• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
كسي جواب سوال ماور نميده؟
یعنی زمستون هم رحم نمیکنند و باید با لباسارو در بیاریمو ورزش کنیم؟
حمام عمویم هست برای نیروی انتظامی؟

فردا اعزامم يهني چهار شنبه.
دوستان آموزشي من كه ديپلم ريم همه زير ديپلميم درسته؟
دوستان يه سوال ديگه برو بچ آموزشي باحالن(ميشه دوست شد)يا خير بچه شاخ هم داره كه گنده بازي در بياره؟
روزای اول یه سری میخوان شاخ بازی در بیارن ولی چنان رستونو میکشن که دیگه نای هیچ کاری ندارین حتی شرورترین ادم هم تو محیط پادگان بعد از دو هفته افسردگی میگیره

MOHAMMAD1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روزای اول یه سری میخوان شاخ بازی در بیارن ولی چنان رستونو میکشن که دیگه نای هیچ کاری ندارین حتی شرورترین ادم هم تو محیط پادگان بعد از دو هفته افسردگی میگیره[/
داداش دستت طلا بابت جوابت خييل اْقايي.
راستي ا من فردا صبح اعزامم ساعت 6 بايد **** وظيفه باشم(ميدان ****)خواستم بدونم فردا ميفرستنمون خونه يا اعزاميم؟اگه اعزاميم كي ميان دوره هست؟مرخصي ميان دوره چقدر هست؟
برم ميدون **** چي ميشه ميفرستن خونه يا سوار اتوبوس و اعزام؟

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
اگر شرایط مشابه شرایط خدمت در حین تحصیل به حساب بیاد، شاید بشه.

به این لینک ها هم نگاه کنید:
http://www.turkmenstudents.com/modules/news/article.php?storyid=5360
http://iusnews.ir/index.php/news/42...117215&قانون تحصيل حين خدمت مي آيد&1389-07-25

خیلی ممنون

امروز توی تلویزیون گفت که افرادی که دانشگاه قبول شدن و وضعیت خدمتشون به صورتی است که تا پایان ترم اول خدمتشون تمام میشه میتونن خدمت رو تموم کنن و از نیمسال دوم دانشگاه برن

من اعزامم اومده 12/1 واسه امریه باید بندازمش اردیبهشت. باید برم تهران یا شهر خودمون هم میشه انجام داد؟ پارتی لازم هست یا نه؟
آموزشی امریه ها کجا بود؟ یادمه خونده بودم دوتا شهر بود

کی دفتر چه رو فرستادید که 1 اسفند اعزام میشید؟ چون من امروز برگه فراغت از تحصیلم اومد و واکسن و معاینه و اینا رو کردم و فردا میرم پلیس+10 دفترچه رو بفرستم . فکر میکنی کی اعزامم میشه؟

سلام بچه ها من 1 اسفند اعزام هستم برگه سبزم هم اومده
بابام سایقه 2-3 ماه جبهه داره که برای 1-2 ماه کم تر شدن خدمتم به کمکم می آد اما متاسفانه هیچ سند و مدرکی مبنی بر این ادعا نداریم.

می خواستم ببینم باید چه کار کرد ؟ از کجا می شه پیگیری کرد؟ این شماره های **** وظیفه که اصلا درست جواب نمی دن.
کسی هست که بتونه کمکم کنه؟
ممنون

من پدرم 9 ماه سابقه داشت . اول باید بری بسیج مستضعفین توی بزرگراه افسریه(بسیج) بببینی مدارک و سوابق پدرت هست یا نه . اگه بود که حله اگه نه باید بره دنبال اون نهادی که اعزامش کرده مثلا در مورد من **** محمد رسول ا... بود . گاخی ممکنه اینا سوابق رو نگه نداشته باشن . مثلا بابای من یه 3 ماه داشت یه 5 ماه و یه ماه . 3 ماه و 1 ماهش پیدا شد ولی 5 ماه نه . ولی چون برای اعزام از اداره محل کارش نامه درمورد اعزام به جبهه داشت از بایگانی اون اداره این سابقه رو گرفت و کارش انجام شد .
ولی کلا دوندگی زیادی داره

راستی منم یه سوال ازت دارم . شما کی دفترچه رو فرستادی که اعزامت افتاده 1 اسفند ؟

Last edited:

panizgraphic

Registered User
لایک‌ها
6
ما هم که پس فردا یعنی 20/8 ساعت 3 بعد از ظهر باید بریم ترمینال / پادگان نیروی زمینی ارتش 04 بیرجند :( [ میدونم که جر می خورم]

کسی اعزام نیست از بکس اینجا به 04 ؟ امید وارم که نباشه! دلم نمیاد به فاک بره!
الآن اونجا باید سرد باشه کسی می تونه راهنمایی کنه چیا ببرم. لیست کنه برام .
خدا رحم کنه :دی

karaya

Registered User
لایک‌ها
0
نبود 50 روز ( 04 بیرجند هتل جهنم سبز)

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
کی دفتر چه رو فرستادید که 1 اسفند اعزام میشید؟ چون من امروز برگه فراغت از تحصیلم اومد و واکسن و معاینه و اینا رو کردم و فردا میرم پلیس+10 دفترچه رو بفرستم . فکر میکنی کی اعزامم میشه؟

2 آبان فرستادم. اگه لیسانسی به احتمال زیاد میره اردیبهشت. من خودم کلی تحقیق و تفحص کردم که بندازم اسفند، حالا واسه امریه باید بندازمش اردیبهشت:(:(:(:(

MOHAMMAD1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي ا من فردا صبح اعزامم ساعت 6 بايد **** وظيفه باشم(ميدان ****)خواستم بدونم فردا ميفرستنمون خونه يا اعزاميم؟اگه اعزاميم كي ميان دوره هست؟مرخصي ميان دوره چقدر هست؟
برم ميدون **** چي ميشه ميفرستن خونه يا سوار اتوبوس و اعزام؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
آقا من فردا صبح اعزامم ساعت 6 بايد **** وظيفه باشم(ميدان ****)خواستم بدونم فردا ميفرستنمون خونه يا اعزاميم؟اگه اعزاميم كي ميان دوره هست؟مرخصي ميان دوره چقدر هست؟
اگه مازاد نیستی فردا اعزام میشی!
میان دوره هم بستگی به تعطیلات و پادگان داره فکر کنم بشه 24 25 26 اذر..البته اخر پنجشنبه جمعه ها هم مرخصی میدن

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
آقا من فردا صبح اعزامم ساعت 6 بايد **** وظيفه باشم(ميدان ****)خواستم بدونم فردا ميفرستنمون خونه يا اعزاميم؟اگه اعزاميم كي ميان دوره هست؟مرخصي ميان دوره چقدر هست؟

داداش اول اینکه ان شا ا... به سلامت میری و برمیگردی
این سوالایی که پرسیدی نه تنها من بلکه هیچ کس نمیتونه جواب قطعی بهشون بده
در مورد اینکه مستقیما اعزام میشید یا برمیگردید خونه معلوم نیست بسته به آمادگی **** وظیفه و پذیرش پادگان مربوطه داره
شما خداحافظی بکن وسایل هم مختصرا ببر نهایتاً برگشتی چیزی از دست ندادی ولی اگه رفتی وسایل داشته باشی
چیزی بنام میاندوره وجود نداره قانونش اینه که شما بمدت 2 ماه تمام آموزش می بینید. در واقع آموزشی چیزی بعنوان مرخصی استحقاقی نداره و اگه میاندوره و پایان دوره و اول دوره و .. .بدن از الطاف فرمانده پادگان هست.
بوده تا حالا جایی که 10 روز میاندوره داده یه جا 3 روز داده ویه جا نداده. دلت به مرخصی خوش نباشه

mahyar_111

Registered User
لایک‌ها
0
بابت راهنمایی ممنون.
من حدود 23 24 مهر رفتم پلیس +10

MOHAMMAD1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه مازاد نیستی فردا اعزام میشی!
میان دوره هم بستگی به تعطیلات و پادگان داره فکر کنم بشه 24 25 26 اذر..البته اخر پنجشنبه جمعه ها هم مرخصی میدن

فدات داداش مطمئني؟ميگن يه هفته ميري آموزشي بعد ميفرستن خونه.
نه مازاد نيستم پس حتما اعزامم

MOHAMMAD1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش اول اینکه ان شا ا... به سلامت میری و برمیگردی
این سوالایی که پرسیدی نه تنها من بلکه هیچ کس نمیتونه جواب قطعی بهشون بده
در مورد اینکه مستقیما اعزام میشید یا برمیگردید خونه معلوم نیست بسته به آمادگی **** وظیفه و پذیرش پادگان مربوطه داره
شما خداحافظی بکن وسایل هم مختصرا ببر نهایتاً برگشتی چیزی از دست ندادی ولی اگه رفتی وسایل داشته باشی
چیزی بنام میاندوره وجود نداره قانونش اینه که شما بمدت 2 ماه تمام آموزش می بینید. در واقع آموزشی چیزی بعنوان مرخصی استحقاقی نداره و اگه میاندوره و پایان دوره و اول دوره و .. .بدن از الطاف فرمانده پادگان هست.
بوده تا حالا جایی که 10 روز میاندوره داده یه جا 3 روز داده ویه جا نداده. دلت به مرخصی خوش نباشه

التماس دعا دوستان عزيز برگردم براتون همه چيز رو شرح ميدم كه چطوري بود آموزشي.

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
2 آبان فرستادم. اگه لیسانسی به احتمال زیاد میره اردیبهشت. من خودم کلی تحقیق و تفحص کردم که بندازم اسفند، حالا واسه امریه باید بندازمش اردیبهشت:(:(:(:(

فرضا اگه افتاد اردیبهشت میتونم جابجا کنم زودتر اعزام بشم ؟ مثلا اسفند یا حتی دی ؟

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
فرضا اگه افتاد اردیبهشت میتونم جابجا کنم زودتر اعزام بشم ؟ مثلا اسفند یا حتی دی ؟

من خودم هنوز دنبالش نرفتم که جوابت رو بدم. اما چیزی که تا حالا شنیدم تا 2 ماه زودتر یا دیرتر مشکلی نداره

spide

Registered User
لایک‌ها
0
ای خدا چرا اینقدر بد میاد
هر چی میگیم شیر بازم خط میاد

سلام به تمامی دوستان
ما هم بالاخره آموزیشیمون تموم شد ولی شانس که نداریم تو گروهان ما که همه دیپلمه بودن نود درصد دوره کد خوردن ما نخوردیم شانس بد ماست دیگه تازه از اون ده درصدی هم که مستقیما سرجوخه شدن و دوره کد نخوردن نه در صدشون شهر خودشون افتادن فقط یک درصد خودم و یک چند نفر دیگه بدبخت مثل خودم نه دوره کد خوردیم نه شهر خودمون افتادیم منی که بچه اصفهان هستم افتادم لشگر 28 پیاده سنندج یا امام حسین خودت رحم کن ما دست به طلا بزاریم خاکستر میشه از دیشب تا حالا اعصابم بدجور خورده آخه چرا مگه من چه گناهی کردم تازه بدتر از همه اینها تنها کسی که تو گروهان ما سنندج افتاده من هستم آخه این چه قسمتی ما داریم

دوستان سنندجی و دوستانی که اونجا خدمت کردن اگر اطلاعاتی دارن به ما بدن بفهمیم به چه شکلی میخان اونجا دهنمون را آسفالت کنند

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من امروز رفتم پلیس +10 و مدارکم رو دادم . کی نتیجش رو برام میفرستن ؟ این کارت سبز کی میاد؟ توی کارت سبز تاریخ اعزام و محل اعزام هم قید میشه ؟ امکانش هست آموزشی رو همین تهران بیفتم ؟

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
آقا من امروز رفتم پلیس +10 و مدارکم رو دادم . کی نتیجش رو برام میفرستن ؟ این کارت سبز کی میاد؟ توی کارت سبز تاریخ اعزام و محل اعزام هم قید میشه ؟ امکانش هست آموزشی رو همین تهران بیفتم ؟

ببین من دوم فرستادم ، برگه سبزم دیروز اومده نوشته تاریخ صدور هشتم. خودم جلوتر رفته بودم پلیس +10 پرسیده بودم تاریخ اعزام رو فهمیده بودم. شما یه هفته دیگه برو بپرس بهت میگن. فقط تاریخ اعزام!

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
ببین من دوم فرستادم ، برگه سبزم دیروز اومده نوشته تاریخ صدور هشتم. خودم جلوتر رفته بودم پلیس +10 پرسیده بودم تاریخ اعزام رو فهمیده بودم. شما یه هفته دیگه برو بپرس بهت میگن. فقط تاریخ اعزام!

مرسی
پس برگ سبز میاد پلیس +10 اونا برای ما میفرستن ؟ من فکر می کردم میره **** وظیفه و اونا پست میکنن برامون

راستی در مورد امریه گفتی باید بندازی اردیبهشت چه جوریه داستانش ؟ یعنی 4-5 ماه کاراش طول میکشه؟ چون منم میخوام امریه بگیرم

بالا