• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
اینها بر اساس پیشنهادات دوستمون در پست بالاست

مادر برد ازراک مناسبتره
سی پی یو بنظر من فنوم بگیر
رایتر اصلا سامسونگ نگیر آشغاله
پاور ایسیبل هم خدا بیامرزدش الان گرین جلوش خدایی میکنه
رم هم من پاتریوت سری بلک رو به شرط اصل بودن گارانتی توصیه میکنم
هارد رو اگه پول کم آوردی کم کن( اما نه اینکه از 1 ترا بری رو 250)500 یا 750بگیر

تا نظر اساتید چی باشه

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اینها بر اساس پیشنهادات دوستمون در پست بالاست

مادر برد ازراک مناسبتره
سی پی یو بنظر من فنوم بگیر
رایتر اصلا سامسونگ نگیر آشغاله
پاور ایسیبل هم خدا بیامرزدش الان گرین جلوش خدایی میکنه
رم هم من پاتریوت سری بلک رو به شرط اصل بودن گارانتی توصیه میکنم
هارد رو اگه پول کم آوردی کم کن( اما نه اینکه از 1 ترا بری رو 250)500 یا 750بگیر

تا نظر اساتید چی باشه
من 3 ساله سامسونگ استفاده میکنم تا حالا موردی ندیدم . برای خیلیها هم بستم.
بودجه به فنوم فکر نکنم بخوره.پاور هم با توجه به افزایش 10% قیمت گرین به نظرم دیگه توصیه کردنش مناسب نیست ضمن اینکه سری A گرین اصلا ارزش خرید نداره . شما با 40 تومن 380 گرین رو باید بگیرید که در مقایسه با Acbel 400W مورد قابل توجهی نیست . رم هم بودجه اشون جواب نمیده . هارد هم 500 الان نزدیک 50 تومن شده . قیمتش کاذبه . 250 حدود 39 ه و 1 ترا 68 . به نظرم 1 ترا گزینه مناسبتریه.

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
من 3 ساله سامسونگ استفاده میکنم تا حالا موردی ندیدم . برای خیلیها هم بستم.
بودجه به فنوم فکر نکنم بخوره.پاور هم با توجه به افزایش 10% قیمت گرین به نظرم دیگه توصیه کردنش مناسب نیست ضمن اینکه سری A گرین اصلا ارزش خرید نداره . شما با 40 تومن 380 گرین رو باید بگیرید که در مقایسه با Acbel 400W مورد قابل توجهی نیست . رم هم بودجه اشون جواب نمیده . هارد هم 500 الان نزدیک 50 تومن شده . قیمتش کاذبه . 250 حدود 39 ه و 1 ترا 68 . به نظرم 1 ترا گزینه مناسبتریه.

در مورد سامسونگ من تا پارسال می بستم خوب بود اما کلا خیلی تو خوندن کنده من با پایونیر خیلی حال میکنم
فنوم الان سری بلک 550 حدود 115 شده
Acbel رو من تا 2 سال پیش خیلی قبول داشتم اما آسمان خرابش کرد و همشو بنا به سفارش خودش تغییر داد الان من با کیفیتش مشکل دارم میتونه سیلور استون یا کول پاور بگیره
اما هارد وقتی با 11 تومن میشه 2 برابر هارد گرفت حیف نیست 250 بگیری در مورد 1ترا کاملا موافقم الان خوش قیمته

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
در مورد سامسونگ من تا پارسال می بستم خوب بود اما کلا خیلی تو خوندن کنده من با پایونیر خیلی حال میکنم
فنوم الان سری بلک 550 حدود 115 شده
Acbel رو من تا 2 سال پیش خیلی قبول داشتم اما آسمان خرابش کرد و همشو بنا به سفارش خودش تغییر داد الان من با کیفیتش مشکل دارم میتونه سیلور استون یا کول پاور بگیره
اما هارد وقتی با 11 تومن میشه 2 برابر هارد گرفت حیف نیست 250 بگیری در مورد 1ترا کاملا موافقم الان خوش قیمته
والا من جدیدا چندتا acbel بستم موردی ندیدم . خودمم acbel داشتم 3 سال . اما چون ابدا علاقه ای به طرفداری از برندی ندارم نمیتونم حرف شما رو تکذیب کنم .احتمالا شما مشکلی دیدید تو این پاورها.

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
والا من جدیدا چندتا acbel بستم موردی ندیدم . خودمم acbel داشتم 3 سال . اما چون ابدا علاقه ای به طرفداری از برندی ندارم نمیتونم حرف شما رو تکذیب کنم .احتمالا شما مشکلی دیدید تو این پاورها.

رو راست دلم رو زد مخصوصا تو سری های آخرش E2
که بهم گفتند سری های جدیدش کاملا بر اساس سفارش آسمان طراحی شده و کیفیت سابق رو نداره وگرنه من تا 2 سال پیش فقط ایسیبل میبستم خودم هم 470 داشتم
الان هم فقط گرین میبندم برای این رده 435 B که اکتیو هم هست و کیفیت ساخت بالایی داره60 تومن

ولی بیخودی افزایش قیمت داشت حدود 9 تومن

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
در مورد هارد سامسونگ نظر خاصي ندارم .... ولي وسترن ديجيتال رو پيشنهاد ميدم . در مورد اپتيكال درايو هميشه نظرم روي لايتون بوده هست . پايونير هم محصول خوبي هست . در مورد پاور هم كولر مستر رو توصيه ميكنم 460 واتش

در مورد آنلاك كردن پردازنده بستگي چيپ جنوبي و بايوس برد هم هست . برهاي سري 8 شركت amd همه توانائي آنلاك كردن هسته هاي پنهان رو دارند . پردازنده هائي هم هستند به دلايلي آنلاك كردن پردازنده با مشكل روبرو شده .

بهترين مرجع براي آنلاك كردن پردازنده هاي amd
http://www.overclock.net/amd-cpus/535501-official-amd-k10-5-core-cache.html

دقیانوس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Cpu Athlon II 635
Main Asrock 770 Extreme 3 یا m4a88td-m usb3 asus
Ram 2*2 1333 Kingmax DDR3
Vga 4670 Xfx
HDD Samsung 1TB
Dvdrw Samsung 24X
Power Acbel 400W
Case Green Normal
مجموعش میشه ~ 550 .
ما بقی اسپیکر و موس وکیبرد بستگی به خودتون داره. این قیمت با مادربرد Asus این در میاد . Asrock رو ببندین 30 تومن کمتره.
خیلی هزینه بالا بود هارد رو میتونید 250 ببندید حدود 35 تومن کم میشه . بازم اگر بالا بود 2 گیگ رو کم کنید فعلا 40 تومن کم میشه.(البته من توصیه نمیکنم!)

مرسی از پیشنهادت.برای پردازنده تصمیم گرفتم فنوم بگیرم کدوم فنوم دیگه زحمتش با شما.هارد رو کلا از لیست رایت.آف کن.مین هم که آسوس بهتره ولی با فنوم نمیدونم کدوم مدلش که لطف کن بپیشنهاد.رم همون 4گیگ تکونش نده که خیلی مهمه.گرافیگ اگه میشه برو سری 5000 از ای.تی.آی.رایتر و کیس رو هم آف کن پلیز.میدونی یه سیستم میخوام که با هم سازگار باشه قطعاتش.سازگاری در حد لپ تاپ.حالا رایتر هم نداشت اصلا مشکلی نیس.مین-رم-فنوم-گرافیک رو در حد 600 تومن ببندی بهم لطف بیکران کردی.دانکن(به المانی)
..................................................................................................................
پا نوشت:راستی در مورد مین بورد اگه چیپ ست ای.ام.دی باشه چطوره؟کلا آسوس با چیپ آی.ام.دی هست؟در مورد msi چی؟مدل خوب داره تو بازار یا همپنان زباله تشریف دارن!؟فنوم هم بلک سری بهتره.حاضرم از همه چی بزنم ولی مین و سی.پی.یو سازگاری 100در100 داشته باشه

Last edited:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
Phenom II 965
m4a88td-m usb3 asus
2*2 Kingmax 1333
Power Color 5770-
اینا حدود 570 میشه.

دقیانوس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Phenom II 965
m4a88td-m usb3 asus
2*2 Kingmax 1333
Power Color 5770-
اینا حدود 570 میشه.

مرسی.کاملا مناسبه.فقط در مورد MSIنگفتی.مین های خوبی هستن؟منظورم اینه که قابل اعتمادن؟در مورد بلک سری فنوم با این مین برد پیشنهادی شماهسته 4م انلاک میشه(نمیدونم ای پردازنده ای که گفتی 4هسته ایه یا نه).ممنون میشم بگی.راستی این مین چیپ AMD داره یا اینتل؟در کل چیپ AMD باشه بهتره یا فعلا اینتل جلوه؟.در مورد گرافیک 5770 ه چیپATI داره با برند مادربورد که آسوس هستش گیر میاد یا کلا تفاوتی نداره از چه برندی باشه؟ممنون از توجه شما

Last edited:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
مرسی.کاملا مناسبه.فقط در مورد MSIنگفتی.مین های خوبی هستن؟منظورم اینه که قابل اعتمادن؟در مورد بلک سری فنوم با این مین برد پیشنهادی شماهسته 4م انلاک میشه(نمیدونم ای پردازنده ای که گفتی 4هسته ایه یا نه).ممنون میشم بگی.راستی این مین چیپ AMD داره یا اینتل؟در کل چیپ AMD باشه بهتره یا فعلا اینتل جلوه؟.در مورد گرافیک 5770 ه چیپATI داره با برند مادربورد که آسوس هستش گیر میاد یا کلا تفاوتی نداره از چه برندی باشه؟ممنون از توجه شما
راجب مادربرد به نظرم اگر اور نمیکنید خیلی توی چند و چونش حساس نباشید . همون مدل Asus کاملا جواب گوی شما هست . اما مارک MSI جزو برندهای معروفه . ولی نمیشه یک برند رو محل قضاوت خوب و بد بودن داشت . مثل این میمونه بگیم سایپا خوبه یا بد.چندین محصول داخل سایپا تولید میشند و باید ریز راجبش نظر داد.
پردازنده معرفی شده یک پردازنده چهار هسته ای 3.4 Ghz ه . این پردازنده از سری BE هستش و قابلیتهای اورکلاک بالایی داره.
چیپ مین AMD هست و برای AMD چیپ Intel نداریم.
راجب گرافیک برند Asus خیلی گرون در میاد . حدود 20% گرونتره . برندی که بهتون معرفی کردم از برندهای خوب بازاره.

دقیانوس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت درد نکنه دوست عزیز.من بعد از نوشتن مطلب بالا چند جا گشتم و از چندتا فروشنده هم پرسیدم همه گفتن با این بودجه من یه سیستم بسوز و بساز گیرم میاد چون نه بهترین رو خریدی که از کیفیتش مطمئن باشی و ازش کار بکشی نه پائینه که پولی هزینه نکرده باشی!نظر شما درباره افزایش قیمت چیه؟با این کانفیگ شما پیشنهاد میکنی که چقدر افزایش بودجه بدم؟راستش به من گفتن اگه بازی هم میکنی گرافیک ATI نگیر!چون برای بازی NVIDIAبهتره و قدرت ATIتوی رندرینگ و کارهای فوتوشاپینگ هستش و در این زمینه از NVIDIAجلوتره ولی برای بازی و راحتتر بون بهتره نزاری.راستش از شما چه پنهون میخام روی سیستم مکینتاش نصب کنم(هکینتاش در واقع)و چون مک رو واسه اینتل مینویسن بامحصولاتAMD ظاهرا سازگاری نداره.من پردازنده AMD تصمیم گرفتم اما گرافیک ار رقیبش لطف کن و معرفی کن.دربارهMSI مدلی ازش هست که با چیپ AMD باشه و طبق گفته شما از مدل های با کیفیتش باشه؟من اور نمیکنم اصلا و گفته شما درباره ریز نشدن کاملا متینه.انتخابم هم همین مین پیشنهادی شما هست اما از MSI خیلی تعریف شنیدم.البته در مورد تک مدلاش و از افراد متعصب روی برندAMD.برا همین با شما مشورت میکنم.مخصوصا که گفتب روی برند تعصبی نداری که نکته مثبتیه(ای کاش من هم بودم ولی نمیشه).مرسی از وقتت

Last edited:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
راجب مکینتاش من اطلاعی ندارم . اما یه نکته ظریف داره . اونم اینه که شما حتما ببینید آیا با AMD مشکل عدم سازگاری داره یا نه . چون اگر داشته باشه CPU دیگه باید Intel باشه . اونوقت کل Platform باید Intel بسته بشه .
راجب Nvidia , Ati توی بازی طرف چرت گفته . به هیچ وجه این حرفها صحت نداره . هر کدومشون قدرت خاص خودشون رو در بازیهای مختلف نشون میدند. حالا اگر طرف میگفت Nvidia از فیزیک استفاده میکنه و به اون دلیل AMD نخر یه چیزی . اما اینکه همه ی بازیها این بهتره یا اون چرند محضه !.پس شما اول مشخص کنید ببینید مشکلی با AMD دارید توی پردازنده یا نه . تا بعد بریم سراغ AMD

دقیانوس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.توی پست قبلی گفتم تصمیمم رو برایamd گرفتم و مطمئنا برای مک که کرک سازگار با amdهم داره قدرت amd رو با تنبلی اینتل عوض نمیکنم.در مورد کارت گرافیک خیلی دلم میخاد ATI بگیرم ولی تا حالا تداشتم و مک هم باهاش مشکل داره.دوست عزیز شما مبنا رو بذار AMD/ATI فقط مادربورد اگه بشه و توصیه میکنی MSI که باهاشون جوره ولی اگه به مشکل های کوچیک مرتب بر میخوره همون آسوس بهتره.لطف کن در موردMSI و مدلهاش کمی بهم اطلاعات بده.در مورد افزایش بودجه هم همین پلتفرم رو مد نظر داشته باشی کلی لطف کردی.بنظرت تا چقدر یه سیستم سازگار بستم که متعادل باشه قیمتش؟میدونی همه میرن یک میلیون سیستم میبندن ولی تجربه شخصی دارم که با 300تومن کمتر همون نتیجه رو ازAMDمیگرفتن.بهرحال موس کیبورد و اسپیکر هست.مانیتور هم هست ولی اگه بگیرم ال جی یا سامسونگ؟این اشنای ما که توی سام سرویس تعمیرکاره میگه دیگه سامسونگ تماما چینی درجه چند شده.خودمم با ال جی جورترم.خلاصه یه پردازنده.مین.رم.گرافیک ایده آل مچ چقدر هزینه کنم گیرم میاد.ممنون.کلی وقتتو گرفتم.نگی وسواسیه ها!محدودیت بودجه دارم نه وسواس مرسی

دقیانوس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثل اینکه اساتید وقت ندارن.شاید بخاطر الکامپ هستش!نیم نگاهی به ما داشته باشید ممنونیم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست من اول تصميمتون رو بگيريد ما هم در حد توانمون در خدمتيم

Sabina

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من يك سيستم ميخوام براي كسي جمع كنم كه كاراي حسابداري و ساده انجام بده ولي در عين حال اينترنت و فيلم و بازي هم در نظر بگيريد
بودجه حدود 500 600 هست ولي مساله اينه كه قفل حسابداري استفاده ميكنن و فكر ميكنم مادربوردي بايد باشه كه پورت پارالل بهش بخوره و اصلا نميدونم مادر بورد هاي جديد اصلا ديگه سريال و پارالل دارن يا نه؟

اگه ميشه لطفا راهنمايي كنين و سيستم پيشنهاديتون رو بنويسين
ممنون از اساتيد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
600 تومن با مونيتور يا بي مونيتور . اكثر قفل هاي سخت افزاري ديگه از پورت usb استفاده ميكنند. حدود 2 يا 3 سالي ميشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
cpu athlon ii x4 635
main foxconn a7d-s 3.0
ram 2gb ddr3 twinmos
case elite 310
power 460w coolermaster
vga 5670 sapphie
hard 500gb wd
dvd/rw lite-on
مانيتور هم 19 AOC

arman7710

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راهنمایی برای انتخاب مادربورد و سی پی یو
سلام :)
سیستم اینتل برای خونه می خوام
سنگین ترین برنامه یا بازی هم FIFA 11 & PES 2011 هستش
خواستم بدونم بین سی پی یو های اینتل - ای 6500 & 6600 نقاط ضعفی نسبت به هم ندارن ؟
آیا انتخاب صحیح 6600 هستش یا نه ؟ (تو این محدوده قیمت)
______
حالا مادربورد با قیمت مناسب برای سی پی یو (که بالا نوشتم) چی پیشنهاد می کنید ؟
رم DDR3 و سی پی یو FSB 1066MHz پشتیبانی کنه (حتما)
گرافیک آن برد نمی خوام!
یو اس بی 3 هم چون قیمت را می بره بالا نمی خوام!
sound یا همون قسمت صدای آن-برد هم ترجیحا خوب باشه
خلاصه یه مادربوردی باشه که به این زودی مجبور نشم بندازشم اون ور (کدوم ور ؟)

بالا