی بری مرخصی بپوش(داخل پادگان نمی گذارند لباس شخصی بپوشی،باید بیرون عوض کنی)

بازهم تشکر مرسی :):):)

davood.2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر چی دوست داری می تونی ببری ولی همه چیز بهت میدن حتی فروشگاه هم داره که خیلی چیزا داره فقط کنسرو ببر و یه ازین لیوانای بزرگ فلزی که گرم نگاه میداره.
محیطش خیلی خوبه آب و هوا عالیه رفتارشون خیلی خوبه
من با 8 موهامو زدم ولی کسایی که با 20 هم زده بودن کاری نداشتن آرایشگاه هم داره کلا 1 بار هم نباید موهاتو بیشتر بزنی
مرخصی 4 یا 3 تا 30 ساعتی میدن داخل شهری هم 4 ساعته میدن که میتونی راحشو پیدا کنی که زیاد تو شهری بری مثلا یه مریضی بهانه کنی ... یا بری پیشه افسر جانشین تو شهری بگیری البته 10 روزه اول نمیشه
تیغ نه نزن با ماشین نمره 2 بزن
فضاش عالیه مثله پارک جنگلیه حتی یه رودخانه هم داخلشه مخصوصا گردان حضرت رسول .آسایشگاه هم تلویزون کولر همه چی داره... برنامه ها هم اعلام می کنن ولی 4 صبح بیداباش 9:30 خاموشی به 5 6 ساعتی تو روز واسه خودتی .تلفن کارتی هم داره مخابرات هم داره .برخوردشون هم خیلی مودبانه و خوبه... تقسیم هم شهره خودتی.
اگه خواستی مسولیت بگیری این 2 تا خیلی خوبه یکی بیسیم چی و یکی واسه تحویل غذا . تحویل غذا هم یه امتیاز داره هم میتونی یسری کلاسارو بپیچونی.بیسیم چی هم بشی توی رزما راحتری مخصوصا واسه اردو راحتی خیلی.
دیگه سوالی بود بپرس
سلام
خیلی عالی بود
روحیه گرفتم
با این حساب مثل یه اردو میمونه مگنه نه....
میگم میشه کتاب برد اونجا خوند مثلا یه کتاب رمان یا تاریخی یا ....؟
تو این مدت که بودی تونستی یه بار بری زیارت یعنی میشه مرخصی گرفت و دو روز رفت مشهد؟
آخر هفته ها در اختیار خودت بودی یا نه؟
چند بار بت نگهبانی خورد؟
تقسیمات اونجا برام مهمه یعنی حتما حتما من که از اهواز میام بعدش برمیگردم شهر خودم یا استان خودم کمی توضیح بده؟
راستی من برگه برای کسری خدمت میخوام بگیرم اونجا راحت میدم ؟ چطور و کی باید اقدام کنم؟ چقدر زمان میبره؟
وضعیت غذا اونجا چطوره ؟ معمولا ناهار و شام چی میخوردین؟
حمام اونجا راحته؟ چند دقیقه؟ چه ساعت هایی؟
یه سوال برای تقسیم برحسبه رشته تقسیم میکنن؟ یا روش دیگه ای داره؟ مثلا من فوق دیپلم علوم آزمایشگاهی هستم که یه رشته بیمارستانیه ممکنه تو حوزه کار خودم مشغول بشم؟
اگه پول کم اوردم اونجا عابر بانک هست بشه پول در اورد یا میزارن بری شهر پول بگیری؟
میشه دقیق بگی اونجا چه وسایلی بت دادن؟

راستی من این وسایل رو فعلا جمع کردم
پیراهن راحتی 2تا*****شلوار راحتی 1عدد****** شلوار بیرون : همون که پامه (لی ) و یه پارچه ای****** پیرهن بیرون: 2تا که یکی تنمه و یکی میبرم**** دمپایی***** واکس برس فرچه****** بند پوتین کشی******* پشقاب ملامین****** قاشق و چنگال****** لیف و صابون و یه بسته جیلت یه بار مصرف****** دوتا زیرپوش که یکی تنمه و یکی بردم****** دوتا شرت که یکی تنمه و یکی بردم****** قرص اعصاب ******* ماشین اصلاح فیلیپس (سه تیغه)
ناخن گیر دوروازکن دار ****** قیچی تاشو***** نخ وسوزن و سنجاق******* یه دفتر صدبرگ و خودکار****** مدارک لازم****** دوتا قفل مناسب برای ساک*******جوراب که یکی پامه ویکی بردم*****

ببین کم کسری داره

یا علی...

Last edited:

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا مثل اينكه هيچكسي از نيروي انتظامي اراك خبر نداره/اگه كسي هست بگه .ممنون

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام

پیراهن راحتی 2تا*****شلوار راحتی 1عدد****** شلوار بیرون : همون که پامه (لی ) و یه پارچه ای****** پیرهن بیرون: 2تا که یکی تنمه و یکی میبرم**** دمپایی***** واکس برس فرچه****** بند پوتین کشی******* پشقاب ملامین****** قاشق و چنگال****** لیف و صابون و یه بسته جیلت یه بار مصرف****** دوتا زیرپوش که یکی تنمه و یکی بردم****** دوتا شرت که یکی تنمه و یکی بردم****** قرص اعصاب ******* ماشین اصلاح فیلیپس (سه تیغه)
ناخن گیر دوروازکن دار ****** قیچی تاشو***** نخ وسوزن و سنجاق******* یه دفتر صدبرگ و خودکار****** مدارک لازم****** دوتا قفل مناسب برای ساک*******جوراب که یکی پامه ویکی بردم*****

یا علی...

دوست عزیز اگر مشکل اعصاب ندارید ، به هیچ وجه این قرص ها رو مصرف نکنید ، چون هم بی خوابی میزنه به سرتون ، وقتی هم خوابیدید به زور بیدار میشید و عوارض هم داره...

:)

mahdi010

Registered User
لایک‌ها
8
ته سخت نمی گذره بر خوردشون خیلی خوبه خیلی محترمانه وسیله هرچی می خوای ببر ولی اونجا همه چی داره فروشگاه خیاطی ... موبایل ببر می گیرن واسه مرخصی میدن... 3 4 تا مرخصی 30 ساعتی هم میدن بری مشهد
حمام هم خوبه کلا همه چیزش خوبه ...آب و هوا عالی پادگان هم مثله پارک جنگلیه
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
من یه سری مغز(پسته و...) میخوام بگیرم،شنیدم دم در میگیرن درسته؟:(

filit

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
من یه سری مغز(پسته و...) میخوام بگیرم،شنیدم دم در میگیرن درسته؟:(

كي گفته ميگيرن ؟!

خوراكي هرچي ميخواي ببر هيچكس حق نداره بگيره

اگر دژبان گرفت مطمئن باش واسه خودش برميداره !

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آموزشی من هم تموم شد خیلی خوش گذشت
یگان هم افتادم گروه 33 توپخانه آج تهران پرندک :wacko: کسی اطلاع داره چطور جایی هست در زمن گرهبان یکم شدم

viperG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آموزشی من هم تموم شد خیلی خوش گذشت
یگان هم افتادم گروه 33 توپخانه آج تهران پرندک :wacko: کسی اطلاع داره چطور جایی هست در زمن گرهبان یکم شدم

دوست عزیز ارتش بودی؟
اگه ارتش بودی نمیدونی درجه ها تغییر کردن یا از کی تغییر میکنه؟

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز ارتش بودی؟
اگه ارتش بودی نمیدونی درجه ها تغییر کردن یا از کی تغییر میکنه؟

بله نیرو زمینی ارتش بودم . نه درجه ها تغییر نکرده و قرار نیست هم تغییر کنه تا اونجایی که فرمانده گفت.;)
من به فوق دیپلم شدم گروهبان یکم

poopoo_11

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خیلی عالی بود
روحیه گرفتم
با این حساب مثل یه اردو میمونه مگنه نه....
میگم میشه کتاب برد اونجا خوند مثلا یه کتاب رمان یا تاریخی یا ....؟
تو این مدت که بودی تونستی یه بار بری زیارت یعنی میشه مرخصی گرفت و دو روز رفت مشهد؟
آخر هفته ها در اختیار خودت بودی یا نه؟
چند بار بت نگهبانی خورد؟
تقسیمات اونجا برام مهمه یعنی حتما حتما من که از اهواز میام بعدش برمیگردم شهر خودم یا استان خودم کمی توضیح بده؟
راستی من برگه برای کسری خدمت میخوام بگیرم اونجا راحت میدم ؟ چطور و کی باید اقدام کنم؟ چقدر زمان میبره؟
وضعیت غذا اونجا چطوره ؟ معمولا ناهار و شام چی میخوردین؟
حمام اونجا راحته؟ چند دقیقه؟ چه ساعت هایی؟
یه سوال برای تقسیم برحسبه رشته تقسیم میکنن؟ یا روش دیگه ای داره؟ مثلا من فوق دیپلم علوم آزمایشگاهی هستم که یه رشته بیمارستانیه ممکنه تو حوزه کار خودم مشغول بشم؟
اگه پول کم اوردم اونجا عابر بانک هست بشه پول در اورد یا میزارن بری شهر پول بگیری؟
میشه دقیق بگی اونجا چه وسایلی بت دادن؟

ببین کم کسری داره

یا علی...

آره کتاب میشه..زیارت هم 3 بار رفتم 3 یا 4 بار مرخصی 30 ساعتی زیارتی میدن که 5شنبه جمعه هست. نگهبانی باید آسایشگاه و بدی با دستشویی و بقیش به گردانی که میوفتی داره... من مسولیت تحویل غذا داشتم تو سلف واسه همین نگهبانی نمیدادم..واسه تقسیم نمره تیزت مهمه ولی ماها که همه شهره خودمون افتادیم...غذاش خوبه نسبت به جاهای دیگه که من دیدم عالیه...عابر بانک نداره... وسیله همه چی دادن البته به امریه ها کمتر میدن که فروشگاه داره میشه خرید.... از وسیله هایی که گفتی اینارو لازم داری:

شلوار بیرون : همون که پامه (لی ) و یه پارچه ای****** پیرهن
بیرون: 2تا که یکی تنمه و یکی میبرم*********** پشقاب ملامین****** قاشق و چنگال****** لیف یه بسته
ناخن گیر دوروازکن دار ****** قیچی تاشو***** نخ وسوزن و سنجاق******* مدارک لازم****** دوتا قفل مناسب برای ساک*******

همینا کافیه اگه امریه نباشی همه چی میدن فقط یه لیوان هم ببر ازین فلزی های کوه نوردی
سعی کن گردان حضرت رسول بیوفتی
گردان امام حسن خیلی سخت گیرن

ستارخان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله نبود 30 ساعت دیگه شمارش معکوس شروع شده بالاخره داریم میریم لعنت به این سربازی :(

از دوستان محترم یه سوال داشتم اونهم اینکه میشه برا آموزشی شطرنج ببریم یا منچ یا پاسور دم در میگیرند ؟ و اگه بردیم تو میگذارند یا وقت بازی کردن داریم اصلا

من نمیدونم این آموزشی چه صیغه ای هست آخه بابا یکی نیست به اینها بگه تو دوماه چی میشه به یه سرباز آموزش داد من کلا 5سال برا گرفتن لیسانس کامپیوتر زحمت کشدم درس خوندم آخرش هم این برنامه نویسی رو درست حسابی یاد نگرفتم نمیدونم اینها چی میخوان یاد بدن تو دوماه

Last edited:

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
...

از دوستان محترم یه سوال داشتم اونهم اینکه میشه برا آموزشی شطرنج ببریم یا منچ یا پاسور دم در میگیرند ؟ و اگه بردیم تو میگذارند یا وقت بازی کردن داریم اصلا ...
:eek: بابا تو پدر پسر شجاعی یا خود پسر شجاع :eek:

بالا